Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Merkel elszólta magát! Menetelünk a világkormányba, hisz az euró feladata az volt, hogy elbukjon!

Az EU-ból egyre bizarrabb hírek érkeznek. Múlt héten szerdán, londoni látogatása előtt, aminek célja David Cameron meggyőzése volt, hogy az EU-nak szüksége van Nagy-Britanniára, Angela Merkel a következőket mondta az Európai Parlamentben: 

„Természetesen az Európai Bizottság egy napon kormánnyá alakul majd, aminek az Európa Tanács lesz a második kamarája, több hatalmat biztosítva az Európai Parlament számára, de jelenleg az euróra kell koncentrálnunk és időt kell adnunk az embereknek, hogy elfogadják az irányt.” 
Más szóval az EU továbbra is jó úton halad egy „Európai kormány” felállítása felé, amit Jacques Delors már 1989-ben büszkén hirdetett, és amire Margaret Thatcher „Nem, nem, nem!” felkiáltással reagált. – UK Telegraph
A Telegraph cikke néhány nagyon fontos megállapítást tartalmaz. Először is rámutat az EU egyik legfontosabb célkitűzésére. Angela Merkel, egy vélt őszinteségi rohamban kimondta, ami az EU politikáját figyelemmel kísérők számára eddig is egyértelmű volt: az EU-t azért hozták létre, hogy majdan egy birodalommá alakuljon.

A
 Daily Bell néhány nappal ezelőtt is hasonlókról írt:
  
Az EU „jóindulatú válsága” irányíthatatlanná vált. Európa azt remélte, hogy a vészhelyzetek megerősítik az egységet, de ez a mostani inkább darabokra szakítja. Jean Monnet, az egységes „Európa” fokozatos felépítése mögött álló szervezőzseni, már 1957-ben megmondta, hogy a „végcélként szolgáló politikai egységet” csakis monetáris és gazdasági egységen keresztül lehet kialakítani. „Nincsenek előre felvázolt elképzelések,” írta, „csupán lehetőségek, amiket meg kell várnunk.”
1970-ben a Werner jelentés leírta, hogy a politikai egységhez monetáris unió kell. 78-ban azonban egy másik, az Európai Bizottság számára Sir Donald McDougall által írt jelentés arra figyelmeztetett, hogy az egységes valutát meggondolatlanság lenne létrehozni egy komoly hatalommal bíró európai kormány felállítása előtt, ami jogosult adókat kivetni és a forrásokat a gazdagabb államoktól a szegényebbekhez átcsoportosítani.
A 80-as években Jacques Delors úgy döntött, figyelmen kívül hagyja a McDougall jelentés figyelmeztetését az egységes valuta előfeltételeit illetően. Tudta, hogy a fiskális egység még korai lenne, de arra gondolt, hogy az egységes valuta létrehozása megteremtené azt a nyomást, amiből végül csak a fiskális egység tűnne az egyedüli kiútnak.
Akkoriban az EU kísérletet, különösen az eurót, „a cinizmus gyakorlatának” neveztük. Az volt az elképzelés, hogy bevezetünk egy valutauniót, ami, magyaráztuk, „összeomlana, és ezáltal elhozná a teljes politikai egységet. Először jön a gazdasági baj, majd a politikai megváltás. … 
Százmilliók váltották nemzeti valutájukat a bukásra tervezett euróra. Az Eurónak az volt a feladata, hogy elbukjon.
A fentiek ismét megerősítik a történelem és a jelenlegi „szuverén” válság – amit egyes EU képviselők egymás között nyilván „lehetőségként” emlegetnek – irányított természetét. 
Miért pont egy szuverén válság lett ez a lehetőség? Mert ezt a legkönnyebb irányítani. Így működik a világ. A Világbank milliárdokat ad kölcsön a korrupt kormányoknak, majd jön az IMF a „megszorításaival”, magasabb adókkal, a szolgáltatások, támogatások csökkentésével és a privatizációval.
A nyugati uralomnak ezt a dupla ágyúlövését megtapasztalta a fejlődő világ is. Ami szokatlan, hogy most ugyanezt a taktikát egy első világbeli kontinensre, Európára alkalmazzák.
Ezen nem kell meglepődni, hiszen a cél az volt, hogy először kipróbálják és finomra hangolják a receptet a fejlődő országokon, ahol reményeik szerint senki sem veszi észre, hogy mi történik, mielőtt bevetnék a nyugat ellen. Nem lehet elégszer ismételni: a bankárok nem idióták. A banki döntéshozók nem vártak azonnali megtérülést.
Érdemes elgondolkozni Merkel megfogalmazásán. Minden jel szerint úgy gondolja, hogy már nincs rejtegetni valója. Nyíltan kimondja, hogy mindezt régóta tervezik. A folyamat megállíthatatlanul halad előre és valószínűleg ez a hirtelen őszinteség oka.
A Portugáliának, Spanyolországnak, Görögországnak, stb. adott milliárdok csupán gyengén álcázott kenőpénzek. Görögországban például jelenleg is folyik egy per egy neves riporter és a görög „hatalom” között. A riporter bűne, hogy nyilvánosságra hozta azoknak a görög politikusoknak a nevét, akik svájci bankszámlával rendelkeznek. Ez sem meglepő. Amikor egy európai politikus kísértést érez, hogy beszóljon az eurokratáknak, két variáció lehetséges: vagy szürkeöltönyös látogatói érkeznek egy svájci bankszámla nyitásához szükséges papírokkal vagy lejárató kampány áldozatává válik. A nevezett újságíró 2000 görög bankszámla tulajdonos nevét hozta nyilvánosságra. 
Természetesen David Cameront sem kell félteni. Angela Merkelhez hasonlóan, ő is pontosan tudja, hogy mi folyik, hiszen mindketten a banki elitnek dolgoznak, ami a társadalom legfelsőbb rétegeit immár teljesen behálózva, egy világkormány felállítását tűzte ki céljául.
Az oktatás, a politika, a katonaság, az agytrösztök, a főáramú média, a modern civilizáció minden területe az irányításuk alatt áll és egyetlen célt szolgál. A kivitelezési mechanizmus maga az irányított történelem, a finanszírozást a központi banki monopólium szolgáltatja, a stratégia pedig a merkantilizmus.
Szeretnénk, ha mindenki értené, semmi misztikus nincs jelenlegi paradigmánkban, hiszen az elit tetteit is lehet elemezni. El kell fogadni, hogy létezik egy hatalmi elit, ami a világkormány felé tereli a világot, miközben aprólékos gonddal ügyel az egyes „katasztrófák” részleteire. Nem kristálygömbből olvassuk ki a jövőt, csupán eltökélt szándékunk, hogy önámítás nélkül szemléljük az előttünk folyó eseményeket és az Internet erre egyelőre kiváló lehetőséget biztosít. 
 
