Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


METATRON / Szuperviharok, olvadás és kilátások 2012 után /2012-11-03

METATRON / 2012. november 3.

Tyberonn közvetítése

Szuperviharok, olvadás és kilátások 2012 után

–részlet–

metatron.jpgÜdvözlet Kedvesek, Metatron vagyok, a Fény Ura.

Midegyikőtöket mennyei Fénnyel ölellek át.

Nos Kedvesek, azt mondjuk nektek, hogy még nagyobb élet van körülöttetek és felettetek köröz , meg a Szent Föld bolygó fölött és most a bolygótokra áramlik és kész belépni a tudatmezőtökbe. Ez finom természetű Fény. Ez nem a várakozás Fénye, mert nem logikai természetű, sokkal inkább a jóérzés/jólét Fénye és valóban az „Otthon”, a Mennyei Birodalom energiáját hordozza magában. A dualitás ezen különleges bolygóján, ezen a szent és szertett Földön azt mondjuk nektek, mindenki aki megnyílik és megengedi ennek a mennyei Fénynek, hogy beléphessen a tudatmezőjébe, az rögtön a szellem otthonában, a sugárzó mennyei nyugalomban találja magát. Ez az energia nyugodt [kiegyensúlyozott], békéltető és összeköti a csakráitokat a Mennyei Otthonotokkal. Ez mindenkié, aki kész érte jönni [elfogadni], és ez így van rendjén. Ez a gyógyulás és a jó érzés helyszíne. Az úton lévő [fejlődő] emberek nem próbálják meg a ’jó’ érzetét a felfogásukba beépíteni.  Pedig ezt kéne tenniük, mert az igazság szabad és a szentháromságotok mindegyik része ezt akarja.

A szupervihar

Egy szupervihar jött létre az Egyesült Államok keleti partjánál. Megértjük a mély traumát és a szenvedést, ahogy a nagy fájdalmat és nyomort, amiket az ilyen katasztrofális történések okoznak, amik az utóbbi években hurrikánok és földrengések formájában realizálódtak.

A változás ezen időszakában a Földön embernek lenni sokak számára nehéz és kérünk benneteket, hogy imádkozzatok azokért, akik kínzó veszteségeket szenvedtek. Mi a Mennyei Birodalmakból veletek vagyunk. Akkor is, amikor tragikus módon emberéleteket követelt a vihar és az ország és a struktúra rombolását okozta, ezeket a katasztrófák nem karmának, büntetésnek vagy negativitásnak gondolták ki. Mester, azt mondjuk nektek, hogy ami zajlik, annak meg kell történnie. Ez egy szükséges új irányzék. Ez a Föld eltolódása az új energia átváltoztatása során.

Kedvesek, mi érezzük a fájdalmatokat a veszteségek miatt és tisztelünk benneteket, hogy kitartotok az energiaváltozás nyomása közepette. Valóban megértjük a dualitás birodalmainak szomorúságát. Szeretetbe burkolunk benneteket az átváltozás ezen időszakában. De értésetek meg, minden, ami történik döntésen alapszik, azon a döntésen, hogy az emberiség bátor és szent döntést hozott, hogy felemelkedjen. 

Azt is szeretnénk nektek mondani, hogy az ilyen nagy horderejű történések közelebb hozzák az embereket egymáshoz, ami valóban a legjobbat hozza elő az emberiségből, az összetartást és az egymásnak való segítségnyújtást.

Planetáris változások

Most a legtöbbetek tudatában van annak, hogy bolygótokkal sok változás történik. Azt mondjuk, ezekre szüksége is van, mert mindegyik történés azzal a céllal került megtervezésre, hogy tisztítson, tisztázzon és megemelje a bolygó rezgésszintjét.

Kérdés Metatronhoz: Az elmúlt évek információi alapján megértjük, hogy ez szükséges a bolygó felemelkedése miatt. Milyen változás várható 2012 után, a történések száma lecsökken vagy le is zárul addigra minden folyamat?

Metatron: A Föld folyamatosan mozgásban van. Meg kell értenetek, hogy egy élő bolygó egyensúlyba hozása [harmonizálása] egy folyamatos „természetes” folyamat. A tömeg elmozdulása, ami most is zajlik, továbbra is szükség szerint megtörténik, mivel ez egy folytonos folyamat. Úgy, mint a ti fizikai testetek és aura-testetek a külső és belső változás következtében szükséges alkalmazkodási lépéseket ’eszközöl’, úgy Gaia teste is eltolódik az egyensúly megtartása érdekében.

