Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A sziriusziak beszélnek - Patricia Cori: A lélek kozmosza c. könyvéből

Készítette: Éles Csilla-Asajah Spiritiszta

illusztrálta: nordi


...A titkolózásnak két oka van: először is ( a titkos kormány ) képtelennek tart benneteket, hogy megbirkózzatok ( a földönkívüli kapcsolat ) információjával, másodszor eltitkolják előletek a tényt, hogy dinamikus csere folyik a szürkék és a titkos kormány között, és ennek során KÍSÉRLETI NYULAKKÉNT ADNAK EL BENNETEKET a földönkívüli technológia számára!

Tudjátok meg, hogy kormányotok együttműködése a földön kívüli intelligenciával több mint ötven ( most már hatvan ) évvel ezelőtt virágzott fel, az általatok Roswellként ismert incidens idején, amikor egy földön kívüli jármű három utasával lezuhant Új-Mexikóban. Egyiküket megmentették, és ő a későbbiekben A KATONASÁG SZOLGÁLATÁBAN ÁLLT MŰSZAKI TANÁCSADÓKÉNT.

A történetet "kiszivárogtatták" a nyilvánosságnak, hogy felkészítsenek benneteket a közeljövőre, amikor is a kormány bejelenti a hosszútávú együttműködését e lényekkel. Ekkor ( Roswell idején ) gondosan figyeltek benneteket, hogy felkészülhessenek a tömegek reakciójára.

Az együttműködés hatásai - az önkéntelen csere sötét energiái, az univerzum érző lényei szabad akaratának megtagadása - kaput nyitottak a szürke zónába, amelyen keresztül a szürkék kiléphettek az űrből és szabadon mozoghattak a ti dimenziótokban, hogy technikusokként segítsék a földi lényeken végzett kísérleteket.

A titkos kormány cserébe MEGSZEREZTE A KORLÁTLAN ŰRBÉLI UTAZÁS TITKÁT, amelyet mi forgókorong-technológiaként írunk le nektek, és ezzel a gravitációs erő manipulálását is megtanulták. Jó üzlet volt ez a hatalom számára : sok információhoz hozzájutottak, miközben tőlük ( a titkos kormánytól ) nem vártak el egyebet, mint AZ EMBERI FAJ ELÁRULÁSÁT! Múltbeli ténykedéseiket ismerve állíthatjuk: nem jelenthetett nehézséget számukra meghozni ezt a döntést.

...( rátérve ) a NASA a titkos kormány utasításai alapján végzett ténykedésére, gondoljátok át, mi folyik valójában a Holdon! Nem furcsálljátok, hogy milliárdokat fordítanak adóitokból az űrküldetésekhez kapcsolódó katonai expedícióra, miközben ezek eredményeit és hivatalos fotóit "bizalmas" természetű információnak minősítik? ...Miért nem késztet ez benneteket politikusaitok ( hitelességének ) megkérdőjelezésére ez a nagy költségvetés? Egy hasonló nagyságrendű befektetés - amennyiben a pénzt az ökológia céljaira fordítják - elég lenne ahhoz, hogy HELYREÁLLÍTSÁTOK GAIA FELBORULT EGYENSÚLYÁT!


Újabb és újabb űrutazások, és mi végre is az egész? Akkor, az Apolló-program első éveiben csak néhány holdra szállás történt, mert - mint mondták - nincs ott semmi, csak értéktelen sziklák és por. - Ugye, nem hittétek el, hogy ez valóban így van?

Mert először is - ellentétben azzal, amit hallottatok - a Hold rendkívül gazdag ásványokban és erőforrásokban, amelyek létfontosságúak az ipar és a kereskedelem számára. A felszíntől számottevő mélységben vízre is bukkantak, amelynek minden megnyilvánulási formája az élet alapfeltétele. Lassan adagolják nektek az ezzel kapcsolatos felfedezéseket, amikkel fokozatosan felkészítenek benneteket egy esetleges Hold-állomás létesítésére. De ne feledjétek: EGYSZERRE MINDIG CSAK ANNYI INFORMÁCIÓT KAPTOK, AMENNYIT A HATALOM SZERINT KÉPESEK VAGYTOK BEFOGADNI!Azt azonban nem árulják el nektek, hogy számos űrmisszió során titokban a Holdat is felkeresik a járműveitek. Nem tudjátok tehát az igazságot az űr meghódításáról, és nem törődtök ezzel.

Új felfedezőitek ugyanakkor nagyon is buzgón tevékenykednek : létre hozták az első legénységgel ellátott holdbázisokat, ahol mérnökök, tudósok, katonai szakértők tartózkodnak. A megfelelő helyet a Holdon optimális felszíni viszonyok alapján választották ki, ahol az űrből érkező bombázás elleni védelemre, valamint a megfigyelés megakadályozására felhasználhatják a felszín természetes képződményeit és az annunaki ( nibirui ) telepek ősi kupoláinak maradványait. A Holdbioszféra elhelyezését a hozzáférhető erőforrások is befolyásolták: ideális feltételek kellettek az ásványkincsek és a víz közvetlen kitermeléséhez, és mindezek megteremtése már meg is történt.

