Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Letartóztatás letartóztatás hátán

A Fény Galaktikus Szövetségének üzenete 2012. 07. 10.


Letartóztatás letartóztatás hátán

Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Message from the Galactic Federation of Light 7/10/12 ‘Arrest After Arrest’

Eszeveszetten rohan most a fejlődés az emberiség felé egy új, jobb, biztonságosabb, békésebb, termelékenyebb, gondoskodóbb, határozottabb, igazságosabb és gazdagabb módjával a létezésnek. Ezért jöttünk ilyen messzire veletek, kedves fivéreink és nővéreink, és biztosíthatunk benneteket, hogy folytatjuk a sétát veletek az utolsó mérföldön is. Nem fogunk megállni és nem hagyjuk, hogy nélkülünk haladjatok előre, útmutatásunk, segítségünk, védelmünk, szeretetünk nélkül, mely miatt veletek utaztunk lépésről-lépésre és kéz-a-kézben sok eonon keresztül az időben, és sohasem terveztük, vagy állt szándékunkban megszüntetni közös utunkat egy fokon vagy egy napon.

Folytatni fogjuk, Drágáink, az utazást előre veletek, csupán nálatok mi sokkal jobban ismerünk és érzékelünk a működtetés, segítés, irányítás és vezetés helyett az észleléseitek és érzékeitek éterein túl. Oly sokan vagytok immár teljesen tisztában jelenlétünkkel, és megértitek nagyon jól, milyen kapcsolatban állunk azzal, akik vagytok, és ez már egy örömteli újraegyesülés több szinten is számunkra. Találkozni dimenzióink összeolvasztásához a következő lépés, és ez egy olyan lépés, amit buzgón siettetünk, várva eljöttét és minden nap tervezve. Már annyira közel járunk az újraegyesítéshez veletek, ahogy a cabal bűnszövetkezet napjai egyre gyorsabban fogyatkoznak, amint a férfiak és nők az első vonalban haladnak előre, és továbbléptek a játékban letartóztatást letartóztatásra halmozva igen nagy számban, mert figyelemmel kísérve ezeket a helyeket, borzongva készülődünk arra, ami biztosan a következő lépésként történik. Ez a leszállásunk világotokra, benneteket köszönteni szemtől-szemben, és kezdődhet a sok tervezetünk, ami módosítja világotok sorsát, és segíti azt felemelni magasabb állapotába, egy intergalaktikus közösségbe, ami a fesztelenségen és örömön, a hatékonyságon és biztonságosságon, a tisztaságon és megtisztultságon, a szereteten és barátságon, az együttműködésen, szellemen, közösségen és összetartozáson alapszik. Ezek az alapkövei egy magasabb dimenziós társadalomnak, és ezek azok a magok, amit mi veletek együtt elültetünk majd szerte az új gazdagított világotok új termékeny talajába.

Oly sok meglepetést tartogatunk számotokra Drágáink, és éppen csak türtőztetni tudjuk magunkat, mert annyira megörültünk nektek, mint már vártuk és várakozással tekintettünk az újraegyesülésre veletek, pontosan a saját családunkra, olyan nagyon sokáig. Közületek sokan voltatok részei családunknak sok életen keresztül, nem tértetek vissza hozzánk minden inkarnáció után, hanem tettetek egy kitérőt, és visszajöttetek ide, még egy körre a fizikai világba, megszerezni minden bölcsességet, megértést és tapasztalatot itt, ahol a tanulási görbe sokkal élesebb, mint ahol mi lakunk a magasabb birodalmakban, ahol az élet egy sokkal állandóbb lejtő, ahol erősebb visszaesések a lét állomásokban nem tapasztalhatóak meg, és nagy szerencsétlenségek sem mutatkoznak, mely sok esetben elvezet egy fejlett és gyorsított tanulási folyamathoz. Ez az amiért sokan közületek idejöttek erre a sziklás hullámvasútra, amit Földnek hívtok, azért ide, mert a vakmerő emberek – mint ti magatok is –a legtöbbet hozhatják ki egy rövid időkereten belül magukból, és felgyorsíthatják növekedésüket és érettségüket úgy, mint egy örök szellemi lény, egy soha véget nem érő törekvésben a több tudásra, bölcsességre, tapasztalatra és örömre az életben, a szerelemben, a művészi kifejezésben és sok más úton, melyet annyira szerettek megutazni. Sokatoknak ez a szokatlan útja a felfedezésnek, a végéhez közeledik. Ez egy boldog befejezés számotokra, egy örömteli befejezés, egy sikeres és még csodálatosabb befejezése utazásotoknak, mely oly távolra sodort benneteket tőlünk, habár valójában sosem voltunk egy lépésnél távolabb tőletek, mert veletek voltunk utatok minden lépésénél. Soha nem hagynánk benneteket egyedül utazni, ha nem ezt kívánjátok, és azt mondjuk nektek, hogy épp ez az, amit legtöbben akartatok. Azt kívántátok tőlünk, legyünk itt veletek az út minden lépésénél, vezessünk, gyarapítsunk, gondozzunk, védjünk benneteket, mert kívántátok az érzékelését egyedül utazásotoknak, egy titokzatos és néha veszélyes és nagyon kiszámíthatatlan világon keresztül, azonban láttátok előre, és megértettétek, az a legjobb, ha egy életvonalatok van, ha úgy akarjátok, van egy tartalék terv, hogy biztosak legyetek benne, törődnek veletek, gondoskodnak biztonságotokról, és azt kívántátok soha ne érjen baj benneteket, szeretteiteket, barátaitokat valójában, és ez az amit mi biztosítottunk nektek sok különböző utazásotok során a fizikai létben.

