Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Galaktikus Szabadsajtó

 

Galaktikus Szabadsajtó

 

Wednesday, June 15, 2011

Galaktikus Szabadsajtó Június 10, 2011 - Sananda Üzenete

 


~ Krisztus (Sananda ~ Jézus) ~ az Első Kapcsolatfelvétel Megkezdődött

Üdvözlünk titeket Kedveseink, Én vagyok Az, Krisztus. Azért jöttem el ma hozzátok, hogy nagyon jó hírt osszak meg veletek. Sok tárgyalás és tervezés után elrendeltetett, hogy az Első Kapcsolatfelvételre IGENIS sor kerüljön a Nyári Napéjegyenlőségig (Június 21, 2011)

Ahogy azt már tudjátok, a közzétételekre NEM került még sor és ezért VALÓSZÍNŰ, hogy az Első Kapcsolatfelvétel valóban egy ‘kikényszerített művelet’ lesz ami azt jelenti, hogy hajóink figyelmeztetés nélkül egyszerűen felfedik magukat azok előtt, akik nincsenek felkészülve ilyen eseményre. LÉTFONTOSSÁGÚ, hogy ezt érzékkel és körültekintően vigyük véghez, hogy elkerüljük a hisztéria és pánik kialakulását az emberek között. Erre és minden eshetőségre fel vagyunk készülve kedveseink. 

Olybá fog tűnni, mintha egy rövid időszak a napból “elveszne”,  ez azért van, mert hajóink kívül állnak lineáris idő és tér kvantumotokon, ezért “ugranunk”kell az időben úgymond, hogy FIZIKÁLISAN megmutatkozhassunk, hogy mindenki lásson minket. Ez a jelenség szükséges része a hajók felfedési műveletének és nem lesz nagy hatással időtökre,  csupán azt vehetitek majd észre, hogy az idő nagyon gyorsan vagy nagyon lassan telik. Mi tulajdonképpen lelassítjuk az időt ezzel azt a hatást érve el, hogy az idő megszűnni vagy teljesen megállni látszik. Valójában az idő mint olyan nem létezik. A magasabb birodalmakban az idő sosem létezett, az idő csupán kizárólag az ember fizikai tapasztalatának kellékeként lett megalkotva a sötét összeesküvők által, hogy rátok tudják erőltetni rabszolgarendszerüket és a emberi inkarnációt választó lelkek irányítására kitűzött tervüket. Az időhöz való kötöttség annyi mindent elvesz  hatalmatokból kedveseink, meg van nektek mondva, hogy ezt az időt KELL, hogy kövessétek, ezeket a törvényeket KELL, hogy megtartsátok, ennyi pénzt KELL, hogy keressetek. 

Azáltal hogy félelmet ültettek belétek, kikényszerítették, hogy adjátok fel hatalmatokat.     Megvesztegettek, elhitetvén veletek, hogy nem vagytok EGYEK egymással, a Teremtővel, a FÖLD-el, az állatokkal sőt más galaxisokból származó csillagbátyáitokkal és csillagnővéreitekkel.

Szeretettel és Könyörülettel szólok hozzátok és abban a Reményben, hogy megértitek, hogy mi megértjük félelmeitek, ellenállásotok és óvatosságotok olyan események iránt, mint az Első Kapcsolatfelvétel. Újra biztosítunk titeket arról, hogy NYUGODTAN bízhattok a Galaktikus Föderációban és Szerető  Szívünkbe zárunk, hogy kivezessünk titeket ezekből a sötét időkből az Új Kor LÉTezésébe. LÉTezni egyszerűen annyit jelent, hogy elengedni hagyni. Ne féljetek a holnaptól, hisz minden pillanat MOST van, ne féljetek a múlttól, MÁR ELVÉGEZTETETT. Kizárólag a mai napra kell, hogy összpontosítsatok, hisz ez mindenetek.  
Kedveseink, ezen ismeretek tudatában, reméljük megragadtok minden pillanatot, hogy azon döntésekkel és tettekkel amiket szívetek olyannyira vágyik megtenni, elhozzátok a változásokat. ‘Ne halasszátok el holnapra amit ma megtudtok tenni’.Ti LEGYETEK a változás, amit látni szeretnétek a világban.’ 

A következő alkalomig Kedveseink, 

ÉN VAGYOK Krisztus 
 
Fordítás: Bella
(www.galactikusuzenetek.com) 


 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3061983
Hónap: 15240
Nap: 467