Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Avatara: A magyarság küldetése az új Aranykor küszöbén

Avatara: A magyarság küldetése az új Aranykor küszöbén. 2011-08-02.

Aranykori szeretettel köszöntök mindenkit. In medias res – Homérosszal és követőivel szólva, a dolgok közepébe vágva, elkezdeném az előadást.
Örülök, hogy ilyen gyönyörű időben eljöttetek ide, hogy egy kicsikét közösen gondolkozzunk az előttünk álló évekről, évtizedekről. A jövőnkről.
Hogy megértsük mi lesz a magyarság sorsa, hogyan diagnosztizáljuk hazánk helyzetét, mi vár ránk emberekre, magyarokra?
Az előttünk álló globális változás során, miért lesz bármilyen változás, mire számíthatunk, mi fog történni, mik azok az okok, amelyek ezt a változást kiprovokálják és gondolkodjunk el azon, hogy 2012 miért ilyen fontos és ilyen ominózus dátum?
2012-vel kapcsolatban nagyon sok pletyka, szóbeszéd, találgatás terjed. Sokat írnak, beszélnek 2012-ről, annyit mindenki tud, hogy valahogyan ez a dátum fontos, valami történni fog 2012-ben.
Várni kell a jövő évet? Netán félni kell a jövő évtől? Örülni kell neki és készülni kell az angyalszárnyainkra, meg a dimenzió váltás utáni lebegésre? Vagy pedig éppen ellenkezőleg, vásároljunk hideg élelmiszert, túlélő felszerelést és vonuljunk be valami atom biztos bunkerbe?
Jelenleg a 2012-vel kapcsolatos szóbeszédeket 2 kalapba, 2 csoportba sorolhatjuk, az egyik az abszolút pesszimizmus, ezek általában arról szólnak, hogy valami irdatlan nagy katasztrófa során elpusztul az emberiség, elpusztul a Föld, elpusztulunk mi és a makrokozmoszunk is.
Különböző jósolgatások vannak arra nézve is, hogy hogyan fog bekövetkezni és vadabbnál-vadabb történetek keringenek erről. netán becsapódik egy óriási aszteroid, elmozdul a Föld mágnes tengelye és valamilyen globális lehülést hozva, jégkorszak végez mindenkivel? Netán felforrósodik a világ és mindenki megsül?
Nyilvánvalóan mindenki kíváncsi arra, hogy igaz-e ez?
 

 

Én nem vagyok jós, nem is tartom magam annak, egyetlen módon tudok segíteni ennek a problémának a megválaszolásában, mint vallástörténész az ókori szentiratokban, ősi jövendölésekben, próféciákban található leírásokat ismerem, különböző ókori nyelveken eredetiben olvasva, én azt tudom megmondani, hogy az ősi jóslatok mit mondanak erre nézve.

 

 

 

Ez is megdöbbentő, hogy ezek szerint ősi jóslatok foglalkoznak velünk, a modern emberekkel? És konkrét előrejelzésük van arra is, hogy kr. után 2012-ben mi lesz? Igen.

 

Nem csak 2012-re van konkrét előrejelzésük, hanem úgy általában véve az ókoriak térben és időben végtelen tudással, látással rendelkeztek az idők hajnalán, amikor a tudásuk tökéletes volt.
Abban az időben, amit a töri könyvetekben találtok, hogy már államok vannak, társadalmak vannak, ókori sumer, ókori Egyiptom, aztán az ókori görögök, rómaiak. Ebben az időkben ez a tudás már csak nyomokban, homályosan volt meg, de még mindig őrizték főleg a papok és leírták.
De az a tudás, amire most hivatkoznunk, már a leírása, rögzítése idején, nagyrészt elveszett, nagyrészt elfelejtődött.
Ami annyit jelent, hogy a mi időnkről mi semmit sem tudunk, mi csak ülünk és elszenvedjük, az ókoriak már többet tudtak, de az ókor előtt, még annál is régebben létezett emberi civilizáció még többet tudott.
Akkor tehát ezek szerint, évezredek során nemhogy nem okosodott az emberiség, hanem butult? Nemhogy nem fejlődünk, hanem hanyatlunk? Ezek szerint, ha vannak olyan információk, amelyek rendelkezésre álltak az emberről, akkor az hogy lehet, hogy az évek során nem egyre több információ lett, hanem egyre kevesebb. Az emberiség nem okosodik az évezredekkel, hanem felejt? Igen.
Míg az iskolában azt tanultátok, hogy az ember ősemberi, primitív, barbár létből fejlődött lépcsőzetesen, valahonnan nagyon-nagyon lentről, a homo-elektrusz, pitekusz, tehát ilyen szőrös maki majom állapotból és lemászott a fáról stb. Eljutottunk egyre magasabb fokokra és úgy tanultátok, hogy fejlődtünk-fejlődtünk, ókori Egyiptom, Athén, Spárta, Róma, fejlődtünk, középkor, újkor és eljutunk 2011-be.
 

 

Ezzel szemben, ami az egészben a legizgalmasabb: 1. Az ókori szentiratok teljesen mást írnak a történelem menetéről, szó sincs az ő világképükben fejlődésről, teljesen fordítva képzelték el, az ókoriak azt mondták, hogy épp ellenkezőleg: Az emberiség egy nagyon magasrendű állapotból indul, és hanyatlik, hanyatlik, hanyatlik, és most valahol itt vagyunk a hanyatlás végpontjánál 2011-ben.

 

Most akkor kinek van igaza? Az ókoriaknak vagy a modern történészeknek?
Nézzük meg mit mondanak a bizonyítékok?! Ilyenkor szoktam elmesélni, hogy ezzel a „szép” kis evolúciós elmélettel az a probléma, hogy régészhallgatóként tisztában vagyok vele, hogy egy csomó olyan ókori, régészeti lelet van, ami ebbe a kiváló, kényelmes sablonba egyszerűen nem illeszthető bele.
Mit kezdünk pl. az olyan leletekkel, mint pl. az 1962-ben Nevada államban ércbányászás közben, előbukkant többféle tárgy, precízen simán megmunkált alumínium golyó, alumínium érc. Mesterséges úton készített fém. A dologban nem is az az .érdekes, hogy alumínium, hanem hogy a réteg, ahonnan előbukkant, írd és mond 1 milliárd éves.
Na most, ha egy ilyen leletünk lenne akkor valaki rávághatná, hogy valami véletlen, elcsúsztak a rétegek a földmozgás miatt, valahogy odakerült stb. Csak amikor előkerül a századik, nem a századik, hanem az ezredik, nem az ezredik, hanem a tízezredik ilyen az evolúciós elméletbe beilleszthetetlen lelet, akkor az ember már egy kicsit elgondolkodik.
Hogy most a leletek a „bűnösek”, miért jönnek elő, hogy ezt a jó kis darwinizmust csúnyán megcáfolják, vagy talán inkább a kiindulópontunk, a darwini evolúciós elmélet lenne a hibás. A régész kollégáim többsége nagyon egyszerűen oldja meg ezt a problémát, a leleteket vagy megsemmisítik, vagy eldugják, hogy soha senki ne vizsgálhassa őket. Hf: elolvasni a Tiltott régészet című szakkönyvet, magyarul is megjelent.
Bizony-bizony úgy néz ki, hogy a leletek alapján egyáltalán nincsen fejlődés, hanem éppen ellenkezőleg, zuhanás van, vagy pedig azt lehet mondani, hogy azt a civilizációs szintet, amin mi most vagyunk 2011-ben, úgy néz ki, hogy ezt az emberiség már jó néhányszor elérte, talán magasabb szintet is elért.
A mi felfedezőink felfedezték a villanykörtét, a mesterséges műholdat, számítógépet, hidrogénbombát stb.
Úgy néz ki, hogy nem felfedezték ezeket, hanem újra felfedezték. Tehát erre a körre ahol most vagyunk, már jó néhányszor eljutottunk. Tehát nem fejlődés történik, hanem egy állandó hanyatlás. Viszont, ha állandó hanyatlás történik, akkor miért hiteles arra a kérdésre azt válaszolni, hogy mi fog történni jövőre?
 

 

Amit nem a modern jövő kutatók mondanak, hanem az ókori szentiratok, akkor ebből arra következtethetünk, hogy mivel fejlettebbek voltak, többet tudtak az Univerzumról mint mi ma, ezért jobban hihetünk az ő előrejelzéseiknek.

 

Ilyen egyszerű. Ezért van az, hogy ezen az előadáson az ősi szentiratok alapján fogom megmondani nektek, elmesélni nektek, hogy feltehetőleg mire számíthatunk.
Az emberiség és konkrétan Magyarország, a magyarság egész pontosan mire számíthat.
Ott tartottunk, hogy vannak az abszolút pesszimista jóslatok – köztük olyan elméletek, hogy leszállnak az ufók a Földre és kiírtják az embert. Különböző ötletek vannak, hogy 2012-ben mi fog történni.
Van a másik kalap, az optimisták, ide sorolhatók azok a történetek, akik enyhe kifejezés, hogy optimisták – inkább „hurrá optimisták”. A különbség, hogy az optimizmus, az egy egészséges derűlátás, - a „hurrá optimizmus”, az meg egy irreális derűlátás, olyan amire nincs ok, valós indok, inkább ilyen bárgyú szentimentalizmusnak hinni.
Ezekkel is tele van az ezoterikus piac, hogy pl. 2012-ben azonnal beáll az Aranykor csúcspontja, hogy 2012. dec. 21-én lefekszünk aludni és akkor másnap reggel már angyalszárnyaink nőnek, vagy nem kell kilépni az ágyunkból, mert megváltozott a gravitáció és lebegünk mint a Holdon. Vagy már nem is vagyunk ebben a dimenzióban, és minden nagyon rózsaszín és az ember innentől végtelenül boldog.
Eszerint az ötlet szerint ugye egy csapásra megszűnik a világban minden gond és bánat.
A két véglet közül, vajon melyik igaz? Nyilván sejtitek, hogy mint mindig, az arany középút a helyes elmélet.
S az, hogy mitől helyes, azt a szentiratok alapján lehet megnézni.
 

 

Nézzük meg, hogy mit mondanak az ókori szövegek? Mi lesz 2012-ben?

 

Máris megnyugtathatok mindenkit, én a magam részéről kb. 20 ókori szentiratot tanulmányoztam eredeti nyelven, ebben volt tibeti, páli nyelvű anyag is, ebben volt az a bizonyos maya naptári prófécia rendszer is.
A közös bennük: Mind a 20, a mayáktól a tibetiekig, keltáktól az ógörögökig, iráni jövendölésektől egészen az ősgermán, izlandi anyagokig, szent könyvekig.
Mindegyik egyértelműen 2012. december 21-ét jelöli meg, valamilyen váltás időpontjaként.
Ez például rögtön sokkoló.
Hogy lehet az, hogy a maya naptár is ezzel a nappal foglalkozik, illetve ezen a napon ér véget. Ez így nem igaz.
A maya naptárban van egy korszak, egy emberiség civilizációjának a korszaka, egy ciklus ezen a napon zárul és rögtön nyílik a következő.
És bár mindegyik naptár azt mondja, hogy 2012. december 21-én történik valami, de a 20-ból egy semazaz nulla – jelez pusztulást. Egy olyan ókori próféciával sem találkoztam 16 éves kutató munka során, hogy 2012-ben megsemmisül az emberiség. Mert ilyen nincs.
A másik véglet sincs az ókori szentiratokban, hogy dimenzió váltás, meg angyalszárny növesztés és hogy hirtelen mindenki nagyon boldog lesz.
Egyik sem szerepel, ezek valószínűleg az ezotériában mozgó, szenzáció hajhász embereknek a fantáziálása.
Ezeket a lapokat, persze, könnyebb úgy eladni, olyan főcímmel, hogy 2012. világvége, mint azzal ami az igazság.
Az egyik véglet felesleges pánik keltés,- nincs rá ok, a másik felesleges „hurrá optimizmus”, arra sincs ok.
Mert nehézségek lesznek.
Akkor tehát mire számíthatunk, mit mondanak az ókori szentiratok 2012-re?
 

