Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Végleg megdőlt a globális felmelegedés HOAX, sőt 16 éve vége......

 
A mutatók szerint 1997 és 2012 között már nem volt lényeges változás a globális átlaghőmérsékletben. 1980-tól valóban volt egy emelkedés, de egy eltitkolt jelentés szerint ennek már 16 éve vége – írja a Daily Mail.

Mivel a globális felmelegedés dolog lerágott csont, legyen ez az utolsó bejegyzés ebben a kategóriában! 

„A globális felmelegedés téma a legnagyobb és legsikeresebb áltudományos csalás, amit életemben láttam. …Az egész elméletet meg kellene semmisíteni"  ... brit asztrofizikus Piers Corbyn
 
globális felmelegedésben lejátszódó szünet így már legalább annyi ideje tart, mint a veszélyesnek kikiáltott folyamat. De miért csak a múlt héten derül erre fény és kinek állt érdekében mindezt titokban tartani?
 
 
A jelentés szép csendben került fel az internetre és semmilyen sajtóvisszhangot sem kapott egészen szombatig. Ezek az adatok teljesen ellentmondanak azoknak a jelentéseknek, amelyekkel folyamatosan bombázzák a népet, miszerint nyakunkon a globális felmelegedés kritikus időszaka. Jönnek a nagy olvadások, árvizek és talán a világvége is. (Forrás: Mon.hu / Meteoprog.hu)
Néhányan azonban -védve a presztízsét - kitart álláspontja mellett, mert szerintük 15-16 év még nem elegendő bizonyíték ahhoz, hogy a folyamat megállt és esetleg visszafordul. A mérések mindenesetre hitelesek, hiszen az adatokat 3000 szárazföldi és vízi pontról gyűjtötték össze, tehát azokat nem lehet vitatni.

Ez azt jelenti, hogy ha szigorúan vesszük mégis csak van globális felmelegedés, de egy kis pihenőt tart a folyamat. Ami viszont biztos (és megnyugtató), hogy nem lesz világvége. A következő konferenciákon a tudósok pedig majd eldöntik, hogy valóban csak szünetről van szó vagy tényleg megállt a folyamat véglegesen és fellélegezhetünk. (Ők döntik el ez jó. Jó vicc mi. "majd mi eldöntjük, hogy a mi legyen" ... és ebben nem is kételkedem)
Ha elolvassátok a korrábiakat, akkor láthatjátok, hogy bolygónk éghajlata állandóan változik, és igen igazuk van, hogy a folyamat nem áll meg, de amit meg kell érteni, hogy a folyamat önszabályozó rendszerben történik és nem a CO2 vezeti, vagy bármi közvetlen állati ill. emberi beavatkozás.

Tehát egyszer s mindenkorra kijelenthető hivatalosan is, amit évek óta a szakmából kizárt, eltüntetett vagy megölt tudós is tanulmányok százaival felvállalt és igazolt : 

NEM LÉTEZIK EMBER ÁLTAL OKOZOTT GLOBÁLIS FELMELEGEDÉS ! 
 
Önmagában a CO2 gázok kibocsátása nem elegendő a bolygó középhőmérsékletének megemelkedéséhez! A bolygó melegedésében és lehűlésében egy természetes ciklikusság van.
Tehát hiába próbálták a túlnépesedésre fogni (ami szintén egy hamis elmélet) és a Carbon-Tax adó bevezetésére felhasználni - az elmélet hazugság, az AGENDA 21 által jól kidolgozott propaganda !  

Az alábbiakban néhány tudós véleményét láthatjuk:
 
„Az IPCC-n belüli korrupciót a Climategate által kirobbantott botrány nyilvánvalóvá teszi; az adatokkal való ügyeskedések és a hibák elrejtése súlyosan beszennyezi az IPCC-t, ami mostanra már nem egy megbízható szervezet.”
 Ezt Dr. Don Eaterbook geológus professzor mondta.

