Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fény Galaktikus Szövetsége 2012-05-07

 
 Gaia gyönyörű!

Üzenet a Fény Galaktikus Szövetségétől

2012. május 07.

© Greg Giles
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
Message from the Galactic Federation of Light 5/7/12

A hetedik Igazság Útja egy személyes utazás, amin keresztül a lélek megtestesül [inkarnálódik], ha úgy döntenek, hogy ez az a lecke, amit a lélek meg kíván tanulni, és amit szükséges megtanulnia, hogy fénylényként folytassa a fejlődést eme utazáson keresztül, amit mi létezésnek hívunk. Sok különféle témájú / tartalmú utazás van, amiben a lélek részt vehet, és az Igazság Útja az egyik, de nem az egyetlen ezek közül.

Jelenleg mindegyikőtök a maga egyéni témájú utazásán vesz részt. Mindegyikőtök megválasztotta magának az utat, és a leckéket, melyekkel mind szembe találjátok magatokat, amíg fizikai síkon belül megtestesültök [inkarnálódtok]. Sok barátotokat, sok ellenfeleteket, akikkel találkoztok, ti választottátok ki nagy körültekintéssel, azért, hogy elősegítsék bizonyos leckék tanulását, melyek kapcsolatosak a tudás, bölcsesség és a tapasztalat utazásával, amelyen most éppen részt vesztek.

Amikor itt az ideje befejezni / lezárni az utazást, ti már készen álltok, és minden leckét megtanultatok, akkor itt van az ideje hazatérni. Amint újból itthon lesztek, akkor alaposan elgondolkodhattok az összes tanulságon, amit tanultatok és talán azokon is, melyeket elszalasztottatok. Sok időtök van visszagondolni életetekre, és csak azt megvizsgálni, ahol problémák adódhattak a kedvezőtlen lehetőségeiteknek köszönhetően, hogy megtanuljatok bizonyos tanulságokat, melyeket arra alkottak, hogy átfogó képet adjanak nektek, és amely lehetővé teszi számotokra, hogy bölcsességre tegyetek szert választásaitok bizonyos területén.

Végig a személyes utazásotok során azon vagytok, hogy barátokat, tanárokat, és vezetőket szerezzetek, akik háttérben maradnak a magasabb világokban, hogy vigyázzanak rátok, és kalauzoljanak titeket, mindvégig elhozva nektek azokat a tapasztalatokat, melyek megajándékoznak titeket azzal a bölcsességgel, amit kerestek. A tőlük telhető legtöbbet megtesznek azért, hogy a háttérben maradjanak, és hogy ne képezzenek olyan akadályokat, gátakat nektek, melyek nem szándékoznak a legfőbb jót elhozni számotokra. Ezek a barátok, és segítők nagyon mélyen szeretnek titeket, és úgy vigyáznak rátok, mint ahogyan egy szülő szereti, és törődik gyermekével, mivel már a születésetek percétől, és az első lélegzetvételtől kezdve veletek vannak és vigyáznak rátok, mint a fizikai síkon újonnan megtestesült [inkarnálódott] fénylényekre.

Ma sokan közületek készen állnak arra, hogy még nyitottabban kommunikáljanak a magasabb világokban levő segítőikkel, családjaikkal, és hazatért barátaikkal, ahol már türelmetlenül várjuk az újbóli találkozást veletek. Az előttünk álló napokban sokan közületek visszatérnek hamarosan, mivel sok leckét, melyek megtanulásáért megtestesültetek [inkarnálódtatok], megtanultátok, és elérkezett az idő számotokra, hogy hazatérjetek oda, ahonnan származtok, és amit otthonnak neveztek, itt velünk.

Számos módja van, hogy egy (emberi) lény elhagyja a fizikai síkot, hogy újra a teremtés magasabb síkjain belül létezzen eme világegyetemen [univerzumon] belül. Nem mindenki választja, hogy elhagyja a fizikai síkot azon megtapasztaláson keresztül, melyet az emberek úgy ismernek: „halál”. Természetesen vannak más módszerek is, melyeket fel lehet használni egy fizikai létező számára, hogy újra megjelenhessen a magasabb síkokon.

Azért vagyunk itt ebben az időszakban, hogy (ezt lehetővé tegyük) mivel sokan közületek azt választjátok, hogy elhagyjátok a fizikai síkot, és újra megjelentek a magasabb dimenziókban anélkül, hogy hátra hagynátok fizikai testeteket. Ez a folyamat talán új, és eddig még nem tapasztalt számotokra. Ez nem azt jelenti, hogy ez a módszer nem lehetséges számotokra; ez csupán annyit jelent, hogy még soha azelőtt nem választottátok ezt, hogy elhagyjátok a fizikai síkot, és újra megjelentek magasabb világokban. Sokan közületek mostanság tudatosan választjátok, hogy elhagyjátok a jelen utatokat a fizikai valóságon át, és elkezditek utatokat újra otthon, ahonnan származtok a létezés magasabb síkjain.

Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, azért vagyunk itt szép számmal, hogy támogassuk a kívánságaitokat, és vágyaitokat, ahogyan azt mindig. Mi, mint a ti segítőitek, barátaitok, a trénereitek, és mentoraitok, nem hozunk semmilyen döntést a nevetekben a ti teljes hozzájárulásotok, és együttműködésetek nélkül. Csak akkor van olyan, hogy a nevetekben hozunk döntéseket, amikor úgy érezzük, hogy ez, mint lelki [spirituális] fénylények számára a legfőbb javatokért, és folyamatos fejlődésetekért van.

Engedjétek meg, hogy ez alkalommal, segédkezzünk nektek elhozni azt, amit magatoknak választottatok. Amiért mi most itt vagyunk, csakis az, hogy, segédkezzünk véghezvinni, amit választottatok, és amiben utasítottatok minket, hogy segítsünk valóra váltani. Nem másért vagyunk itt. Nem saját okból kifolyólag vagyunk itt, és nincs semmilyen rejtegetnivalónk vagy ilyesmi. A barátaitok vagyunk, és a segítőitek, akik mindig veletek vannak az eddigi utazásotok minden lépésénél, minden levegővételénél, ahogyan sok előző utazás során is.

Sokan közületek számos alkalommal tapasztaltátok ezeknek a szerepeknek a megfordulását. Sokan közületek, már álltak pontosan itt, ahol ma mi állunk, mint kísérők, és segédkeztek másoknak, akik jelenleg a fizikai síkokon testesültek meg [inkarnálódtak] egészen közel hozzátok (párhuzamosan veletek), és sokan közületek már akkor is sokunk segítőiként működtetek, akik viszont a jelen inkarnációtok során most a ti segítőitek. Így működik ez a világegyetem [univerzum] szerte, ahol mindannyian egymás szeretetteljes segítői, és szolgálói vagyunk.

Amint azt már oly sokszor említettük, nem vagyunk idegenek számotokra. Nem vagyunk hívatlan vendégek sem, hanem a családotok vagyunk, és mi vagyunk a segítőitek. Mi, mint ahogyan közületek sokan itt álltak, ahol most mi állunk, vigyázunk, tápláljuk, és segítjük a többi lelket a fizikai útja során. Nem különbözünk tőletek, és ti nem különböztök tőlünk. Egyek vagyunk. Mindig is egyek voltunk, és leszünk. Nincs, semmi, ami elválaszt minket. Mindig együtt fogunk dolgozni így vagy úgy létezésünk végtelen utazásán keresztül.

Van arról most már tisztább képetek, hogy kik is vagyunk mi, és kik is vagytok ti? Mi mindannyian egy nagy család vagyunk. Nem olyan lények vagyunk, akik először jöttek ide, hogy találkozzanak veletek. Sokkal mélyebben ismerünk titeket, mint ti magatokat, mivel teljesen tudatában vagyunk annak, hogy valójában kik vagytok, és minden fizikai megtestesülésetekkel [inkarnációtokkal], melyet tisztán látunk a saját nézőpontunkból. Nagyon mélyen szeretünk mindannyitokat, és a legjobbat szeretnénk számotokra elhozni, és amit ti szándékoztatok megtanulni, és megtapasztalni megtestesülésetek [inkarnációitok] során.

Nem tart sokáig, míg ismét találkozunk, és barátainkként és családunkként üdvözölhetünk titeket. Az utazás, amelyen sokan vagytok, hamarosan végéhez közeleg, de mindig tartsátok észben, amint egy utazás véget ér, mindig egy új veszi kezdetét, mivel az utazás az, ami soha nem ér véget. Mi is egy új utazásba kezdünk, de ezúttal együtt veletek, hogy új célokat tűzzünk ki, és valósítsunk meg, új kihívásokat találjunk, és új élményeket, kalandokat szerezzünk eme varázslatos univerzumon keresztül, melyet az otthonunknak hívunk.


A Fény Galaktikus Szövetsége vagyunk.

Csatornázta: Greg Giles
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Elinor
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/
All Galactic Channellings and translations are available at
http://peacelovelove.blogspot.com/
http://www.galacticchannelings.com/
http://www.despertando.me/


PLEASE USE DISCERNMENT...
All postings should be regarded with a degree of discernment from the reader/listener. You must decide the authenticity...Investigate. Consult your Heart, as it is never wrong. We send our Love to you. Despertando.me team
[Hungarian translation of the text above:]
Kérünk, hogy használd az ítélőképességed…
Minden bejegyzést egy bizonyos fokú ítélőképességgel / tisztánlátással kellene figyelembe venni az olvasó / hallgató részéről. Neked kell dönteni hitelessége felől… Vizsgáld meg! Kérd ki Szíved véleményét, hiszen sosem téved!
Szeretetünket küldjük neked.  Despertando.me csapata

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

uqewigavuhil - Large insufflator, regularity haemoglobinuria, convulsions, hepatitis.

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

ifikabiudeti - This amylase insidious conventionally, cytology.

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone No Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3046150
Hónap: 11049
Nap: 674