 

Annyit mondanak, hogy az emberiség történelme világkorszakokra osztható.

 

Az ősi tradíciók jellemzően 4-et szoktak felsorolni. Úgy tanították, hogy amikor az emberiség megjelent a Földön, évmilliókig egy nagyon-nagyon ideális, tökéletes időszak volt jellemző.
Erre a tökéletes időszakra, az ősi tradíciók azt mondják, hogy az ember már ember volt, és a külleme olyan jellegű volt mint a mostani, de sorolom, hogy milyen tulajdonságai voltak, ill. hogyan élt.
A kezdeti világszakaszban az ember, az Istenekhez volt hasonló. Az indiai szentiratok írják, hogy az akkori emberek aurája kb. 10-szer nagyobb volt a mainál, prána áramlása kb. 100-szor gyorsabb, csakrái sokkal hatalmasabbak és nem 7-el rendelkezett, hanem több csakrával, ebből adódóan ebben a korszakban az embernek, irdatlan mágikus ereje, potenciálja volt. Olyan spirituális képességei amelyek ma már csoda számba mennek. Amit ma guruktól, csoda tévő emberektől várunk, hogy meditáció, hogy fény gyógyítás, testelhagyás, előző inkarnációk tökéletes ismerete, telekinézis, tehát pusztán az általa kibocsátott energia segítségével tárgyak mozgatása, ezeket mind-mind birtokolta az akkori emberiség.
 

 

Sorolom, hogy mit írnak a szentiratok: Az akkori ember gyönyörű volt, felségesen szép arca volt, ragyogó szeme, a mostani testalkatnál magasabb volt a mérete, csontozata azonban nem ennyire kemény, sokkal képlékenyebb, a rajta lévő hús rész is, homályosabb, fénytermészetű volt. Kicsit kevésbé megfogható és kemény.

 

A mostani kezünkkel simán keresztül mennénk egy ilyen egykori embertársunk testén, mivel, hogy képlékenyebbek voltak. Ennek van egy olyan oka – ezt is leírja Hésziodosz a görög költő – hogy a tárgyak, ha leejtettek a földre egy almát, nem zuhant olyan gyorsan, mint ma. A gravitációs gyorsulás kisebb volt.
Az összes ókori hagyomány szerint, ekkoriban az emberiség úgy élt mint az istenek.
 

 

A következőket írják:
Az ember végtelenül szépséges volt, boldog, tökéletes, jóságos, ismeretlen volt a düh, a gyűlölet. semmi más nem határozta meg érzelmi létüket, mint a szeretet, elfogadás, béke.

 

 

 

Tudásuk végtelen természetűnek tűnt, mágikus képességeik olyan nagyok voltak, hogy Platón azt írja, hogy ebben az időben, ha az akkori ember elképzelt a kezében egy rózsát, nem kellett kimenni a kertbe és levágni egyet, hanem egyszerűen befelé figyelt, becsukta a szemét, összpontosított, és ott illatozott kezében a rózsa.

 

Ha ebben az időben egy ember el akart menni valahová, mit gondoltok, űrhajót épített, vagy autókat?
Természetesen nem, ezért is nem találjuk régészetileg a nyomaikat.
Az összes hagyomány azt mondja, hogy annyira fejlettek voltak, hogy nem voltak tárgyaik. Nem kellettek eszközök. Ezért, ha leásunk – akkor felmerül a kérdés, hogy mi az az alumínium golyó ott Nevadában – azt ugyanez a civilizáció, már hanyatló fázisában hozta létre. Ahogyan ez a kultúra hanyatlott, úgy egyre inkább kezdtek el tárgyakat készíteni, mert már a mágikus képességeik fakultak.
Ahogy ezeket a képességeket veszíti el az ember, úgy lesz szüksége ilyen mankókra.
Nekünk pl. az űrhajó egy mankó gyakorlatilag a Holdra szálláshoz, mert az eredeti megoldás a Holdra szállásra az az lenne, hogy befelé figyelek, elképzelem a Holdat, kinyitom a szemem és ott vagyok.
Tehát teleportálok a Holdra. Ilyen volt az eredeti verzió.
A magyar népmesékben a Hipp-hopp ott legyek ahol akarok – jelenség, hogy cserdít egyet az ostorral, fejébe nyomja a sisakot és lábára húzza a bocskort – Hipp-hopp ott legyek ahol akarok – Legyek Tündérországban – kinyitja a szemét és ott áll Tündérországban! Ez micsoda? Ez egy hiperugrás egyértelmű leírása.
A mítoszokban ezt az állapotot gyönyörűen megőrizték.
A legenda szerint az ekkori ember nem táplálkozott – Hésziodosz azt mondja – hogy az ember, ha éhes volt, felnézett az égre és töltekezett a Nap, a Hold, vagy a csillagok fényével. Húst, még hanyatló periódusban sem ettek, az még ennek a kultúrának a végnapjaiban is elképzelhetetlen barbárság és bűn lett volna, körülbelül olyan iszonyatot keltett ebben az ősi civilizációban a húsevés, mint ma pl. a kannibalizmus.
Mindez azért, mert értették az állatok nyelvét, nem csak az állatokét, a növényekét, ásványokét, bármivel kommunikáltak. Nem úgy beszéltek mint a mai ember, nem adtak ki hangot, egyszerűen átsugározta a társának azt, amit mondani szeretne. És az pedig értette.
Ismeretlen volt a betegség, nem volt öregség. Hésziodosz azt írja, hogy a kultúra fénykorában nem volt halál sem. Ezek az emberek, akár több ezer évig itt lehettek a Földön. Ha mégis elfáradtak és szerettek volna „haza menni”, mert bármilyen csodálatos ez a világ, akkor is csak egy megnyilvánult világ – és van ennél sokkal tökéletesebb, ilyen esetben – azt írják az ősi szövegek – hogy aki elfáradt, fényéből kezdett veszíteni, kezdett halványodni, amikor már egészen elhalványodott – szinte már félig a másik világban volt – leült egy csendes helyre, pl. egy kertbe, és elméjét ezúttal a szellemvilágra, a Mennyországra, Istenre összpontosította, felébresztette magában a vágyat, hogy ott lehessen, és a következő pillanatban az illetőnek az a kis fényteste is ami még megvolt, eltűnt. Így halt meg ebben az időben egy ember.
Nem volt agónia és nem maradt holttest. Ezért nem találjuk a legendák szerint a sírjaikat. Mert nem kellett sír. Egyszerűen átmentek a másik világba. Ezeket mind-mind megtaláljátok ősi szentiratokban.
Hogy hol éltek? Messze nyugaton, - írja Platón - Héraklész oszlopain túl- ez a mai Gibraltári szoros- az Óceán közepén volt egy hatalmas kontinens ezekben az időkben, amelyet a Boldogok Szigetének vagy Nyugathonnak nevez. Állítólag ennek az embertípusnak, a legnagyobb civilizációja ezen az Atlanti Óceán közepén elterült Kontinensen volt.
Ennek a civilizációnak a végét, azzal a dátummal jelöli Platón, amikor ez a Kontinens megsemmisült, elsüllyedt, Platón szerint Kr.e. 12.000 környékén pusztult el ez a kontinens, ami azt jelenti, hogy ennek a kornak durván 12.000 évvel ezelőtt vége szakadt.
A kor neve – az összes szentiratban – Boldog Birodalom, Tündérország, Igazság kora, Álomidők, - mindenféle neve van. Mi maradjunk a legismertebbnél, az Aranykornál, mert általában így nevezik ezt a világkorszakot.
Következtek utána az alantasabb korok, az Ezüstkor ahol már Európában a jégkorszak van, és kezdődnek a civilizációk Itt Európában, de már van halál, de már van hús evés, de már nem tud senki beszélni az állatok nyelvén, vagy csak néhány nagyon mélyen beavatott pap. Később jön a Rézkor, ott még alacsonyabbak a képességeink,- ez már történelem, - megszűnik az Egyiptomi kultúra, fáraók uralma, megszületik sumer, India.
És az ókori naptárak szerint kb. Kr.e. 3000-ben kezdődött el az a világkorszak, amelyben mi most vagyunk.
 

 

4 ilyen világkorszak van tehát: Az Aranykor, az Ezüstkor, a Rézkor, és a Vaskor.

 

Ha hiteles akarnék lenni, akkor az Aranykor a leghosszabb, az Ezüstkor már rövidebb, a Rézkor még rövidebb, és a Vaskor egészen rövid.
 

 

Magyarán ahogy megyünk minél jobban lefelé, annál rövidebbek a korok. Biztos észrevettétek, hogy utóbbi időben felpörgött minden, azelőtt nem volt ilyen gyors sem az élet, sem a történelem. Ez azért van mert a Vaskor a pusztulása végén bepörög. Ez egyfajta haláltánc.

 

A Vaskor utolsó előtti esztendejében vagyunk, az ókori szentiratok erről a következőt írják le:
 

 

A Vaskor minden korok legalantasabbika, legborzalmasabbika. Nem hogy szó sincs ilyen magasrendű létmódról mint az Aranykorban, az ősi szentiratok a következőt mondják:

 

 

 

A Vaskori ember hazug, önző, erkölcstelen, kapzsi, kegyetlen, civilizációja alantas. Csak a pénzre, csak a testiségre épül.
A vaskori ember, az istenekben nem hisz, a fényre nem vágyik, kizárólag földi gyönyörszerzésben akarja megtalálni a boldogságát.

 

Az indiai szentirat, a Vishnu Purána katartikus erővel írja le, hogy milyen lesz a Vaskor: szó szerint így írja:
 

 

Az Istenek oltárain a tűz kialszik, többé senki sem gondozza őket, az ember önmagát kiáltja ki Istennek és a Világ közepének, s azt mondja, nem kell Isten, nem létezik.
Ezen kívül, ugyanez a szentirat a következőt mondja:

 

 

 

Az ember fájni kezd a Földnek és a Föld betegségévé válik. Végletesen elszaporodik, úgyhogy alig fér el a Földön, közben pusztítja a Bolygót, gyilkolja önmagát.

 

 

 

A következőt írja még a Vishnu Purána: A vaskori ember hazug, nem ismeri az Igazságot, becsapja önmagát és másokat is.
A vaskori ember nincs tekintettel embertársára, csak önmaga boldogulása érdekli, a vaskorban a jóslatok szerint megszűnnek a közösségek.
Az embereket végtelen bizalmatlanság keríti hatalmába, mindenki félni fog az embertársától, mindenki gyilkost fog sejteni a vele szembe jövőtől, az ember elfelejt bízni, elfelejt szeretni.

 

 

 

Az összes jóslat szerint: A vaskori ember – pontosan ezek miatt - végtelenül boldogtalan és beteg.

 

 

 

A Vishnu Purána azt mondja: A vaskori ember állatokat gyilkol, hogy megszerezvén testüket, saját testét elégítse ki, ezzel azonban nem életet, hanem halált szív magába. A vaskori ember a saját szennyét a folyókba önti és a tengert mérgezi vele.

 

Pedig nem tudhatták a Vishnu Purána korában, kr. e. 3200 környékén, amikor keletkezik a szöveg, hogy egyszer majd valóban a tengerekbe fogják önteni a gyárak a különböző bomlástermékeiket. Erről nem tudhattak az Ókorban, akkor nem volt ilyen.
Vishnu Puránából idézek: A vaskori ember ki fogja vágni a fákat, - honnan tudhattak az őserdő irtásról? - , a vaskori ember elképesztően rövid életű lesz, nem maradhat sokáig a Földön, csak 60-70 esztendeig, ami az ókori ember életidejéhez képest nevetségesen rövid, még a hanyatló idejében is, az óbirodalmi Egyiptomban, durván 110-120 évig éltek. Ez volt a természetes, tehát nagyjából a duplája a mostaninak.
 

