Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Föderációs üzenet 06.01.

 

Csillagközi Civilizációk Fényszövetsége

 
Föderációs üzenet - Blossom Goodchild közvetítésében
 
 

   Blossom Goodchild –  2011. június 01.
 
Jó reggelt, barátaim. Reméltem, szeretnétek beszélgetni velem … a témát természetesen ti választjátok ki.
 
Drága Földi lelkek … Üdvözlünk benneteket ezen a napon, és felajánljuk nektek legmélyebb SZERETETÜNKET … mi vagyunk. Nagyon is tudatában vagyunk a sok változásnak, ami bolygótokon történik. Néhányan tudtok erről, néhányan nem. De arra kérünk titeket, fogadjátok el, hogy ami eddig a színfalak mögött zajlott … most már kész megmutatni magát teljes valójában, és ebben nem lesz, nem lehet késlekedés.
 
Olyan nagyon türelmesek vagytok magatokkal … velünk … és mindennel, ami emelkedik. Bebizonyítottátok magatoknak, hogy a Hatalmas Fény Harcosai vagytok, és itt az ideje, hogy „a kő legördüljön”, és learassátok a Legnagyobb jót, amit oly gondosan vetettetek.
 
A napokban, amelyek előttünk vannak … és ez alatt napokat értünk, melyek közelednek … amit megpillantottatok, megtölti LÉTEZÉSETEK a tudással, hogy minden, amibe állhatatosan kapaszkodtatok a saját IGAZSÁGOTOKON belül … ez a TUDÁS amit csak tudhattok … valóban igaz. Itt van, eljön most … az idő a világotokban … a bolygótokon … amikor oly sok nagyság van jelen, hogy megmutassa magát. Többé nem lesztek képesek elhallgatni, hogy amit TUDTOK, az IGAZSÁG, bár még kicsit féltek erről beszélni a többieknek. Mert úgy lesz, hogy a többiek kérdeznek … talán kérlelnek, hogy osszátok meg velük tudásotokat … mert amit az égen látnak majd, magyarázatra szorul.
 
 
Itt rá kell mutatni, hogy minden, amiről beszéltünk, minden, amit megosztottunk veletek, és minden, ami a szívetekbe lett plántálva … most kell, hogy találkozzon azon részetekkel, ami a MAGASABB megértés.
 
Hogy mások ne féljenek attól, ami hamarosan megtörténik, szükséges, hogy akik felébredtek, és TUDJÁK, hogy SZERETETTEL jövünk, képesek legyenek tolmácsolni a most ébredőknek … azért, ami előttük van … az abszolút IGAZSÁGOT arról, KIK VAGYUNK.
 
A SZERETET a kulcs az esemény egésze alatt. Amikor valaki a szív űrjében marad, érezheti belül az isteni erőt,  felfedeztek majd egy szívből jövő egységet és erőt magatok között… egészen idáig nem tudtátok, hogy rendelkeztek ezzel az ajándékkal. Csak szívetek ÉRZÉSEIVEL, csupán szívverésetek megfigyelése által lesztek képesek megfejteni, ahogy egyre gyakrabban előfordul, hogy mi az, amit helyesen tudtok, és mi az, ami nem IGAZ. Legyetek tudatában hogy megtévesztenek titeket, akik most oly nagyon félnek, hogy elvesztenek mindent, amit építettek. A kapzsiság és szűkölködés királyságának nincs helye az ÚJ VILÁGBAN, amelyet építetek … a Fény Harcosai, akik azért jöttek, hogy lerombolják a falakat, és felépítsék az ÚJ MENNYORSZÁGOT. Egy hely a Földön, amelynek, mint a bolygón élő eredeti faj …. büszkén újra részei vagytok.
 
 
Az idő már olyan közel van … kedves barátaink. Sokáig vártatok. Sokáig vártunk. A szívetek még mindig nem ÉRZI az izgalmat, hogy valami készülődik?
 
Most szeretnénk felfedni az okát, miért kértük tőletek, hogy „töltsetek meg palackokat” a bennetek lévő szeretettel. Emlékeztek? Azt kértük tőletek, találjatok egy helyet, ahol elképzelitek, hogy a palackokat szeretettel töltitek meg, és megőrzitek őket számunkra. Tudjuk, hogy sokan megtették, és tudjuk azt is, hogy sokan nem mindig emlékeztek rá, hogy megtegyék. Ez nem baj. Most, hogy mindenkinek eszébe jut, hogy megtegye, értékes lesz ügyünknek.
 
