Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Fény Galaktikus Szövetsége 2012-06-14

 
Üzenet a Fény Galaktikus Föderációjától

2012. június 14.

Újrakapcsolódás a világEGYetemmel

Olyan lények vagyunk, akik mindig szem előtt tartjuk érdekeiteket, és nem akarjuk, hogy valaha is bajotok essék. Magasabb birodalmakból való családotok és barátaitok, illetve vezetőitek és angyalaitok vagyunk. Mi segédkezünk, hogy megvalósuljon egy élethelyzet, amit még a jelenlegi inkarnációtok előtt megterveztetek. Egyikőtök számára sem vagyunk idegenek, és ahogyan sokan hiszik világotokban, úgynevezett „látogatók” sem vagyunk. A ti engedélyetekkel érkeztünk, amit inkarnációtok előtt megbeszéltünk veletek.

Minden jelenlegi világotokba átszűrődő információ egyeztetve lett a mostani, aktuális utazásotok előtt. Tehát elviekben nem kellene meglepődnötök semmin. Mivel a történések megtervezéséről nem rendelkeztek emlékekkel, ezért a jelenlegi események kiteljesedése meglepetéseket, titkokat és ismeretlen elemeket tartogathatnak. Azonban itt valójában semmilyen információ nem szivárog át világotokba, amiről már ne lenne tudomásotok, és nem értenétek teljesen, vagy amit már nem terveztetek volna el időtlen idők óta. Amit mi, a barátaitok és családotok, a Fény Galaktikus Föderációja tenni kíván, hogy megmutassuk, vagy helyesebben fogalmazva, segítsünk benneteket, hogy visszanyerjétek emlékeiteket a terv darabkáival kapcsolatban, amikről azt gondoljuk, hogy elérkezett kibontakozásuk ideje világotokban.

Beleegyezésetek nélkül semmit sem teszünk. Így működnek a dolgok és nincs másmilyen lehetőség. Sokan közületek idegeneknek, hívatlan vendégeknek vagy betolakodóknak gondolnak minket, és azt hiszik, el akarjuk rabolni vagy bitorolni, ami a tiétek. Ez egyáltalán nem így van, és szeretnénk emlékeztetni benneteket, kik is vagyunk mi valójában. Mi olyan lények vagyunk, akik ugyanonnan valók, mint ti is. Olyan különböző helyekről jöttünk, ahonnan ti is származtok. Értitek ezt? Azokat a világokat és birodalmakat, amiket mi otthonunknak hívunk, pontosan azokat a világokat és birodalmakat hívjátok ti is otthonotoknak.

Sokan közületek, más körülmények között, nem tekintik a Föld bolygót otthonuknak és sokan közülünk szintén így érzünk. Ez közös bennünk. Léteznek azok a lények, akik otthonukként tekintenek a Földre, de eredetileg ők sem innen származnak, hanem olyan helyekről, ami megegyezik a mi származási helyeinkkel. Mindannyian közös helyről származunk. Sokan megértették már, hogy egyek vagyunk, és azt kívánjuk, hogy egyre többen értsék meg ezt az alapvető, spirituális igazságot, mert ez mindennek a kiindulási pontja. Ennek az alapvető törvényszerűségnek a megértése nélkül nem ugorhatunk át a spirituális fejlődés magasabb szintjére, ezért szeretnénk megkérni benneteket, e sorok olvasóit, hogy mondjátok velünk együtt: „Egyek vagyunk!”. Mi jut eszetekbe, ha halljátok ezeket a szavakat „Egyek vagyunk!”? Vajon azt gondoljátok, milyen költőien hangzik ez, és azt jelenti számotokra, barátok vagyunk, vagy mindannyian egy csapat tagjai vagyunk, és egy csónakban evezünk vagy hogy egy helyről származunk? Vagy esetleg más jelentéssel bír számotokra? Hiszitek-e valóban, hogy mindannyian egyek vagyunk?

Mindannyian összetartozunk, tehát mindannyian egyek vagyunk. Az világEGYetemben [univerzumban] minden összefonódik egymással, nincsenek elkülönülő részek vagy különböző oldalak. Csak az egy egész létezik. Csak a „mi” létezik, nincsenek ezek, azok vagy mások. Azt kívánjuk, hogy akik ezeket a sorokat most olvassák, megértsék létezésünk alapvető igazságát, mert ez a legfőbb igazság. Ez az igazságszál szövi át a világegyetemet. Mi mindannyian, mindenkivel és minden tárggyal kapcsolatban állunk, minden idősíkkal, múlttal, jelennel és jövővel, kapcsolódunk a világmindenség [univerzum] minden szegletével is, legyen az egy csillag, egy bolygó, aszteroida, üstökös vagy galaxis, mindegy, hogy milyen kicsi vagy nagy, részei vagyunk az egésznek, így vagyunk mi mind egyek a világegyetemmel.

