Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MARIX / Az igazság mindig utat tör magának! /2012-10-27

MARIX a Szíriuszról / 2012-október 27.

Sarinah közvetítése

ut.jpgAz igazság mindig utat tör magának!

Közeledünk az év vége felé, már csak néhány hét, míg a sötét szövetség tornya romba dől és kizárják a ’mérkőzésből’.

A jelek arra utalnak, hogy valóban az igazságosság győzedelmeskedik, ezt már a köztudat számára is látható.

Tudjuk, mennyire várjátok már a startlövést, hogy a felfedés a mi jelenlétünket is a felszínre mossa, amiről a közmédiák őszintén számolnak be. Így az emberek saját maguk dönthetnének, hogy szeretnék-e felvenni velünk a kapcsolatot vagy sem. Mert ne feledjétek, a visszaszámlálás már megkezdődött, és aki jól figyel, az észreveheti, hogy a TV társaságok szeretnék ’bevenni a kanyart’, ami a mi békés jelenlétünket illeti!

A dolog lényege nem az, hogy a hivatalok a fejetek felett döntsenek, mert ez a galaktikus korszakban már nem működőképes! Amúgy is a hivatalok már évtizedek óta tudnak a jelenlétünkről. Rendszeresen találkoztunk az országok és a médiák előjáróival, hogy jobb belátásra bírjuk őket. Mert mindannyian egy nagy család vagyunk és összetalálkozásunkat nem lehet megakadályozni.

Saját rezgésszintetek bizonyos fokától, automatikusan belemerültök a Galaktikus Korszakba, ami nem jelent mást, mint élve összefonódni a Szellemi Világgal. Emlékezzetek, mint a kicsiben, úgy a nagyban [ford. megj. a párhuzamok tanára utal]!

Így az egyéni első kapcsolatfelvételt közvetlenül a nagy nyilvános első kapcsolatfelvétel követi.

Ez nem az államfők függvénye, mert ők gyakran csak „a már elindult vonatra ugranak fel” [ha megy a szekér]. A meghívás már rég személyesen a népektől jön és a galaktikus csládot hívó szavak egyre hangosabbak lesznek!

Így valósul meg az egyéni kapcsolatfelvétel a csillagcsaládotokkal, akiket egykor elhagytatok,hogy beteljesítsétek küldetéseteket a Földön.

Akkoriban, a planetáris [bolygószintű] családoddal, annyira biztos voltál benne, hogy a Földön rád váró, szürke mindennapok és a dualitás ellenére, megtalálod a visszavezető utat, meglelve valódi tisztségedet, valódi Önmagadat!

Micsoda üdvözlés, micsoda öröm, micsoda szolgálata a Fénynek, ezek szavakkal alig tudjuk kifejezni, mert csomaggal együtt érkezel haza, a testedben, egy hús és vér arkangyal!

Mint azt te is tudod, a korábbi inkarnációid során előbb el kellett hagynod a testedet és akkor vált szabaddá a lelked és tudott felemelkedni.

Néha, amikor az arkangyalaitokkal és a felemelkedett mestereitekkel tanácskozunk, hogy lássuk, hogy boldogulnak az emberek az egyre emelkedő, Isteni vibrációval, „elakad a lélegzetünk az örömtől”.

Mert azt látjuk, milyen gyorsan emelkedtek felfelé, látjuk, hogy a saját kimerülésetek ellenére továbbra is kitárjátok a felemelkedés kapuját mások számára, és látjuk, milyen remekül haladtok előre együttesen!

Le a kalappal, mert önmagában a gyorsan emelkedő vibrációk teljes gőzerőt igényelnek tőletek és járműveitektől [testetektől], amivel a Földre utaztatok.

Így ámulva és nagy örömmel látjuk, hogy ti, kedves Fénymunkások, ti vagytok, akik a felétek nyújtott kezünk után nyúltok és szívünk hevesen ver az izgalomtól, mert látunk benneteket lobogó zászlókkal ide megérkezni!

Emlékezzetek legyetek szívesek arra, hogy a legfontosabb történelmi események, mint például a ’berlini fal’ leomlása, hogy ezeket az eseményeket, mind maga a nép kezdeményezte.

Megáldunk benneteket, köszönet nektek és elbúcsúzunk erre a pillanatra, azt üzenjük: „Teljes gőzzel előre, kedves Barátok, teljes gőzzel előre!”

 

Csatornázta: Sarinah Aurelia © Copyright 2012

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: http://marix-sirius.over-blog.de/ http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 18
Összes: 3092216
Hónap: 14823
Nap: 504