Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Összeesküvések arra, hogy hogyan akarják leigázni a világot

szerzö:Száraz György

Mi számít vad elméletnek és mi hihetőnek, ha konspirációról van szó? Az összeesküvéselmélet hívei közös nevezőn vannak a tekintetben, hogy létezik egy kiválasztottakból álló elit, vagy inkább agytrösztök több csoportja, amelyek gátlástalanul bitorolni akarják a világ feletti hatalmat. Szerintem pedig ide kívánkozik egy szentencia Margaret Mead-től:
„Sohase kételkedj abban, hogy egy mély gondolatokkal rendelkező, felelősségteljes kis csoport képes megváltoztatni a világot, hiszen ez az egyetlen módja a világ megváltoztatásának!”


Gyíkember és más fajok összeesküvései

Nem éppen konzervatív teória, amely egyes kiszivárogtatók és a kontakt (idegenekkel kapcsolatot tartó) személyektől származik, hogy létezik egy, az emberiségnél jóval ősibb faj a Földön, mely manipulációs eszközökkel igyekszik a háttérből irányítani a világfolyamatokat. Ők a gyíkemberek.

A teória értelmében a gyíkember faj befolyásolja az aktuális hatalmi elitet, beleszól a gazdasági intézmények működésébe, a társadalmi folyamatokba, a vallási hiedelemrendszerekbe,sőt a politikai és katonai vezetőket is a markában tartja.

Tudatosan globális problémákat generál, csorbítja az emberi jogokat, korrumpálja vagy megtorpedózza a médián és a világ üzleti oldalán keresztül a hiteles és jó szándékú szerveződéseket. Ez a faj mindent elkövet annak érdekében, hogy az emberiség történetét aláaknázza, s azt a megfelelő időben felrobbantsa, megsemmisítse.

Eszközei között szerepel az agresszió és az erőszakossá minden nemtelen eszköze, a totális kontrollálás kiépítése, a vallási és spirituális dogmák összezavarása, a vallási fundamentalizmus, a történelem meghamisítása és sok áttéten keresztül a manipuláció által az emberek egymás ellen hangolása, a viszályszítás és egy világháború előkészítése, melyet nem feltétlenül fegyverekkel fognak megvívni.

A gyíkemberek primitív fajnak tartják az emberiséget. Ugyanakkor számos ehhez hasonló faj és hozzájuk kapcsolt elmélet létezik, amelyek a következő főbb pillérekre épülnek a szemtanúk és az eltérítettek beszámolói alapján:

• eltérítések, melyek céljai részben az emberiség fejlődését, részint feltérképezését szolgálják
• genetikailag módosított emberek létrehozása
• emberek monitorozása implantátumok segítségével
• tudatilag programozott emberek
• titkos paktumok kötése a különféle beállítottságú vezető kormányokkal
• katonai célokra felhasználható technológia megosztása az emberiséggel
• beépülni a hatalmi hierarchiába, különösen a döntéshozó, kormányzati és hírszerzési
szervekbe
• globális problémák gerjesztése és fenntartsa
• titkos együttműködés egyes nemzetek titkosszolgálataival (főleg militarista területeken)
• leplezett felkészülés és illegális fegyverkezés egyes inkarnációkon (emberi bőrbe bújt
egyedeken) keresztül
• torz, etnikailag megalapozott ideológia és résztudás átadás kulcsembereknek
• a média, a drogkereskedelem, a terrorizmus és a bűnözés befolyásolása
• az elit tökéletes manipulálása az egón és az autokrácián (parancsuralmon) keresztül

Mint az iménti információkból is kiderül, az összeesküvés-elméletek garmada kifejezetten baljóslatú jövőképet vizionál, amelyben az emberiség egyes vezetőit az orruknál fogva vezetik a földönkívüli uralom képviselői. A megtévesztett emberi döntéshozók abban a reményben vesznek részt a fondorkodásban, hogy a küszöbön álló új világrend kedvezményezettjei majdan ők lesznek.

Logikusnak tűnik ezek alapján feltételezni egy hasonlóan erős, de jóindulatú oldalt is, amelyik tud az emberiség ellen szövődő földönkívüli mesterkedésekről, ugyanakkor viszont az emberiség békés fejlődése mellett teszi le a voksát. Amennyiben létezik egy ilyen irányultság – márpedig miért ne létezne –, akkor annak képviselőit is diszkreditálni kell a társadalom előtt az elnyomó faj képviselöinek, hiszen nem az emberek, hanem éppen egy fejlettségben a leigázókkal közel egy szinten állóktól kell leginkább tartania a „sötét oldalnak”.

Globális pénzhatalom

Talán kissé személytelennek tűnik egy olyan emberekből verbuválódott, de személyazonosságában meghatározhatatlan csoportosulásról írni, amelyik minden jel szerint nem csak le akarja, de már lényegében le is igázta a világunkat, mégis tegyünk egy kísérletet.A vallás és a pénz násza...Induljunk ki néhány nyilvánvaló dologból. Jézusra hivatkoznak sokan. De vajon mindenki különbséget tud tenni Isten Báránya és az emberi birkaság között?
Társadalmunk uniformizáló tendenciáira célzok ezzel. Van egy olyan irányzat a kultúránkban, amely valahogy mindent egyformává kíván tenni, ugyanakkor a „szabadság, egyenlőség, testvériség” szlogen nevében. Ehhez képest mutasson nekem valaki egy olyan társadalmi berendezkedést, ahol ezt már megvalósították és ahol ez tartósan működik!

