Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyalvarázslat

Angyalokkal... Angyalvarázslat


Ez egy nagyon szép varázslat, amely 26 különböző angyalt szólít hozzád. Ezt a varázsigét bármire használhatod, amire csak szeretnéd. Ha el vagy keseredve valamiért, ha segítségre vágysz, ha félsz valamitől, vagy ha tanácstalan vagy...
Bármikor elvégezheted a varázslatot. A varázsige rendkívül hatékony, de a lehető legjobb hatás eléréséért gyakran megismételheted.
Először is mondd ki a kívánságodat, aztán pedig mondd el a következő,   26 angyalt szólító varázsigét:


Ariel elkezdi.
Baradiel vezeti az útján.
A Chalkydrik eléneklik.
Devák testet adnak neki.
Elohim az akaratát adja neki.
A Fravashik jobbá teszik.
Gábriel elhozza.
A Hafazák vigyáznak rá.
Az Ischimek kiegyensúlyozzák.
Jael őrzi őt.
Kadmiel megszüli.
Lahabiel segíti.
Mihály felemeli.
Nebo gondozásába veszi.
Ofaniel meglátja.
Patrónus angyalok felszentelik.
Quaestoria kimondja.
Rafael eltölti és elindítja.
Sandalfon imádkozik érte.
A Trónusok szentségessé teszik.
Uriel megerősíti.
Vrevoil felfedi és láthatóvá teszi.
A Wanadik megvédik.
Xathanael atyáskodik felette.
Yahriel megtölti a Hold fényével.
A zodiákus angyalai lepecsételik és lezárják.
A Szentlélek pedig elhozza nekem téren és időn át.


                                                                      Úgy legyen! (Áment is mondhatsz.)


A domináns kezeddel rajzolj a levegőbe egy egyenlő szárú keresztet.
Nem baj, ha nem tudod kiejteni a neveket, vagy ha nem tudod, hogy melyik mit jelent. Az sem gond, ha nem
tudod fejből a varázsigét, olvashatod is. Az angyalok tudni fogják, mire gondolsz, és mit szeretnél.

 

Isten akarata az, hogy az Angyalok segítsenek bennünket magasabb rendű céljaink betöltésében. Isten és az Angyalok tudják, hogy ha tudatunkat, mindennapjainkat aggodalmak, félelmek töltik ki az anyagi dolgokért, akkor nem marad időnk és energiánk, küldetésünk teljesítésére. Nem arról van szó, hogy az Angyalok gazdagsághoz és hírnévhez segítenek bennünket, egyszerűen csak tudatunkon akarnak könnyíteni, hogy szabadok lehessünk.

Azt is tudják, hogy gyakran az időnket pocsékoljuk bizonyos anyagi dolgokkal, amit én időhúzási taktikának szoktam nevezni. Ide tartozik minden olyan tevékenység, ami elvonja a figyelmünket célunk teljesítéséről.

Az Angyalok tehát közbelépnek, hogy megszabadítsanak bennünket túlzott aggodalmainktól az anyagi világban adódó helyzetekkel vagy tárgyakkal kapcsolatosan.

„Ha bármire szükséged van, ne habozz hozzánk fordulni segítségért. Ajánlj fel, adj át nekünk minden olyan helyzetet, ami gondot okoz, ami elveszi lelked nyugalmát. Ígérjük, hogy vigaszt nyújtunk, és hatást gyakorolunk az anyagi világra, oly módon, hogy az támogasson téged jelenlegi körülményeid között. Engedd, hogy hazavihessünk." Az otthon alatt ők a földi mennyországot értik, azt a természetes állapotot, ahol minden anyagi szükségletünk az isteni törvény szerint nyer kielégítést, míg mi csak arra koncentrálunk, hogy mit adhatunk a világnak természetes képességeink és tehetségeink által.

Könnyítsünk utunkon Isten és az Angyalok biztosítanak bennünket arról, hogy biztonságban vagyunk, és velünk együtt minden, ami hozzánk tartozik. Ettől azonban még mindig kérnünk kell a segítségüket, és követnünk kell irányításukat.