 

A vaskori ember kegyetlen országokban, igazságtalan és zsarnok vezetők uralma alatt fog élni.

 

 

 

A vaskornak igazából egy maharadzsa lesz, egy császár, a pénz. Honnan tudhatták mindezt?

 

 

 

Hogyan diagnosztizálhatták a kapitalizmus válságát, ilyen gyönyörűen, ilyen precízen az ókori szentiratok?

 

Az Aranykorban nem volt pénz, nem volt magántulajdon. Nem volt enyém és én. Ismeretlen volt a magántulajdon.
 

 

Platón írja gyönyörűen:
Az Aranykorban senki nem kerített le egy darab földet, senki nem mondta, hogy ez az enyém, ide ne jöjjön más.

 

Egy egyiptomi szöveg azt írja, Kr.e. 2000 végéről: Az Aranykorban, Ré idejében ( A Napisten – ezzel jelképezik az egyiptomiak az Aranykort) - nem volt zár az emberek házain, hiszen nem is kellett. És ez nem csak arra utal, hogy az Aranykorban olyan volt a közbiztonság, hogy nyugodtan nyitva hagyhattad a házadat, nem történt vele semmi, hanem, hogy nem volt zár az ajtóikon mások előtt: értsd: Nem volt zár szívük ajtóin sem.
Gyakorlatilag mind a 20 ókori prófécia amivel foglalkoztam, következőket írja:
2012. december 21-én mi pusztul el? Az emberiség? Nem! Földanya? Hát nem csodálkoznánk amennyire tönkretettük. Netán a világ? Nem.
 

 

A Vaskor semmisül meg ekkor.

 

 

 

A pénzre, tőkére, az önzésre, a kizsákmányolásra alapuló gondolkodásmód és berendezkedés semmisül meg!

 

Nagyon érdekes, mert amikor azt mondják, hogy 2012-ben elpusztul a világ, valahol igazat mondanak, valóban elpusztul, olyan értelemben, hogy a vaskor ér véget, az pusztul el.
 

 

De nem egyik napról a másikra, nem katasztrófa jellegűen, és nem velünk együtt, hiszen az emberiség, nem feltétlenül van összekötve ezzel a vaskorral.

 

Hiszen a Vaskornak – gondoljunk bele – mi is szenvedői vagyunk. Miért rántana bennünket magával az agonizáló és kiszenvedő Vaskor, amikor mi is szenvedünk tőle.
 

 

Az összes jóslat azt mondja, hogy 2012. december 21-én világkorszak váltás lesz, megsemmisül a Vaskor és egy új Világkorszak kezdődik. Csillagászati precizitással: 2012. dec.21-én éjfélkor.

 

 

 

Ekkor, az a világ karma ami mostanáig a Vaskort támogatta, vált, és egy másik új világkorszaknak ad lehetőséget.

 

Hisz miért van az, hogy egészen idáig a Vaskort sehogy sem lehetett eltakarítani az útból, sokan próbálták, a vaskor szörnyű, a nyugati civilizáció válsága legalább 300 éve érződik Európában, és később Amerikában is.
Rengetegen próbáltak elhozni a Vaskor helyébe egy szebb, boldogabb világot! Sikerült eddig? Nem!
Mindenki belebukott. Vagy belehalt, vagy börtönbe került miatta, vagy megkeseredett és abbahagyta.
 

 

De miért? Mert az ősi hagyományok azt mondják, hogy a korok váltakozását nem tudjuk befolyásolni, s nem lehet egy kort erőszakkal lezárni és elhozni egy másikat.

 

Ez körülbelül olyan lenne, mintha én januárban azt mondanám, hogy én nyarat akarok és igenis elhozom a nyarat. Természetesen ilyen nincs.
A tél is, ha úgy vesszük olyan, amíg nem áll be a tavasz, alkalmazkodni kell hozzá és készülni lélekben a tavaszra, de nem tudom elhozni azt, majd ha jön magától, akkor örülök neki és akkor boldog lehetek, de ahogyan kudarcot vall az, aki januárban nyarat akar, ugyanúgy kudarcot vall a Vaskorban az aki el akarja hozni az Aranykort és a Vaskort meg akarja semmisíteni.
 

 

Ugyanis ez karma. Mostanáig a világkarma a Vaskort támogatta. Ezért mindenki aki az Aranykort akarta elhozni, elbukott.

 

Mi történik, 2012. dec.21-én? A világkarma ún. orientációja, iránya fordul…..kihátrál a kozmikus karma a Vaskor mögül, a Vaskor ott marad támogatatlanul, és a világ karma innentől kezdve az új világkorszakot fogja minden erővel támogatni.
 

 

Tehát jövőre zárul a Vaskor és nyílik az új Aranykor a Föld számára, a Világ számára.

 

És ahogy a tél után a nyár is a tavasz átmenetével érkezik, nem egyik napról a másikra lesz mínusz után 30 fok, hanem tavasszal elkezd lassan melegedni, és visszaesésekkel, ingadozásokkal megy át az évszak télből-tavaszba és aztán nyárba.
Szerintetek 2012. dec.21.-étől kezdve minden szuper lesz, lemondanak az elnyomó kormányok, Amerika többé nem akarja lerohanni a riválisait, meg a potenciális piacokat, a katonák elhajigálják a fegyvert és a puskacsövekből galambok fognak kiszállni? Természetesen nem!
Csak egyszerűen megváltozik a világ, innentől kezdve, ha valaki az Aranykorért él, aranykorian viselkedik, valahogy azt fogja tapasztalni, hogy minden sikerül neki.
És azok akik a Vaskort szeretik – egy csomó embertársunk – van ilyen – mert ő a Vaskorból él a Vaskorból húzza a hatalmát, mert neki a Vaskor kényelmesebb, hiszen a Vaskor erkölcstelen. Sok ember számára erkölcstelennek lenni kényelmes. Nincsenek gátlások. Gazdagodhatok, fütyülhetek a másikra, eltaposhatok bárkit. Ilyen a Vaskor.
Más kérdés, hogy a Vaskor végén – milliárdos is lehetek, ha van bennem kellő pofátlanság és arrogancia, de a híd alá is kerülhetek éppenséggel ha úgy hozza a sors. A Vaskor ilyen……
 

 

Nem véletlenül, hogy minden országban sarkítódnak a társadalmak. Mindenhol megjelenik a beteges, szinte már elviselhetetlen luxus és a borzalmas, vérforralóan hatalmas szegénység.

 

És ez mindenhol így van. Nemcsak Magyarországon.
A Vaskor így szabályosan ketté tépi az emberiséget. Lesz egy nagyon-nagyon szűk réteg – akinek nagyon jó a Vaskor – és a környezetszennyezés az klassz, mert olcsóbban lehet így termelni, mint környezet kímélően.
Nagyobb profitot ad.
Vegyszeres földben termesztett növények mennyisége, kb. 200 szorosa annak, mintha mondjuk bio termesztéssel, rákkeltő műtrágyák nélkül, meg egyéb hozam növelő, növekedési hormonok hozzáadása nélkül.
Kérdezték tőlem, hogy ha tudjuk, hogy elpusztul a Földünk és az unokáink egy radioaktív sivatagot fognak itt találni, a gyönyörű kék bolygó helyett, akkor miért vágjuk ki az őserdőket?
Miért öntik az olajat a tengerbe? Miért vadásszák a bálnákat? Miért vegyszerezzük az ételeket?
A válaszom az volt: Gondolj bele, olcsóbb talán bio minőségben termelni valamit, vagy megfelelő szűrőberendezéseket felszerelve termelni, vagy drágább?
Tömegárut, sok-sok terméket, csak környezetszennyezve tudsz létrehozni.
Magyarán a kapitalistának megéri a környezet szennyezés és nem kifizetődő vigyázni Földanyára. Túl drága.
Nem lesz akkora profitja.
Amióta megjelent az iparosodás, azóta szennyezzük hatványozottan a Földet. És amióta profit központúak a piacok.
Tehát a nyarat nem lehet erőszakkal elhozni, amíg még tél van.
Mit lehet tenni? Megvárni a jövő évet, készülni rá, készíteni a szíveinket, lelkeinket.
Van egy szép egyiptomi mondás:
„Élj úgy a Vaskorban, minden korok legpusztítóbbikában, mintha számodra sose múlt volna el Ré ideje”
Tehát élj úgy a Vaskorban, mintha Aranykor lenne.
 

 

Mikor vagy Vaskori? Ha elfogadod azt a mentalitást amit a Vaskor diktál, pl. jogom van boldogulni, egy embertársam rovására. Ez a Vaskor főtétele: Boldog akarok lenni, ha ezért mások boldogtalansága is az ár.

 

 

 

Az Aranykor kulcs gondolata: az együtt, közösen. A nem egymás ellen élni.

 

 

 

Az Aranykor mentalitása: Én akkor vagyon boldog, ha te is. És Te is akkor vagy boldog, ha én is mosolygok. Legyünk boldogok együtt és nem egymás rovására.

 

 

 

Mi lesz Magyarországgal?

 

Ahhoz, hogy ezt megértsük, ismernünk kell megint csak, egy-két ókori próféciát.
Nagyon különös, az ókori próféciák azt mondják, hogy az Aranykor jövetele az nem egy csapásra zajlik, nem általában úgy, hogy az egész Földön mindenhol Aranykor lesz, hanem lesznek olyan országok ahol előbb, jobban látszik az Aranykor és lesz olyan ország, ahol 200 év múlva is még vaskori lesz. Aztán később az is átáll. Tehát nem lesz egyformán világkorszak váltás mindenhol rögtön, szimultán. …
A szentiratok azt mondják, hogy minden világkorszak váltásnál, van egy olyan nép, kultúra, aki annak a világkorszak váltásnak a fáklyája, vezérhajója. Ez annyit jelent, hogy ott történik meg először az átalakulás az új világkorszakra, ezért az a nép mutat példát a többinek.
Annyiból érdekesek az ókori szövegek a magyaroknak, mert 20 próféciából kb. 15 foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy melyik ez a nép. kb. 5 nem foglalkozik ezzel, ezek arra utalnak, hogy zárul a Vaskor és jön az Aranykor és ennyi.
Kb. 15 viszont leírja, hogy hol köszönt be legelőször az Aranykor, ill. leírja, hogy milyen lesz és melyik népen lesz az ún. világ szeme, tehát a vaskor falai hol recsegnek – ropognak és hol dőlnek össze először,
 

 

Vishnu Puránából szó szerinti idézet: A szakák népe felébred és viszi a tüzet más földekre is .

 

Szakák, mi ez? Indológusok talán tudják, szaka alatt, az ókori indiai szövegek a szkítákat értik.
Tehát a szkíták népe viszi máshová is a tüzet, a lélek tüzét.
 

 

Egy másik indiai szentirat szó szerint a következőket írja: A szakák ébrednek fel elsőként, ahogy évmilliókkal ezelőtt is ők vitték a fényt.!

 

 

 

Ez megjelenik egyébként babiloni jóslatokban is, itt a következőt mondják: Elsőnek Nimród népe tér magához, utána a többi.

 

Nagyon izgalmas, nagyon érdekes ez.
Természetesen a vaskori materializmus erre azt mondja, hogy ezek fantazmagóriák, miért hinnénk egy ókori jóslatnak?! Másrészt tudjuk, hogy évek óta mindent elkövetnek a magyarországi hivatalos tudományban, hogy: Na jól van, de mi hol vagyunk szkíták? Mi finn-ugorok vagyunk.
Itt halász –vadász – madarász szibériai, meg különböző lakosság elemek vannak, és azt mondják, hogy nekünk a legközelebbi rokonaink az ún. szamojédok, akik szibériai eszkimók.
Nem tudom, ki szereti annyira a telet, hogy eszkimónak érezze magát, én talán még sem.
 