 
Forrás: Idők Jelei http://vilaghelyzete.blogspot.hu/
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Joker Asz - Agymosás jelensége 2

Amit sajnálok, hogy erre a dologra én viszonylag későn, a 20as éveim közepe felé jöttem rá, addig "agymosott" voltam, sokat néztem a tévét és hallgattam a rádiót, és megvettem mindenféle újdonságot, amivel a reklámok bombáztak....ha nem volt elég pénzem rá, akkor csak sóvárogtam vagy túlóráztam a munkahelyemen, több műszakot is elvállalva, hogy megvehessem a hőn áhított dolgot, és csak addig a pillanatig voltam boldog, amíg az enyém nem lett! A szüleim sajnos nem magyarázták el soha, nem világosítottak fel az "agymosás" jelenségéről, hiszen ők is benne voltak!
Miután én kiszálltam ebből a mókuskerékből és teljesen átalakultam szellemi értelemben, ez kezdett kihatni a szüleimre is, ők is kezdenek megváltozni, a jó irányba. A baj, hogy a tv-ről nem képesek lemondani és elég sokat nézik, hiába mondom nekik, hogy mennyire káros, és hogy "nem gondolkodást" fokozza. Ami viszont jó, már kevesebbet nézik és ez is eredmény....mint mondtam, a változás fokozatos, és mondom határozottan, hogy minél idősebb valaki, ez annál nehezebb feladat neki és annál tovább is fog tartani! Egy kisgyereket a legkönnyebb nevelni, egy kamaszt még nehezebb, az idős szülőket a legnehezebb, de nem lehetetlen. A megfelelő oktatásnak kisgyerekkorban van a legnagyobb jelentősége! A gyerek jobb, ha úgy nő föl, hogy nincs tévé vagy rádió a lakásban, és tudnia kell, ezt nem a "szegénység" hanem ellenkezőleg, a gazdagság miatt van! Van a szülőknek pénze, de nem veszi meg a plazmatévét, nem fizet elő a kábeltévére, nincs rádió. A számítógép használat is nagyon limitált, sokszor az internet nélkül. Én routeren szabályzom és sokszor nincs internet, ez is jó megoldás. A gyerek egyszerűen nem tudja használni a netet és inkább egy könyvet olvas....A technológiától függni éjjel-nappal (tévé, rádió, internet) is elég káros a tudatra nézve, nem más, mint egy illúzióvilág, egy agymosás.....
A könyvtár egy jó megoldás, de itt is jól meg kell szűrni az információt, mi az, ami valóban hasznos és mi az, ami nem! Én gyakran járok könyvtárba és szívesen kölcsönzök ki a való életről szóló (gazdasági, szociológiai, pszihológiai, filozófiai, etikai-erkölcsi témákat tárgyaló) szakkönyveket, és a család is tudja olvasni, a gyerek előtt is ott lehet....hogy ebből tanuljon és ne a tévében McDonalds reklámokból.......a szülő felelőssége ugyanis nagyon nagy, egy "helyesen nevelt gyerek" sokkal jobban megbirkózik majd a valósággal, főleg az érzelmi problémákkal, a nagy különbség az lesz, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lesz érzelmileg, felnőttként. Már most szembetűnő a különbség egy "helyesen nevelt gyerek" és reklámokon felnövő osztálytársai között!!! Azt vettem észre, hogy a folyamatos vásárolj! reklámokkal bombázott gyermekek sokkal elégedetlenebbek, láthatóan nem boldogok, nem tudják értékelni, még azt sem, ha többet birtokolnak - még több kellene - és ez már a gyerekeknél is jól megfigyelhető!
Az agymosás igazából gyermekkorban kezdődik el és akkor a leghatékonyabb! A fiatal, mikorra felnő, már annyira "kondicionált", mint egy jól programozott robot!
A helyes gyereknevelés ezért alapvető fontosságú!

