Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


JUVENTUS MONOGRÁFIA 1/4

A magyaroknak, az Atyával kötött Fény Szövetsége nevében

Juventus üzenetei a magyarokhoz, Szíriuszról

 
Kik azok a Kárpát-medencei népek
 
Csatornázta: Holló-Szabó Julianna
2012 szeptember 17. Budapest.


Juventus jelentkezem, a szíriuszi Vének Tanácsából

Monográfia 1/2


Drága Magyar Testvéreim, Lelkeim, 
Dicső Nemzetem!

atitoksikerkulcsjuventus_monografia_12_ziis1347869951.jpgAtyánk, a Mindenható Isten kegyelméből ismét van szál, a veletek való munkálkodásra! Ashtar Parancsnok felvetésére a Fény Galaktikus Szövetségének Konföderációja egyöntetű igennel válaszolt arra, hogy kéréseteknek megfelelően, tudást adjunk át a számotokra. A Vének Tanácsa pedig rábólintott az én személyes vágyamra, hogy magam legyek az, aki tudósaink közül először beszél hozzátok… Ashtar Parancsnok kifejezte háláját az ötletem hallatán. Tudta, hogy ha valaki, akkor én leszek az, aki a magyar nemzet fiaihoz a legrövidebb utat találom meg. Hiszen működtünk már együtt a magyarok Nagyjaival… Nimród gyermekeivel, Árpáddal és Attila nagy királyotokkal, valamint a nagy Szentjeitekkel. Ragyogó és fénnyel teli a ti vérvonalatok és magatokban hordozzátok a dicsőséget! Hálás vagyok, hogy mellettetek munkálkodhatok, emlékezve a dicső időkre! Tudom, hogy újra megtesszük, amit egykor! Most, itt, veletek! Győzelemre és felemelkedésre vezetjük nemzeteiteket! Hála, hála és szívből jövő áldás nektek ezért! Meghajlok nagyságotok előtt és közvetítem nektek Teremtőnk túláradó szeretetét tetteitekért!

Ashtar Parancsnokunk kérésére az Isteni Rendről fogok beszélni nektek, több alkalmon keresztül. Ezúttal, arról a leghatalmasabb Univerzumi Törvényről, amely a világot megalkotta, és amely a világunkat működteti. Természetes egyszerűséggel, az egy önmagából következő tény, hogy a világunkban élő lények, és fajok csak abban az esetben tudnak a Szeretet Istenének, a mi Atyánknak a társteremtőivé válni, ha ugyanazt a törvényt működtetik az életük folyamán a teremtésben, mint amely a világunkat alkotta és áthatja.

Az első, a legnagyobb és a mindent eldöntő törvénye az Atyának: A SZERETET TÖRVÉNYE.

Tudatában vagyok annak, hogy hallottatok már a Szeretet Törvényéről és abban is, hogy néhányan tanítják nektek. Sajnos eddig csak töredékes tudást kaptatok a Szeretet Törvényével kapcsolatban. Ennek a monográfiának a végére megértitek majd, hogy mennyire igaz ez az állítás. Meg fogjátok érteni, hogy akár ettől a pillanattól kezdve működtethetitek az életetekben, és akár azonnali eredményeket érhettek el vele. Ez azért van, mert rákerültök a saját utatokra. Olyan érzésetek támad majd, mint amikor egy fuldoklót valaki kiemel a víz alól, ahol újra levegőt kap. Az történik ilyenkor, hogy egyszerűen visszakerültök a saját közegetekbe. Rádöbbentek idővel, hogy csakis e törvényhez igazodva érdemes élni. Majd megkérdezitek magatoktól, vajon hogyan voltatok képesek ez idáig, létezni nélküle.

De még mielőtt nekilátnék bővebben kifejteni nektek, mindenek leghatalmasabb törvényét, szeretném, ha tudnátok a következőket, - hiszen rendkívül fontos, hogy értsétek az összefüggéseket: vajon kik azok, akiknek küldetésük ezen a Föld nevű bolygón, legelőször felismerni e törvény létét, vajon akik azok, akik aktiválni tudják az életükben, majd működtetni tudják azokat, és később felemelni tudják a többi nemzetet általa.

A MAG-URA lélekvonal különleges tudású lélekcsaládfa. Közvetlen, isteni kegyelemmel bíró aranykori lélekcsoport. Ők azok, akik az aranykort aktiválni, később működtetni képesek, és készek is rá. Lelkük beavatásait egyenesen az Atyától birtokolják, így rendelkeznek azokkal a képességekkel, hogy újra fényt hozzanak a legsötétebb korokba és helyszínekre is. Időnként, amikor az Atya úgy dönt, akkor közös misszióra küldetnek, amelyet örömmel vállalnak föl és nagyjából egy időben leszületve, az adott helyszínre érkeznek, egy közös, a szemük előtt lebegő céllal.

