Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az "Igazi Obama" Készül Az Ellenállásra!Ha Bill Brockbader-nek (más néven: Wood) igaza van, akkor Obama elnök mindvégig "velünk volt", és nem kellett volna úgy tennie, mintha nem lenne, annak érdekében, hogy megszerezze egy nagy és összetett vállalkozás kiépítéséhez szükséges információkat, melyek ahhoz szükségesek, hogy semlegesítse a Háttérhatalmat, kezdve Keener zálogjogával a FED-del szemben, valamint az elkövetkezendő tömeges letartóztatásokkal kapcsolatban.
Ha Brockbader-nek igaza van, akkor az NDAA és egyéb elnöki aláíró rendeletek, beleértve a minapi "visszavezetni az USA-t a nemzetközi jogrendhez", ezek a dolgok mind előkészítik a terepet a tömeges letartóztatások legális eljárásához.
Ha Brockbadernek igaza van, Obama elnöknek beiktatása idején nem volt fogalma arról, hogy milyen sok időbe fog telni reményt adni Amerikának és az embereknek szerte a világon, ellen kellett állnia nem csak a Kongresszus mindkét háza részéről történő folyamatos visszahúzásnak, de a rágalmazásnak is azoktól, akik hittek benne, és persze a háttérerők által uralt internet-média kettősének negatív pr-kampányának is.
Ha Brockbader-nek igaza van, ezek az információk neki is újak, és az első jel amit Obama küldött a Cabal-nak a szándékairól az a kolumbiai szexbotrány, mely arra lett felhasználva, hogy megsemmisítsen számos tagot a testőrei közül,mert ők a probléma részeit képezik.
A következő jel meg lesz adva ebben a hónapban (2012 Május) a NATO- és a G8-ak csúcstalálkozóján.
Ha Brockbader-nek igaza van, Matthew, Salusa (szíriuszi lény), és Steve Beckow egyöntetüen állítják, hogy Obama "jó fiú" és olyan védelem alatt áll, melyet a Háttérhatalom soha nem tudna felvonultatni!
A cikk írója kéri, hogy kísérjük figyelemmel a videósorozatot, hiszen abból fontos információkat tudhatunk meg. Amikor a tömeges letartóztatások megindulnak, kulcsfontosságú lesz, hogy közülünk elegen ismerjük a valódi szándékot, azért, hogy ellensúlyozva legyen a masszív dezinformációs kampány, ami az eseményt követi.
Figyeljenek! A katonaság és a rendőrség segíteni fog a béke fenntartásában, mialatt ez a történelmi nagytakarítás folyamatban lesz.
Az a terv, hogy a szolgáltatások rendben működjenek tovább. Az elosztási rendszer védve lesz, habár lehetnek fennakadások.
Fontos, hogy legyen otthon extra étel, víz, teli tank a kocsikban és persze tudjunk adni azoknak, akik tőlünk kérnek ezekből az alapvető dolgokból.
Ha Brockbader-nek igaza van, 2-3 napon belül a tv visszatér a rendes kerékvágásba, és hatalmas oktatás veszi kezdetét, a valódi történelemről, beleértve 9/11-ről, a Kennedy-gyilkosságról. A nagyközönséget a döbbenet le fogja taglózni, ahogy az alaposan agymosott világnézetét egy pillanat alatt elsöprik.
Az egész hadművelet - Brockbader és Drake szerint - mialatt a bankok zárva lesznek, a pénzügyi rendszer teljesen le lesz állítva és később teljesen új alapon kerül újraindításra.
A világszintű hadműveletek a bennfentesek információi szerint Május-Június környékén kezdődnek.
Azt kérdeztük Drake-től, hogy vajon megvan-e a technológia, ami a fukushimai atomerőmű kitisztításához kell, ő igennel válaszolt. Ezzel egyidejűleg számíthatunk a "közzététel-re", mely felfedi a földönkívüliek jelenlétét, ami egy újabb sokk lesz az emberiség számára!
Obama mindvégig "fehérkalapos" volt, de mindvégig úgy kellett tennie, mintha "feketekalapos" lenne, annak érdekében, hogy megdöntse a sötét hatalom több évszázados rémuralmát!
 
 
Fordította és bejegyezte:Magellán


 

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3123252
Hónap: 15364
Nap: 447