Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A háttérhatalom felszámolása

Kedves Olvasók,

nem tudjuk garantálni, hogy az Esemény valóban ily módon fog végbemenni és hogy a háttérhatalom tagjai a cikkben leírtak szerint lesznek felelősségre vonva, ez nem egyfajta Szentírás, hanem inkább egy nagyon valószínű eshetőség. Azonban abban, hogy a letartóztatások hamarosan megkezdődnek és beindul az átalakulási folyamat intenzív szakasza, teljesen biztosak vagyunk. Cobra, mint az Ellenállási Mozgalom szóvivője egy rövid idő alatt hihetetlen bizalomra és megbecsülésre szert tett forrás, köszönhetően elképesztő tudásának és fantasztikus információinak. Jómagam David Wilcock mellett a leghitelesebbnek tartom az interneten fellelhető információközlők közül. Ettől függetlenül mindenki használja “belső iránytűjét” az átadott információ valóságtartalmának ellenőrzésére, az soha nem vezet félre.

FehérVándor

  

A háttérhatalom felszámolása

 

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus

Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/05/removing-cabal-normal-0.html

Eredetileg megjelent: 2012.május 2-án

 

1.szakasz: Letartóztatások

A háttérhatalom(Cabal) már  elképzelhetetlenül sok kárt okozott  a társadalomnak, ezért azonnali lépésekre van szükség. A szervezet tagjainak letartóztatása az egyetlen mód arra, hogy meglehessen őket állítani. Néhányan  ellenzik az elképzelést, mondván, hogy az erőszak csak újabb erőszakot szül. Először is semmilyen erőszakos akcióra nem fog sor kerülni. Emellett meg kell, hogy értsék, hogy ez az akció nem az erőszak szításáról szól, hanem ártatlan emberek tömegeinek megóvásáról többnyire szociopata egyénektől. Amíg ez nem történik meg, naponta kb. 25000 ember hal meg éhezésben a háttérhatalom tetteinek köszönhetően(mivel könnyedén biztosítani tudnánk mindenki számára a megfelelő étkezési lehetőséget a Földön egy pillanata alatt. szerzői megj.). Ezért amint minden részlet a helyére kerül, a háttérhatalmi tagok el lesznek távolítva a társadalomból.

 

2.lépés: Ítélkezés

Az Eseményt követően a háttérhatalom tagjai börtönbe fognak kerülni, egymástól elkülönítve, a külvilággal való kapcsolat nélkül.

Az ítélkezési folyamat ezt követően indul meg, melybe az egész emberiség kollektíven be lesz vonva. Hatalmas katarzist/lelki megtisztulást és drámai gyógyulást fog jelenteni a társadalom számára, hogy  ezeket a bűnözőket végre felelősségre vonják tetteikért. Az emberiség kollektíven fog dönteni róla, hogy mi legyen a sorsuk ezeknek az egyéneknek, hogy újra helyreálljon az egyensúly.

Néhányuk amnesztiát fognak kapni. Ez főként azokra a tagokra vonatkozik, akik az Illuminátusok közé születtek és tulajdonképpen nem volt választásuk, kénytelenek voltak együttműködni velük vagy különben halál várt volna rájuk. Sok jó lélek is van köztük aki már régóta szeretne kilépni. Egyesek már megtették, és most a Fény oldalán harcolnak. Többen  közvetlenül a letartóztatások előtt fognak kilépni. Sokan a fiatal generációs Illuminátusok közül nem értenek egyet a tervekkel( Új Világrend létrehozása, III. világháború, drasztikus népességcsökkentés, totális, orwelli kontroll,stb. szerzői megj.) és páran titokban támogatják a Fény erőit a háttérhatalom felszámolásában. Az Eseményt követően lehetőségük lesz pszichológiai támogatást igénybe venni, és ennek végeztével beilleszkedni a társadalomba.

A háttérhatalom tagjainak  többsége nem fog amnesztiát kapni.Jóvá kell tenniük korábban elkövetett bűneiket. Azok, akik nem képesek erre, vagy nem nem hajlandóak  megtenni, el lesznek távolítva a bolygóról.

 

 

Mindennek törvényesen kell lezajlania az egész emberiség kollektív itélethozatalának eredményeképp. Egyéni boszorkányüldözések és megtorlási akciók nem lesznek engedélyezve, mivel ez megfoszt másokat  a katarzistól és hátráltatja a kiegyensúlyozást. Az egész akció célja nem a bosszú, hanem az egyensúly helyreállítása. A bosszú egy nagyon mély csapda és nem old meg semmit. Csak jusson eszetekbe mi történt a francia forradalom idején.. Az Eseményt követően a korábbi háttérhatalmi tagok elleni esetleges magánbosszú akciók semmilyen szinten nem lesznek tolerálva, és az esetleges elkövetőknek számolniuk kell tetteik jogi következményeivel.

