Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tanulmány az időjárás-módosításáról

Tanulmány az időjárás-módosításról

 
 

A CASE ORANGE tanulmány: a kondenzcsíkok éghajlatra gyakorolt hatása és az USA és szövetségeseik által vezetett időjárás manipulációs programok


A 2010. május 28-30. között Ghentben (Belgium) tartott nemzetközi szimpóziumon a tudósok kijelentették: "az éghajlat manipulációja a Cirrus felhők módosításával nem átverés és nem összeesküvés-elmélet", hanem egy "hatvan éves múlttal rendelkező, működő folyamat". Bár az "ellenséges" környezet-módosítást egy ENSZ-egyezmény 1978-ban betiltotta, a "barátságos" használatát ma a klímaváltozás, a víz- és élelmiszerhiány megoldásaként üdvözlik. Emellett a katonai erők készen állnak, hogy a bolygó időjárását irányításuk alá vonják.

"Az utóbbi években az időjárás-módosító kutatások támogatása csökkent, és a hangsúly a gyakorlati műveletekre tevődött át."  - WMO (Világmeteorológiai Szervezet), 2007

Az egyetlen összeesküvés az időjárás-módosítás körül az, hogy a kormányok nyilvánosan nem hajlandók beismerni azt, amit bárki a saját szemével láthat. A kutatási eredmények mindenki számára elérhetők, ha hajlandó és képes a tudományos folyóiratok labirintusában eligazodni, vagyis a téma egy része hozzáférhető, de a teljes körű nyilvános magyarázat hiányzik.

Bár különböző nevekkel illetik - időjárás-módosítás, napsugárzás kezelése, kémiai pufferelés, felhővetés -, a mérgező légi permetezés népszerű neve a "chemtrails", vagyis vegyi csíkok - ez azonban csupán egy az időjárás módosítására alkalmazott technikák közül. Az éghajlat-módosítás széles körben elterjedt és jól finanszírozott iparág.

 
 

A görög, német, holland, francia és amerikai, vegyi csíkokkal foglalkozó csoportok részvételével zajlott szimpózium házigazdája a Belfort-csoport volt, aki az elmúlt hét évben azon dolgozott, hogy felhívja a közvélemény figyelmét a mérgező légi permetezésre. Öt videót is kiadtak, melyek közül a filmrendező Michael Murphy (Környezetvédelmi megtévesztés [Environmental Deception] és Mivel permeteznek? [What in the world are they spraying?]) és a repülőmérnök Dr. Coen Vermeeren előadásai voltak a legdrámaibbak.
 
Dr. Vermeeren (Delft Műszaki Egyetem) bemutatott egy 300 oldalas tudományos jelentést "CASE ORANGE: a kondenzcsíkok éghajlatra gyakorolt hatása és az USA és szövetségeseik által folytatott időjárás manipulációs programok" címmel. Ebben megemlítik, hogy a CASE ORANGE tanulmányt névtelenséget kérő tudósok készítették a Belfort-csoport számára. Nagykövetségeknek, hírügynökségeknek küldték el, hogy kikényszerítsék nyilvános megvitatását.


A jelentés megemlíti a HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program - Magasfrekvenciás Aktív Sarki Fény Kutatóprogram) programot, amely az ionoszféra, magnetoszféra és a légkör befolyásolására létrehozott, tudományos programnak álcázott katonai projekt, és egyéb, az éghajlat manipulálására használt különleges fegyverrendszereket is.


A vegyi csíkok helyett a jelentés írói az állandó kondenzcsíkok (persistent contrails) kifejezést használják. Ezek az állandó kondenzcsíkok időjárás-módosító vegyi anyagokat tartalmaznak, míg a repülőgépek által természetes módon keltett kondenzcsíkok (melyek a hajtóművek égéstermékei által a hideg levegőből kicsapott vízből álló mesterséges felhők) pár perc alatt eloszlanak.

Dr. Vermeeren előadásában elismerte ezek létezését: 

"Tudjuk, hogy a vegyi csíkok léteznek, hiszen permetezünk: mezőgazdasági és katonai céllal is. Szóval, ez nem új. Ismerjük."

"A vegyi csíkokkal történő időjárás-manipuláció jól használható és teljesen működőképes."

 
Azon feltételezések alapján, miszerint a közegészségügyi hatóságok a közérdeket szolgálják, és hogy a gazdaságot a fogyasztók irányítják, a jelentés elutasítja azt a gondolatot, hogy a vegyi csíkok mögött ártó szándék húzódna meg.