 

Álomban - Mielőtt este lefekszünk, kérjük meg az Angyalokat gondolatban, hogy jelenjenek meg álmainkban, és mutassák meg valamely lényegesebb előző életünket, amely hatással van jelenünkre. Álmodni fogunk régmúlt időkről, régi életekről, és lehet, hogy emlékezni fogunk ezekre az álmokra, lehet, hogy nem, attól függően, hogy tudatalattink mennyire képes kezelni a velük járó érzelmeket.

A gyógyulás szempontjából lényegtelen, hogy visszaemlékszünk az álmokra vagy sem. A lényeg az, hogy az éjszakai epizódokban az Angyalok engedélyt kapnak tőlünk a közbelépésre, és a felgyülemlett érzelmek gyógyítására. Ez után reggel azzal az érzéssel ébredünk, hogy éjszaka sok tisztogató munkát elvégeztünk. Kimerültnek is érezhetjük magunkat. Mindenesetre tudni fogjuk, hogy fontos munkát végeztünk álmunkban, melynek mindenre kiterjedő erős gyógyító hatása lesz.

Meditációban - Meditatív állapotban kérjük meg az Angyalokat, hogy mutassanak meg nekünk képeket előző életeinkből. Azután legyünk nyitottak, és koncentráltak. Ne erőltessünk semmit. Olyanok legyünk, mint egy passzív vetítővászon, amely fogadja az Angyalok vetítéseit.

Ego tudatunk megpróbálhat meggyőzni bennünket arról, hogy amit belső szemeinkkel látunk, az csak a fantáziánk szüleménye. Engedjük át ezeket a félelmeket és aggodalmakat az Angyaloknak, hogy ne szakítsuk meg az információ áramlását.

Ahogy nézzük, vagy újraéljük előző életbeli emlékeinket, mindig legyünk tudatában Angyalaink jelenlétének. Legyünk tudatában annak, hogy ott voltak velünk előző életeinkben, és itt vannak velünk most is, amikor újra éljük az emlékeket. Az Angyalok vezetésével képesek leszünk meggyógyítani, kitisztítani minden múlt életből eredő fájdalmat.

Az angyalok mindent megtesznek azért, hogy felhívják magukra a figyelmünket, és hogy kommunikáljanak velünk. Így segítenek abban, hogy meggyógyítsuk saját életünket. Mégis gyakran lebecsüljük a jeleket, amiket nekünk küldenek, egyszerű véletleneknek, vagy képzeletünk játékainak tartjuk őket.

Az angyalok azt mondják: Nem tudjuk a nektek szánt üzeneteket felírni az égre. Figyelnetek és hinnetek kell, amikor életetekben megformálódó mintázatokkal találkoztok - különösen, ha azok válaszok lehetnek kérdéseitekre, vagy imáitokra. Mit gondoltok, ki van amögött, amikor többször egymás után ugyanazt a számot halljátok? Vagy ugyanazt a számsort látjátok valahol? Az Angyalok természetesen!

SZÁMSOROK.

Az Angyalok gyakran számsorok útján küldik el nekünk üzeneteiteket. Kétféleképpen teszik ezt. Vagy finoman a fülünkbe suttognak, hogy időben felnézzünk, és észrevehessük az óra számlapját, vagy egy telefonszámot egy faliújságon. Az Angyalok remélik, hogy tudatosodik bennünk, ha ugyan azt a számsort egymás után többször is látjuk. Pl. lehet, hogy gyakran látjuk az 111 számsort, valahogy ahányszor az órára nézünk, mindig 1.11 vagy 11.11-t mutat.

A számok útján történő üzenet küldés másik módja, hogy az angyalok a fizikai síkon

úgy rendezik, hogy olyan autó haladjon előttünk, aminek rendszámtábláján azok a számok állnak, amelyekkel az Angyalok üzenni akarnak nekünk. Azok, akik tudatában vannak ennek a jelenségnek, megtanulják leolvasni a különféle rendszámtáblák jelentését. Ezen a módon, az angyalok részletes üzeneteket közvetíthetnek. / Emlékezzünk csak az L.A.Storz című filmre, amiben a hirdetőtábla folyamatosan üzeneteket küldött a főszereplő Steve Martinnak! /

Következzen néhány alapvető számsor jelentéstartalma. Mindenkinek saját Angyala fogja megmondani, ha az adott helyzet más jelentéssel bír. Kérdezzük meg őket bátran. „Mit szeretnétek közölni velem?" és boldogan fognak további információkkal szolgálni, hogy könnyebben megfejtsük számokba rejtett üzeneteiket.

