Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hathor emlékeztető

 

 
Hathor emlékeztető
 
 

Fényátvitel
A
11.11.11.
világmeditáció
 
Akik energetikailag csatlakozni szeretnének hozzánk a 2011. november 11-i meditáción, azt kérjük, hogy rendszeresen használják a Hangolást. Minél inkább ismered a meditációt és minél inkább tisztában vagy a finom hatásokkal, annál többet leszel képes hasznosítani a világmeditáció során.
 
A világmeditáció során Seattle-ben a Hangolás hétszer fog elhangzani az erre az alkalomra összegyűlteknek. Mind a világmeditációra való összpontosítás, mind a Hangolás energiái, mind a háromnapos összejövetel túl fog emelkedni téren és időn. Más szavakkal, az esemény idején fizikai helyedtől függetlenül lehetséges lesz, hogy belépj a belső tudatosság mély állapotaiba.
 
 
 

Dátumok és időpontok

A meditáció maga csendes óceáni idő (PST) szerint 2011. november 11-én este 9 és 10 között lesz. (Ez greenwhich-i idő (GMT) szerint november 12. reggel 5 és 6 óra).
 
 

(A Seattle-hez képest a

 

 
9 órás eltérés miatt
 
Magyarországon
 
ez reggel 6 és 7 között lesz


Ha úgy döntesz, hogy te is szeretnéd meglovagolni ennek különleges egyórás meditációnak a hullámait, azt tanácsoljuk, hogy hallgasd meg a Hangolást hétszer egymás után, majd ülj csendben húsz, harminc percig figyelmedet az agyalapi mirigy területén tartva. Ha lehetséges, feküdj le és pihenj.
 
A meditációval kapcsolatos energiák ki fognak terjedni a háromnapos időszakra, ami Csendes óceáni idő (PST) szerint november 11-én este 7-től, november 13. délután 4-ig tart. (Magyar idő szerint ez  november 12. hajnal 4-től november 14. éjjel 1 óráig tart. A ford) Az Agyalapi Mirigy Dimenzionális Hangolás meditáció ebben az időszakban különösen hatásos lesz. (Az időzónák átszámítását megtalálod itt is: http://www.timeanddate.com
 
A hanganyag letöltése innen:
 
 
 
Az Agyalapi Mirigy Dimenzionális Hangolást az emberiség tudati felemelkedésének kedvező, még el nem döntött végkifejletű pillanatában adjuk át. Abban a reményben tesszük ezt, hogy segíteni fog visszaszerezni társ-teremtői önállóságotokat. Úgy véljük továbbá, hogy ez a Hangolás hosszú éveken át fontos átalakító eszközként fog szolgálni benneteket.
 
Ezt tartjuk a legértékesebbnek az eddig átadott hangolásaink közül.
Létrehozása során interdimenzionális létezésünk ötödik dimenziójától egészen a tizenkettedik dimenziójáig terjedő valóságok átalakító energiáiból származik és vele van átitatva.
 
Természeténél fogva ez a Hangolás finom, mégis erős evolúciós energiát hordoz. Sokatok tisztábban fogja látni, hogy miként vesztek részt társteremtőként saját valóságotok megteremtésének misztériumában. És ahogy a fizikai és a finomabb valóságokat elválasztó fátylak eloszlanak, önmagatokról alkotott új látomásra ébredtek és ugyanígy kozmoszbeli helyetek újfajta értelmezésére.
  

A Hathorok
 

 

A teljes üzenet  itt...

 

 
 
 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 14
Összes: 3027978
Hónap: 15321
Nap: 504