Ez a cél legtöbbször:

- a GYÓGYÍTÁS,
- a FÉNYHOZÁS,
- a TISZTÍTÁS,
- a TÖRVÉNY BETARTATÁSA,
- az ISTENI REND ÉS TUDÁS MEGŐRZÉSE,
- az ISTENI TUDÁS ÁTADÁSA,
- a SZERETETHARMÓNIA VISSZAÁLLÍTÁSA,
- az ISTENI ERŐK MŰKÖDTETÉSE,
- a világ lényeinek ISTENHEZ VALÓ VISSZAVEZETÉSE,
- a TEREMTÉSEN KERESZTÜL AZ ISTENI SZERETET KIÁRASZTÁSA,
- az ÚJ KULTÚRÁK FELÉBRESZTÉSE,
- a MŰVÉSZETEKEN KERESZTÜL AZ ISTENI IHLET ANYAGBA ÖNTÉSE,
- a TERMÉSZET VÉDELME,
- a LELKEK, ÉS A TERMÉSZET ÖSSZHANGJÁNAK MEGTEREMTÉSE.
- az ELREJTETT TUDÁS FÉNYRE HOZATALA.

Ez a csodálatos lélekcsalád ti vagytok, Kedveseim! Magatokra fogtok ismerni! Nagyjaitok is ezekkel a célokkal voltak egykor a Földön. Akkoriban a fő feladatuk a primitívebb népek felemelése volt, a tudás avatatlan szemek elől való elrejtése, megőrzése és annak bebizonyítása, hogy a lélek ereje a legnagyobb elnyomás ellenére is képes sugározni. A legnagyobb tudás a ti birtokotokban van, ugyanis egyenesen a közös Isteni Forrásunkhoz vagytok bekötve. Nincs szükségetek másra, csak visszatalálni az Eredőtökhöz, a saját gravitációs középpontotokba.

A mostani aranykori küldöttek az 1930-as évek végétől kezdve érkeztek le a Földre és érkeznek folyamatosan közétek. Több milliós lélekszámról tudunk beszélni a ti esetetekben, akiknek a missziója a fenti tételek összessége. Ezek a ti közös céljaitok, amelyek a lelki szemetek előtt lebegnek. Addig nem érzitek pályán magatokat, amíg ezekből legalább egy nem teljesül az életetekben. Elérkezett az idő, hogy tudatosan számot vessetek ezen közös célokkal és egyénileg, vagy egymással összefogva elkezdjétek megvalósítani azokat. Ez az oka, hogy egyáltalán vállaltátok a küldetéseteket.

Kiválasztottátok hozzá azt a földrajzi területet, amely kiválóan alkalmas a gyógyításra, a tisztításra, hiszen gyógyvizekben és gyógynövényekben bővelkedik. Ez a szent hely a Földön: a Kárpát-medence és környéke. Ezen kívül, újra választottátok azt a génállományt, amelyet már többször alkalmasnak találtatok a kibontakozásra. Szellemi töltete, szorgalma, kitartása, művészi hajlamai, egészséges, erős és tiszta génállománya miatt a magyar, hun-szkíta, pártus vonalon megvalósulhat a tökéletes isteni program: lélekcsaládfátok nemes lélekereje aktiválni tudja egy nemes génállomány összes kódját, amelynek segítségével az emberi faj visszanyerheti az eltörölt, „lekapcsolt” képességeit. (A 22 érzékszervetekből 5-öt használtok most, amely pusztán a túlélésre elegendő.) Így, céltudatosan megvalósíthatjátok isteni küldetéseteket, röviden szólva az isteni rendbe való visszatalálást! Még akkor is így van ez, ha netán távol kerültetek őshazátoktól, a Kárpát-medencétől.

Tehát, íme a fentiekben a valódi ok, amiért, ha valakinek a világon, akkor nektek, pontosan ismernetek kell a mindenség leghatalmasabb törvényét, a SZERETET TÖRVÉNYÉT, vagyis Teremtő Atyánk törvényét! Ismernetek kell a küldetéseteket, hogy a Szeretet Törvényének mentén, CÉLtudatosan kezdjétek el újra működtetni az aranykort. Megértitek majd az energetikai összefüggéseket a cselekedeteitek és az életetek eseményei között. A nagyszerű tény, hogy újra létezik a Kárpát-medence fölött egy egészséges szeretetpajzs, vagy Atyai tudatosság háló, vagy kristályháló (mindegy, minek hívjátok), amely nagyban segíteni fogja a munkátokat. Együttműködve vele, a törvény mentén visszataláltok az Eredőtökhöz, meggyógyultok, megtisztultok, rendet és harmóniát teremtetek magatok körül, ős magyar nyelvünkön szólva BOLDOG(ULTOK), majd nekiláthattok a gyógyításnak, a tisztításnak, a rend kialakításának és a tanításnak.

Készüljetek, mert nagy munka vár rátok, Kedveseim!

Juventus – a Vének Tanácsától

 

http://atitoksikerkulcs.shp.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 15
Összes: 3092234
Hónap: 14829
Nap: 515