A Case Orange idéz olyan nyilvánosan hozzáférhető anyagokból, amelyek szerint az időjárás-módosítás (geoengineering) legalább 60 éve folyik. Fegyverként használták az angolok a II. világháborúban Hamburg ellen és Vietnámban is bevetették. 1972-ben egy oknyomozó riporter, Jack Anderson munkája eredményeként szenátusi meghallgatásokra került sor a technológia használatával kapcsolatos visszaélések kivizsgálására. A katonai tisztviselők tagadták a cloud seeding (felhővetés) technológia használatát. Később a védelmi miniszter, Melvin Laird magánlevelében bevallja, hogy ő hamis vallomást tett, azt állítva, nem tudta, mi történt. Végül egy 1978-i nemzetközi egyezmény (UN Convention on the Prohibition of Military or Any Other Hostile Use of Environmental Modification Techniques) tiltotta be a környezet módosító fegyverek (EnMod) használatát, bár a mai körülmények - a globális felmelegedés, növekvő populáció és a vízkészletek csökkenése - megújították az érdeklődést az EnMod iránt, és széles körben támogatottá teszik.

A Case Orange több amerikai szabadalmat is tárgyal. Például a "Kondenzcsík por előállítása" egy 1975-ös találmány, mely egy "por alapú kondenzcsíkot előállító berendezés, amely meghatározott súlyú anyag maximális terítésére képes. Az anyag 85%-ban fém részecskékből és 15%-os kolloid szilícium-dioxidból (kova, E551), valamint szilikát gélből áll, hogy a kondenzcsíkot stabilizálni tudja 1-2 hétre." Egy 2009-ben közzétett cikk, a "A Cirrus felhők módosítása globális felmelegedés csökkentése érdekében" két módszert is javasol a fémek és a hatóanyag ugyanilyen arányú keverékének terítésére a kívánt 1-2 hetes hatás elérése érdekében. A Case Orange ugyancsak megemlít egy 1991-es szabadalmat, melynek tulajdonosa a Hughes Aircraft Company, és amiben 18 módszert írnak le a globális felmelegedés csökkentésére alumínium-oxid, tórium-oxid és egyéb fényvisszaverő anyagok sztratoszférikus permetezésével. (A Hughes céget 1997-ben az a Raytheon biztonságtechnikai cég szerezte meg, amely az E-systems-et és a HAARP szerződést is.)

A Case Orange bizonyítékot szolgáltat arra, hogy a Raytheon célja az időjárás teljes irányítása, amelyet azért találnak a szerzők visszataszítónak, mert ez egy magáncég. A kiszervezés meglehetősen gyakori jelenség a kormányoknál és ügynökségeknél, elsősorban az amerikai hadsereg gyakorlatában, de a hatás ugyanaz, mindegy, hogy ki permetez minket nano-méretű fémekkel, vegyi vagy biológiai anyagokkal.

Case Orange szerint az időjárás-módosítás új életre kelt a globális felmelegedés miatti pánik következtében. A régi szabadalmak leporolásával sok cég ér el jelentős profitot. 2007 óta a milliárdos Bill Gates minimum 4,5 millió dollárt költött időjárás-módosítási kutatásokra. Mivel a károsanyag-kibocsátás csökkentésének gondolatát nem kedveli az ipar, az időjárás-módosítást erőltetik a klímaváltozás és a vízhiány kérdésének megoldására; vagyis még inkább szennyezzük a levegőt és a vizet, hogy ellensúlyozzuk az ipari szennyezés káros hatásait  - az ipari szennyezés csökkentése nélkül.

Az időjárás irányítása 2025-re

A Case Orange egy, az amerikai felső katonai vezetők által tett 1996-os jelentést (Az időjárás, mint hadi eszköz: Az időjárás irányítása 2025-re) idézve részletezi, miként támogatják a kormányok a klíma irányítására irányuló projekteket. Az időjárás irányítása 2025-re meghatározott intézkedési tervet ír elő az EnMod (környezet-módosító technológiák) alkalmazására a WMA-val (Időjárás-módosító Szövetség) együttműködve: 1. Ionos tükrök bevezetése 2000-től, 2. 2004-től Nanotechnológia segítségével intelligens felhők alkalmazása, 4. 2000-2025 Civil és katonai légierő kémiai anyagokkal módosítja az atmoszférát.

2007-ben a WMO (Világmeteorológiai Szervezet) kiadott egy nyilatkozatot, amelyben elismeri, hogy az időjárást befolyásoló modern technológia a 40-es években kezdődött és napjainkban is fejlődik (Irányelvek az időjárást módosító tevékenységek tervezéséhez). Két fő eszköz a hőmérséklet-szabályozás mesterséges felhők alkalmazásával és az ionoszféra befolyásolása ionoszférikus fűtéssel (HAARP). Mindkettő alapvetően katonai harcászati rendszer azzal a lehetőséggel, hogy szükség esetén támadó fegyverként vethetők be. A világ minden táján működnek ionoszférikus fűtők a kormányok széleskörű együttműködésével, hogy 2025-re megvalósíthassák a célt: az időjárás és ezáltal a bolygó irányítását.