Napreflektorokkal felszerelt műholdat helyeztek el a térség fölötti stratégiai pontokon, amelyek visszatükrözik a napsütést a kupolába beépített napelemekre, így mesterséges nappali fényt és energiát biztosítanak a közösség flórája és faunája számára. Ugyanakkor a forgótárcsás technológia képes létrehozni gravitációt és antigravitációt is : ez a technológia megoldotta a Hold gyarmatosításának egyik alapvető problémáját, mert forgótárcsákat helyezett el a Holdbioszférában, így megfelelő gravitációs mezőt hoznak létre, hogy a földihez hasonló gravitációs erőt szimuláljanak a zárt kupolák alatt tartózkodó lények számára.

Nos, ha megértitek, hogy miként használja fel a titkos kormány a forgótárcsa-technológia lehetőségeit és hogyan hasznosítja azokat máris a titkos űrprogramjaiban, láthatjátok, hogy amiről a NASA-kilövések kapcsán tájékoztatnak benneteket, az nem egyéb, mint a programjaik keretében zajló tényleges tevékenységek felszíne.

...A forgótárcsás-technológia felhasználásával a repülő csészealjakban MINDEN súlytalanná tehető, így megoldódott az űrbéli teherszállítás problémája is. Ehhez csészealj alakú járművek egész flottája áll már rendelkezésükre, amiket az 51-es területnek ( Nevada, Las Vegastól észak-nyugatra ) nevezett katonai bázison terveztek és építettek meg. Rendszeresen járják a világűrt azokkal a repülő csészealjakkal, amelyekről ti naiv ártatlanságotokban azt hiszitek, hogy más világból érkező lények járművei, miközben hivatalosan a ma már idejét múlt, közönséges űrutazás eszközeit mutatják. Azaz létrehozták a díszleteket, melyek között tovább ábrándozhattok arról, hogy az emberiség a jövőben valamikor tovább terjeszkedik majd az űrben, miközben ők már kényelmes ágyukban alszanak a Holdon!


Képzelhetitek, mennyire kapóra jött a hatalom embereinek az, hogy ilyen TÖKÉLETES álcázást találtak, miközben szabadon járnak-kelnek az űrben! Ha arra biztatnak benneteket, hogy nyomozzatok az ufójelenségek után, csak azért teszik, mert ez érdekükben áll - ez nem más, mint ködösítés!

Nos, amint megtalálták a vizet a holdfelszín alatt, és megoldódott az építőanyagok, szerszámok és élelmiszer-utánpótlás szállításának problémája, elkezdődött a titkos kormány és az általa kiválasztott képviselők kitelepítése, majd a tulajdonképpeni munka is.

Szándékaik szerint kivárják a Föld 2012-re jósolt változásait, amíg a bolygó felemelkedésekor fellépő pusztító erők lecsillapodnak, és a Föld ismét termékeny talajjá válik. A hatalom a fizikai halhatatlanság tévhitében élve elegáns visszatérést tervez a Földre, AMELYNEK MÁR AZ EGYEDURALKODÓI LESZNEK - már ami Armageddon új Földjéből egyáltalán megmaradt.

Látjátok már, miféle terv, "istenek visszatérése" van itt kibontakozóban? Űrbéli remetelakjukból az elit tagjai megszervezik saját visszatérésüket a Földre, miközben az emberiség tömegei vízbe fulladnak és eltűnnek Gaia felszínéről.

Ez az elit - miután az emberiséggel szétromboltatta a Földet a profitért és a hatalomért - még most sem érti, hogy minden mindennel összefügg és karmikusan kötődik egymáshoz! Szívüket bezárva szemlélik gyalázatuk következményeit, felismerve, hogy kísérletük megbukott, de továbbra is saját maguk és ivadékaik - a jövő hatalmi elitje - túlélését tekintik a Föld legsürgetőbb problémájának. Rögeszmésen bálványozzák a hatalmat, és azt hiszik, hogy ők maguk az egyetemes rend felett állnak.Mert elhatárolták magukat a kozmosz Első Teremtőjétől, de az emberektől, állatoktól és növényektől is, és nem tudják, hogy valójában ÖNMAGUKTÓL kellene megszabadítani őket!

És ez az elit akkor vágja el magát végleg a FELEMELKEDÉS LEHETŐSÉGÉTŐL, amikor kétségbeesetten beveti magát a Holdbioszféra mesterséges menedékébe. Mert ők, akik az emberiséget eddig zsinóron rángatták Gaia legősibb civilizációjának kezdete óta, KIŰZETNEK A NAGY ŰRBE, le kell válniuk a Holdról a néma felhőkbe. Ott az univerzum kitaszítottjaiként könyörtelenül összekapcsolódnak az alteregóikkal, a szürkékkel, általatok örökkévalóságnak mondott időre!forrás:/facebook/ http://paramoral.eu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3122585
Hónap: 15748
Nap: 438