A bolygó 12-12-12-i időpontban fog felemelkedni és 12-12-21-én újjászületik. De értsétek meg, 2013. lesz az új kezdés egy tágabb határú mátrixban.  A következő 26 évben a bolygó a szinguláris, napközpontú struktúrájából a galaktikus mintázatba fog tolódni. Így nem zárulnak le a változások a 2012-es évben.

A jégsapkák felolvadása ennek a mozgásnak a része.

Sok ember fenyegetésnek érzi a globális felmelegedés jelenségét és úgy vélik megállítása szükséges. De ez nem így van. A pólusok jégsapkáinak felolvadása célszerű és szükséges. A globális felmelegedés hozza el a teljes fejlődést… és ez a 2012-es éven túl is eltart. A bolygó megkapja a Nap energiáját, a jégsapkák felolvadnak, miközben felszabadul a vízkristályokban rejlő régi kódolt mintázat. Az új kódok, amiket fogad a felolvadt jég az élő vizeken utazik és a Föld mindegyik energiamezőjére hatással lesz, lehorgonyozzák az energiát és aktiválnak mindent, amit megérintenek. Ezen a módon kezdődik a planetáris, sőt az emberi fejlődés, a tudatfejlődés és így tovább, ami gyorsan halad majd előre.

Így befejeződik az eltolódás munkája 2012 végére, mert akkor lép fel a kitágulás. De ezzel új munka kezdődik, fejlődik, hogy az új Föld és az emberiség is, a következő 300 évben új formát öltsön. A következő fázis a firmamentum [ég/menny] létrehozása és formába öntése, ami 2038-ban zárul le teljességében.

2013 tehát egy Új Kezdet – és nem a vég…, de a felemelkedés tovább folytatódik.

A föld felmelegedése

Az elmúlt évtizedek szupervihari, hurrikánjai és szupertornádói sokkal nagyobbak és elsöprőbbek voltak, mint korábban. A Sandy hurrikán átmérője 1.000 mérföld (kb. 1.609 km) volt. A méret és a jelenség valóban közvetlenül függ össze a Föld országainak és vizeinek melegebb hőmérsékletével. Az olvadó jégsapkák továbbra is hozzáadódnak a tengerszinthez. A gleccserek és jégsapkák a sarkörök régióiban azt a célt szolgálták, hogy reflektálják [visszaverjék] a napfényt és hogy csökkentsék a bolygó hőabszorbálását [elnyelését]. Ennek visszaesésével emelkedik a hőmérséklet. De nem ez a fő oka a felmelegedésnek…, akkor is, ha tudósaitok a megértésük határain belül, ebben látják a magyarázatot.

A legtöbbetek tudatában van annak, hogy bolygótok ebben az időben sok változás megy végbe és megértés érdekében nyomatékosítani szeretnénk, hogy ezek az átalakulások nem csak, hogy célszerűek, de szükséges eszközök, ami lehetővé teszi a bolygónak és az embereknek a régitől való elszakadást és az új energiába való áttolódást. A forgószelek és földrengések tisztító hatásúak és a bolygó rezgésszintjét hivatottak emelni. Ezért kérünk benneteket, ismerjétek fel, hogy a földrengések, a cunamik, a globális felmelegedés és a szuperhurrikánok fokozódni fognak, de nem szabad félni tőlük vagy megállítani őket. Nem ez a cél. Ezek a történések valóban szükségszerűek a fejlődéshez. A fejlődéshez, amit ti planetáris felemelkedésnek neveztek. Megértjük, hogy nem könnyű dolog a „félelmet” elengedni, mert ez egy természetes reakció, ami a túlélési ösztönötökben gyökerezik.

A hurrikánok és földrengések vagy hasonló jelenségek általi tisztítás, az élő Föld tudatmezőjében az elengedés energiáira van hatással, mindennek az újrakódolására és újraelosztására, amit megérint. Így veheti kezdetét egy új tudat, egy Új Föld indulhat útjára.