 

„Megbocsátás - szabadítsd fel magad!" - Gyakorlat

 

A megbocsátás folyamata révén mindenki békésebbnek, és energikusabbnak érezheti magát. Mint amikor kidobáljuk a súlyokat a hőlégballon kosarából, hogy magasabbra emelkedhessünk. A régről összegyűlt harag, félelem, és sértettség halott súlyok, melyek lelassítanak bennünket, és elszívják életerőnket.

Mindannyiunkban lehetnek súlyok, amiket most rögtön kihajíthatunk hőlégballonunk kosarából. Amikor megbocsátunk a világnak, és benne önmagunknak, könnyebbé válunk, és rengeteg félelemtől szabadulunk meg.

Ez a gyakorlat 30-60 percet vesz igénybe, és bizonyosan megéri az idő-befektetést. Sokan számoltak be arról, hogy önmagában ez a gyakorlat, azonnali, pozitív átalakulásokat hozott életünkben. Íme a szabadság lépései a megbocsátás útján:

1. Tudatosítsuk magunkban a megbocsátással járó előnyöket - A megbocsátás nem egyenlő azzal, hogy kijelentjük: „vesztettem", vagy „igazad volt én tévedtem". Nem azt jelenti, hogy valakinek elnézzük valamilyen elhibázott cselekedetét. A megbocsátás egyszerűen szellemünk felszabadításának egy módja, ami által határok nélküli lényekké válhatunk. A jutalom a békesség, az emelkedett energiaszint - és a megbocsátás az ár. Számomra olyan ez, mint egy alku.

2. állítsunk össze egy megbocsátási listát. Írjuk le minden egyes élő, vagy elhunyt ember nevét, aki valaha is irritált bennünket. A legtöbben három-négy oldalas listát állítanak össze, és hirtelen olyan emberek neve jut eszünkbe, akikre évek óta nem is gondoltak. Vannak, akik háziállatok neveit is leírják, és szinte mindenki belefoglalja saját nevét is a listába.

3. Engedjük el, bocsássunk meg - Egy olyan magányos helyiségben, ahol senki nem zavarhat meg, menjünk végig a listán nevenként. Minden egyes személyt jelenítsünk meg tudatunkban, és mondjuk neki a következőt: „Megbocsátok neked, és elengedlek téged. Nincs bennem kibékíthetetlen harag. Megbocsátásom teljes. Szabad vagyok, és te is szabad vagy". A folyamat harminc percet, vagy annál többet igénybe vehet. Mégis fontos, hogy ne hagyjuk abba, míg teljes lista végére nem értünk.

4. Éjszakai oldások - Minden este lefekvés előtt, gondolatban tekintsünk át a napunkat: van valaki, akinek meg kell bocsátanunk? Ahogy az arcunkat is megmossuk minden este, ugyanolyan fontos tudatunkat is megtisztítani éjszakánként, hogy ne halmozódjon fel bennünk sértettség és neheztelés.

 

A „megbocsátás épülete" - Vizualizációs gyakorlat

 

Miután ellazulunk néhány lassú, mély lélegzet segítségével, hunyjuk be a szemünket, és helyezkedjünk el kényelmesen.

Képzeljük el, hogy egy vidéki tájon állunk. Egy út vezet hozzánk. Ezen az úton érkezik minden anyagi, érzelmi és spirituális „ellátmányunk". Az út áthalad egy épületen, mielőtt elérne hozzánk. Az épületen két ajtó van: egyik az út másik vége felé, másik felénk néz. Ha mindkét ajtó nyitva áll, akkor minden akadálytalanul áramlik hozzánk, és ajándékaink is szabadon áramlanak a világ felé.

