Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az ET-k / ED-k lesújtottak Észak-Koreára – megsemmisült egy rakéta-üzemanyag / BW komplexum!

buncefield1_big.jpgA ET-k / ED-k (földönkívüliek / extradimenziósak)  váratlanul lesújtottak május 10-e éjjelén Észak-Koreában, eltalálva egy célpont komplexumot – 50 mérföldre északra Phenjan-tól, Észak Korea fővárosától. A támadás olyan erős volt, hogy a robbanás és az utána keletkező tűz is látható volt a világűrből és az amerikai műholdak azonnal érzékelték is az eseményt! Az ET-k / ED-k azt mondták, hogy „meg akartunk bizonyosodni arról, hogy ez látható”. Nyilvánvalóan, az ET-k / ED-k meghallják a kívülről jövő kéréseket.

Bennfentes források szerint, az USA nem tudja, mi robbant fel, azonban vizsgálják. Ezzel szemben, az ET-knek / ED-knek a jelentések szerint sikerült elpusztítaniuk két célpontot egyetlen csapással: egy létfontosságú rakéta-üzemanyag gyártó és raktározó telepet a földfelszín felett, és az előzőleg ismeretlen, föld alatti bázist, melyben biológiai fegyvereket tároltak [biowarfare, továbbiakban: BW]! Ez az akció pontot tett egy korábbi sikertelen kísérletre, hogy lecsapjanak bizonyos célpontokra azért, hogy Észak Koreát belekeverjék a szállítórakéta és biofegyver-botrányba Iránnal együtt! A rakétákat végül Venezuelába szállították, mely a venezuelai rakétakrízist okozta!

A Galaktikusok ismételten beavatkoznak!

Az elmúlt csapások sikertelensége miatti zaklatottság ellenére, melyek a rossz idővonalat találták el, a magasabb dimenziókból támadt zavarokkal, a Nap zavarai által okozott kilövések interferenciájával, a fegyverek működési hibáival, és még többel, ez alkalommal az ET-k / ED-k jól idozítették az akciót. Természetesen segített az, hogy az ET-k / ED-k támadását egy olyan dimenzióból indították, mely alacsonyabb, mint amelyet a Felszabadító Erők  alkalmaznak! Észak-Korea korábban megmenekült az ET-k / ED-k megtorló csapásaitól két különböző helyszínen, mert a csapások időlegesen elcsúsztak, azonban ez alkalommal nem volt kegyelem. Az ütőszeg elsült, és az egész komplexum felrobbant! Kétségtelenül, az ET-k / ED-k fegyverzete, melyet alkalmaztak, a biológiai hadviselés föld alatti telepének megsemmisítésére, teljesen elfojtotta és megsemmisítette a BW hatóanyagait és a személyzetet. Az USA műholdas képek most egy tekintélyes krátert fednek fel ott, ahol a komplexum volt.

Áttörő hír! Most Az USA hírszerzése hivatalosan megerősítette, hogy Észak-Korea már nem rendelkezik rakéta-üzemanyag gyártó képességgel vagy üzemanyag tartalékkészlettel. Az észak-koreaiak hivatalosan bevallottak „egy tisztázatlan eredetü tuzet az egyik rakéta-üzemanyag gyártó telepen”.

ET-k / ED-k, dimenziós késleltetések és visszhangzó pofon „csattanása”

A hiperdimenziós hadviselés természete velejáróan furcsa,  ahogyan nyilvánvalóvá vált személyesen az író számára május 12-én, szombaton délelőtt 11 óra 5 perckor CDT. Ez egy hosszú, kellemetlen, furcsa éjszaka volt, és az író 11 órakor az ágyba zuhant, teljes feledést remélve. Nem volt  ilyen szerencséje! Öt perccel később, az álom "kiszállt" az ablakon, ahogy az író egy robbanást hallott – mely valósággal arconcsapta, olyan erővel, hogy azt hitte kirepül az ágyból, azonban nem így történt. Miután megrázta és túltette magát a példátlan élmény sokkján, az író újra álomba zuhant, öt percre, vagy tovább. Kitalálhatjátok – egy másik pofon! Szerencsére ez volt az utolsó, az író pedig aludhatott tovább. Utána a dolgok különössé váltak.

Az akció egy érzékeny forráson keresztül érkezett, május 13-án vasárnap, azonban a valódi meglepetést a későbbi eszmecsere az ET-kkel / ED-kkel és földi kontingenseikkel okozta!   A szombati pofon a csütörtöki észak-koreai csapásból eredt! Kétségtelenül az ET-k / ED-k csapásának hiperdimenziós természete miatt, és az író, aki empatikus, nem érezte ezt három nappal későbbig. Elképesztő! Észak-Korea 14 órával előrébb van, attól, ahol az író él.

http://johnkettler.com/etseds-hit-north-korea-wreck-rocket-fuelbw-complex/

Translated by / Magyar fordítás: Filament

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3123259
Hónap: 15364
Nap: 449