Mégis tovább fennmarad a félelem és ez természetes, sőt érthető. Még azok is, akik úgynevezett biztonságos területeken élnek és nem közvetlenül érintettek, tudatalatt nagyon is tudatában vannak a régmúlt globális katasztrófáinak, mint Atlantisz elsüllyedése, Lemúria és így tovább. Négyszer Kedvesek, négyszer lett maradéktalanul eltávolítva az emberiség a bolygóról. Ezért megértjük, miért van még jelen a félelem, hogy a földrengés, a bolygó felmelegedése, a vulkánkitörések, viharok és a potenciális mágneses eltolódás [pólusváltás] egy globális katasztrófa előjelei lehetnek, amik minden életet kioltanak, ahogyan azt ti ismeritek, ezek mégis egy „új kezdést” teremtenek. Igen, meg lesz az új kezdés, de azt mondjuk, hogy ez egy lassú, fokozatos eltolódás [felemelkedés] lesz, az emberi tömegreakcióktól függően.

A híradó médiáitok és kameramannjaitok drámai színpadiassága ellenére, 2012-ben nem történik globális katasztrófa. A Harmonikus Konvergenciát megelőzően, 34 évvel ezelőtt, valóban megtörténhetett volna, de ti megváltoztattátok a helyzetet. Kryon mester, a Mágikus Szolgálattól, egy évtizeddel korábban elmondta nektek, hogy a változások, amiket a Harmonikus Konvergencia hozott létre, az embereket Fénnyel töltötte fel, hogy felkészítse őket a felemelkedésre.

Ezzel azt szeretnénk mondani nektek, hogy a tengely-dőlésszögének változása vagy meteor hatása vagy a mágneses pólusváltozás nem a drámai médiátok és filmkészítőitek által lefestett félelmetes módon fog lezajlani. Ez a félelem eltávozhat. A bolygó tengelye nem fog egy szörnyűséges pusztító szögbe dőlni, nem zúdulnak meteorok a Földre és a mágneses pólusok sem tolódnak el a 2012-es évben.

Ezért még egyszer elmondjuk nektek, hogy az emberiség kezében van a mértékben való döntés afelől, hogy NE legyen nagy globális katasztrófa és NE legyen nagy horderejű pusztulás egy világméretű színpadon. Sokkal inkább kisebb lokalizált keretek között zajlik minden és az emberiség valóban előre fog mozdulni a fejlődésben a következő szintre.

Ne kövessetek el hibát Kedvesek, engedjétek meg a változásokat, mivel a tisztulási folyamatnak folytatódni kell és a tömegeket megfelelően fel kell világosítani és nyíltan kell a vízió megtartásáról beszélni, ami megnyitja őket is a magasabb jó felé, akkor ezeket a változásokat sokkal megfelelőbben lehetne kivitelezni és korábban megtörténhetnének, mint később.

A bolygó megmentése

Sokan vannak, akik ahogyan ti mondjátok „meg akarják menteni a bolygót”. Így a csatornázó azt kérdezi, milyen természetű legyen a kapcsolat az élő bolygóval. Az lenne a legjobb, ha a kapcsolat szinkron  és tudatos lenne, hogy valóban létrejöhessen egy párbeszéd a Föld és az emberiség között. Közületek azok, akik életeiket Föld-Őrzőként élték, mint őslakosok, Druidák vagy Atla-Ra-k – és valóban sokan vagytok ilyenek, mint a csatornázó- hogy speciálisan fenntartsátok ennek a párbeszédnek az energiáját, ami eljön. Nos, a nehézség sokaknál az, akik jót akarnak, de nem elegendően vannak ráhangolódva, nincs elegendő fény-hányadosuk, hogy a természet igaz valóságát elfogadják. Így ők nem tudják, hogyan tudnának valóban segíteni. Azt hiszik, meg kell akadályozniuk a változásokat vagy máshová költöznek, mert ott jobb lenne…, értitek? Nem mindenki, aki tényleg segíteni akar, érti meg a felsőbb jót, az események felsőbb célját, a szuper-hurrikánok, vulkánok, földrengések és cunamikat illetően.