 

Az is gyanús, hogy ha szamojédek, szibériaiak vagyunk, akkor hogy létezik az, hogy a népdalainkban, népmeséinkben, szimbolikánkban semmi olyan jelkép, vagy állat, vagy növény nincs ami az északi sarkhoz kötődik.

 

Nem tudom tud-e valaki olyan népmesét, amelyben rozmár szerepel, netán jegesmedve?
Egy csomószor elgondolkodtam, hogy ugye mi van Árpád vezér hátán?: Párduckacagány. Ha belegondolok…. nem jegesmedve prém van a hátán.
Meg egyéb szimbolikán is el lehet gondolkodni, hogy tulipános láda volt vidéken, és nem rénszarvasos, vagy zuzmós láda, a népdal is azt mondja, hogy felszállott a páva és nem azt mondja, hogy felszállott a siketfajd.
 

 

A finn-ugor elmélet igazából miért jött létre?
Politikai okból, a Habsburgok számára ez volt a legkényelmesebb a levert 1848 után, mert: - szó szerinti idézet egy korabeli jegyzékből, miniszteri utasításból, Haynau adta írásba a különböző beosztottainak, szó szerint idézem:

 

 

 

A magyaroktól örökre el kell venni, a szittya büszkeséget, hogy elfelejtsék végre a lázadozást és megtanulják, hol a helyük. „

 

A finn-ugor elméletnek ez az oka, mert tudnunk kell, amit mások is tudnak: Ha egy népet tönkre akarsz tenni, meg akarsz semmisíteni, szolgasorba akarsz vetni, egyetlenegy módszer van erre, nem tank, meg atombomba, hanem vedd el a múltját.
 

 

Ha egy népnek elveszik a múltját, elvágják a gyökereit, amely az ősi hagyományaihoz vezet, az a nép végtelenül gyönge lesz, önbizalmát veszti, orientációját veszti, és az ilyet ki lehet fosztani, rabszolgává lehet tenni, el lehet pusztítani.

 

A múlt-talan népnek nem csak hogy nincs hazája, de nincs jövőképe sem. Ezért vették el eredeti múltunk tanításait a Habsburgok és ezért igyekeznek a 20. században is, valahány diktatúra ment keresztül Magyarországon, mind-mind először a múltat próbálta kiszedni a talpunk alól.
Volt olyan ideológiai is, amely nemcsak a magyarok múltját akarta elvenni, hanem úgy általában a népek, az emberiség hagyományait, gondolok itt teszem azt a „ a múltat végképp eltörölni” dalsorra.
Gyerekfejjel, én a kádári korszak végnapjaiban voltam kicsi, amikor először hallottam ezt a dalsort, hogy a múltat végképp eltörölni, hát hogy őszinte legyek, a hideg rázott, de nem a gyönyörűségtől, hanem attól a döbbenettől, hogy ezt senki nem veszi észre?
 

 

Hogy ez azt jelenti, hogy a hagyományaimat az ősi világképemet, azt az erőt ami engem, nagymamán –dédmamán keresztül bekapcsol az ősökhöz, azt eltörölni?

 

Ha rosszindulatú akarnék lenni, azt mondanám – oké, töröljük el annak aki mondja, de minket hagyjanak békén. Ha ők utálják a hagyományaikat akik ezt mondták, hát legyen, lelkük rajta, de hadd válasszuk mi meg, hogy kérjük-e a hagyományainkat, vagy nem.
 

 

Gyerekfejjel úgy gondoltam, ha én egyszer nagy leszek, nem mozdonyvezető, vagy táncdal énekesnő vagy ilyesmi akartam lenni, hanem kedves-aranyos vallástörténész, filozófus néni, aki mindent megtesz azért, hogy a hagyományok fontosságára emlékezteti az embereket!

 

 

 

A legendák szerint, minden népnek van egy olyan lelkisége, amely őt bekapcsolja egy világkorszakhoz.

 

 

 

Vannak ennek megfelelően, vaskori népek, ezüstkori népek, rézkori népek és aranykori népek, ez azt jelenti, hogy melyik nép mikor érzi jól magát.

 

Miért van az, hogy váltakoznak a civilizációk a történelemben? Egyszer Róma virágzik aztán hanyatlik, aztán jön egy másik nép. Egyszerűen azért, mert maguknak a népeknek is van, ugyanúgy, mint az embereknek egy újszülött kora, egy serdülőkora, egy felnőttkora, aztán öregedni kezd és a végén meghalnak.
 

 

Egy nép akkor sikeres, amikor olyan világkorszak van, ami az ő lelkiségével azonos.

 

A vaskorban egy aranykori nép mit tapasztal?
A vaskorban ki a sikeres? Aki vaskori tulajdonságokkal rendelkezik. Lelkiismeretlenül harácsol, hódít, indít gyilkos háborúkat, elpusztít más népeket stb-stb.
Ha olyan népet nézünk, aki aranykori, az ettől borzadni fog, soha nem fog ilyet csinálni.
Ebből következően a Vaskorban, mit fog tapasztalni egy ilyen? Az, hogy állandóan kudarcot vall. Hogy mindenki őt nyomja el, mindenki az ő területét veszi el, hogy mindenki rajta masírozik keresztül, hogy minden háborúból vesztesen jön ki.
Szokták tőlem kérdezni, miért van az, hogy Magyarország, mióta csak…….egy nép, amely annyit szenvedett, szokták tőlem kérdezni, hogy van turáni átok? Miért szenvedett annyit a magyarság? Miért hullott annyi könnyünk? Miért van az, hogy annyi fájdalom van?
Miért van az, hogy már az ókori sumerben gyilkoltak bennünket, már a szkítákat megpróbálták kiirtani.
Mióta bejöttünk ide, csökken-csökken az országunk területe. Keresztül ment rajtuk, török, tatár, habsburg, orosz – mindenki.
 

 

Miért van az, hogy azt látjuk, hogy ez a tehetséges, szorgalmas, munkaszerető, kulturált nép – a magyar – egyszerűen hervad, fogy, önbizalmát veszti, területét veszti.

 

 

 

Szinte minden újkori háborút elvesztettünk. Vagy a vesztesek oldalára kerültünk. Miért?

 

 

 

Ez nem azért van, mert ilyen rossz lapjárás van a magyarokra. Hanem, mert a Vaskor egyre alantasabb és ezért csak az a nép sikeres, amelyik vagy alkalmazkodik hozzá, vagy eleve olyan lelkisége van, aminek jó a Vaskor.

 

 

 

A magyar milyen? Soroljuk a tulajdonságait! – Vendégszerető, végtelenül befogadó, az ingét odaadja a vendégnek akkor is, ha neki nem marad, elképesztően önzetlen és segítőkész, szinte már gyermekien naiv, iszonyatosan könnyen becsapható, megvezethető. Idealista, lelkesedő, tud eszmékért hevülni, nagyon sok művészt ad a világnak, nagyon sok felfedezőt.

 

A magyarnak miben van az ereje, a potenciálja? A száma? Nem, soha. Már az ókorban sem voltak sokan.
Ezért sem szoktam aggódni, hogy kevesen vagyunk, mert az ókorban a szkíták, szintén kevesen voltak. Jó, sokat fogytunk ez tény, de soha nem voltak a turáni népek sokan. A turáni népekre a szaporaság nem jellemző. Ilyen egyszerű a dolog.
A hunok például általában egykéztek, vagy egyséztek. A turáni mivoltunkból adódik, hogy nem vagyunk az a kifejezetten szapora nép, tehát nem a számarányunkban áll az erőnk.
A mi erőnk egyértelműen itt van, az agyunk. Ezt mindenhol elismerik, Amerikában is. az egyetemeken pl. ha hallják, hogy egy ösztöndíjas pályázó magyar, akkor mindenkinek felcsillan a szeme.
Konferenciákon hallom: - Magyar vagy? Jaj, az egy olyan okos nép!
Tehát ilyen a hírünk a világban, és ez igaz is!
És mégis, ilyen elképesztően jó képességekkel rendelkező nép, aki egyben idealista, végtelenül naiv, gyermekien őszinte, nem tud hazudni, elképesztően könyörületes, a kegyetlenséget nem is ismeri.
Például népvándorláskor elég kegyetlenek voltak a népek, mindenki szinte. Akkoriban szokták mondani, hogy a vikingek végig dúlták Európa partvonalát és akármennyire is megszépült később, hogy ezek az aranysisakos legények jönnek-mennek, már kalandfilmekbe való, de akkoriban ez nem volt olyan aranyos és vidám dolog, mert bizony olvastam, hogy a templomokban megerőszakolták az apácákat, legyilkolták a papokat, a polgári lakosságot, nem hogy nem kímélték, hanem általában az volt a forgatókönyv, hogy a férfiakat megölni, a nőket és gyerekeket elhajtani rabszolgának, eladni.
Ebben a korban minden nép ezt csinálta. A szaracénok, vikingek, mindenki.
Egy nép nem.
A magyarnál ritka az olyan szerep, hogy hódítóként vagyunk jelen. Nem vagyunk egy tipikus hódító nép.
Mi például mit gyarmatosítottunk? Semmit.
Max. Horvátországot meg Dalmáciát Szent László alatt, s azóta is, és már akkor a középkorban is a dalmátok azt mondták, hogy soha ilyen boldogok nem voltunk, mint a magyarok uralma alatt.
Jellemző, hogy amikor még gyarmatosítunk is nagy nehezen, akkor sem kizsákmányoljuk, hanem segítjük azt a népet.
Nagyon híres történet a kalandozások idején a Szent Galleni kaland: Megy egy magyar csapat, odaérnek egy német kolostorhoz, német szerzetesek, és a szerzetesek meghallják a hírt, kongatják a vészharangot, hogy jönnek a magyarok…
Hú, mindenki megrémül, be a pincébe, mentik az aranyat, mindenki imádkozik. Megérkeznek a magyarok, leszállnak a lóról, előjön a kolostor vezetője az öreg apát, a rendfőnök – és mondják, hogy térdre hullva, remegő szájjal latinul könyörögni kezd, hogy vigyék az aranyat, szedjenek le mindent, csak ne öljék meg az embereket, ne bántsák a testvéreket, a papokat.
A krónikaíró a következőt írja: A magyarok csoportjának vezetője leszállt a lóról, s ugyan egy árva kukkot nem értett az öreg pap hadovájából, de annyit látott, hogy könyörög, hogy valamit kér, leszállt a lóról, megölelte az öreg papot, és gyakorlatilag hátba veregetve próbálta nyugtatni.
Végre, amikor – félig latinul, félig németül – végre megértették egymást, és mikor az öreg pap kérdezte, aranyat, vagy mit hozzunk ki? A magyarok vezetője azt mondta: – Mit? Verjétek csapra a hordókat és hozzatok enni, mert éhesek vagyunk.
Az lett a vége, hogy egy óra múlva a német papok és a magyar hódítók egymást átölelve éltették részben Krisztust, részben a magyarok Istenét és mondják, hogy örök barátságot fogadtak.
Másnap a magyarok elmentek, és itt lett vége a kolostor meghódításának.
Híven tükrözi ez a történet is a magyarok általános viselkedését, a néplélektan arra utal, hogy az a nép milyen.
Egy ilyen nép, amelyik így viselkedik hódítóként, - vagy a hunok, hogy a hadifoglyokat szépen haza engedik, vagy a szkíták, ahol, ha az ellenség megsebesül a párviadalban, a szkíta harcos abba hagyja a csatát, és az volt a korabeli hadijog, hogy kísérje azonnal a táltoshoz. …meggyógyítani.
 

 

Tehát egy ilyen nép, amelynek ilyenek az erkölcsei, mihez kezd egy Vaskorban?