Még a vallásokban sem találunk ilyet, még akkor sem, ha Jézus egyetemes példamutatását állítják kultuszaik középpontjába. De akkor miről hadoválnak össze-vissza, amikor éppen a szeretet nevében fordítják szisztematikusan egymás ellen az embereket? Közben persze beszedik a sápot mondván,csak pénzből lehet megélni. Mi ez, ha nem kétarcúság és összeesküvés? Ez egy bújtatott lázítás?
Egy kifinomult pszichológiai hadviselés: te más vagy, jobb vagy a többiektől, de azért fizess, hogy ezt elhitessük veled, mert a hit pénzbe kerül.

Média és pénz: reklám és oktatás
Látszólag a mai információs társadalmunkban egy a cél: minél több adathoz juttatni a polgárokat.
Biztos vagy benne, hogy jó ez neked? Nem említek név szerint közösségi portálokat, de mindenki fel tudna sorolni néhányat. Ömlenek, szinte zúdulnak a hírek a nyakunkba. De jó! Tényleg jó az, ha mindig konyhakészen kapsz többségében negatív híreket az életedbe, mert a negatív dolgoknak nagyobb a hírértékük, mint a pozitívoknak.

Az ember észre sem veszi, hogy minden döntését és hiedelmét 98%-ban azon információk alapján hozza, amelyeket a médiából szűr ki. Az igazságaink fokozatosan az egyes médiumok igazságaival olvadnak össze, illetve azzá változnak át. Már megint a birkaszellemmel találkozunk.

A tankönyvek megírják, hogy mit kell tudni. Az iskolák számon kérik azt a tudásnak csúfolt információ maszlagot, amiben a valós és valótlan dolgok keverednek egymással. Azért nem véletlenül mondotta volt Albert Einstein, hogy „A tanulásomat akadályozó egyedüli dolog az oktatásom volt.”

A tanulmányi sikereket úgy díjazzák és jutalmazzák, mintha isteni kinyilatkoztatás volna, s onnantól fokmérővé léptetik elő. Megkérdezném azonban az őszinte embereket, hogy kishazánkban mennyit ér egy diploma? (Ez a kérdés többértelmű!) Itt sokszor az keres pénzt, aki a rendszert kiszolgálja, s amennyire kiszolgálja.

De legalábbis előnyöket élveznek a kiszolgálók.
Mindezt azért írom le, mert itt érhető tetten az összeesküvés a mindennapi valóságunkban. Ezért alakul-
nak ki olyan vicces szólások: szabad országban szabad ember azt teszi, amit szabad.


Eladósodás csapda: Adós, fizess!

A „credit” szó latinból került át az angolba, eredetileg azt jelent, hogy „bízik” vagy „elhisz”, és pontosan ez maga a pénz: a hit, hogy valódi. De nem az! Sőt még az adósság is egy illúzió, mivel hogyan lehetsz eladósodva, ha első helyen nem is kaptál semmit?
Angolul a hitel szó: „credit”. Mint említettem, ennek latin gyöke a bizalom és a hit jelentéssel bír.

Miben hiszünk leginkább? Nem csak Istenben, hanem a pénzben. Miért? Mert elhisszük, hogy valóban ér annyit, amennyinek gondoljuk. Belénk nevelik, ezért meg sem kérdőjelezzük, hogy a virtuális pénz nélkül is, amelyben faramuci módon a legtöbb a nulla, tudnánk értéket teremteni és cserélni. Pszichológiailag vizsgálva a pénz szerepét, könnyen rájöhetünk, hogy sokszor a pénz hamis önbizalmat ad – erről bárki meggyőződhet.

A pofátlanság teteje, hogy a rászorulókat szinte visszafizethetetlen adóssághitellel szánják meg. Így lehet a sok nullát szaporítani, a virtuális pénzért valós erőfeszítést kapni cserébe, szenvedni a szegénységtől, fájdalmat átélni és nélkülözni önhibánkon kívül stb.
Ha pedig nem tudsz fizetni, akkor tönkremész és lehúzhatnak a klotyón. Ilyen a rendszer. Ez egy csapda.
Félj! Legyen bűntudatod! Stresszelj! Mindez miért? Mert aki kiszolgáltatott, s aki ilyen problémákkal van elfoglalva, vagy már belebetegedve, az nem kérdez, nem gondolkozik, s jogfosztottá válik, de legalábbiskisodródik a perifériára.

Isten-idegenek-ember: kicsoda igáz le kit?Mindezek persze csak jelek, amelyeket mindenki értelmezhet a maga sajátos módján. De attól még nem lesz valami igaz, hogy mi azt hisszük róla. Az egész történelmünkön végighalad egy vonulat, amely nem csak az idegenekről, hanem az égből érkezett, többnyire isteni színben feltűnő lények és egyes emberek kapcsolatairól szól.

Meglátásom szerint akár a testetlen vagy testet öltött isteni küldöttnek, akár földönkívülinek, avagy földön belülinek nevezett lények közvetlen és közvetett ténykedéseire pillantunk elfogulatlanul, feltűnik a sokféle összeesküvés és szövetkezés. Hol a vallások születése, hol a titkos társaságok szerveződése, hol az okkultizmus mint olyan, ezzel párhuzamosan a politika és az ideológia mint közvetítő, a tudomány mint felfedező, a kultúra és a spiritualitás mint értékteremtő harca egymással.

A fő kérdés tehát nem az, hogy ki igázza le a világot, hanem hogy van-e olyan megoldás, amikor a világot nem az ellentétesség nemtelen módozatai viszik előre.

forrás:/boldognapot/

 
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3089433
Hónap: 14308
Nap: 316