Sokan közületek most visszatérnek közénk, és mi annyira várjuk ezt a különleges és csodálatos alkalmat, és azt mondjuk nektek, hogy ha ez a nap holnap érkezik már. Sikeresek voltatok majdnem mindenben, amit kitűztetek magatok elé teljesítésre, és bár sokkal többet jelent számotokra, hogy tapasztalatot szerezzetek, tanuljatok valamiből, győzzetek valami felett, azt mondjuk nektek, hogy ti mindannyian már nyertesek vagytok, és most játszotok a „ház pénzével”, mert közületek már senki sem veszíthet. Ez mind egy győztes-győztes helyzet. Cabal bűnszövetkezetetek tagjainak és munkatársainak letartóztatása talán a legnagyobb mérföldkő nektek embereknek, és mind megérdemlik részüket, és ezzel a becsülettel, és e teljesítményetekkel sok megszámlálhatatlan ajtó fog most megnyílni előttetek és az emberiség előtt. Ezen ajtók mögött vannak látványos, csodálatos, szép, megigéző és varázslatos dolgok.

Nem akarjuk elrontani a meglepetéseket, mert imádjuk látni az arcotokat, amikor ajándékot kaptok, és mi tudjuk igazán, mennyire értékelitek ezeket a gesztusokat. Így ma csupán azt mondjuk el nektek, hogy annyi minden vár rátok, ami nem része az életeteknek, hogy akkor lehettek ezzel boldogtalanok, ha nem lesz meg az erő és a lehetőség a teljes átváltoztatásra egy alternatíva, ami bizonyára még nagyobb örömet, élvezetet és könnyebb létezést fog hozni, egy létezést, mely időnként nagyon keményen bánik veletek fizikailag, szellemileg, érzelmileg és lelkileg is, azonban el kell mondanunk nektek, mindezen szempontok alapján lesztek oly sokkal erősebbek az itteni tapasztalatokon keresztül, és minden egyes pillanat – ha még fájdalmat okozott is – megérte a fáradságot, és tisztán fogjátok ezt látni, amikor a fátyol fellebben a közeli napokban, egy nap mely egyre közeleg, hogy ti – a Föld lakói – felléptek és meghozzátok talán a legnagyobb döntést, amit valaha is hoztatok, és fogtok hozni, és ez az, hogy elbontjátok az elemeket világotokon, ami okozta a sok fájdalmat, bánatot, pusztítást, nyomort és a küzdelmet a nehézségekkel.

Ez valóban figyelemre méltó cselekedet tőletek és kívánjuk, hogy élvezzétek ki ezt a pillanatot a maga teljességében, mert a letartóztatások óráról-órára és napról-napra folytatódnak. Mi fogunk benneteket – míg médiátok csatlakozik az ünnepléshez – tájékoztatni és folytatni a megosztását veletek ezen kétségkívül apró és rövid frissítéseknek a letartóztatásokról, ahogy ezeket a szavakat halljátok tőlünk többször naponta, hisszük elkezdenek magukba mélyedni és még többen fogjátok hinni, hogy ezek a letartóztatások ténylegesen folynak, mint ahogyan sohasem tévesztenénk meg benneteket semmilyen módon, alakban vagy formában, különösen egy ilyen nagy fontosságú és jelentőségű ügyben mint ez.

Itt vagyunk, mint ahogyan mindig is voltunk veletek, közvetlen mellettetek és felettetek, és nem engedtük, hogy baj érjen benneteket, amíg tehetünk valamit ez ellen.

 

Mi vagyunk a családotok és barátaitok, a Fény Galaktikus Szövetsége és hamarosan találkozunk.

Ámen

 

Csatornázta – Greg Giles
Copyright © 2012 Greg Giles. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]
http://ascensionearth2012.blogspot.com/

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Katherine

Fényvilág Press
http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044578
Hónap: 11002
Nap: 468