Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Merlin 2012-es üzenete

 

MERDDYN (MERLIN) 2012-ES ÜZENETE

© Susan Elsa

Üdvözlet, kedves drága Emberek!

Általában nem szoktak zargatni túlvilági békességemben, de ez egy rendkívüli idő most a Földön, és így ezért is szólok hozzátok pár szóval, legyen ez egy meglepetés.

Mindegyikőtök álmai különlegesek, csodálatosak és jók is, kedveseink, igazak és valóságosak. Amikor gyermekek voltatok a fantáziavilágotokkal, ez sokkal valóságosabb volt, mint ahogy azt most ki lehetne emelni. A druidák a gyermekeket már korán, kisgyermekkorban elkezdték tanítani a Tudás Fájára.

Az én nevem a Földön Merddyn volt egykor, de sokkal jobban ismertebb voltam, ezen a druida nevemen, mint Merlin, amit helyesen tulajdonítottak nekem.

A Mi Időnk most jött el. Valaha, amikor még emberi testben éltem a Földön, jómagam, személy szerint elképzeltem, hogy milyen lesz a jövő. Tudtam és mi druidák mindannyian tudtuk, hogy egyszer majd elérkezik majd az az idő, amikor a Fény győzni fog az Árnyék fölött. Az igazat szólva, az Árnyékot nem szabad lebecsülni, hatalmas erővel képes rendelkezni, kedveseim.

A druidák egykor sokat aggódtak azon, hogy amíg ez az idő elérkezik, addig számos Tudás lakat alá kerül, vagy elveszik az emberiség számára. Éppen ezért, csak nagyon ritkán rögzítették írásba a Tudást, és amikor a druidák ideje lejárt, idejük utolsó szakaszában nem jegyeztek fel semmit sem, csak szóban, köreikben adták tovább a Tudást egymásnak. Így szerencsénkre a Tudás, biztonságban maradt.

Ez azonban önmagában nem volt elég. Az Időben elérkezett az a pont, az a pillanat, amikor sokan elmaradtak közülünk, és így a Tudást visszavittük a spirituális szintre. Ez a Tudás, még most is elérhető, de nem fizikai, hanem spirituális szinten [a lelkiség szintjén] és csak néhány kevés kiválasztott részére áll készen, legfőképp a druidák körére nézve, akik újra megtestesültek [újrainkarnálódtak], visszaszülettek erre a Földre, és így a Tudás ismét elérhető 2012-től kezdve.

Bárcsak látnátok az Én szememmel! Egy emlékeztető sétára hívlak bennetek most, erdőkön átkelve, hogy együtt érezzünk minden fát, és egyszerre szippantsunk be minden illatot, és aztán vegyük kezünkbe a patakok által formákra csiszolt köveket, melyeket a napvilág fénye felmelegített, és érezhetjük magunkban, amint feltöltenek bennünket a Nap fényenergiájával. Ez csak egyike, a sok csodálatos napjainknak, melyeket a Földön töltöttem, és ahol mindennap kapcsolatban voltunk a Természettel.

Ahhoz a lelkünknek fénnyel kell rendelkezni, hogy segítsen nekünk sokkal gyorsabban haladni a fény útján, és sokkal erősebben kell együtt érezni a benneteket körülölelő környezettel, úgymint az Anyatermészet, Barátok, Család, Szeretteitek, melyek mind a hatalmas érzéseitek felé vezetnek.

Vannak olyan igazságok, melyekkel nem könnyű szembenézni. Láttam, hogy mennyi tanulónk adta fel, és menekült el a druidák tanításai elől, mert nem volt elég bátorságuk és erejük ahhoz, hogy szembenézzenek az ezekkel járó legnagyobb félelmeikkel. Ez egy hatalmas merészséget feltételező kihívást jelent, amely egyáltalán nem könnyű, de minden erőfeszítést megér.

Druidává válni csupán annyit jelent, hogy mestereinek kell lennetek a Természet Teljes Tudásának és Törvényszerűségeinek, a Lélek törvényszerűségeivel, és végül önmagatok mesteri voltjával együtt.

Aki önmaga mestere az minden másnak mestere!

