Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


TE vagy életed teremtője!


aaa.jpgAz az egyszerű rész, amit a legtöbben nem értenek, hogy minden gondolat, minden kimondott szó alakítja jövőnket. A gondolataink kilépnek az Univerzumba és ott elfogadtatnak és visszatérnek hozzánk tapasztalatokként. Ez nagyon egyszerű, de a legtöbben nem értik, sosem hallottak róla és azt hiszik, valami különleges. Azonban ha valóban el tudod fogadni a tényt, hogy minden alkalommal, mikor valamire gondolva és minden alkalommal egy szót kimondva kifested a jövődet vagy készíted a vacsorádat vagy nevezd ahogy akarod - teremtesz. A saját életedet alkotod meg.
Egyszerű, de nehéz elfogadni, de ha egyszer elfogadod, akkor elkezdheted megalkotni életedben azt, amit akarsz. És kezdesz tudatában lenni annak, mit nem akarsz az életedben és hogyha járultál hozzá.
A legtöbbünk csak gondolkodik, gondolkodik és nem figyel rá, mire gondol. Csak tesszük, de ez az, amit gyakorolnod kell. Gyakorolnod kell, hogy tudatában légy annak, amire gondolsz. Ennek egyik módja, ha időnként mondogatod magadnak: Mire gondolok? Szeretném, ha ez a gondolat teremtené jövőmet? Szeretném megtapasztalni azt, amit ez a gondolat hozhat nekem?
Eltart egy darabig, de ha elkezdünk akár a legalacsonyabb szinten is tudatában lenni gondolatainknak, már elkezdhetjük a változtatást.

Cselekvő megerősítések

Úgynevezett "cselekvő megerősítésekkel" indulunk. Ez azt jelenti, hogy pozitív állításokat teszel életedről. És folyamatosan teszed. Lehet reggel, lehet délben, éjjel. Naponta 2-szer vagy ahogy gondolod. Szokásoddá teszed. És amint elkezded csinálni, a dolgok kezdenek megváltozni. Talán csak egy nagyon kicsit. Én ezt úgy nevezem, hogy zöld lámpát kapsz a parkolókhoz. Nem nagy dolgokra gondolok. Bár jó lehet, ha egymás után 3 zöldet kapsz.

A megerősítéseket vagy leírod egy papírra, a falra, egy tükörre, vagy csak mondogatod. Én általában azt tanácsolom, hogy tükör előtt álva mondják a megerősítéseket, mert az nagyon erőteljes, mikor a saját szemedbe nézve kapsz elismerést önmagadról vagy észreveszed, hogy elutasítod önmagad, amikor valami pozitívat mondasz magadról.

Ez lenne tehát a kezdet. Mondd regel! Amikor felkelsz, állj a tükör elé. Ez nagy dolog és sokaknak nagyon nehéz, de belenézek a tükörbe és azt mondom: Szeretlek. Igazán szeretlek.
Olyan nehéz ezzel kezdeni, mert mindarra gondolnak, ami nincs rendben velük, de így kezdeni a napot nagyon hatásos.
Ne feledd, az Univerzum figyel minden szóra, minden gondolatra és azt mondja, oké, megkaphatod. És elkezdi szállítani a dolgokat. Csodálatos a működése.
Ha egy jó pozitív megállapítást teszel magadra, az Univerzum ki fogja találni, hogyan valósítsa meg, hogyan hozza be életedbe. Olyan dolgok is megtörténhetnek, amire nem is számíthattál, de meg fognak történni.

Ha belegondolsz, a pozitív megerősítések olyanok, mintha elültetnél egy magot. Nem feltétlenül igaz az adott pillanatban, de olyan valami, amit szeretnél, hogy igazzá váljon.
Tehát elülteted a magot és várod, hogy növekedjen. Talán 3 magot ültetsz és várod, hogy növekedjenek. Nem fogsz 2 napot várni, aztán kikaparni, hogy megnézd mi történik. Elvárod, hogy fejlődjön, mert elindítottad a folyamatot és a mag növekedni fog, ha elegendő napfényt és vizet kap.

Váljon szokásoddá és csináld minden nap! Jó alkalom reggelente és este, mielőtt lefekszel.

A hála hatékony. Légy hálás mindenért! Azt mondanám az Univerzum szereti a hálát. Minél több dologért vagy hálás, annál több olyat kapsz, amiért hálás lehetsz. Mint amikor kapsz egy ajándékot és azt mondod: Jaj Istenem, utálom ezt a színt és nem áll jól! Ez az illető nem fog többé megajándékozni. De ha azt mondod, csodálatos, köszönöm, nagyon értékelem, nagyszerű, akkor ez a személy valószínűleg minden alakalommal venni fog neked egy ajándékot, amikor lát valamit, amit szeretnél.
Ilyen az Univerzum is. Az Univerzum szereti a hálát.

Csak jó dolgok várnak rám

Ha az a mély meggyőződésed, hogy nem érdemled meg a jó dolgokat életedben - és sokan éreznek így -, akkor előfordulhat késlekedés és néha azt mondják, a megerősítések nem működnek, hiába csináltam. Mondjuk gazdagsággal kapcsolatos megerősítéseket mondogatnak és állítólag semmi nem működik, semmi sem történik.
Én azt kérdezem, naponta hányszor mondják el a megerősítést? Azt mondják, kb. 3-szor.
Én azt kérdezem, hogy hány szegénységgel kapcsolatos megerősítést mondanak naponta? És a válasz lehet 300 is.