 

Ahol, az ilyen tulajdonságokkal minek tűnik? Gyengének. A Vaskorban a gyengének pusztulás a sorsa.
Tehát az, hogy miért olyan peches és miért olyan lejtmenet a történelmünk majdnem 1000 éve, ezért van, mert a Vaskor rezgése idegen tőlünk, merthogy aranykori nép vagyunk.
A Vaskorban ki nyer? Akik jó harcosok, bátor katonák a csatatéren? Nem!
Ez a középkorig így volt, de később a dolgok nem a csatában dőltek el, hanem a tárgyalóasztaloknál, kémkedésben, diplomáciai körmönfontkodásban, ravaszkodásban. A magyar ebben nem jó!
A magyar az olyan, mondjuk vidéken egy alföldi csárdában, hogy ha valakinek gondja van a másikkal, azt mondja, gyere ki a csárda elé, nézz a szemembe és állj ki velem.
Ez a magyar erkölcs nagyjából.
Az aljas módszerek, hogy szemébe mosolygunk, és amikor hátat fordít bordái közé szúrom a tőrt.
A hízelgés, a zsarolgatás, a diplomácia, a tárgyalgatás – ez a magyartól idegen.
A területeinket is soha nem a csatában vesztettük el, hanem mindig a tárgyaló asztaloknál.
Ezért pusztul Magyarország, és ezért ilyen lejtmenet a történelmünk.
Az összes prófécia azt mondja, hogy 2012 után Magyarország újra boldog lesz.
Nostredámus a 2012 utáni Magyarországról így beszél:
 

 

Ó Beáta Pannónia, Ó boldog Magyarország!

 

 

 

Mégis mi az amire konkrétan sor kerülhet?

 

Ehhez meg kell néznünk, hogy az egyes világkorszakok hogyan tagolódnak.
A világkorszakokon belül vannak ún. paradigmák, ezek az uralkodó eszmék, áramlatok, irányzatok, az adott világkorszakon belül egyes területeken dominálnak.
Például a középkorban a feudalizmus volt Európában az a paradigma, az az általánosan elfogadott módszer, ideológia amin berendezkedtek az európai államok.
 

 

Minden paradigmának van egy születése, van egy virágkora, amikor a legerősebb, s aztán elkezd hanyatlani, gyengül-gyengül-gyengül, és jön egy új paradigma, amit az emberek úgy látnak, hogy ez jobb lesz. S akkor az előző elpusztul és jön az új. Ami a helyébe lép. Ezt úgy hívjuk, hogy paradigma váltás.

 

Egy világkorszakon belül több paradigma váltás szokott lenni, és mit gondoltok, hogy egy régi paradigma, amikor jön egy új, azt mondja, hogy rendben van fiúk, szépen átadom a stafétát?
Természetesen nem, az előző a kivénhedt paradigma vassal-vérrel, háborúkkal, gyilkolással megpróbálja megakadályozni az újnak a jövetelét. Erre borzasztó egyszerű példa a középkori parasztlázadások.
Már jött volna egy új, ami a feudalizmust meghaladta, de a feudalizmus még erős volt, ezért verték le például nálunk is a Dózsa féle paraszt lázadást. Elég erős volt még az öreg paradigma, hogy az újnak az orrára koppintson, hogy bocsi, de még erős vagyok.
Aztán amikor már eléggé kivénhedt lett az előző paradigma, akkor jött a francia forradalom és győzött.
Azért tudott győzni, mert már jönnie kellett az újnak.
A hagyományok azt mondják, hogy a Vaskoron belül – kr.e.3000-ben kezdődött, 5000 évig tart – egész pontosan 2012-ig.
A Vaskor delelője durván 0-ban, azaz Jézus születése idején történt. És a középkor, újkor, legújabb kor, az már a Vaskor vénülése, és végig paradigmák vannak, mindegyiknek van egy születése, egy csúcspontja, és halála és jön a következő.
 

 

2012 azért érdekes, mert nem csak egy paradigma szűnik meg, hanem vele együtt egy világkorszak is.

 

Tehát dupla változás Magyarországon és a világon, paradigma váltás és világkorszak váltás is.
Az, hogy melyik világkorszak szűnik meg azt már tudjuk, a Vaskor. És mi lesz helyette: azt is tudjuk, Aranykor. De melyik paradigma szűnik meg?
A feudalizmusban a fő értékmérő a földtulajdonlás volt. Akkor erős valaki, ha birtokol földet, ha nincs neki, akkor alul marad. A feudalizmus gyakorlatilag földet, birtokot jelent. A feudalizmusban, ha van nemesi címed akkor vagy valaki, ha nincs akkor a korabeli jog szerint része vagy a birtoknak, azaz egy dolog, mint egy tárgy olyan mint a kapa vagy a vasvilla, hozzátartozol a földhöz, egy eszköz vagy, ami arra való, hogy azt művelje, de semmi jogaid nincsenek, csak kötelességeid, hogy dolgozz.
Nyilvánvaló, hogy ez hová vezetett, vagy hogyan működött Európában, gondolom mindenki hallott az éhínségekről, a járványokról. Az iszonyatos kegyetlenséggel zajló szabadságharc leverésekről, 1514-ben Dózsa idejében a vezetőket szadista módon pusztítják el, kb. 75.000 magyar lázadót abban az évben kivégeznek.
Utána jött a tripartitum a Werbőczy törvénykönyv. 1715-ben amely, bosszúból a következőt mondta ki:
Magyarországon a magyarok nemzetének a tagja: a nemesség, a papság, és a városok. Ezen kívül a következő mondat szerepel a Tripartitumban: Minthogy a paraszt, jobbágy nem a nemzet tagja, ezért a magyarság jogi soraiból mindörökre kitaszíttatik.
Ez annyit jelent, hogy nem volt színmagyar valaki, ha nem nemes, jogi értelemben véve ebben az esetben nem magyar és nem a nemzet tagja.
Ez egy döbbenetes dolog, ha belegondolunk.
Kossuth és Petőfi pontosan ezért harcoltak, mert 1848-ban azt akarják, hogy a magyar nemzet része legyen mindenki, aki magát magyarnak vallja. Ilyen egyszerű.
Tény és való, hogy amikor zárul a feudalizmus és gyakorlatilag Magyarországon tényleg lehet látni, hogy Kossuthtal zárul, mert megszűnik a jogfosztottsága a jobbágyoknak, csakhogy ezután meg mi lesz az értékmérő?
Eddig akkor számítottál embernek, ha van földed, egyébként jogfosztott vagy.
Azt hitték szegény francia forradalom-csinálók is, hogy azzal, hogy kisöprik a grófok, bárók uralmát, ezzel szebbet, jobbat, igazságosabbat csinálnak, persze egy frászt, mert helyette jött a bankok uralma.
Ugyanis a feudalizmus kisöprésével, a kapitalizmus veszi át a szerepét, helyét Európában. Innentől kezdve, az nem lesz olyan nagy probléma, ha nincsen földed, de ha nincsen pénzed, akkor már nem vagy ember.
Innentől kezdve nem a föld lesz az értékmérő, hanem a pénz. És akik ismerik a kapitalizmus történetét, az újkor történetét, és olvastatok Dickenst, akkor tudjátok, hogy mennyivel emberségesebb, humánusabb a nagytőkések uralma, mint a grófoké, nagyuraké? Vajon melyik és mennyiben? Emberségesebb szerintünk?
Melyik az egy fokkal emberségesebb berendezkedés, a feudalizmus vagy a kapitalizms?
Ezt nyilván az áldozatot száma arányában lehetne megmondani, a feudalizmusnak irdatlan sok áldozata van, sorolhatjuk nemcsak a parasztlázadásoknál kivégzett sok-sok embert, de a járványokban meghalt összes embert, az is ennek a berendezkedésnek az áldozata, vagy az éhínségben meghalt gyermekeket, vagy az emiatt elhajtott magzatokat stb.
 

 

Milliókra rúghat a feudalizmus európai áldozatainak a száma, de egy demográfus egyszer kiszámította, hogy a kapitalizmusé kb. tízszer annyi.

 

Tehát a kapitalizmus kegyetlenebb, embertelenebb és olyan szempontból még rosszabb is, mert a feudalizmusban akármilyen szörnyű elnyomás volt, az embereket, még az elnyomottakat is, valamennyire a hit, még akkor is, ha az egyházi hit. Tudjuk, hogy az egyház ugyanolyan elnyomó volt, de mégis valamilyen Istenhit, valami kis remény valamivel ellátta, szegény jobbágy ha nem is remélhetett egy életen át semmiben, de ha más nem, akkor egy kicsit adott nekik vigasztalást.
A mennyországban, ha jámbor és jó lélek és sokat imádkoznak, majd neki is szebb lesz, meg jobb lesz az angyalok között.
A kapitalizmus együtt jár a materializmus és az ateizmus elterjedésével, magyarán míg a feudalizmusban mégis ott volt valamiféle Istenhit, addig az újkori kapitalizmus azon kívül, hogy elterjeszti a pénz és a tőke legbarbárabb uralmát a Földön, ateista.
A kapitalizmus császárai sem nézték el enyhébben, ha valaki a rezsiműk ellen felkelt, - mint ahogy annak idején a nagyurak,- ha lehet, még kegyetlenebbül és még arrogánsabban viselkedtek.
Mit lehet látni? Hogy míg a feudalizmusban visszatartotta az urakat a zsarnokságtól valamennyire az Istenhit, - a legtöbb országban így is volt. Azt ajánlották pl. a templomban, misén, vagy hittanórán az úrnak születőknek, hogy „Légy kegyes a szolgáiddal, hogy a Mennyországba beléphess”
Tudom, hogy ez nem sokat ért, de valamennyire az erkölcsi tanítás megvolt.
Nem azt tanították a papok az uraknak, hogy öld meg a jobbágyaidat, mert az nem ember, hanem akármennyire is jogfosztottak voltak, egy igazán erkölcsösnek számító nagyúr a korban nem viselkedett brutálisan a szolgáival. Ez volt az elvárás. Más kérdés, hogy mindenki úgy viselkedett, ahogy akart.
De a kapitalizmusban az a borzalmas, hogy itt már nem is mondják, hogy a kizsákmányolást ne vidd odáig, hogy az a nyomorult munkás belepusztuljon.
A kapitalizmusnak nincs Istenhite.
Ekkor jelenik meg Darwin a majom-elmélettel.
És ekkor mondják ki különböző fórumokon, hogy nincs Isten. Tehát, ha nincs Isten, senki nem ellenőriz bennünket, ergo azt csinálunk amit akarunk.
Gyakorlatilag az istentelenséget a kapitalizmus vezeti be Európában és ami a legdöbbenetesebb, hogy a 19. század végére, a 20.dik század elejére a kapitalizmus már enyhén szólva is dögrováson volt, haldoklott, vonaglott, millió válságtünetet látunk.
…..Tehát ….látszik, hogy az utolsó előtti paradigma váltásnál vagyunk, és mit látunk a 20. században?
Mitől embertelen a kapitalizmus? Magyarországra a kapitalizmus mikor érkezik? Durván Tisza Kálmán idejében. nagyjából az 1870-80-as évek, amikor Mo-ra megérkezik ez a tőkés berendezkedés és mi is átvesszük, annak minden förtelmével együtt.
Mo-on rögtön a legdurvább elnyomás kezdődik, innentől kezdve kettős elnyomás.
 

 

Mert nálunk a feudalizmus sem törlődik ki rendesen, annak megmaradnak a kis csonkjai. Vidéken még mindég a nagybirtok nyomja el az embereket, a városokban meg már a tőkés.