 

3.szakasz: Beilleszkedés a társadalomba vagy megtisztulás a Központi Napban

Azok, akik kiegyensúlyozták korábbi tetteik következményeit, megkezdik beilleszkedésüket a társadalomba. Nem lesz lehetőségük semmilyen hivatalt betölteni az új társadalomban. Bárki másnak, aki valamilyen hivatalt szeretne betölteni az új társadalomban, sikeresen teljesítenie kell egy tesztet, ami igazolja, hogy nem szociopata. Ez a teszt majd meghatározza, hogy alkalmas-e az illető az adott feladat ellátására anélkül, hogy ártana másoknak.

A háttérhatalom legtöbb tagja szociopata – ez röviden azt jelenti, hogy nem képesek semmi olyan  pozitív érzelem átélésére, amely emberré tesznek bennünket. Elég jó összefoglalót olvashatsz a szociopatákról és viselkedésükről az alábbi linken: (angol nyelvű!)

http://www.mcafee.cc/Bin/sb.html

Magyar nyelven: http://grind.5mp.eu/web.php?a=grindhttp://hu.wikipedia.org/wiki/Antiszoci%C3%A1lis_szem%C3%A9lyis%C3%A9gzavar

Azok a háttérhatalmi tagok, akiket eltávolítanak a bolygóról, a Galaktikus Bíróság elé kerülnek, és a Galaktikus Kódex III.fejezetének  alapján kerülnek elbírálásra: ( Galaktikus Kódex fordítását még nem adtuk közre, ma este ez valószínűleg meg fog történni. Meg kellett bizonyosodnunk Cobra 100% hitelességéről mielőtt leközöljük. Én úgy fogom fel,hogy  a Kódex mély betekintési lehetőséget ad az Ellenállási Mozgalom álláspontjával kapcsolatban a földi helyzetre vonatkozólag)

 

Harmadik Fejezet: Az Egyensúly Törvénye

Minden érző lény, aki úgy döntött, hogy a Galaktikus Kódex rendelkezéseivel ellentétesen él és cselekszik, és visszautasítja a lehetőséget , nem hajlandó a továbbiakban sem a Kódexxel összhangban létezni, és ezáltal felszabadulni a múltbéli cselekedeteinek a következményei alól, az visszakerül a Központi Napba, és elemi esszenciájára visszabontva elkezdhet egy új evolúciós ciklust. 

Ez a rész szabályozza a kapcsolatot a Sötét Erők és a Fény Erői között. Amikor legyőzik őket, a Sötét Erők tagjainak megadatik a lehetőség, hogy elfogadják a Galaktikus Kódexet, tegyék meg,ami tőlük telik, hogy kijavítsák a múltban elkövetett hibáikat és pozitívan éljenek az elkövetkezőkben. Amennyiben elfogadják a feltételeket, megbocsájtásra kerülnek cselekedeteik, és csatlakoznak a Konföderációhoz. Amennyiben képtelenek vagy nem akarják elfogadni a Kódexet a Központi Napba kerülnek, a személyiségük és a lelkük elemi esszenciái restrukturálásra kerülnek az Elektromos Tűz által és az isteni szikrájuk egy új evolúciós ciklust kezd meg.

http://2012portal.blogspot.com/2012/04/galactic-codex-normal-0.html 

Néhányan közülük hajlandóak lesznek elfogadni a Fényt, és ki fogják egyensúlyozni korábbi tetteiknek a következményeit. Először virtuális valóság-szimulációs szerkezetekbe fogják helyezni őket, hogy megtapasztalják, mit is éreztek az áldozataik, gonosz tetteiknek következményeképp. Ezután minden tőlük telhetőt meg kell tenniük, hogy helyrehozzák az elkövetett hibáikat. Ezt követően be fognak illeszkedni a Galaktikus társadalomba.

Mások nem lesznek alkalmasak, vagy épp nem lesznek hajlandóak elfogadni a Fényt és kiegyensúlyozni korábbi tetteiket. Ők jelenlegi formájukban helyrehozhatatlanok, ezért a Galaktikus Központi Napban kerülnek újjáalakításra.

Személyiségük és életeiknek emlékei törlésre kerülnek és lelkük elemi esszenciájára lesz bontva. A Központi Nap Elektromos Tüze részecskéire bontja a kauzális testüket(http://www.teozofia.hu/Konyvek/KauzalisTest.html). A lélek sajátos szikrája ekkor felbomlik, kitörölve minden személyes vonást és emléket. Visszatér a Forrásba, és elkezd  egy új evolúciós ciklust az elejétől kezdve.

Ez a folyamat befejeződik még az Első Kapcsolatfelvétel előtt. A Galaktikus Konföderációval való Első Kapcsolatfelvételt követően, egyetlen sötét lélek sem fog már létezni  az univerzumban.

 

 

http://2012felemelkedes.blog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123160
Hónap: 15370
Nap: 439