Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Eisenhower paktuma a földönkívüliekkel

1953-ban a Fehér Ház elnöki bársonyszékébe Dwight David Eisenhower hadseregtábornok ülhetett. Hivatalba lépésének legelején a legégetőbb megoldásért kiáltó enigma a lezuhant földönkívüli járművek, az idegenek egyre nyilvánvalóbb jelenléte és az egyre sűrűsödő, repülő csészealjakról szóló lakossági bejelentések problematikája volt. Mindezt a legnagyobb diszkrécióval, a Konresszus tudta nélkül igyekezett sikerrel megoldani.


Eisenhower 1953 elején barátja, Nelson Rockefeller segítségéért folyamodott. Ennek nyomán született egy titkos szervezet, amelyet Fenséges 12 névre kereszteltek. A Rockefeller-dinasztia maximálisan az elnök mögé állt, természetesen nem csupán baráti gesztus lapult a háttérben.

Eisenhower elnök személyesen találkozott bizonyos idegenekkel, akikkel megállapodást is kötött. Az idegen fajok követének a megszólítása „ His Omnipotent Highness Krill” volt, vagyis „Teljhatalmú Nagyságos Krill", ejtsd: Krill) volt. Az idegenek leszállását és a találkozókat állítólag le is filmezték. A legfontosabb azonban kétségtelenül az emberiség, pontosabban az USA, valamint a földönkívüli fajok egyik csoportja között megszületett paktum volt.

A szerződés azt tartalmazta, hogy az idegenek távol tartják magukat az emberek világától, tehát nem avatkoznak bele a történelmünk menetébe, miként mi sem teszünk hasonló kísérleteket az ő dolgaik tekintetében.
A másik kiemelt pont a kölcsönös titoktartás volt, amely egy hosszabb távú együttműködést szavatolna a két faj között.
Az idegenek felajánlották az USA technológiai támogatását és fejlődésének előremozdítását a technokrata úton, továbbá leszögezték, hogy semelyik másik nemzettel nem kötnek hasonló megállapodásokat.
Cserébe szabályos és behatárolt időintervallumokban „elrabolnak” embereket kifejezetten kutatási célzattal, s miután tanulmányozták az eltérített személyeket, visszajuttatják őket abba a közegbe, ahol korábban éltek. Mindeközben garantálják, hogy semmilyen bántódásuk nem esik és emlékezni sem fognak a történtekre az érintett emberek.
Az idegenek vállalták azt is, hogy az eltérítettek listáját a „Fenséges 12” csoport minden alkalommal megkapja.
A jövőt illetően diplomáciai kapcsolatokat tart fenn a két intelligens faj és követeket küldenek egymáshoz. Ezen felül pedig egy tizenhat főből álló csoportot küldhet az Egyesült Államok tanulmányútra az idegen civilizációba, illetve fordítva is ugyanezt a lehetőséget biztosítja idegenek számára a Földön.

További megállapodás született a tekintetben, hogy a földönkívüliek földalatti bázisokat használhatnak, illetve két közös támaszpontot is létesítenek, ahol együttműködhetnek a különféle technikai kutatások érdekében a delegáltak.
Az idegen bázisokat Utah, Új-Mexikó, Arizona és Colorado által határolt térség négy csücskébe, indián rezervátumok alá telepítenék, plusz egyet Nevadába. Valamennyi idegen bázis a Tengerészeti Hírszerzési Hivatal (DNI) irányítása alatt állna.
 

Különleges körzetek, titkos támaszpontok


A különleges, titkos körzetek megteremtéséhez komoly pénzalapra volt szükség. A Fehér Ház Katonai Hivatala mindent úgy intézett, hogy a több mint 75 földfelszín alatti titkos bázist határidőre kiépítsék. Az Eisenhower utáni elnökök többségének kíváncsiskodó kérdésére az volt a kidolgozott válasz, hogy háborús csapások elleni óvóhelyek kialakítására folyik el az a temérdek pénz.

