Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Farage – Elkezdődött a végjáték

Forrás: KingWorldNews

nigel-farage-mep-370x246.jpgNigel Farage, az Európai Parlament tagja, a King World News-nak adott interjúban arra figyelmeztet, hogy „a végjátékhoz érkeztünk”. A képviselő beszélt az aranyról és az egyre tornyosuló globális problémákról, de előbb halljuk mit mond a jelenlegi válságról:

„Most az történik, hogy mivel az eurózóna válság annyira komoly, a közvélemény egész Európában olyan sebességgel fordul az egész projekt ellen, hogy megpróbálják az ügyletet minél előbb nyélbe ütni és lezárni, mielőtt az emberek felébrednének és rájönnének, mit tettek a nevükben.”

„Erről szól a dolog. Egy 50 éve tartó politikai projekt végjátékához érkeztünk, ami nagyon drámai végkifejlethez érkezik az elkövetkezendő két év során…”

„A végjáték számukra az összes európai nemzetállam és a nemzeti demokrácia fogalmának eltörlését jelenti, átadva minden hatalmat, amivel a mi értelmezésünk szerint egy normális ország rendelkezik, tehát minden hatalmat ennek az új európai politikai osztálynak.”

„Ez a birodalmi ambíció a kezdetektől fogva jelen volt, de mindezidáig szándékosan rejtve maradt. Azt kell mondjam, hogy ami Európa többi részét illeti eléggé pesszimista vagyok. Függetlenül az északon folyó demokratikus lázadásoktól, Európa nagy részén a jelenlegi hatalom kezében a korbács és ők vannak az irányítói székben. Európa nagy részén folytatni fogják ezt az őrült projektet, de lesznek országok, amelyek képesek lesznek kiszabadulni belőle.”

„Az Egyesült Királyság jó pozícióban van, a Cseh Köztársaság talán rendelkezik annyi bátorsággal, hogy képes legyen megállítani. Finnország talán rendelkezik a bátorsággal, hogy megállítsa, de azt hiszem, hogy a többiek mennek tovább ezen a teljesen ostoba úton.”

 

„Folyamatosan gyűjtjük a nagyobbnál nagyobb problémákat a gyerekeink és az unokáink terhére. Előbb vagy utóbb ki kell, hogy fizessék a számlát és minden egyes évvel drámai mértékben megnehezítik ezt.”

A remény, és itt most az Egyesült Királyságra utalok, hogy a most előterjesztett egyezmény annyira extrém, hogy a brit lakosság számára teljes mértékben felháborító lesz. Egyre közelebb kerülünk ahhoz a pillanathoz, hogy a britek végre népszavazást tarthassanak a kérdésben és megszabadulhassunk ettől az egésztől. Tehát Nagy-Britannia számára azt hiszem, van ok némi derűlátásra az elmúlt hetek eseményeit tekintve, de nagyon aggódom Európa többi részéért.”

Farage, akinek az arannyal kapcsolatos jóslatai rendkívül pontosnak bizonyultak, a következőket mondta a nemesfémről:

„A nagy esést követően az arany árfolyama jelentősen visszaerősödött. Jelenleg inkább shortolnék mint longolnék, de azt hiszem, a piacoknak időre van szüksége, hogy megemésszék ezeket a hatalmas politikai lépéseket, amelyeket a világ színpadán láttunk. A bankrendszerrel kapcsolatos félelmek egy rövid időre, természetesen hamisan, de gyengültek.

Tehát jelenleg nem gondolom, hogy az arany árfolyamában komoly mozgást látnánk bármilyen irányban. De alapvetően a longolás mellett maradnék, mert ezek az adósságproblémák, a pénznyomtatás miatt keletkező problémák és a bankrendszert fenyegető problémák nem múltak el. Egyik sem. A piacok jelenleg nem erre összpontosítanak, de hamarosan ismét ezt fogják tenni.”

A teljes interjú angol nyelven itt meghallgatható: LINK

Az alábbi videón Nigel Farage az Európai Parlamentben, egy héttel ezelőtt elhangzott felszólalása látható, amely során José Manuel Barroso évértékelő beszédére és az európai föderáció megalakítására vonatkozó javaslatára reagál:

 

 

 

 

http://idokjelei.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3123891
Hónap: 15278
Nap: 579