Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hilarion Mester heti üzenete 08.28.-09.04.

Hilarion Mester Üzenetei Aug 28 - Szep 04

 
Kedveseim,

A nagy átalakulások ideje a nyakatokon van. Mindannyiótok négy alacsonyabb teste mélyreható alkímiai folyamatokon megy keresztül és ez könnyen okozhat érzelmi kitöréseket, miközben próbáltok megbirkózni a bennetek történő változásokkal. Legyetek türelmesek és megértőek magatokkal szemben. A kitöréseitek természetüknél fogva múlandóak, hát emlékezzetek rá, hogy el is fognak múlni. Mindez egy integrációs folyamat, a bennetek lévő férfi és női energiák integrálása. Ezek az energiák időnként nagyobb eséllyel lobbannak fel, melyek Titeket meghökkenthetnek vagy megrémíthetnek, s ilyenkor azt mérlegelitek, hogyan fejezhetitek ki mindezt oly gyakran, amik nem is vagytok valójában.

Mindenki a beavatás egy külön fázisában tart, ami nagyrészt a belső síkoktól függ, de hatással vannak rá a napi életetek szituációi által visszatükrözött tesztek és próbák is. Ezek részét képezik spirituális utatoknak és mindenképp számítani kell rájuk, ahogy folytatjátok utatok spirituális képességeitek és ajándékaitok egyre nagyobb kibontakozása felé. Ne bátortalanodjatok el, ha egy ilyen helyzetet tapasztaltok meg, inkább jusson eszetekbe angyalaitok segítségét kérni a folyamatban. Bizonyos időközönként kilengések lesznek majd érzelmi testeitekben. A legjobb dolog amit tehettek, hogy észreveszitek amikor a folyamat elkezdődött nálatok, s egyből egy békés környezetbe vonultok, ahol vissza tudjátok nyerni harmóniátokat.

Az idő a legalkalmasabb a továbbhaladásra, ahogy az energiák megállíthatatlanul haladnak előre és egyre magasabbra. A legjobb tulajdonság, amivel megajándékozhatjátok magatokat e változó és zajongó időkben, az a KÖNYÖRÜLET. Nem kizárólag másokkal szemben, hanem könyörület MAGATOKKAL SZEMBEN is. Ez a szeretet egy magasabb formája – könyörületet tanúsítani valaki felé (valakit elfogadni olyannak amilyen), valaki daca és ellenállása felé és a bensőtökből felbukkanó eddig ismeretlen aspektusotok felé egy állandó, minden átölelő szeretetet igényel, mindent ami csak vagytok. Gyakoroljátok véletlenszerű tettekkel a jóindulatot és kedvességet először magatok felé, majd mindezt terjesszétek ki környezetetekbe.

Igazság szerint, mikor csendben tartózkodtok és összhangba hozzátok magatok Fensőbb Énetekkel, a kihívások elsorvadnak és nagyobb megkönnyebbülésben lesz részetek. Ahogy egyre jobban kiismeritek az energiaciklusokat, hogy hogyan jelennek meg bennetek és, hogy milyen módon találják meg az utat a külső manifesztálódásra, könnyen készen állhattok rájuk, s eszköztáratok segítségével egyensúlyban tudtok maradni ezekben az időkben. Jusson eszetekbe megadni magatoknak minden jót, s vegyetek magatokhoz tiszta vizet, hogy hidratálva tartsátok magatokat és fogyasszatok minél több nyers, feldolgozatlan ételt, melyek még gazdagok életenergiában.

A gyakorlás segíteni fog számotokra, hogy minél könnyebben tudjatok ráhangolódni azokra a víziókra és intuíciókra amiket magatoknak, szeretteiteknek és a Világ számára tartogattok. Amikor úgy érzitek kihívás előtt álltok, csináljátok azokat a dolgokat, amik örömet és élvezetet okoznak, mert ezektől újratöltődtök és megfiatalodtok. Töltsetek elég időt a szabadban, mert ha jók vagytok magatokhoz, annak mindig megvannak az előnyös utóhatásai számotokra és mindenki számára körülöttetek. Derítsétek magatok jobbkedvre, amikor csak szükséges és fejlesszétek a nevetés képességét, mert sokszor ez a legjobb orvosság.

Viszlát a következő hétig…

ÉN VAGYOK Hilarion

Fordító: Daniel

©2011 Marlene Swetlishoff


forrás: www.hilarionuzenetek.blogspot.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3062010
Hónap: 15233
Nap: 464