A Fehér Ház titkos földalatti építési alapját 1957-ben hozta létre Eisenhower. A pénz útja a Fenséges 12-őn át vezetett a megfelelő helyekre. A Kongresszus mindig megszavazta az amúgy titkos katonai bázisok létesítéséhez szükséges költségvetést. A bombabiztos bunkerek és támaszpontok száma az évek alatt tovább nőtt. Jelenleg a becslések szerint számuk 100 körül mozog.

A Vörös Fény-projekt keretein belül csakhamar megkezdődtek az idegen űrhajókkal történő tesztrepülések. Ehhez a nevadai Groom Lake fegyvertesztelő körzetének egy részét használták fel. A fejlesztések az S-4 kóddal ellátott területen folytak, ahova a belépés a legszigorúbb feltételekhez volt kötve. A kutatások kódneve „A Hold sötét oldala” volt. A titoktartást pedig jellemzi, hogy sok elnök még a létezéséről sem tudott.

Létrehoztak a hadseregen belül egy olyan titkos testületet is, amelynek feladata az idegenekkel összefüggő programok biztonságának szavatolása volt. Ez a szervezet volt az NRO, azaz a Nemzeti Felderítő Szervezet Fort Carson központtal.

Minden eltusolására pedig megalkották a „Télipinty” fedőnevű programot, amely a letesztelt idegen repülő járművek észlelése esetén kész magyarázatokkal állt elő, melyek szerint a látottak csupán a Légierő legújabb vívmányai voltak, semmi több. Ezzel a szándékos dezinformálással tömték be a lakosság száját.


A paktum megszegése


1955-re összeállt a kép: az idegenek becsapták Eisenhower azzal, hogy megcsonkított emberek és állatok tetemeit hagyták maguk után az Egyesült Államok megannyi vidékén. Feltehetően az idegen lények megszegték abbéli ígéretüket is, hogy minden eltérítésről pontos dokumentációval látják el a Fenséges 12-t. Sokan soha többé nem tértek vissza.
Minden jel afelé mutatott, hogy a földönkívüliek kapcsolatba léptek és lepaktáltak a Szovjetunióval is. De a folyamat nem állt itt meg, minthogy az idegenek különféle okkult és titkos társaságon, valamint régi, nagy múltú és új vallási csoportokon keresztül is igyekeznek a tömegeket manipulálni.
S miközben mindenki hidegháborúról és nukleáris holokausztról szóló rémálmokat élt át, az illetékesek tisztában voltak, hogy ettől sokkal többről van szó, de jobb kihagyni a tömegeket az igazság megismeréséből.

Egy titkos Végrehajtási Memorandum értelmében Eisenhower felállíttatott egy vizsgálóbizottságot, melynek az idegenekkel kapcsolatos tények tisztázása és helyretétele volt a célja. Ez azonban csupán egyike volt a sajtónak szánt félrevezető, elterelő manővereknek.
A vizsgálóbizottság ténylegesen a Quantico Tengerészeti Bázison működött. A tudósokból álló csoportot úgy ismerték, mint a „Jason Tudósok Társasága”. Módfelett elgondolkodtató, hogy a vezetőjük másfél évre Dr. Edward Teller lett, míg a látogatók között találjuk Nelson Rockefellert is.


Akik nem hajlandók beállni a sorba


Lehetett olvasni olyan információkról is, hogy az Eisenhower kormányzat sikertelen kísérletet tett 1954. február 20-án egy humanoid földönkívüli faj képviselőivel folytatott találkozón az USA termonukleáris fegyverkezési programjával kapcsolatban. Ez a bizonyos földönkívüli faj kategorikusan elzárkózott, amikor az elnök katonai célokra is használható technológia átadásáról kívánt velük tárgyalni. Lám, lehet, hogy mégis csak létezik földönkívüli intelligens élet?

 

 

boldognapot.hu 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3087545
Hónap: 15883
Nap: 616