Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Autójukkal követték az UFO-t

Néhány napja különös észlelésről érkezett beszámoló a MUFON amerikai hálózatához, amelyben a szemtanú azt írja, hogy autójukkal üldözőbe vettek egy azonosítatlan repülő objektumot. Az incidens október 8-án, este 21:50 körül történt a Kentucky állambeli Keene nevű kisváros környékén.

- Az egész egy telefonhívással kezdődött - indítja beszámolóját az eset egyik szemtanúja. A húszas évei elején járó lány unokatestvérével autózott hazafelé, amikor megláttak az égen egy nagyon fényes repülő tárgyat. A sofőr azonnal hívta édesanyját és ijedt, már-már kétségbeesett hangon azt közölte vele, hogy egy UFO-t látnak maguk előtt a sötét égbolton.

- Próbáltam nyugtatni őket, hogy biztos csak egy helikopter vagy egy repülőgép, de mivel ragaszkodtak hozzá, hogy ilyenhez még csak hasonlót sem láttak soha, úgy döntöttem, eléjük megyek és bebizonyítom, hogy tévednek, úgyhogy rögtön fogtam a kamerámat és elindultam
- írja az édesanya, aki saját állítása szerint mindig is szkeptikus volt az UFO-k létezését illetően. - Vezetés közben levágtam az utat, hogy gyorsabban odaérjek hozzájuk és amikor már közel jártam hozzájuk, hirtelen megláttam azt az erős fényt, amint ott lebegett két istálló között az égen -  mesélte tovább az édesanya.

Ekkor rögtön a kamerájáért nyúlt, ám hiába kapcsolta be, az egyszerűen nem akart működni, mintha nem is kapott volna áramot. Ekkor az UFO hirtelen alább, elmondása szerint alig valamivel a nő kocsija fölé ereszkedett és ott lebegett. Újra megpróbálta elindítani kameráját, ezúttal sikerrel, ám a szemét közben folyamatosan a furcsa jelenségen tartotta. Állítása szerint közben végig halk zajt lehetett hallani felőle. - Alig hallottam a hangját, de az olyan volt, mint amikor egy autó motorja alapjáraton búg - fogalmazott a szemtanú.

- Az objektum fénye nagyon világos volt, a mérete pedig az én Nissan Versa típusú autómnak körülbelül a duplája.
Az édesanya ezután a telefonjával videóra akarta venni a jelenséget, de miután felemelte, döbbenten látta, hogy szétesett a kijelző képe. Néhány másodperc múltán azonban megjavult, ám ekkor már inkább segítséget kért rajta:

- Visszaültem a kocsiba, és elindultam a lányom édesapjáért. Út közben felhívtam és arra kértem, hogy jöjjön ki.


Miután beszállt, együtt kezdték el keresni az UFO-t.

- Amikor újra megtaláltuk az égen, elkezdtük az autóval követni. A hosszú utakon át tartó kocsikázás alatt igyekeztünk olyan közel kerülni hozzá, amennyire csak lehet. Megpróbáltuk videóra is venni, de sajnos annyira rázkódott a kamera, hogy nem sikerült használható képet csinálni róla - zárta beszámolóját az észlelő.

ufo_chased_by_car.jpg

 

http://paranormal.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3122591
Hónap: 15749
Nap: 441