Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Folyamatban Vannak a Banki Letartóztatások!

 
Az Anglo-Irish Bank korábbi vezetőjét Sean FitzPatrick-ot letartóztatta az ír rendőrség, mert kapcsolatba hozható a banknál tapasztalt pénzügyi szabálytalanságokkal.
FitzPatrick nemsokára megjelenik a dublini bíróság előtt! Ő a 3. korábbi felsővezető, aki az utóbbi 24 órán belül bíróság elé áll. Mindhárom férfinak 16 váddal kell szembenéznie, összefüggésben egy sikertelen kísérlet miatt, melyben támogatták az Anglo részvényárfolyamát a tőzsde összeomlása után. Az Anglo 30 milliárd euróért lett államosítva az ír adófizetők pénzén!

Letartóztatás A Reptéren

FitzPatrick vezérigazgatóként, majd elnökként tevékenykedett a banknál, felépítve azt, hogy Írország legnagyobb sikertörténetévé váljon a fellendülés éveiben. Mindamellett az ír ingatlanbuborék kipukkanása rossz fényt vetett az intézményre és a legnagyobb vállalati veszteséget szenvedte el az ország történetében!
2008 decemberében FitzPatrick lemondott, 1 hónappal azelőtt, hogy a bankot "kimentette" volna az állam.
Az ír rendőrség július 24-én kedden reggel 05.35-kor BST (Brit nyári időszámítás) letartóztatta emberünket a dublini reptéren, majd Bridewell Garda állomásra vitték. FitzPatrickot már harmadszor tartóztatták le 3 éven belül a bank összeomlása miatt! Múlt hétfőn Willie McAteer - 2. volt a bank rangsorában, míg le nem mondott 2009 januárban - megjelent a bíróságon Pat Whelan mellett, aki egykori vezetője a hitelezési és muveletek részlegnek.
Mr. McAteernek, 60, a Rathgarból Dublin külvárosából, óvadékot adtak október 8-ig, azonban utasították, hogy szolgáltassa be az útlevelét.
Mr. Whelan, 50, Malahide, Dublin megyéből, szintén óvadékot tett le, azonban utasították, hogy 48 órás értesítést adjon, ha Írországon, vagy az Egyesült Királyságon kívülre bárhová utazik.
A bank felszámolás alatt áll, és jelenleg az Ír Bank Resolution Corporation Ltd. (IBRC) működteti.

Fordította és bejegyezte: Magellán
 

http://valtozoban-a-vilag.blogspot.hu/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3123936
Hónap: 15285
Nap: 579