Mert ezért kértük, hogy ezt tegyétek … amikor eljön az idő…
 
Azt szeretnénk, hogy mikor a szokatlan hajók feltűnnek … legyenek akár hatalmas Fény impulzusok … vagy anomáliák, amelyeket eddig nem tekintettetek valóságnak … mikor ezek az „események” bekövetkeznek … és be fognak … nagy segítségnek tekintjük a Földi és Földön kívüli egység megteremtéséhez, ha TUDJÁTOK, hogy a palackok kiürítése a légkörbe VALÓBAN nagyban segíteni fogja, úgyszólván, a világok összeolvadását. Kérünk benneteket, hogy a szívetekben lévő TUDÁS segítségével képzeljétek el ennek a hatását. Olyan lesz, mintha a „fékeket” kiengedték volna, és az energia, melyet megmentettetek/eltettetek kiáramlik magába a levegőbe, melyet belélegeztek … és „találkozik” egy energiával, amit mi küldünk majd nektek. Tudni fogjátok, kedves szövetségeseink … nem lesz kérdés, hogy vajon ez-e a megfelelő idő, hogy megtegyétek.
 
Nagy szeretettel és örömmel mondjuk, maga a levegő is TAPINTHATÓ lesz. Azoknak, aki tudják … azoknak, akik várták … a trombiták megszólalnak! A következő fázis kezdetének beharangozását ezek az események lendítik mozgásba. A következő lépés, mely Magasabbra visz titeket a Felemelkedés útján, mindenkit gyorsabb fokozatba kapcsol, nem csak az egyéneket, hanem a bolygót, mint egészet is. Néha nehezen lesztek képesek lépést tartani mindazzal, ami átalakul és bekövetkezik, mégis gyönyörűséges lesz. Csodák sorozatát ismeritek meg. Dolgok, amikről idáig úgy éreztétek, soha nem történhetnek meg bolygótokon, a változás által megtörténnek néha … egy pillanat alatt, és bizonyos energiák, amelyek nem szolgáltak, eltűnnek majd, mintha soha nem is léteztek volna.
 
 
Nagy az izgalom az egész bolygón. Az „egész város rólatok beszél”! MINDENKI készülődik. Előveszik a legszebb ruháikat! Ez az egyetlen mód, hogy leírjuk ezt nektek. Mintha mindenkinek lenne egy különleges öltözete a szekrényében, védőhuzatban … csak egyszerűen ott lenne … várna … és MOST … az öltönyöket kiveszik onnan, és „kiszellőztetik” … Egyszerűen a zöld lámpára várnak, és eljön az idő a „tisztelet egyenruhájának” feldíszítésére.
 
ÉRZITEK EZT BELÜL … BARÁTAINK? ÉRZITEK? TI … TI tettétek lehetővé, hogy ezek az események megtörténjenek. TI, akik kitartottatok elhatározásotok mellett, hogy fejlesszetek és építsetek egy jobb világot, tettétek ezt lehetővé.
 
VEGYETEK EGY MÉLY LÉLEGZETET A DICSŐSÉGBEN! KÖSZÖNJÉTEK MEG MAGATOKNAK.
KEZDŐDIK A KÖVETKEZŐ FÁZIS.
 
Az ÉRZÉS amit felismersz majd magadban … megtölt majd az „OTTHONNAL”.
EGYRE JOBBAN ÉS JOBBAN EMLÉKSZEL, KI VAGY!
SZERETET… SZERETET VAGY!
 
És amint a Magasabb rezgések megkapják az engedélyt, hogy belépjenek a Föld bolygóra a SZERETET Magasabb rezgései … akkor, onnan fogjátok TUDNI, hogy ebből [szeretetből] vagytok. Mert az ÉRZÉS bennetek összeköt a Magasabb Rezgésekkel, melyek átjönnek, hogy elmondják nektek.
 
Érezzétek a hatalmas lelkesedést, hogy ez felemelő. Csak annak TUDATÁRA fókuszáljatok, hogy TI hoztátok ezt el a SZERETETRE összpontosítva. TI, akik nem engedték, hogy a félelem elragadjon. TI, akik IGAZSÁGOTOK követésével lehetővé tettétek a napokban elkövetkező átalakulást. Ez már nem bukhat el.
 
NYERTÜNK … A SZERETETEN KERESZTÜL.
NINCS NAGYOBB ERŐ ENNÉL!
 
Maradjatok az izgatottság űrjében. Tartsátok fenn az öröm és boldogság rezgését, és hintsétek szét! Mert most már nem sokára azok, akik félnek tőlünk a média félrevezetése miatt, megtudják az IGZASÁGOT, és a „kis zöld emberkék” szindrómát felváltja annak TUDÁSA, hogy a Fény Oszlopai vagyunk!
 
Valami esély, hogy ehhez hozzátegyek akár egy szót is? Azt hiszem, semmi! Nincs is rá szükség! Persze azért ennyit mondok: KÖSZÖNÖM. SZERETETTEL ÉS FÉNNYEL! NAGYON SOK SZERETETTEL ÉS FÉNNYEL.
 
Csatornázta: Blossom Goodchild
 
Magyar fordítás: Enikő
 
 

forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu


 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 17
Összes: 3092218
Hónap: 14823
Nap: 506