A legtöbben egyszerűen félelemmel reagálnak a történésekre és meg akarnak szabadulni ettől a félelemtől. De a félelem feloldása nem ugyan az, mint a félelem megértése, így az emberi tömegek átváltoztatják és ezáltal újra teremtik a félelmet. Változással kapcsolatos történéseket feloldani vagy szétszórni nem kifejezetten hasznos, nem hasznos a Föld, sem az emberiség számára. A nehézséget az okozza a segíteni vágyóknál, hogy azt hiszik, hogy ők jobban tudják, ők azt hiszik, nagyobb tudás birtokában értelmezik az eseményeket. Kihagyják az Isteni faktort, nem veszik figyelembe a szellem integritását, hogy metafizikailag fejezzük ki. Nem értik vagy nem látják a beteljesedést a történésekben, mert nehézséget okoz megérteni, hogy minden beteljesedik, minden rendben zajlik, mert nem olajozzák a csikorgó fogaskerekeket, hanem akadályozzák a fogaskerekek működését, így azok csak beragadnak, ezzel akadályozva a fejlődést és minden nehezebbé válik, értitek ezt? Mindig a félelem a hibás.

A tökéletes vihar

Mostanában a legfontosabb rezgésnövelők a bolygótokon a szuper-hurrikánok. Ezeket nagyon félreértik és nagyon félnek tőlük. Ezek valóban szándékos indíttatásúak, hogy az óceánokat mennyei energiával töltsék fel. De nem kellene a partra vonni őket. De olyan, mintha az egész világ arra koncentrálna, hol fognak partot érni, milyen rombolásokat okoznak majd és a ’szakértők’ jósolják meg mindezt. És ezzel a globális összpontosítással a hurrikánok valóban a parton kötnek ki, pontosan ott, ahol azt a bámuló, rettegő emberek elvárták.

A tulajdonképpeni célja ezeknek a viharoknak a víz energiájának fokozása, ami lehetővé teszi számára, hogy elektromosan táguljon. Ha ez megmaradna a tenger felett, akkor az elektromos energia egyszerűen szétterülne a bolygó nagy részén, egy lágy elektromos áramhullám formájában. Ekkor keresztül megy a földön és az embereken, nem a széllel és a hullámokon, hanem az energiaáramon, így több lényhez képes eljutni. Ez rejti a beteljesedést, értitek? Létezik az úgynevezett tökéletes vihar, ami tökéletes keveréke az elektromágneses áramlatoknak. Miközben ezek a „viharok” az emberek mezőiben mozognak, elősegítik a bolygó rezgés-emelkedését és az egész emberiség felemelkedését. 

***

 Összefoglaló a csatornázás többi részéből:

A továbbiakban a gyakoribb hurrikánok létrejöttét a Föld vizeinek felmelegedésével magyarázza Metatron. A globális felmelegedést pedig a Föld megolvadt belső magjának növekvő forgási sebességével indokolja, ami megnöveli a vas-nikkel mag tömegét [fajsúlyát?] és hőfokát. A keletkező hő melegíti a földköpenyt. Minél gyorsabb a forgás, annál nagyobb a keringési-arány a belső és a külső mag között, a bolygó központi belső terében. Ezek ellentétes irányban forognak, különböző sebességgel. De ettől függetlenül a környezetvédelem fontos szempont az emberek és a bolygó többi élő királysága érdekében és szükséges a környezetszennyezés visszaszorítása.

Továbbá megváltoztatják a Napból jövő rezgéseket (napszél, napviharok), amik hatással vannak a bolygóra és az emberekre, így hatva a tudatra, melyek biztosítják a kapcsolódást a magasabb dimenziókhoz.

 ****

Kedvesek, ti nem csak hogy beleegyeztetek, hogy ezekben az időkben itt lesztek, hanem azért jöttetek, hogy együttesen hozzátok létre és vezényeljétek le a változásokat. Felsőbb Énetekben ennek teljes tudatában vagytok. A dualitás nehéz és tisztelünk benneteket, mert elviselitek a filtert [szűkös határú dimenziót] és a nélkülözést. Amit tesztek, az hihetetlenül fontos és nagyon kívánatos…, és tisztelünk benneteket. Emlékeztetünk benneteket a valódi Isteni származásotokra.

Metatron vagyok, és szeretünk benneteket.

A történt változások elhozzák a tökéletességet. Ez a tökéletes vihar.

 

Csatornázta: Tyberonn

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: www.Earth-Keeper.com http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3061990
Hónap: 15238
Nap: 466