 

Innentől azt látjuk, hogy Mo. gőzerővel rohan a pusztulása felé és rohan Trianon felé, mert gyakorlatilag ha már Trianon-nál tartunk, igazából mi okozza Trianont?
Szokták tőlem kérdezni, hogy létezik az, hogy mi szívtuk meg legjobban a versai békéket, és miért minket büntetnek meg a legdurvábban, amikor: 1. nem mi kezdtük a háborút, nem mi lőttük le Szarajevóban a trónörököst, 2. úgy büntettek meg bennünket, mintha mi a Habsburgok egyenrangú partnere lennénk, és velük lettünk volna a háborúban és mivel a Habsburgok vesztettek, ezért mi is vesztettünk.
Elfeledkeztek Trianonban arról, hogy mi is elnyomottak voltunk a Habsburgok uralma alatt?
Magyarán, az a szegény magyar katona, akit kivezényeltek a Doberdóhoz.vagy a Piavéhez,vagy Galíciába, K-und-K egyenruhába beöltöztetve, azért a császárért harcolt, aki 1849-ben gyakorlatilag a 13 aradi vértanút a vérpadra küldi, és szétveri a szabadságharcunkat.
 

 

Magyarán, mi kényszerből harcoltunk a Habsburgok mellett és mégis úgy lettünk megbüntetve, mintha mi csatlós lennénk, nem pedig elnyomottak.

 

Hogy ez miért volt, tudja-e valaki? – Most ez egy apró példa, hogy a Vaskorban az aranykori népek milyen esetlenek. Miért? Mert a Vaskorban, a vaskori népek ügyesek.
Azért volt Trianonban ez a döntés ilyen, mert addigra Mo-on – biztos hallottátok – meggyilkolták Tisza Istvánt, a háborúban aktuális miniszterelnököt, és jött a Károlyi féle, aztán a tanácsköztársaságféle verzió, és gyakorlatilag a Tanácsköztársaság jegyében mindent elkövettek Mo. kommunista vezetői, hogy külföldön a lehető legrosszabb hírünket keltsék, és a lehető legrosszabb hírben tüntessenek fel bennünket.
 

 

Talán hallottátok a károlyi kormányba tartozó hadügyminiszternek az utasítását, amikor még ment kint a front, még győzhettünk volna, akármilyen nehéz is a dolog, de az illető külügyminiszter azt mondta-„Nem akarok többé magyar katonát látni.”

 

Ezek után oké, hogy elvesztettük, természetes, hiszen ha a hátország felbomlik, akkor nem lehet győzni, de a tetejében, azok mentek ki tárgyalni a franciákkal, a győztesekkel, akik Mo-ot - írd és mond - gyűlölték, utálták. Mert mint kommunisták, ellen érdekeltek voltak abban, hogy az általuk új Mo-nak nevezett gyűlöletes Mo. jól jöjjön ki a tárgyalásból.
 

 

Olyanok képviseltek magyar színekben magyarként Trianonban akik ellene voltak Mo-nak és arra mentek rá, hogy minél rosszabbul járjunk. Döbbenetes, de így van.

 

A Kun Béla, tehát a Tanácsköztársasági kormány tagjai, Gyulafehérváron a román nacionalisták gyűlésekor, „Erdélyt meg kell szerezni, a magyarok zsarnokok, függetlenedjünk”
Azt mondják, hogy a magyar tanácsköztársaság követei, kimentek erre a Gyulafehérvári konferenciára és mintha kellett volna még jobban buzdítani, buzdították a román nacionalistákat, ottani forradalmárokat, hogy – szó szerint – „Ne Erdélyig vonuljatok, Debrecenig, mert az addig legalább a tiétek.”
Tehát lehet azon panaszkodni, hogy a kis Antant hogyan viselkedett akkoriban, de nem tudott volna úgy viselkedni, ha nem tüzelik Budapestről.
Mindezt minek köszönhetjük? Miért tudott a Tanácsköztársaság hatalomra jutni?
Azért, mert ekkor már a feudalizmus és a kapitalizmus együtt fojtogatta vidéken és a nagyvárosban a kisembert. Kun Bélának egy fél követője nem lett volna, ha a magyar urak ill. tőkések nem olyan rövidlátók és nem hajszolják bele az egyszeri magyar munkást a bolsevizmus karjaiba.
Nem tudok akkor haragudni a derék magyar városi munkásra, hogy belép a kommunista pártba, mert egészen egyszerűen ebben az időben a hivatalos Mo. a saját magyar kisembereivel nem foglalkozott.
Éppen ezért lehet utálni a Tanácsköztársaságot, de egy követ nem lehet vetni azokra az emberekre, akik kilátástalanságból, mivel a magyar kormány a magyar tőkést védte, a munkás egyedül volt.
Persze, hogy oda ment ahol azt hallotta, hogy megdöntjük a kapitalizmust.
 

 

Tegyük hozzá, hogy más kérdés, hogy a kommunistáknak eszük ágában nem volt megdönteni a kapitalizmust, hiszen ez már pl. a történészek között köztudott tény, hogy az 1917-es ún. nagy októberi szocialista forradalmat a Rochildok pénzelték.

 

 

 

Lenin azért járt Svájcba, mert ott vette át azokat az összegeket, támogatásokat, még fegyvert is, ami kiderült, hogy a szálak a legnagyobb bankházakhoz vezettek, ők finanszírozták a cár megbuktatását, ill. Leninék győzelmét.

 

Tehát, döbbenetes, de a kommunistákat is a kapitalizmus juttatja hatalomra a legtöbb országban, hogy miért azt most nem tudom itt elmesélni, de annyit mindenképpen lássatok a dologból, hogy a kapitalizmusnak a 20. században már el kellett volna tűnnie, mert elfáradt.
Már mindenhonnan támadták, próbálták támadni így-úgy, jobbról-balról és mit látunk? Eltűnik? Nem!
Sőt most is van. Sőt rosszabb lett mint volt.
Ezt látjuk.
 

 

A Vaskor utolsó paradigmája a nihilizmus,. A nihil szó jelentése: Semmi. Ez a semmi kultusza.

 

Azt mondják, valahányszor kivénhed egy Vaskor a világban, az utolsó „isten”, akit bálványozzák és hódolnak az emberek, az a Semmi.
A nihil. Mondhatnánk, hogy ez hülyeség, hisz jelen kor éppen a pénzt bálványozza, - azt is, ez igaz – de a nihilizmus, tudjátok mire utal?
Mert pár évtizeddel ezelőttig, akármennyire rosszak a vaskoros ideák, de mégis ideológiák.
Mégis valami rendszer, mégis valami elképzelés.
Bármennyire taszító ateista és nemzettagadó ideológia a marxizmus, de mégis, ha belegondolok egy marxistával vitatkoznom azért nem olyan vészes, mert legalább van álláspontja. Legalább hisz valamiben. Legalább van értékrendje, ha az számomra torz is. De valami, amiben hisz.
 

 

A nihilista, az a Vaskor utolsó embere, onnan ismered meg, hogy nem rossz eszmékben hisz, hanem egyáltalán nem hisz semmiben.

 

Hogyan tudunk vitázni egy olyan emberrel, akihez odamegyek, azt mondom, hogy „ Én Istenhívő vagyok, és Te? Beszélgessünk a dologról!”.
Nem azt fogja válaszolni, hogy én ateista vagyok nem hiszek Istenben, - ez egy normális válasz – hanem azt fogja mondani – Nem érdekel a kérdés. Nem az én dolgom. Fütyülök rá!
A Nihilizmus, az a „Kit érdekel?” filozófiája, a kapitalizmus utolsó évtizedeiben nihilizmusba torkollik minden országban, Mo-on is ezt látjuk.
’89 óta tudjuk, hogy összeomlott a bolsevizmus, mint blokk, megsemmisült a kommunista Szovjetúnió, stb.
Mo-on, mikor 89 előtt voltunk és sokan látták és várták, hogy a kommunista ideológiának legyen vége.
 

 

Erre nem számítottunk, hogy megy az utálatos kommunista diktatúra és jön helyébe a legalább olyan utálatos tőkés diktatúra?

 

Nem ezt akartuk – erre mondják, hogy „Anyám én nem ilyen lovat akartam..”
Nem erre számítottunk, ahogy az oroszok sem. Ott is megdőlt a Szovjetúnió, mi lett helyébe?
Valami jobb? Minimum olyan rossz.
Diktátorok, oligarhák rémuralma. Eszmék helyett pénz uralom.
Még rosszabb.
Magyarországra visszahozták a kapitalizmust. Erre nem számított senki, hogy az jön vissza.
 

 

Amióta Mo-ra visszajött a kapitalizmus, a haldoklását testközelből látjuk, csak a kapitalizmus ahogy agonizál, egyre pusztítóbb.

 

10-15 éve ezzel szembesülünk, de ez ellen nem tud senki semmit tenni, mert maga a rendszer rossz, maga a kapitalizmus rossz, maga a paradigma rossz.
Ha rozsdás és rohad egy járműnek a gépezete, hiába fényezed a karosszériát.
Évek óta semmi mást nem látunk, mint karosszéria fényezést, ugyanazt a rossz berendezkedést, ugyanazon a fáradt, beteg paradigmán alapulva cicomázzák hol ilyen színűre, hol olyan színűre, kicsit fényezik, kicsit maszkírozzák, de az alap ugyanaz marad.
Erre mondja Jézus: „Régi tömlőbe új bort tölteni nem lehet” A régi tömlő szagát átveszi a friss bor is.
Ez történik évek óta.
Ez az oka hogy Mo-t nem tudja senki meggyógyítani.
A kereteket széttörni senkinek sincs bátorsága, ahhoz paradigma váltás kell.
Ezt látjuk, hogy az egész világon tombol az utolsó világkép, a nihilizmus. Hiszen ez amellett, hogy a semmi kultusza, az alapja a nihilizmusnak: Ne higgy semmiben, ne foglalkozz semmivel, éld az életed, élj a mának.
Egyél, igyál, fogyassz, szórakozz, te vagy a lényeg, ne törődj mással. Ne legyél tekintettel másokra.
Ne legyél udvarias, a nihilizmusban, ahogy a kapitalizmusban is a vaskor végén, hülyének nézik azt, aki még hisz olyanokban, hogy lovagiasság, becsület, igazság, szerénység, hazaszeretet.
Ha ilyen értékekben hiszel, akkor otromba, konzervatív, vaskalapos, divatjamúlt, ósdi alaknak fognak téged jobb esetben bélyegezni, rosszabb esetben kötözni való őrültnek.
A nihilizmus lényege: Ne törődj semmivel, mert nincs semmi, nincs a halál után semmi stb.
 

 

Nyilván, hogy a nihilizmus boldogtalanná teszi az embereket. Tud az ember hit nélkül élni? És szeretet nélkül?
Vegetálni tud, zombi léte van. Ezért látunk magunk körül zombikat, a nyugati társadalmak összes városában.

 

Szoktak panaszkodni, hogy a fiataljaink miért olyan kiégettek? Miért nem lelkesednek nagy eszményekért?
Miért van az, hogy a többségük droghoz, alkoholhoz, vagy extrém sportokhoz, vagy extrém bármihez fordul, csakhogy egy kicsit pörögjön a szíve, mert különben egy nagy punnyadás és unalom az egész élete.
Miért van az, hogy mindezekkel a válságtünetekkel a fiatalok érdektelenek, kiégettek, udvariatlanok, pimaszak, nem tisztelnek semmit, az idősek reménytelenek, fáradtak, szomorúak. Munka nincs, részben túltermelés van, részben termelési válság van. Eszmebeli válság van, az emberek többsége nem hisz semmiben.
Aki meg mégis szeretne, az különböző csaló szekták karmaiba kerül.
Miért van az, hogy ezzel mindenhol szembesülünk. Ez a nihilizmusnak az összes létező kortünete, kór -tünete.
2010-ben tartottam egy előadást, hisz mindenki kérdezett, hogy mi lesz 2011-12-ben Mo-on?
Jobb lesz egy kicsit? – kérdezték. Én azt válaszoltam igaz lelkemre, és részben vallástörténészi, részben filozófusi mivoltomra hallgatva, hogy a haldokló, vonagló, fájdalomtól üvöltő betegnek adnak egy picike morfiumot, és nagyon picike kis írt a sebeire, amitől az egy rövid időre jobban érzi magát, de gyakorlatilag a fő probléma, a betegség nem tűnik el.
Amíg a Vaskor nem szenved ki, addig Mo. beteg lesz. Mert a magyar társadalom azért is beteg, mert a Vaskort egyébként sem bírta, mert Aranykori nép, plusz, most még a Vaskor is beteg lett.
Most a Vaskor a maga agóniájával megfertőzi Mo-ot, holott Mo. pusztán már a Vaskortól beteg volt. Triplán vagyunk betegek gyakorlatilag.
Ezért én azt mondtam, 2011-re, fájdalom csillapítástól eltekintve ne várjunk mást, mert 2012-ig nem lehet mást várni.
És mit várhatunk a jövőtől? A jóslatok szerint a következőt:
 

 

Magyarországon spirituális ébredés fog zajlani. A jóslatok szerint Nimród népe ébred fel legelőször, ők térnek vissza legfeltűnőbben az ősi hagyományokhoz, az egykori Aranykor tanításaihoz.

