Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Idegen űrhajó pihen a titokzatos üregben?

350px-millennium_falcon_in_black_space.jpg
Emberek százai látogattak ki az osztrák Neuhofen im Innkreisnél található szántóföldre, miután a napokban egy rejtélyes, kerek, közel kilenc méter mély lyukat találtak a földben, melynek alján egy fém objektum lapul.
 

A lyukat Franz Knoglinger, 47 éves farmer fedezte fel, aki elveszett macskája után járta a vidéket. A titokzatos üregről a helyi tévé is beszámolt, a híradás után geológusok, archeológusok, UFO-szakértők és kíváncsiskodók tömege lepte el a helyszínt - írja a stop.hu."Éppen a család elveszett macskája, Murlimann után kutattam, mikor rábukkantam az üregre." - idézi Knoglinger szavait az Austrian Times. "Nem tudtam, milyen mély, beledobtam egy követ, mely mikor leért, fémesen koppant. Ezután leengedtem egy nagy mágnest, ami hozzárögzült valamihez a mélyben, így már biztos, hogy fém tárggyal van dolgunk, mely a hangja alapján üreges" - mondta a farmer.

Egy másik helyi megpróbált fotót készíteni a tárgyról, de nem járt sikerrel, elmondása szerint úgy tűnt, mintha egy elektromos mező zavarta volna a berendezést.

Az üreg mélyén található valamiről több elmélet is született. Egyesek szerint egy, a második világégésből visszamaradt bomba lehet, az UFO-hívők szerint eltemetett idegen űrhajó pihen a sötétben, a régészek szerint egy földalatti sírkamra lehet, a lyuk pedig egy elkorhadt gerenda helye, de a legextrémebb vélemény szerint - melyet egy férfi szendvicsemberként hirdetett - a pokol kapujára bukkant a cicáját kereső farmer. A macsek egyébként időközben megkerült.

 

 

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 12
Összes: 2787640
Hónap: 20289
Nap: 611