Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Harmadik szem meditáció

A harmadik szem egy ajtó, kinyílás, egy örvény,egy forgatag. 
 
Meditáció
Mindenkinek van harmadik szeme. Ez olyan mint a lélek van függetlenül attól ,hogy tudsz róla vagy nem. Itt és most saját otthonodban megtanulhatsz utazni a harmadik szemen keresztül bárhova az univerzumban. Vagy megtanulni bármit amit akarsz mert mindenek tudója. /Megjegyzés:a harmadik szemes működés egyfajta ISTEN-i működés, a bennünk lakozó ISTEN-i szikra működése,lélekkel látás. / A harmadik szem mindent megad amit kérsz ezért fontos csak jó dolgokat kérj és bocsáss meg mindenkinak aki valaha megbántott téged vagy kárt okozott neked. Már csak azért sem mert a hatás-ellenhatás törvénye nem csak a fizikában működik hanem a gondolatok szintjén is .
Ha tehát valakinek rosszat kívánsz és az illető szemálynek nincs rezonanciája ezen gondolatodra akkor ezen kívánság,energia visszajut hozzád is rajtad fejti ki hatását.Persze a pozitív dolgok is így működnek.Gondolatainkkal teremtünk és minden teremtmény visszatér teremtőjéhez.Ezért hát mindenkinek a lehető legjobbakat kell valóban /gondolatban/ kívánnunk mivel ezzel magunknak is jót kívánunk.A következőkben egy meditációt ismerhetsz meg.

Legalább 30-60 perc szükséges a meditációhoz. Ha csoportban végzitek ezt a meditációt mindenkinek csendben kell lennie kivéve azt aki számol mindenki számára. Sötétísd el a helyiséget, de szükség lesz egy gyertya fényére úgy hogy nem világítson közvetlenül a szemedbe.Ülj le kényelmes székbe,fotelba és lazíts.Egy kellemes, lágy zene segíthet a meditációban. Kezd el egy imával hogy összegyűjtsd energiád és öszzpontosítsd figyelmed. Gyújts meg egy füstölőt ha általa kellemesebben érzed magad.
Nézz a fenti képre.Engedd hogy figyelmed a kép középpontja felé irényuljon.Nézz a képre és lassan számolj 144-ig. Ezután csukd be a szemed és lassan számolj újra 144-ig.Megfigyelheted hogy megjelenik a kép amint szemed csukva van csak a színek fordítottak.Koncentrálj a két szemöldököd közti területre még akkor is ha nem látsz semmit.Ne légy bátortalan, folytasd.Azután hogy elszámoltál 144-ig csukott szemmel nyisd ki a szemed és nézz a kép közepére.Kezd el újból 144-ig számolni. Majd csukd be a szemed és számolj újból 144-ig ,figyelve a belső fényt.Ez az idő amikor kérhetsz amit szeretnél.Utazhatsz használva a harmadik szemet mint egy távirányítású kamerát.El tud menni bárhova amit el tudsz képzelni,mert a képzeleted irányítja.Ne hagy magad megzavarni bármivel is ebben az időben.A kép amit látsz mozoghat. Ezen a meditáción keresztül megtanulod interaktív módon használni harmadik szemed.De folytasd a teljes meditációt. Amint befejezted, csukd be a szemed,mardj csöndben ameddig akarsz. Ne erőltesd a szemed soha,ha fáradtnak érzed akkor hagy abba a gyakorlatot.
Egy idő múlva képes leszel látni a fényt fejedben a kép segítsége nélkül is. Amikor látod a fényt magadban akkor itt az idő kérni amit szeretnél. "Kérjetek és megadatik" Amint egy kis gyakorlatot szerzel képes leszel annyira lazítani hogy csak a látott képre koncentrálj.Képes leszel elhagyni testedet tudatosan amikor alszol és utazni a harmadik szemen keresztül az asztrál világba az álomvilágába a negyedik dimenziónak.Hogy hova mész innen az függ a képzeletedtől,képzelőerődtől. A gondolat sebességével utazhatsz, ezért döntsd el előre hova akarsz menni. Utazhatsz más asztrális világokba, talaálkozhatsz asztrális létformákkal. A harmadik szem egy ajtó, kinyílás, egy örvény,egy forgatag. 
 
 
 
 

forrás:www.angyalforras.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3122586
Hónap: 15749
Nap: 439