Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mesteri avatás - Jézus üzenet

Mesteri avatás - Jézus üzenete

2012.01.28

jesus_led_the_way.jpg

 


Belső mesterré avatásotok… Jézus üzenete

 

 

Drága fénylő lelkek!

Szívetekkel tudjátok, hogy hatalmas változások részesei vagytok Világotokon belül és kívül is. Ez érezhető mind érzelmi, mind gondolati irányultságotokon, hitrendszeri energiáitok tisztulásán.

Egy olyan különleges, isteni Kegyelem által elrendelt képlékeny tudati energia vesz most körbe benneteket, mely képes kapcsolódni hozzátok mind emberi és szellemi valótok átalakulását irányító területeken. Ez a Fényfolyam, melyben lebegtek tudatosságotokkal, most elindított benneteket a beáramlás irányába.

Ha kapálóztok, tiltakoztok ellene, elsüllyedtek. Ha lágyan ráfekszetek és hagyjátok magatokat ringatni a sodrással, hazaérkeztek…

 

Erre azért van most szükség, mert belső mesterré válásotok folyamatában vagytok.

 

Ez a folyamat egy ideje tart már bennetek. Van aki már a vége felé közeledik, és van aki csak most eszmél rá erre.

Az idő csak emberként sürget benneteket, a szívre nem lehet ráparancsolni, hogy gyorsabban szeressen… ezt meg kell értenetek.

Minden sürgetés csak önvádat hoz létre érzelmi testetekben, mely lelassítja tudatosodásotokat. Az idő Bennetek másképpen működik, mint körülöttetek, és bár emberként alkalmazkodtok a földi idő múlásához, de igazából benső központotok az időtlenség állapotában van jelen. Innen kiindulva történik az az átalakulás, mi felemel titeket szellemi Önvalótok mesteri szintjeire.

Benső mesteretek bennetek ez a Fényközpont, Tudatosságotok isteni Magja, TI MAGATOK VAGYTOK.

Ez nyiladozik a Szívetekben. Először a Szellemi szív fénylő terében bomlik ki a Tudatosság azon frekvenciája, mely emberként a mesterré avatásotok elindítója és végrehajtója.

 

Az átalakulási folyamat megkezdését akkor érezhetitek, mikor gondolataitok egyre többet emelkednek a szellemi régiók Fénytereibe. Mikor kitárt szárnyú madárként szárnyalni vágytok a szellemi magasságokban, repülni a Végtelenségben. Ez jelzi nektek, hogy a Változás, a mesteri folyamat elindult bennetek.

Éljétek át ezeket a magasságokat belül és hagyjátok szellemi bölcsességeteket megnyilvánulni. Olyan tudatosság magok szóródnak szét ezáltal bennetek, melyek testi szinten, sejtmag tudatosságotokban vernek gyökeret, érzelmeitekben kapnak szárba, és gondolataitokban hoznak virágot. De a gyümölcsöt neked kell megteremned. A Tudás Fája mestert avat belőled, ha türelemmel megérleled ajándékait.

Mindez az érési folyamat belül történik meg, hiszen a Mester mindig akkor bukkan fel az életedben, mikor készen állsz a tanításokat elfogadni. Bensőd is akkor nyilvánul meg Tudatosságod Fényében, mikor készen állsz tanításait földi életedben is megérteni.

Ezek a tanítások az isteni Fénycsatornán érkeznek szívetek frekvenciáiba szellemi Önvalótokból. Szellemi, lelki és emberi szívetek egy Szeretetszálra van felfűzve, mint a Szentháromság Gyöngyei. Ezt a szálat Atyád tartja a kezében és az Én Szívemen át érkezik szellemi szívedbe… láthatod, mindig össze vagyunk kötve, akár tudsz róla, akár nem.

 

Szellemi Fénymagotokban van egy spirális tudatenergia, mely végigárad lelki és emberi szívtereiteken is. Ha megnézed ezt a Fényspirált, egy központi tengely belső felén nyugszik (KA-csatorna) és hullámai a fizikai energiáknál szélesebbek mint a szellemi résznél, azaz egyfajta tágulás figyelhető meg az energiatérben. Ami lassabbnak és nehezebbnek tűnik földi szinteden, egyre gyorsabb és könnyebb, ha tudatodat már magasabb régiókba emelted. Akkor már a Fényspirál körei közelítenek egymáshoz és fénylő erejük jobban összekapcsolódik. Ahogy sűrűsödnek ezek a tudati körök, úgy történik lépésről-lépésre mesterré avatásotok Önmagatok által.