 
"Mi most nem a tudományosság útján járunk. Amit a médiákban hallunk, az nem éppen a tudósok konszenzusaként született meg és ez itt a probléma. Mert ott van a természet kiszámíthatatlansága, amit nem látni 150 évre előre.”  ENSZ IPCC tagja Tom Tripp


 
„Bármilyen ésszerű tudományos analízis azt mutatja, hogy az alapteória rossz”. 
Dr. Leonard Weinstein 35 öt év dolgozik a NASA-nál


"A klíma egy olyan dolog, ami messze túl van rajtunk, hogy azt képesek legyünk kontrollálni. A Földet nem érdekli a törvénykezések, az emberi ügyeskedések. Az obszervatóriumok szerint nem találni aktuális hőmérséklet emelkedést az időjárásban. A klímaváltozás …egy olyan dolog, ami rutinszerűen működik, anélkül, hogy bárkit is megkérdezne erről”. -Dr. Christopher J. Kobus, Associate Professor of Mechanical Engineering

"Az emberi energia nagyon kicsi ahhoz, hogy befolyást tudjon gyakorolni a klímára…A bolygó klímája saját rendszerén belül működik és pontosan nem is tudjuk megjelölni a trendeket a változásokban, mert a rendelkezésre álló adataink újkeletűek. Mi csak hiányos adatokkal rendelkezünk, és nem látjuk a teljes képet" –magyarázza Brazilian Geologist Geraldo Luís Lino

„Szégyenkezem amiatt, amit most manapság tudománynak mondanak. A tudományos közösség alkalmatlan modelljére hivatkozva, tévesen okolják a CO2-t és az ártatlan polgárokat, csak azért, hogy felfigyeljenek a Globális Felmelegedésre. Ha ezt hívják most tudománynak, akkor én most szégyenkezek emiatt . A tudomány túl fontos a társadalmunknak, hogy rossz célra használjuk.  „-Swedish Climatologist Dr. Hans Jelbring

„Kijelenthetjük, hogy nincs okunk aggódni az ember okozta klímaváltozás miatt, mert nincs bizonyíték arra, hogy ilyesmiről lenne szó.” Greek Earth scientists Antonis Christofides

„Tisztán látható egy ciklikus kör a hőmérsékletemelkedésben és csökkenésben. Ezeket a ciklusokat a naptevékenységnek köszönhetjük. Az én véleményem, amit a sokéves tanulmányaim alapján mondhatok, hogy ez az egész felmelegedés téma, túlzottan felfújták.”  Biologist Pavel Makarevich of the Biological Institute of the Russian Academy of Sciences

„Mivel az üvegházhatás ideiglenes dolog, nem pedig állandó, az IPCC globális felmelegedésről szóló jóslatait, ill. előrejelzéseit, nem támasztják alá az adatok." -Hebrew University Professor Dr. Michael Beenstock

„Az egész globális felmelegedés ötlet teljesen alaptalan. Megjelentek, hogy pénzt gyűjtsenek maguknak, Michael Mannal, Al Gore-val és az ENSZ IPCC főtitkárával Pachaurival egyetemben, akik elkészítették ezt az átverést, szóval ez hazugság” South African astrophysicist Hilton Ratcliffe, a member of the Astronomical Society of Southern Africa (ASSA)


A Végére utólag illesztettem be egy magyar vonatkozást is: Miskolczi FerencTELJES CIKK  itt található Tudományos ellenérvről viszont ritkán hallani – a klímakutatók többsége legfeljebb a következmények mértékén és bekövetkeztének időpontján vitatkozik. Ebbe a konszenzusba robbant be néhány éve egy magyar fizikus gyorsan eretneknek minősített és marginalizált elmélete, amely alapjaiban kérdőjelezte meg a globális felmelegedés kiváltó okait. Miskolczi Ferenc a NASA-nál folytatott kutatásai során, empirikus adatokra támaszkodva arra az eredményre jutott, hogy a tudományos konszenzus jelentősen felülbecsüli az üvegházhatású gázok szerepét a bolygó felmelegedésében.


Forrás: Aranykor.freeblog.hu http://vilaghelyzete.blogspot.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3123912
Hónap: 15280
Nap: 581