"A jelenlegi demográfiai és környezeti folyamatok olyan globális feszültségekhez vezetnek, amelyek megadják a szükséges lendületet az időjárás-módosítás használatához. Az Egyesült Államok esetében a nemzetbiztonsági politika részeként mind hazai, mind nemzetközi alkalmazása valószínű lesz."

forrás:


http://coto2.wordpress.com/2010/07/28/case-orange-60-years-of-geoengineering-goes-into-hyperdrive-as-%E2%80%98plan-b%E2%80%99/

A vegyi csíkokkal kapcsolatos szabadalmak gyűjteménye:

http://www.sovereignindependent.com/?p=9344


Saját kommentek a cikkhez

Bár a tanulmány kétségkívül bizonyítja, hogy időjárás-módosítás és vegyi csíkok léteznek, nagyon szűk, tudományos nézőponttal vizsgálja a jelenséget. Az összeesküvés-elméleteket, az Új Világrend terveit ismerők egy mélyebb valóságot láthatnak mindezek mögött. Tény, hogy szeretnék a világ népességét csökkenteni, mert kevesebb embert könnyebb irányítani. A permetezés ennek egy kényelmes eszköze lehet.
 
A tanulmányban azt állítják, hogy a permetezés a globális felmelegedés csökkentése miatt van. Ma már tény, hogy a globális felmelegedés elmélete kétséges, néhol hazug dolgokon alapul. Nem hogy felmelegedés van, hanem épp, hogy lehűlés. Nem hogy nő az óceánok szintje, hanem épp, hogy csökken. Akkor tehát miért permeteznek?
 
A vegyi csíkok fő alkotóeleme az alumínium, melyet számos, esővizet és levegőmintákat gyűjtő kísérlet bizonyított már. Az alumíniumot összefüggésbe hozták számos neurodegeneratív betegséggel (pl. Alzheimer- és Parkinson-kór). Ezen kívül a tanulmányban is említett szilícium-dioxid porának belélegzése hosszú távon (még alacsony, 0,1 mg/m³ koncentráció esetén is) szilikózist, bronchitist, valamint egyes esetekben rákot okozhat. A belélegzett molekulák a tüdőbe kerülve megtapadnak annak belső felületén, és folyamatosan ingerlik a nyálkahártyát. Ez az irritáció az idő múlásával sem csökken, ugyanis a szilícium-dioxid nem távozik onnan (Wikipédia).
 
Eléggé kérdéses terület, de állítólag fertőző bacillustörzsek és gombák, valamint számos nehézfém is a vegyi csíkokhoz köthető. Továbbá a napsugárzás elfedésével csökken a szervezet D-vitamin termelése, mivel ez a vitamin a bőrben keletkezik a napsugárzás hatására. A D-vitamin egy csodaszer, mely segít megelőzni az influenzát, autoimmun betegségeket és a rákos elváltozásokat.
 
A dolgok lényege az, hogy nem akarnak egészséges, ép szellemi képességekkel rendelkező, kritikus gondolkodásra képes lakosságot, mert ez nagy veszélybe sodorná az Új Világrend megvalósulását.
 
Persze ott van még az a lehetőség is, hogy ez az egész nekünk jó, és azért van lehűlés, mert sikeres volt az időjárás-módosító program, és megakadályozta a felmelegedést. De gondoljunk csak bele, hogy ebben az esetben nem lenne ezzel teleharsogva a sajtó? Miért kell ezt titokban csinálni? Ha ártó szándék is húzodik e mögött, akkor is el lehetne adni a társadalomnak a felmelegedés csökkentését hangoztatva, mint például a fluoridot is el lehet adni, ami egy idegméreg, mégis reklámozzák, hogy jó a fogaknak. Egy biztos: jó oka van, hogy ennyi pénzt és energiát ölnek a projektbe, és ez azt mutatja, hogy semmiképpen sem az átlagemberek, hanem a hatalmasságok érdekében történik.

Aki nem hiszi, hogy a kormányok képesek lennének ilyen szörnyűségekre az emberek ellen, azoknak ajánlom a következő (angol nyelvű) oldalakat:

A 13 leggonoszabb kísérlet, melyet az Egyesült Államok kormánya embereken követett el

A CIA egy francia faluban kísérleti célból LSD-vel mérgezte a kenyeret

Nagy-Britanniában milliókat permeteztek biológiai fegyverekkel kísérletezés céljából
 


További képek és videók itt: http://www.poppypalin.org/CHEMTRAILS.htm
Központi chemtrail oldal: http://www.chemtrailcentral.com/

 

forrás: www.vanmagyarazat.blogspot.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3089416
Hónap: 14307
Nap: 315