Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


„Ítéletnap törvény” a szövetségi kormány összeomlása esetére

Forrás: Infowars.com

Wyoming törvényhozói olyan törvényjavaslatot terjesztettek elő, ami arra kötelezné államukat, hogy készüljön fel a szövetségi kormány teljes összeomlására, olyan részletekre is kitérve, mint saját valuta kibocsátása, hadsereg toborzása kötelező sorozás útján és egy repülőgép hordozó beszerzése.

„A 85. számú törvényjavaslat első olvasata átment a szóbeli szavazáson. A törvény a kormány folytonosságát biztosítandó munkacsoport felállításáról rendelkezik, ami felkészítené Wyoming államot a potenciális katasztrófákra, az élelmiszerellátásban esetleg bekövetkező fennakadásoktól a szövetségi kormány teljes összeomlásáig,” jelenti a Wyoming Star-Tribune.

Az ország többi részéhez képest Wyoming állam sokkal jobb anyagi helyzetben van, ami arra ösztönözte a törvényhozókat, hogy megvédjék magukat más területek gazdasági zsugorodásától, ami egy általános pénzügyi összeomlás esetén végigsöpörne az országon.

A törvénytervezet meghatározza, miként reagálna az állam a dollár hirtelen elértéktelenedésére vagy „egy olyan helyzetre, amelyben a szövetségi kormány nem lenne képes fenntartani a rendet és hatalmat a nép felett.”

„Szerintem nincs a jelenlévők között olyan, aki kijelentené, hogy ez az ország jó állapotban van, vagy, hogy a világ helyzete stabil, mert egyértelmű, hogy ez nem igaz,” mondta Rorraine Quarberg szenátor. „Homokba dugni a fejünket és azt gondolni, hogy nem történhet semmi rossz és nincs semmilyen kötelezettségünk Wyoming állampolgárai felé, még annyi sem, hogy legalább beszéljünk róla, nem egészséges hozzáállás.”

 

A törvényjavaslatnak további két szavazáson kell átmennie mielőtt a szenátus elé kerülhet. Elfogadása esetén a munkacsoportnak 2012. december 1-ig kellene benyújtani jelentését a kormány folytonosságát biztosítandó tervre vonatkozóan.

Miközben helyi és kormány szinten is folynak előkészületek esetleges társadalmi zavargásokra, megmozdulásokra (lásd a FEMA 1 milliárd dollár értékű, összesen 420 millió adag dehidratált élelmiszer beszerzését) az FBI minden olyan embert, aki nagymennyiségű élelmiszert vásárol, potenciális terroristának bélyegez.

A kormány folytonosságára vonatkozó szövetségi szintű terveket annyira bizalmasan kezelik, hogy amikor azokat 2007-ben utoljára frissítették, Peter deFazio képviselő, aki egyébként a Nemzetbiztonsági Bizottság tagja, nem kapott engedélyt a betekintésre.

Peter DeFazio választópolgárai kérésére igényelt betekintést a Fehérháznak egy katasztrófa helyzetet teremtő terrortámadás esetére készített titkosított tervébe a kormány folytonosságára vonatkozóan, de az engedélyt nem kapta meg, amire úgy nyilatkozott, hogy „talán az összeesküvést sejtő embereknek igazuk van.”

Most, öt évvel később, az Amerikára leselkedő legnagyobb veszély nem egy esetleges terrortámadás, hanem az ország fenntarthatatlanná vált adóssága és a teljes gazdasági összeomlás lehetősége.

A USA Today oldalán a napokban megjelent cikk három pénzügyi szakértőt idéz, akik mind egyetértenek, hogy a pénzügyi válság java még hátra van. Közülük Gerald Celente egy „gazdasági szeptember 11-re” figyelmeztet, ami a kormányellenes hangulat által fűtött, hihetetlen mértékű társadalmi elégedetlenséget eredményezne. 

Related Posts
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3123115
Hónap: 15376
Nap: 421