Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


FÉNYMUNKÁS VAGYOK 2. RÉSZ

FÉNYMUNKÁS VAGYOK 2. RÉSZ

A FÉNYT SZOLGÁLOM

Mélyen elgondolkodtam arról, mi is a fényt szolgálni. Átfutottam ezen a meditáción: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YsgckIHKy4Y

Igen kedvelem, nem különbözik túlságosan attól, amit már gyakorolok. Ellenben ez a fénymunka túlmutat a meditáción. Fizikai lényekként tartózkodunk itt átalakítani egy bolygót.

Van egy világunk, hogy megtöltsük fénnyel. Csupán egyetlen helyen kezdhetjük. Ez a ti saját szívetek!

Néha, amikor látom, hogy az, amit jó vásárnak gondolok: olcsó elemeket veszek. Ami történik az, hogy csodálatosan működnek egy-két percig. Amikor óhatatlanul lemerülnek, én a végén újra vásárolok elemeket, csakhogy ezúttal olyat ami tartós.

Az időszak, amibe belépünk az ideje annak, hogy felszereljük magunkat. Azt mondták nekünk, élelmiszer és szárazárú hiányok várhatóak – és mi van a többivel? Nem fogunk odamenni, ahol nekünk olcsó elemet szánnak. Szükségünk van az agape készletünk megerősítésére.

Az agape a fény forrása.

A forrás szeretett volna téged élni látni, és választotta a szeretet megtapasztalását életeden keresztül.

Idejöttél most ebben az időben megosztani fényedet, ide erre a nagyon sötét helyre. Ez szilárdságot, kitartást és éberséget fog igényelni. Szükséged lesz arra, hogy feltétlen legyél meggyőződéseidben.

A Szeretet az, ami te vagy. Ez a válasz minden kérdésre. Sétálj ma felemelt fejjel, mint egy fénylény, ami vagy. Nem segíthetsz, azonban világítsd be a sötétséget, amikor feltöltődtél önszeretettel. A szeretet fog kiáradni pórusaidból, és minél erősebben hiszed ezt az igazságot, annál tovább fogsz eljutni.

Nem önző dolog szeretni önmagad. Ez egy szükséges előfeltétel számodra, hogy tedd a dolgod, amiért jöttél. Fénymunkás vagy. A fényt szolgálod. Konkrét ténykedéseit munkádnak rád szabták, egyedi temperamentumodra és ügyességedre. Ők egyedül csak a tieid, senki sem tudja helyetted elvégezni azt, amiért most itt vagy. Ezért érkeztél.

Szeresd magad feltétel nélkül! Mi tudjuk az igazságot már – a sötétség egy hazugság volt – a fény az, ami igaz. A sötétség nem olthatja ki a fényt, hanem ez a másik irányban igaz.

Nincs olyan dolog, amivel csalódást okozhatnál a Forrásnak. Magad vagy a tökéletesség – tökéletesen kiválasztva oda, ahol éppen most vagy. Bízz! Szeress! Nincsenek kivételek! Nincsenek hibák! Éppen csak gyakorolunk.

Mi vagyunk azok, akikre vártunk!

Sophia

 

Copyright © 2012 All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!] - http://www.sophialove.org/

Soruce / Forrás: http://www.sophialove.org/1/post/2012/6/i-am-a-light-worker-part-2-i-work-for-the-light.html

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3087186
Hónap: 15872
Nap: 1217