Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Írisz 2012-04-01

 

Írisz  

2012. április 1.

Csatornázta: Kris Won

Szeretnénk kihasználni az adódó lehetőséget, hogy pár írott sorban kifejezhessük mélységes hálánkat Csillag-testvéreinknek.

Felszíni barátaim, legyetek üdvözölve!

Újból kapcsolatba lép egymással a víz alatti és a felszíni világ.

Népem tagjai túlcsordulnak a boldogságtól és a leírhatatlan örömtől, hogy az óceánok és tengerek helyzete ennyit fejlődhetett. S mindezt az űrből érkező, szeretett testvéreinknek köszönhetjük, kiknek kétéltű hajóik és lenyűgöző technológiájuk keményen dolgozott – gyakran pihenés nélkül – azért, hogy segítsenek a kék bolygó lakosain, különösen azokon, kiknek természetes környezete az óceán.

Kedves csillag-testvéreink, kik kifejezték szeretetüket, részvétükkel és a segítségnyújtás iránti egyedülálló vágyukkal megtisztították tengereinket és óceánjainkat olyan sikerrel, hogy azok (az óceánok) össze sem hasonlíthatók az akár egy évvel ezelőtti állapotokkal.

Csodálatos! Ha láthatnátok, hogy mily kristálytiszták a tengerek a beavatkozások után, egészen biztosan olyan öröm mámorítana el titeket, mint most minket.

Úgy gondolom, van még mit tenni számotokra, a felszíni nép számára is, s az elmúlt években annyit emelkedett a tudatosságotok, hogy biztosan nem fogjátok újra beszennyezni a tengereket és az óceánokat, mert maga az Anyatermészet egyensúlya a tét.

Kezditek megérteni – még azok is, akik a leginkább közömbösek voltak az óceánok „bemocskolásával” és beszennyezésével kapcsolatban, s ezzel kihatottak az óceán teljes állat- és növényvilágára (beleértve minket, a vízi emberi lényeket is) – hogy el kell fogadnunk a kötelezettséget, miszerint gondját kell viselnünk Gaia összes élőlényének és a teljes természetnek.

Nem tudom szavakba önteni, hogy mennyire boldogok vagyunk, hogy ennyivel tisztább vizekben úszhatunk, megszabadulva a vegyszerek okozta horrortól, amit néhány szívtelen ember öntött az óceánba és számtalan tisztavizű folyóba, csak mert nem volt más hely, ahova önthették volna. Most már a kikötők közelébe is nyugodtan elúszhatunk, ahol hajók, cirkálók és csónakok százai dobták a fedélzetről a tengerbe az olajat és üzemanyagot, melyek megmaradtak a vizekben, s valóságos tavak jöttek létre a ragadós szennyből és piszokból. S végül megszabadultunk a halálos radioaktív szennyezés okozta szörnyű veszélytől, melyet az óceánba ürített számos sugárzó anyag okozott, amely a halál vészjósló hírnöke volt.

Szeretnénk kihasználni az adódó lehetőséget, hogy pár írott sorban kifejezhessük mélységes hálánkat Csillag-testvéreinknek.

Ahogy eljuttatom e szavakat a csatornámhoz, Kris Won-hoz, látom fivéreim és nővéreim szeretetteljes arcait, ahogy mosolyognak, mert átérzik a szívünkben lüktető hálát.

Kedves barátaim, tudatosságra ébredt fivéreim és nővéreim, szívemből köszönök nektek minden erőfeszítést és felajánlást, amivel hozzájárultatok vizeink és szegény, sérült bolygónk felszíni megtisztításához.

Végtelen köszönet és elismerés a kivételes fáradozásért.

Szellemben és tudatosságban mind egyek vagyunk.

 

Forrás: Írisz

Csatornázta: Kris Won

Spanyol nyelvről angolra fordította: Gloria

Translated by / angolról magyarra fordította: Daniel

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3044581
Hónap: 11001
Nap: 467