Ha bármikor engesztelhetetlenek vagyunk a szívünkben valaki felé, akkor az illető börtönbe zárjuk tudatunkban, és hibáztatásunkkal korbácsoljuk őt. Az illető, akire neheztelünk, tudatunkban be van zárva egy épületbe, melynek ajtaja úgy zárulnak rá, mint a börtönrácsok. Szükségszerűen mi magunk is börtönbe kerülünk azzal együtt, akit elítéltünk, hogy figyelemmel kísérhessük. Minkét ajtó bezárul tehát, és a bezárt épület elállja az áramlások útját.

Pillantsunk be most rögtön saját épületünkbe, és nézzük meg, ki van oda bezárva. Lássuk meg, milyen magas árat fizetünk azért, hogy bebörtönöztük őt. Ha készen állunk a megbocsátásra, képzeljük el, hogy az épület ajtajai automatikusan kinyílnak. Vizualizáljuk, hogy aki kilép az épületből szabad, és boldog, mert megbocsátottunk neki. Kívánjunk minden jót a távozóknak. Ha ez nehezünkre esik, próbáljunk magának a személynek megbocsátani, mert a tetteit elnézni, amiket elkövetett. Ahogy megbocsátunk, érezzük a megkönnyebbülést, a szabadulást, és a megújuló energiát, ahogy elmúlik a sértettségünk. Bizonyosodjunk meg arról, hogy nem ülünk ott egyedül az épületben egónk önmagunkra kimondott ítélete miatt.

Ellenőrizzük gyakran ezt a belső épületet, különösen, amikor fáradtnak, betegnek, vagy félelmekkel telinek érezzük magunkat. Észre fogjuk venni, hogy ilyenkor van a legtöbb ember (beleértve önmagunkat is) bezárva az épületbe. Amint kinyitjuk az ajtókat és kiszabadítunk mindenkit, érzelmi és energiaszintünk jelentősen javulni fog.

angyal_01.gif

Angyali megerősítések

 

Naponta ismételjük el ezeket a megerősítéseket, hogy növeljük önbizalmunkat, és jobban szeressük önmagunkat. Magnóra is mondhatjuk a mondatokat, vagy írásban kifüggeszthetjük valamilyen számunkra fontos helyre. Fogalmazzuk meg saját személyes megerősítésünket céljainknak és vágyainknak megfelelően.

Angyalok vesznek körül ebben a pillanatban.

Az Angyalok Isten fényét sugározzák rám, és rajtam keresztül a világra.

Elfogadom ezt a szeretetet Istentől és az Angyaloktól.

Megérdemlem a szeretetet.

Megérdemlem a boldogságot.

Megérdemlem, hogy egészséges legyek.

Megérdemlem az égből érkező segítséget, és most rögtön el is fogadom.

Kérem Istent és az Angyalokat, hogy vezessenek, és segítsenek nekem.

Hallgatok belső hangomra és megérzéseimre.

Belső hangom és érzéseim Istentől és az Angyaloktól érkező útmutatások.

Mindössze vezettetésre van szükségem.

Teljes hittel követem az útmutatást.

Tudom, hogy Isten és az Angyalok szeretnek engem, és most ebben a pillanatban is vezetnek.

Elfogadom az Angyalok szeretetét.

Elfogadom a szeretetet.

Szeretek.

Én vagyok a szeretet.

Szerető szívű vagyok.

Mindenki szeret engem.

Mindenkit szeretek.

Mindenkinek megbocsátok. Megbocsátok önmagamnak.

Mindenkivel, akivel találkozom, átadom Isten szeretetét.

Figyelemmel kísérem a gondolataimat, és csakis pozitív, szeretetteljes gondolatokat engedek meg magamnak.

A szeretet bőségesen jelen van a világban.

Mindenki számára van bőven elég.

Mindenből bőségesen jut nekem.

Csodálatos, szeretetteli embereket hívok be az életembe.

Az Angyalok és én örömmel üdvözlünk minden új alkalmat, amikor szolgálhatjuk a világot.

Folyamatosan jutalomban részesülök.

Életem harmonikus és békés.

Békés vagyok.

Ragyogó vagyok

Boldog vagyok.

 

 

(Dr Doren Virtue, Angyalokkal gyógyítás. című könyvéből részletek)

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3121334
Hónap: 17189
Nap: 490