 

Én elég sok országot ismerek, de az ezoterikus mozgalom, (klubbok, fesztiválok, csoportok, ), jó tudom létrejött a dolognak a hátulütője az ezobiznisz is, meg a csalók, sarlatánok piaca is, de azért mégis van egy ezoterikus világ. Csomó ember aki ebben hisz, aki ezt gyakorolja, könyveket olvas, tanít.
Tehát a jelenlegi ezoterikus ébredésből a magyarok veszik ki legjobban a részüket.
Nagyon beszédes szám, hogy világszerte volt az a kérdőív az Isten hitről….a reinkarnációt igaznak elfogadók legmagasabb arányszáma, hármat lehet találni –Indiában? Nem, Magyarországon.
Többen hisznek a létszámarányhoz képest a reinkarnációban itt, mint a hinduk között. Ez azért jelent valamit!
A táltos magyarok hagyományaihoz visszatérés, jurta táborok, ill. táltos találkozókon át, fesztiválokig.
Igen, más országokban is megfigyelhető, hogy nyúlnak vissza a hagyományokhoz, mert már nem bírják a nihilt. Elfáradtak, meg már betegek. Pszichotikus az egész nyugati társadalom.
Nem véletlen, hogy Dániában viking felvonulásokat rendeznek. Nem véletlen, hogy lehetett olvasni a hírt, hogy athéni görög fiatalok megalapították a Zeusznak és Hérának áldozó csoportot, azzal, hogy hozzuk vissza az ókori görög vallást. És újra imádjuk Afroditét, Hermészt, meg Zeuszt.
Tehát mindenki menekül vissza a régi Aranykor hagyományaihoz, de jól lehet látni, hogy ez Mo-on a legfeltűnőbb.
Mi szenvedtük meg legjobban a Vaskort, minket fosztott ki legjobban a Vaskor, mi kerültünk a Vaskortól legjobban padlóra, mert valaha Európa színe- virága voltunk és Ázsia urai …..szkítákként, avarokként, harcosokként.
 

 

Kb 200 éve mi vagyunk Európa ún. beteg embere és most látjuk Mo-ot újra ébredni, készülődni, de nem a politikában, hanem a spiritualitásban.

 

Ez is mutatja, hogy az új Aranykort nem egy újabb politikai irányzat nevében kell elhozni vagy megteremteni, mert az új Aranykornak egyszerűen mi lesz a világnézeti, ideológiai alapja? Az ősi hagyományok! Minden országban.
Ezt fogjuk tapasztalni jövőre és az elkövetkező években. hogy Mo-on egyre jobban élednek az ősi hagyományok, egyre jobban tisztelik a vallási tanításokat, egyre többen hordanak olyan ruhát, egyre többen adnak ősmagyar nevet a gyerekeknek.
Egyre többen nevelik a gyermekeiket, nemcsak hogy nemzet tudatosra, szembe menve a globalizáció áramlatával, mert a globalizáció is a nihilizmus része.
Mert a nihilizmus azt mondja, hogy nem kell család, nem kell Isten, nem kell semmi. És nemzet sem.
Keveredjünk össze, legyen egy ilyen egyen homo szapiens, aki a végén azt sem tudja, hogy ő ki-mi? Anyját nem ismeri mert klón, stb-stb. Népe nincs, valami keverék nyelvet zagyvál, hagyományai nincsenek.
 

 

A vaskori hatalom ezt szeretné, egy ilyen arctalan masszát, amiben nincsenek népek, nincsenek egyéniségek.

 

Jaj az egyéniségnek, a vaskorban jelenleg is, a modern világban azt hangoztatják ugyan, hogy…..légy önmagad! Valósítsd meg magad. Aha, persze, azért, hogy konformizálódva a többivel kíméletlenül elfojtsa a személyiségedet ez a világ.
Ez nem szabadság amit kínál ez a modern kor. Ez részben szabadosság, részben látszat szabadságra épülő ugyanolyan csontkemény diktatúra, mint amilyen az utált 20. századi diktatúrák voltak.
Lehet fújolni a 20. századbeli diktatúrákat, oké, véresek is voltak, meg ráadásul az embernek forr a vére, hogy mi az hogy fentről mondják meg, hogy mit csinálok, de az ami utána következett ez a liberalizmusnak és kapitalizmusnak nevezett izé, aminek az alapja az ún. parlamentális demokrácia, hozott ez nekünk szabadságot? Szabadabbak lettünk? Semmivel! Elhozta a szabadság illúzióját! Hogy nagyon azt csinálunk amit akarunk! Aha, persze, ameddig a pénztárcánk hagyja.
Szabadok vagyunk így? Abszolút nem!
Eddig az ideológia tartotta azt a pórázt, aminek a végén mi voltunk a kutya, most a tőke tartja ugyanazt a pórázt.
Csöbörből vödörbe kerültünk. És ez ellen a kettős szorítás ellen lázad fel csendesen szellemi színvonalon a magyar. Úgy hogy a nihilizmussal hogy fordul szembe? Hogy akármit dobál a nihilista uralmat védő rendőrre? Nem.
Úgy fordul szembe, hogy a gyermekére rászól, ha nem viselkedik jól egy étteremben, vagy ha egy néni áll a buszon és szól a serdülő gyermekének az aranykori anya, hogy adja át a helyet, és a gyerek rögtön ugrik és széles mosollyal az arcán adja át a helyet a néninek.
Ezek nevelés dolgai. Igenis lehet neveléssel jobbá tenni az embert. A mai kornak részben az adja az iszonyatos betegségét, hogy nem nevelnek.
Az utolsó kis jogait is kiszedték a pedagógusoknak, hogy neveljen és a szülőnek is.
Pedig bolondok, pont az a nyomorult gyerek lesz boldogtalan amiatt, hogy nem kap korlátokat. A korlátlan szabadság nem felszabadít, hanem megnyomorít. Ezt nemcsak az tudja, aki foglalkozik ideológia történettel és filozófiával mint én, de az is tudja,hogy ha például kiállítanak téged akármilyen nagyváros közepébe, ahol nincs egy ember sem,… volt egyszer egy sci-fi vízió, hogy volt egyszer egy atomrobbantás, elpusztította az embereket, de a nagyvárosok úgy maradtak, utolsó pillanatban még a boltok nyitva, mindenki ebédelni sietett volna, főtt az ebéd és egy ember maradt életben, valahogy őt nem érte a sugárzás. Pont erről szól ez a regény, kicsit ilyen Orvell-i látomás-szerűen, hogy hirtelen mi szakadt emberünkre? A korlátlan, totális szabadság. Bement a Vatikánba beülhetett a pápa trónjába a …fejére húzhatta, bement a Wall street-re kiszedte a dollármilliókat a fiókokból és teletömte a zsebét, leemelt egy márkás öltönyt a boltban -életében nem volt pénze ilyesmire – tele ette magát olyan dolgokkal amíg addig ilyesmikkel nem is találkozott, stb.
És emberünk boldog lett? Nem! Borzalmasan boldogtalan.
Tehát, ha a gyerekeket úgy nevelik, hogy mindent szabad, az nemcsak a többiekre káros, hanem magát a gyermeket is iszonyatosan boldogtalanná teszi.
Ezek a dolgok apróknak tűnnek, de az előttünk álló ébredésnek a részei lesznek. Új világ fog születni, és új típusú Magyarország. Ez lassú folyamat lesz, de efelé tendálunk.
Az új típusú Mo-on valószínű az őshagyományhoz való visszafordulás még erőteljesebb lehet. Ami nem csoda, hisz évszázadokon keresztül vérbe fojtották, valljuk be. Elemi erővel tör föl és ez tökéletesen érthető.
 

 

Vissza fognak térni a spirituális képességek, egyre többen kapnak égi üzeneteket, egyre többen lesznek vegetáriánusok vagy éppen fényevők, egyre többen fordulnak a mágiához, misztikához, alkímiához, egyre többen gyakorolnak jógát, vagy más beavatási irányzatokat.

 

 

 

A társadalom megváltozik, előbb utóbb új berendezkedés születik. A jóslatok azt mondják, hogy többé nem a tőke határozza meg hogy hol a helyed. Nem lehet majd többé meggazdagodni korlátlanul más rovására, és nem lehet – törvények biztosítják majd, hogy ne szegényedj el véglegesen.

 

Egy társadalomban az erőforrások – kaja, víz, levegő, áram stb. – nem korlátlanul áll rendelkezésre. Azt mondani, hogy ebből mindenki korlátlanul vehet, az gyakorlatilag annyit jelent, hogy szentesítjük az erőszakosok és a pimaszok uralmát.
Ezt én például gyermekkoromban az óvodában láttam, hogy – mindig azt szoktam mondani - a be nem avatkozó állam és a teljes liberalizmus, az hasonlít egy olyan óvodás csoporthoz, ahol kitesznek az asztalra egy nagy tálca süteményt, tegyük fel, hogy ugyanannyi sütemény van ahány gyerek, és az óvónő félreáll vagy kimegy a szobából, és csak annyit mond: vegyetek. Mi lesz a dologból? Az, hogy a gyerekek hada megrohamozza az asztalt, lesznek olyanok akik gyorsabbak, előbb odaérnek, lesz olyan aki kicsit sutább, ő lemarad, és lesz olyan, aki amikor a másik nyúl a sajátjáért, elüti a kezét és kitépi a másikéból– ez az enyém. S ebből az fog következni, hogy valakinél 5 sütemény lesz, valakinél nulla. Mert nincs több sütemény.
És a liberalizmus és maga a kapitalizmus berendezkedése is ilyen. Azt, aki elvette a gyengébbtől a sütit, nem megbünteti, hanem azt mondja, hogy jó fej vagy, ügyes vagy, menő vagy.
Aki meg ott áll süti nélkül, arra meg azt mondja, hogy lúzer, béna, pancser. Megérdemled a szegénységet.
Mert a kapitalizmus végtelenül cinikus. Nem elég, hogy kifoszt, de miután totál kifosztott, jót röhög rajtad, hogy hagytad magad kifosztani, úgy kell neked.
Abba bele sem gondolnak, hogy az, aki félrelöki a másikat, sem nem okosabb, nem tehetségesebb ……Nem azon múlik a kapitalizmusban, hogy ki gazdagodik meg, hogy ki okosabb, mert akkor a tanárok keresnének a legjobban, hanem azon, hogy kiben mennyi erkölcsi gátlás van.
Hiszen a süti példa esetén se az a gyerek szerzi meg a több süteményt, aki okosabb és már tud olvasni, hanem az, akiben kódolva van az, hogy félrelököm könyékkel, vagy hasba vágom a másikat.
Bocsánat, de ez nem mindenkibe van kódolva. Most azért, mert benned ez zsigerileg nincs?
Bennem zsigerileg az van, hogy előreengedem, hogy ha pl. valaki siet.
Az Aranykorban, az új világban többé nem lesz ilyen!
Azt mondják, hogy erre való a társadalom. A közösség az ún. óvó néni, ha úgy akarja, hogy ha valaki úgy akarná, hogy a másoknak ne jusson süti, akkor ha nem is csap rá a kezére, mert akkor az diktatúra, hanem figyelmezteti, és ha kell, akkor kiveszi a kezéből a már ellopott és a másik kezéből kitépett plusz sütit és azt mondja, hogy nem jutott X-nek vagy Y-nak. Ilyen a jó állam.
Ma ezt tiltják.
Ez most csak allegória volt, de a mai pedagógiában az az irányelv, hogyha csúfolnak egy csendesebb, félénkebb vagy udvariasabb gyereket a pimaszabbak akik otthon is ezt hallják, hogy szabad mást sértegetni – az az irányelv, hogy az oktató ne szóljon bele, majd elintézik egymás között.
Ez tisztára a kapitalizmusnak a pici modellje, hogy az állam nem szól bele, ha valaki többet harácsol mint kéne, hanem azt mondja, hogy majd a piac elrendezi.
 