Kérünk benneteket, tudatosítsátok ezeket a szavakat, amikor a legközelebb hitetlenkedtek velünk kapcsolatban, vagy ha fokozódik bennetek a bizalmatlanság, mert úgy vélitek, mi, a családotok és barátaitok, akik tulajdonképpen ti is vagyunk (egyek vagyunk!), hátsó szándékkal érkezve azt tervezzük, hogy átejtsünk és megtévesszünk, vagy valamilyen módon leigázzunk benneteket. Ha bármikor rátok vetülne a félelem árnyéka, ami fényeteket eltompítaná, mondjátok ki a szavakat „mind egyek vagyunk!”. Igen: „mind egyek vagyunk!”, ez a legfontosabb üzenetünk mára. Sokan idegenként tekintenek ránk, de eljött az ideje, hogy tisztázzuk ezt a félreértést. Tudnátok segíteni ebben? Tudnátok fényeteket sugározni olyan online közösségi oldalakon, ahol még az árnyék uralkodik, ha felismeritek, hogy félreinformálják az embereket és így hatalmukban áll félelmet és pánikot kelteni? Tudnátok udvariasan és tisztelettudóan válaszolni a félelmekből táplálkozó állításokra és megmagyarázni, hogy mi mind egyek vagyunk, és senki sem találkozhatna olyasvalakivel ezen a bolygón, akiről ne tudná, hogy vele is összetartozik és velük is mindannyian egyek vagyunk?

Természetesen mindig új arcok tűnnek fel látókörötökben, akikkel barátságot fogtok kötni, hiszen nem állítjuk, hogy az univerzum minden egyes lényével már személyesen találkoztatok.

Amit mi állítunk, hogy soha senkivel sem fogtok találkozni, aki ne lenne a nagy egész része és így életetek részese is. A világegyetemben mindannyian összeköttetésben állunk, tehát az összes egyén kölcsönhatásban van egymással és az egyik élet befolyásolja a világegyetem [univerzum] összes többi életét is. Úgy, ahogy ezen a bolygón, amit ti Földnek hívtok, kapcsolatban vagytok egymással, úgy az életetek is egymásba fonódik, és amit egyvalaki megtapasztal, annak tudatában lesznek a többiek is. Ugyanez vonatkozik az összes egyénre az egész univerzumban is. Amit megtapasztal egy egyén, azt valamilyen más módon megtapasztalhatja, illetve ahhoz hozzáférhet a többi egyén is. Így alkották meg ezt a csodálatos világmindenséget [univerzumot], hogy a legjobbat hozza ki belőlünk, és hogy újraegyesítsen minket, abba az állapotba, amiben mindig is voltunk és vagyunk.

Mindannyian újrakapcsolódtunk. Mindannak tudatában vagyunk, amit ti megtapasztaltok és ez minden élő és élettelen lény és tárgy újraegyesítését jelenti az egész univerzumban. Ezt a dicsőséges küldetést, amit mindannyian szolgálunk, hívhatjuk „Újrakapcsolódásnak”, mert ennél briliánsabban és tisztábban nem lehetséges megfogalmazni. Készek vagytok az újra-kapcsolódásra? Készek vagytok újrakapcsolódni mindennel a világegyetemben, aminek tulajdonképpen már részesei vagytok, de ennek még nem voltatok tudatában? Sokak számára eljött az idő. Sokak számára, akik ezt a döntést meghozzák, eljött az idő az újrakapcsolódásra. De közületek pontosan annyian vannak azok is, akik ebben az időben úgy döntenek, nem kívánnak újrakapcsolódni a világegyetemmel. Mi ezt a döntést is elfogadjuk, és tiszteletben tartjuk, hogy folytathassák utazásukat az illúziók világában, ami azt az érzést kelti bennük, hogy az univerzum többi lényétől, részétől és az időtől elkülönülten léteznek. Jogukban áll az illúziók alacsonyabb dimenzióinak ösvényét követni, hiszen utazásuk során tapasztalatokra, tudásra, bölcsességre és kérdéseikre választ lelhetnek. Nekünk nem áll jogunkban, hogy noszogassuk, vagy erőszakkal toljuk őket előre az általunk választott ösvényen. Minden döntés szent és ugyanilyen érvényű, el kell fogadni, és tisztelni kell minden más döntést is. Így működik ez, és így is kell működnie ennek, ebben a világegyetemben.

Engedjétek meg azoknak, akik az illúzió fátylán belül szeretnének maradni, hogy folytathassák útjukat az általuk választott birodalomban. Eljön majd a nap, amikor emlékezni fognak és elfogadják, hogy ők sem léteznek a világegyetemen kívül, és mindig is részesei voltak a nagy egésznek.

Ott leszünk örömteli szívvel, ölelésre tárt karokkal és várni fogunk rájuk, hogy üdvözölhessük őket, holott valójában soha sem hagytak el minket. Ez az utazás, amin mindannyian részt veszünk, tulajdonképpen egy illúzió része, amihez egy bizonyos időpontban beleegyezésünket adtuk. Beleegyeztünk, hogy a mostani egyetlen valóságban hiszünk, de ez mögött megbújik a valódi igazság, hogy mi mind egyek vagyunk, voltunk és leszünk és sokaknak eljött az idő, hogy ezt a spirituális törvényszerűséget újra tudatosítsák magukban.

Szívből köszönjük a ránk fordított időtöket. Reméljük ma sokan tanultatok valamit, vagy inkább fogalmazzunk úgy, újra emlékeztetek valamire. Örülünk, hogy nemsokára újra találkozhatunk.

A Fény Galaktikus Föderációja vagyunk.

 

Csatornázta: Greg Giles
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/
Translated by / magyar nyelvű fordítás: Scarlett
Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/
Forrás: http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/message-from-galactic-federation-of_14.html

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3067153
Hónap: 15521
Nap: 631