Joker Asz - Agymosás jelensége 1

"Az oktatás, a politika, a katonaság, az agytrösztök, a főáramú média, a modern civilizáció minden területe az irányításuk alatt áll és egyetlen célt szolgál."
Nem nézek tévét, kidobtam 3 éve. Nem hallgatok rádiót. Nem olvasok színes magazinokat és más napilapokat, ritkán járok bevásárlóközpontokba, de akkor sem vásárolni, csak egy kávéra és figyelem az embereket, akik megszállottan vásárolnak.....én nagyon ritkán vásárolok, akkor is csak azért, ha nagyon kell már valami. Nem a pénz miatt.....lenne, de már rég feladtam a fogyasztói magatartást. Nem okoz örömet, ha több ruhám, cipőm, nadrágom van, nem okoz örömet a vásárlás. Szinte teljesen feladtam, amit birtoklási vágynak neveznek, a vágyaim az ésszerű minimumra redukálódtak le és megszűnt bennem minden sóvárgás, ezáltal egy sokkal békésebb, nyugodtabb szintre jutottam el! Soha még ilyen boldognak és nyugodtnak nem éreztem magam! És mi segített?
Nem nézem a tévét, ami folyton reklámokkal bombáz, nem hallgatom a rádiót, ami szóban szintén ezt teszi (olyanok, mint a folyamatos agymosás) hogy vásárolj, fogyassz, vásárolj, és boldog leszel, elégedett leszel, mert ez nem igaz, pont fordítva van! Akkor éred el az elégedettséget, ha nem vásárolsz! Arra gondolsz, hogy otthon van 5 nadrág a szekrényben, annyi elég, de az a legjobb, ha már erre sem gondolsz, de ez csak később fog megtörténni, mert a lemondásnak szokássá kell válnia. Nekem 3 év kellett hozzá, amíg "az agymosás" teljesen megszűnt és olyan tisztán látok, mint még soha!
Lehetnek bármily okosak az agytrösztök, tudom, hogy mi az egyetlen, amivel megfoghatnak: a figyelemelterelés módszerei: az emberek a napi túléléssel vannak elfoglalva vagy mániákusan vásárolnak, aki megteheti, reklámok tömegét nézi, amivel kondicionálják őket naponta....és a híradó, amiben az "elrettentés" a cél, az se semmi....nem vettétek észre, hogy köze sincs a valódi értékekhez, a szeretethez, a versengés helyett az együttműködéshez?
A "világkormány" a figyelemelterelés számtalan módszerét alkalmazza, még a betegségek is, hogy ne arra figyeljünk, ami fontos!
Üzenem mindenkinek: ne hagyja a figyelmét elkalandozni mindenféle hamis dologgal, "rázza le magáról" ezt az agymosást, mert igenis megszüntethető. Nehéz lesz, nekem is évekbe telt és sok mindenről le kell mondani! Gyakorlatilag teljes szemléletváltásra van szükség, ami nem fog megtörténni egyik napról a másikra!
Ami még fontos, ezt a családra is ki kell terjeszteni: a gyereknek nincs több tévénézés, rádióhallgatás, Mcdonalds kaja és más mű társai, azt sem szabad hagyni, hogy gyűjteni kezdjen dolgokat, mert ez a tudat alatti alapja minden vásárlási mániának, a gyűjtés, a gyűjtemények. Ez okozza az állandó elégesetlenséget és sóvárgást, hogy még többet és többet....van, aki a babák megszállottja, más az autóké, míg más a bélyegeké, sok nő folyton új ruhákat vesz, vagy a cipőket gyűjti, a lényeg, hogy ennek a fajta sóvárgásnak soha sincs vége.....mondhatjuk úgy is, ez a tipikus fogyasztói magatartás. Ki kell szállni ebből a körből!

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3119910
Hónap: 17348
Nap: 528