 

Ez 2012-től lassan –lassan megszűnik, Magyarországon fog először megszűnni, minket másol majd más társadalom, de igazából a szentháromsága az új Aranykornak a következő lesz:

 

Istenhit – visszafordulás az ősi tanításokhoz, felismerése annak, hogy nem a földi gyönyörök tesznek boldoggá, hanem az Isteni erő, a tudás, a hozzá való kapcsolódás, az ő végtelen jóságának a megtapasztalása. Az egyházak össze fognak omlani, ugyanis ők jelen pillanatban, az Istenhez való vissza vezető utat nem mutatják meg, mert tele rakják hierarchiával.
Nincs szükség és nem lesz szükség az új világban közvetítőkre, gurukra, papokra, beavatottakra, médiumokra, akármikre, hogy téged bekapcsoljon Istenhez.
Mert ez a te magánügyed és a szívedben zajlik le a folyamat. Nem kell semmiféle szervezet, vagy hierarchia ahhoz, hogy Istennel kapcsolatot teremts, ezért az egyházak feltehetően összeomlanak - ezt minden szentirat jósolja.
Ugyanakkor minden társadalomban domináns lesz az Istenhit és természetes lesz, nem kell majd sulykolni.
Az Aranykor felébreszti mindenkiben a vágyat a fény felé, Isten felé, és nem lesz szükség ilyen badarságokra, hogy kötelező hittan.
Ez amúgy sem elfogadható, amúgy sem aranykori megoldás.
Ami kötelező, az nem szívből jön. Olyan lesz mint a kötelező olvasmány, hogy mindenki utálni fogja, és kibújik alóla.
Mi az, hogy kötelező hit? Értelmetlen, - fából, vaskarika , a hit az csak spontán jöhet létre.
Még akkor is, ha oké a kisgyermeket, akit vezetni kell – jó ez még elfogadható érvelés – de az meg nem fogadható el, hogy akkor melyik vallás alapján?
Az is probléma lehet, hogy kötelező biblia óra. És a bibliát ki írta? Ezt is ők írták! És hiteles ami benne áll?
Mit fog tanulni abból az a gyerek? Mert nem csak Jézus, meg nem csak az Ószövetség van a Bibliában.
Biztos, hogy a magyar gyereknek olyan történet fog kelleni erkölcsi okulásul, hogy egy tál lencséért hogy lehet becsapni a testvéremet? És elszedni tőle az első szülötti jogot? És még sorolhatnánk a példákat.
Tehát nem értek egyet semmiféle hittannal meg biblia órával. Hozzáteszem, maximum a gnoszticizmus alapján lehetne, de azt meg eleve nem lehet kötelezővé tenni, mert a gnózis filozófiája, kizárja a kötelezőséget. Ahogy hierarchia sincs.
Ezért nehéz kérdés, hogy hogyan lehet a magyarokat, a magyar társadalmat az Istenhit felé irányítani.
Én azt mondom, hogy nem kell irányítani. Irányítja őt, a vaskor vége és az Aranykor eljövetele maga.
 

 

Elég az Aranykor inspirációnak, hogy egyre többen fordulnak Isten felé.

 

A másik nagyon fontos átalakulás lesz: Egyértelműen a globalizáció összeomlik. A globalizmusban egyre kevésbé fognak hinni, ez világ szerte tendencia. Lásd, már most sem sokan hisznek az egyenvilágban és a nemzet nélküli Európában.
Copyright by Merkel asszony: „ A multi-kulturalizmusnak befellegzett.” És ezt nem ő állapítja meg először.
Ez egy jó kis diagnózis, nem azért van, mert a csúnya radikálisok ezt akarják, hanem azért van, mert az ún. múlti kulturalizmus, ez egy szép fogalom ez a sokszínűség, csak ha a globalizációt takarom vele és egy ilyen összemosási szándék, hogy összemosom a népek hagyományát, akkor csődöt fog mondani, mert az Aranykor nem erről szól.
Az Aranykorban, nemhogy nem vesztjük el a nemzeti öntudatot, hanem megerősítjük. De ezt természetesen nem mások rovására.
 

 

Hajlamosak a Vaskor császárai direkt rosszindulatból összemosni az egészséges nemzeti öntudatot a sovinizmussal. És akkor bélyegezni mindenkit, ha szereted a hazádat, akkor túlzott nacionalista, soviniszta stb. vagy.

 

Ez egy durva csúsztatás! Természetesen az, hogy szeretem a hazámat, az nem azt jelenti, hogy ebből következően más népeket utálok. Aki úgy szereti a hazáját, hogy gyűlöl más népeket, az persze, hogy elítélendő és negatív.
És nem is aranykori. A túlzott nacionalizmus és sovinizmus, az megint csak vaskori jelenség.
De az egészséges nemzet tudat, nemzeti identitás, gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint hogy attól még, hogyha szeretem az édesanyámat, az nem azt jelenti, hogy mások édesanyját szidom vagy bántom.
Aki csak úgy tudja szeretni az anyját, hogy mások anyját bántja, az nem becsületes és nem tisztességes.
De attól még, hogy én az édesanyámat nyilvánvalóan jobban szeretem és tisztelem, mint bárki édesanyját, - mert hisz mindenkinek a saját édesanyja a legszentebb - és ez természetes – az nem azt jelenti, hogy automatikusan utálom mások édesanyját.
 

 

Tehát erre kell gondolni, hogy ők azt várják, hogy ugyanannyira szeressem csak a saját édesanyámat, mint bármelyik édesanyát a világon? Ez nonszensz! Akkor tépjék ki a gyökér csakrámat.

 

 

 

Azt sugallják, hogy a népemet szeretnem az egészségtelen, ….ilyen-olyan.

 

 

 

Nyilvánvalóan ez egy perverzió!

 

 

 

Olyan nincs, hogy valaki ne szeresse a saját hazáját, népét, ehhez a szívünket kell kiszedni, hogy ezt kiszedjék belőlünk.

 

 

 

Az meg – hangsúlyozom – durva csúsztatás és demagógia, hogy csak akkor vagy haladó ember, ha nincs nemzettudatod, és az, hogy magyar állampolgár vagy, azt csak egy beírás az útleveledbe.

 

Könyörgöm, ehhez azt kellene elérniük akkor, hogy csak akkor vagyok jó ember, ha pl. külföldön vagyok, miután hallottam egy csomó nép himnuszát, mondjuk az amerikait, az angolt, vagy bármelyiket, és felcsendül a magyar, akkor ehhez az kéne, hogy ne könnyezzem meg jobban a magyart, mint mondjuk az amerikait. Ez lehetetlen!
 

 

Gyakorlatilag a globalizáció és a népek összemosása, amit finoman multi-kulturalizmusnak, vagy sokszínű társadalomnak próbálnak becézni, de nagyon jól tudjuk, hogy mi az igazi cél, hogy meggyengítsék a nemzetállamokat a tőke előtt!

 

 

 

Ez nem fog működni. És ez 2012-től mindenhol kifakad! A népek öntudatra ébrednek!

 

Azt látjuk, hogy nem hogy megyünk errefelé, hogy nincs népe, nincs vérsége, csak valami kutyulék, hanem mindenhol azt látjuk, hogy igen, visszatérnek a vérségi tudathoz, igen, visszatérnek az őshagyományokhoz!
De az Aranykor rezgései miatt ez már nem a másik nép ellen szól. Ezt látjuk még.
 

 

És a harmadik, amit még mindenhol látunk, Mo.-on is: Mit ér az Istenhit, vagy a hazám iránti elkötelezettség, vagy a nemzeti öntudat, vagy a magyar szív, ha közben ugyanolyan magyar ember, mint én, rengeteg magyar éhezik, fázik, nincs pénze, szenved.

 

Akik pusztán a kapitalista felépítmény nemzeti színűre átmázolásával akarnak valamit csinálni, azok ezért fognak csődöt mondani.
Azért valljuk be, a kizsákmányolt, elszegényedett, tönkretett embereknek, ha nem is csak a mély-szegénységet nézzük, a hajléktalanokat, de elég, ha megnézed a lakótelepi kis-nyugdíjast, akinek már hó közepén rettegnie kell, hogy mikor kapcsolják ki a különböző szolgáltatásokat és cekkerekkel állnak sorba a különböző leértékelt élelmiszerekért!
Olyan emberek, akiknél átlagos dolog az, hogy kb. 13 éves koruk óta munkaviszonyuk van.
 

 

Ledolgoztak a magyar társadalomért, Európáért, a világért, - értem, érted – egy szorgos életet, lehet, hogy felneveltek akárhány magyar gyermeket, és dolgoztak, és ezeket az embereket magára hagyjuk!

 

Ezeknek az embereknek holtra mindegy lesz, hogy az ilyen-olyan származású tőkés zsákmányolja ki őket, vagy pedig a nemzeti színűre átmázolt, ne adj Isten - magyar kapitalista. Mindegyik ugyanúgy fáj.
Ezért beteg még mindig Magyarország!
Oké, hogy az Istenhit már talán kezd bimbózni, oké, hogy a nemzettudatot, eléggé fatengelyes módon, de próbálják… de hol van a kapitalizmus, egy igazságos elosztó társadalomhoz képest?!
Drága Tanítványok, ezzel az egész kérdéskört befejeztem, egyetlen dolog van még hátra, hogy megmondjam, hogy mi a konklúziója ennek az előadásnak:
 

 

Annyi, hogy az Aranykor küszöbén Magyarország fog először átesni az Aranykor tűzkeresztségén.

 

Nehéz lesz a folyamat, és nem lesz nyugodt folyamat, sok problémára és fájdalomra lehet számítani mindenhol, Mo-on is.
 

 

Olyan lesz mint egy szülés, szép - mert egy újszülöttet tarthat a végén az anya a karjaiban - de fáj, vérzik és áldozattal jár. Nehéz? – Igen.

 

Ez is ilyen lesz.
Kedves tanítványok, 2012-ben Magyarország és az egész emberiség átlép a téli napforduló éjfélén, december 21-én - Jézus születésével egy időben – az Új Világkorszakba, az Aranykorba.
Ezzel egy időben zárul a Vaskor, összeomlik a kapitalizmus és a nihilizmus alatti karmikus felépítmény.
Ezzel nem azt jelenti, hogy maguk a rendszerek is összeomlanak, de elkezdenek összeomlani.
 

 

Mi virrasztunk, várunk, művelődünk, tanulunk és tanítunk.
Ez a dolgunk egyelőre és nem több.

 

Kedves Tanítványok az Aranykor legyen mindenkivel! Köszönöm, hogy itt voltatok.
Az Aranykor eljön magától, Jézus mondta, hogy: „ Erőszakkal nem lehet elhozni a Földre Isten országát”

Niche azt mondja, hogy az Új Világ és az Új Ember kora „Galamb lábakon fog megérkezni”, - Csendesen.

forrás: www.ahimre.freeblog.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3121342
Hónap: 17184
Nap: 485