Az egyik gondolatom az, hogy csak jó áll előttem. Sok éve ismételgetem. Ezért nem nagyon számít, hogy mi történik az életben, mert tudom, hogy jó lesz.
Nem változtathatod meg gondolataidat, ha nem tudod, mik a gondolataid

Sokféle módja is lehet annak, hogy tudatossá váljunk. Mivel sok hiedelmünk nem tudatos, nincs róla tudomásunk, időt kell fordítanunk annak megfejtésére, hogy mik azok. Mindig azt mondom, hogy a legjobb gyakorlat, ha veszünk egy nagy papírlapot és felírjuk a tetjére, mit gondolunk a férfiakról, nőkről, pénzről és bármiről, ami eszünkbe jut. És csak felírok mindent, ami felmerül bennem. Akár jól hangzik, akár nem. Csak írd le!
Nézd meg őket! Mennyi a pozitív és mennyi a negatív?

Ha meg tudod fordítani a negatívakat pozitív megerősítésekre, akkor elkezdheted kitakarítani azokat a mondjuk pénzzel kapcsolatos hiedelmeidet, melyek nem pozitívak számodra és amelyek visszatartanak.
Sok dolog lehet az életedben. Ha valóban felismered, hogy mit hiszel ezekről a dolgokról.

Tehát nem változtathatod meg a gondolataidat, ha nem tudod, mik azok. Sok gondolat van és mi elkezdjük tanulmányozni őket.
Olyan ez, mint egy számítógép. Ha magad elé teszed ezt a számítógépet és nem tudod, mit kezdj vele, akkor ez egy darab hulladék. Ha azonban megtanulod a nyelvét, csodák történnek.

És pont ilyen a gondolkodás törvénye. Ha megtanulod, hogyan működik, akkor csodák történnek. Amit gondolsz és amit hiszel, az válik számodra igazsággá. Gondolataid teremtik életedet. Ilyen egyszerű. Ha ezt meg tudjuk érteni, akkor óriási változást érhetünk el.

Szeresd önmagad!

Azt hiszem, valóban ott kezdődik, hogy felismered a tényt, hogy nem szereted önmagad. A legtöbben nem. A legtöbben nem elég jók, nem jól tették, vagy nem teszik helyesen vagy sosem lesznek elegek hozzá és határozottan nem szeretetre méltók.
Ha innen indulunk, akkor határozottan nehéz valami igazán jót teremteni.

Eleinte tehát, amikor ügyfelekkel foglalkoztam, ezeket a problémákat oldottuk meg, míg egy napon nagy csodálatomra felfedeztem, hogy ha megtanulnák elfogadni önmagukat olyannak, amilyenek, nem is kellene a problémákkal foglalkoznunk. Ez olyan volt, mint egy csoda. Minden jelentéktelenné vált.

Ez nehéz, mert azzal a hittel növünk fel, hogy nem vagyunk elég jók és semmi sem helyes.
Emlékszem, sokszor kérdeztem, mi a gond velük, mit tettek, ami olyan borzalmas, hogy nem tudják elfogadni. Soha de soha nem kaptam értelmes választ. Valami olyasmit mondtak, hogy túl kövér vagyok vagy hasonlók.

Ha arról beszélsz, hogy szereted önmagad, sokan azt gondolják, ez hiúság, pedig nem az. Semmi köze hozzá, csak annyi, hogy törődsz magaddal és elismered, hogy egy fontos teremtmény vagy.
Majdnem olyan, mint amikor a Bibliában azt mondják: felismerted, hogy Isten gyermeke vagy és emiatt tökéletes?

Mégha nem is vagy vallásos, akkor is beismerheted, hogy értékes teremtmény vagy. Ha valóban felismered értéked, akkor másként kezded magad kezelni és én azt hiszem ez az, ami olyan nagyon fontos önmagad szeretetével kapcsolatban. Ha nem ostorozod magad, nem húzod le önmagad, nem beszélsz arról, milyen csúnya vagy és nem mondogatsz olyanokat, hogy "ostoba vagyok" és elkezded bizonyos mennyiségű tisztelettel kezelni önmagad, ez hatalmas változást okoz, mert amit kibocsátasz az életben, az jön vissza hozzád. Ha a "rendben vagyok" érzését sugárzod ki, hogy elég jó vagyok így, ahogy vagyok és elfogadható vagyok, szeretem az életet és önmagam és elkezdesz hálát érezni önmagad iránt az életért, akkor az élet másképp fog kezelni, mert más kisugárzásod lesz, mást bocsátasz ki és mást kapsz vissza.
És ekkor fognak elkezdeni áramlani a dolgok.

Sokan nem ismerik fel ezt, de neked gyakorolnod kell, csak kezdd el! És pontosan ezért próbálom rábeszélni az embereket a sok tükör előtti munkára. Ha belenézel a tükörben a saját szemeidbe és azt mondod, szeretlek, igazán-igazán szeretlek. Ha segít, használhatod a saját neved: Louise, szeretlek.
Akkor ez eljut ahhoz a kisgyerekhez belül, akit olyan sokáig elutasítottál. Feltöri a gátat, vagy nevezd ahogy akarod, és elkezdődik egy pici csoda. Sok kis jó dolog fog történni.

Az Univerzum szereti a hálás embereket. Minél hálásabb vagy, annál több mindent kapsz, amiért hálás lehetsz. Ilyen egyszerű.
Az élet valóban nagyon egyszerű. Mi tesszük rendkívül bonyolulttá, de nem kellene.

Louise L. Hay

 
http://tudatvaltas2012.blogspot.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3122585
Hónap: 15749
Nap: 439