 

A következő beavatási tér lelki Magotok behangolása. Ez akkor kezdődik el, és sokatoknál már megtörtént, amikor érzelmi erőid egyfajta magasztosságot érintenek. Amikor az érzelmi vezérlésedet szíveden át az isteni Erők és Törvények irányítása alá rendeled. Érzelmi hullámaid már nem fizikai környezeted befolyása alatt állnak, hanem a Szeretet-vezérlése irányítja őket. Ekkor néha úgy érzed szíved kiszakad a mellkasodból, mert annyira csordultig van ezekkel az isteni érzésekkel, hogy nem fér el benned. Mintha szíved szárnyra kapna és gondolataid mellett a szellemi magasságokban szárnyalna összekapaszkodva tudatosságoddal, szólni sem bírsz, csak potyog a könnyed.

Ekkor szellemed Fénye lelkedbe áradt, mert elfogadtad isteni Tudatosságod irányítását Benned.

 

Most folyik bennetek a harmadik fázis, az ember mesterré válása… ez a legnehezebb folyamat, hiszen a tudati spirálfények (körök) messzebb vannak egymástól, mint magasabb régióidban. Itt szívetek és tiszta akaratotok segítsége nélkül nem tudjátok áthidalni a réseket.

Elhatározás és kitartás nélkül nem válhat senki mesterré. A türelem és a figyelem tart benneteket Szív-energiátokban, Fénylő tudati tereitekben. Ez hozza el számotokra a megértést – tudóvá váltok.

Ha ez az átalakulás megtörténik, akkor egy pillanat alatt képesek lesztek összekapcsolni az emberi a lelki és a szellemi mestert Önmagatokban. A Fényspirál útjai eggyé-olvadnak és összefüggő tudati fényoszlopot alkotnak Bennetek.

 

Amit tennetek kell az, hogy akaratotokat, érzéseiteket és gondolataitokat Szív- Szeretet szinten tartjátok, összeköttetésbe hozva ezzel Magatokban Szív Magjaitokat.

- Minden nap tisztítsátok meg az emberi akaratot az Isteni Akarat Lelkével, lehívva azt magatokba.

- Majd tisztítsátok meg lelki energiáitok érzelmi erejét az isteni Érzelmek Lelkével, behívva azt lélektereitekbe.

- Majd tisztítsátok meg gondolataitok szellemi energiáit, behívva magatokba a tiszta isteni gondolat Lelkét, töltse el szellemi valótokat erejével.

- Mikor e három isteni energia ott van bennetek, kössétek össze Szívmagjaitokat emberi, lelki és szellemi szintjeiteken.

- Lássátok, hogy a Szíveken áthaladó Fénylő tudati-spirálenergia forog bennetek és áramoltatja a Fényt szellemi tereitekből egészen emberi valótokig…

Fogadjátok be Magatokba ezt a fénylő tudati folyamot… töltekezzetek fel mesteri energiáitokkal, váljatok eggyé Magatokkal az isteni Akaratban, Érzésben és Gondolatban.

Tudatotokat bárhová is helyezzétek e spiráltudat szintjein, mind Önmagatokat tapasztaljátok vele.

 

Ez minden lényege és Valója – az EGYség.

 

Ez a felismerés születik meg mesteri energiákkal most bennetek emberetektől, lelketeken át szellemetekig, és vissza Isten Akaratában.

Jó utat mesterek… ne feledjétek nincs másra szükségetek, csak Ön-Magatokra, mely a Szeretet fénylő szálával köt össze Bennünket Atyánkkal.

 

Jézus

 

Pusztai Orsi

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/

 

 

 

murkaba.jpg

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

eneecuz - Xanthelasma lamina peritonitis, throats missing autoantibody-mediated predisposition.

http:/// - .ankor <a href="http:///">.ankor</a>

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044556
Hónap: 11004
Nap: 468