A férfiak energiája eltér a nőkétől. A Nők olyanok, mint a Hold, míg a Férfiak olyanok, mint a Nap. A druidáknak fizikai érintkezésekkel kellett lenniük a nőkkel kapcsolatosan és érzékien kellett hozzájuk beszélni. A férfiak még több gyengédséged kapnak vissza a nőktől, különösen a spirituális energiájukat tekintve, amikor a nőknek adják az energiájukat.

Avalon Boszorkányai, ahogy mostanság neveznétek őket, ám lehetne női druidáknak is nevezni, teljesen mások voltak. Ahhoz hogy a teljesség mesternőivé váljanak, érzéki szerepeket adtak elő a szertartások során, mert ezeken keresztül adták át a férfiakon keresztül a női energiát. Különösen a druida nők voltak azok, akik ezt a fajta energiaátadást használták. Kizárólag a mi, saját körünkben tették ezt, és ezt is a spirituális fejlődésünknek szentelték, és ezzel megnyitották az energiákat teljes potenciáljukkal. Így, ezzel a szenvedélyességükkel, vágyaikra összpontosítva tudták elengedni azokat az energiákat is, amelyek meggyöngítették volna őket, az energiák teljes uralásának elérésének érdekében. Az energiák uralása lelki kérdés volt számukra, mint manapság egy súlyemelőnél, aki arra koncentrál, hogy energiájával olyan erőt képes legyen kifejteni, melyet csak lehetséges.

A szerelem az egy másik kérdés. Amikor két ember valóban szereti egymást, az egy kiegyensúlyozott aktus.

Erről jut eszembe, tisztázni azt, hogy hogyan működik az energia a férfiak és a nők között. Ez egy nagyon is hathatós energetikai törvény, mellyel a legtöbb ember nincs tisztában a Földön, mert nem lenne szabad összefonódni testi szinten a nőknek és a férfiaknak úgy, ha nincs bennük szeretet, vagy bizalom igazi érzése egymás iránt úgy, mint Lélektársaknak. Azoknak a nőknek akkor is fertőződik a szellemisége és az aurája, amikor egy-egy férfi a kibillent energiáját adja nekik a kettőjük aktusa alatt. Míg azoknak a férfiaknak a szó szerint lecsökken az életerő energiájuk, ha egy-egy nagyon sötét női személlyel van kapcsolatuk. Gondolkozzatok el ezeken, a szívetek és a lelketek vezessen bennetek, és ne a testetek.

Adhatnék most még számos fontos tanítást ebben az üzenetben, és rátérhetnénk még továbbiakra is, és még tovább, de most erről jó, ha tanultok.

Mi Druidák, mindig is csak abban hittünk, hogy a Tudás megosztása, átadása nemcsak a beszéden keresztüli közvetlen tanításon keresztül lehetséges. Így még soha senkinek sem sikerült a tanulás útjára lépnie. A Tudás teljes elsajátítása csak a tapasztaláson keresztül lehetséges.

Ha még sohasem ettetek meg egy almát, akkor nem tudnám átadni, elmondani nektek a tapasztalataimat annak az ízéről, finom leveses húsáról, színéről, alakjáról, enyhe édes illatáról. Nem számít viszont az, hogy milyen tapasztalási úton jutottak e felismerésekhez. Megpróbálhatnék elmondani egy leírást az almáról, de nektek ki kell próbálnátok azt, hogy milyen is az, hogy tudatában legyetek annak, hogy milyen is valójában.

Fedezzétek fel magatokat, és akkor fel fogjátok fedezni az egész világot!

A Ti Merddynetek!


 Channeler: Susan Elsa

Forrás: http://lightworkers.org/channeling/153358/merddyn-merlin-2012-message

This Text can be shared and distributed with Credit to Susan Elsa & Merlin for the channeled work.

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Földi Csillagok [http://foldicsillagok.hu/]

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ferenc Ildikó - egivilagunk@gmail.com

Sok szeretettel ajánlom ezt a filmet
http://www.youtube.com/watch?v=8z2lvww0ZSw

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3061979
Hónap: 15244
Nap: 467