Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Nyilvánosságra hozzák az UFO aktákat

mcdivit.jpgA hatvanas évek űrutazásain tapasztalt, természetfeletti jelenségeket rögzítő videófelvételeket hoz nyilvánosságra a NASA.

Az Egyesült Államok Mercury, Gemini, Apollo és egyéb űrprogramjain résztvevők egyöntetűen állítják, hogy azonosítatlan repülő tárgyakat, illetve különös fényjelenségeket észleltek útjaik során. Ezeket a kijelentéseket eddig kételyek közt fogadta a közvélemény, a most nyilvánosságra kerülő felvételek azonban jó eséllyel eloszlatnak majd minden kétséget. A képeken ugyanis egyértelműen kivehető minden tárgy, amiről az űrhajósok beszélnek.A Science Channel birtokába került videókat a „Tényleg egyedül vagyunk?" ismeretterjesztő sorozat keretében vetítik majd le. Ezek közül az egyik legérdekesebb eset 1965-ben történt, az első amerikai űrséta alkalmával.  A pilóta egy szokatlan tárgyra lett figyelmes a látóterében, amit azóta sem sikerült beazonosítani senkinek. „A nagy sötétségből egyszer csak egy henger alakú objektum került elém, aminek az egyik végéből egy fehér, ceruzához hasonlító bot állt ki. Sohasem láttam még ehhez hasonlót" – mesélte Jim McDivitt, aki fényképeket is készített az ismeretlen tárgyról. Story Musgrave az egyik legtapasztaltabb űrhajós, hat különböző űrprogramban vett részt. A most elkészült filmen ő is teljes bizonyossággal állítja, hogy nem csak a Földön van értelmes élet az univerzumban.

A földönkívüliek létezését kutató intézet, a SETI tudósai az utóbbi időben egyre több, az élet feltételeit biztosító bolygót azonosítanak be. „Minden jel arra mutat, hogy nem vagyunk egyedül a világűrben, sőt, milliónyi más élet nyomai bukkannak fel" – nyilatkozta a Huffington Post internetes magazinnak Seth Shostak, az intézet vezető csillagásza.

 

http://paranormal.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 4
Összes: 3089466
Hónap: 14297
Nap: 322