Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


METATRON /12:12:12

Ez a kiadós anyag a Földicsillagok oldal gyüjteménye 12-12-12 kapcsán: http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=400:-az-igazi-felemelkedes-121212–true-ascension–metatron-a-feny-ura-tyberonn-altal&catid=48:2012&Itemid=77      
Írta: METATRON/TYBERONN   
2012. november 30. péntek, 04:22

- AZ IGAZI FELEMELKEDÉS (12:12:12) – TRUE ASCENSION –

METATRON A FÉNY URA TYBERONN  ÁLTAL 

The True Ascension, a message from Archangel Metatron channeled by Tyberonn

„Mi azt mondjuk nektek, hogy, 12-12-12 nélkül nem következhetne be 12-12-21.

Az Igaz Felemelkedés most 12-12-12-ben történik. Az Új Föld születésnapja, pedig 12-12-21-ben kezdődik.

úgy fogjátok majd érezni magatokat ekkor, mint ha hazaérnétek egy nagyon hosszú utazásból és örömötökben, az otthonotok felismerésében, sírva fakadtok… A  12:12 Beindítás a 12-12-12 idejében (2012. december 12. 12:12 perckor) jelenti majd a Planetáris/Bolygószintű Felemelkedést a Földön

 A BOLYGÓSZINTŰ FELEMELKEDÉS, KITERJEDT (MÁS VALÓSÁGOKRA ÉS TUDATOSSÁG ÁLLAPOTRA NÉZVE) AZ ÚJ FÖLD MINTÁIT HOZZA MAGÁVAL ÉS A TELJESEN MŰKÖDŐ 144-ES KRISTÁLYOS HÁLÓT. Ezek az energiák lehetővé teszik majd azt a tömegek számára harmonikus átalakulásukkal, azt, hogy az emberiség is elérje a felemelkedést. De azt mondjuk nektek a változásokkal kapcsolatban, hogy azok fokozatosan következnek be az emberiség szempontjából, a lineáris idő mozgásával.

 December 22.-én, amikor a legtöbb ember körülnéz (a világon), azt fogja mondani: „Semmi sem történt, mi volt ez a nagy felhajtás?” De közöttetek a megvilágosodtak tudni fogják, hogy valami csodálatos dolog történt, mert ez az igazi kezdete a Felemelkedésnek, valóságos virradata.”

közreadja:www.foldicsillagok.hu

 ***

metatron.jpgÜdvözlet Mesterek! Metatron vagyok a Fény Ura és körülölellek bennetek a Feltétel Nélküli Szeretet Terével!

Ahogy a Felemelkedés közeledik, úgy a Szeretetet egyre hamarabban és élénkebben lesztek képesek megtapasztalni, Mi most összecsatlakozunk veletek, hozzátok ezen a csatornán, a Plejádiak közül származó, Ra-Tybronnon keresztül, aki a Kristályos Szolgálat egyik Felemelkedett Mestere, aki eredeti, gyökérlelke ennek a csatornának, aki a tapasztalataival szolgálja a bolygótokat az Egy Törvénye alapján. Ra-Tybronn, Toth és Énok családjába tartozik és ez mindegyik a Metatroni forrásból való.

Arra kérünk bennetek, szánjatok rá időt és engedjétek meg azt, hogy a mi energiáinkkal tápláljunk, gondoskodjunk rólatok, mert mi családtagjaitokként vagyunk jelen és olyan nagyon drágán szeretünk bennetek, az érzelmi szereteten túlian, amely a Mindenható és Teremtő Forrásból árad a Minden Ami Van-ból és amely Istenségnek ti mindannyian egy összetett tagjai vagytok. Mindannyian! Az idő felgyorsult a bolygótokon és néhányan közületek, úgy érzi, hogy nagyon kemények a mostani idők, de mi biztosítunk bennetek arról, hogy egy magasabb rezgés nézőpontjából ti most az Örömötökben Táncoltok! A Felemelkedés közel van már és ti drága emberek, ti tették ezt lehetővé, hogy így megtörténjen. Nagyon Tisztelünk ezért bennetek!

És így most meghívjuk Ra-Tybronnt a Kristályos Szolgálattól, hogy üzeneteink átadásával csatlakozzon hozzánk, melyek közül már nagy részét korábban megosztottuk már, de lesznek köztük olyanok is melyeket most első alkalommal teszünk közzé. Mindegyik üzenet persze a most jelenlétében történik.

Drága Emberek! Amit ti Felemelkedésnek neveztek, azt úgy lehetne meghatározni, mint egy átmenetet a Kristályos dimenzionális kiterjedésbe. Az utolsó előkészületek történnek meg az Arkansasi Kristályos Örvénnyel, való kapcsolódással, amely rendkívül fontos a Föld kristályossá válásának szempontjából. És ez a kristályos átmenet egyenértékű a 12-12-12-ben induló 2012-es Felemelkedéssel, amikor a Föld befejezi a kristályosságába változását.

Igaz értelemben, ami 12-12-12 idejében, a Felemelkedésben történni fog és amit majd a       2012. december 21.-e hordoz magában, az nem más, mint az Új Föld  Kezdetének Születési Napfordulója. Ennek az az oka, mert akkor, a 12-12-12 időben érkezik meg, áll készen erre, a felemelkedési folyamat mechanikája arra, amely lehetővé teszi a Felemelkedést.

Tehát így az, ami 2012. december 12-én történik az az, hogy befejeződik az aktiválása és hálózatba  való összekapcsolása A Felemelkedés Hálójához, mindegyik Mester Kristálynak, a Kristályos Mezőknek, a Kristályos Háló tartópontjainak, erőcsomópontjainaknak és az összes  ÖrvényKapu/dimenzionális átjárók helyeinek, a Kristályos Nap Lemezeknek.

12-12-12 rezgésidőben, az első esetben történik meg az, hogy mindegyik nagyon fontos része a Felemelkedésnek egy egyedülálló hálózattá áll össze és összekötődik, így teljesen elkészül a 144-es Kristályos Háló. Pontosan ezen a napon 12 óra, 12 perckor a Kristályos Örvény emelkedő energiáinak egyesülését, kézzelfogható, érezhető módon is érezhetitek. Minden készen áll és a végső kezdéshez, ahhoz, hogy a Pinnacle Hegységben található Kristályos Nap Lemez össze legyen kötve ekkor ahhoz a kristályos réteghez, amely legnagyobb mértékben a bolygón található és összekapcsolódjanak a Kristályos Hálóhoz.

Elmondtuk már korábban azt nektek, hogy a Felemelkedés, az Új Föld kiterjed a bolygótokon a 12 dimenzióval bíró rezgésű területekre. Azt is elmondtuk, hogy a Felemelkedés célja az, hogy kiterjessze a Földet és az Emberiséget a 3. dimenzión túli területekre és kivirágozza a 12 dimenizós lehetőségei, az 5. és 12. közötti teljes skálájára, melyek már nem polárisak (elkülönülők, megosztottak) és amely a Zeró Pont Kristályos Energián és az Egység összeszerveződésén alapszik, mert ezek adják meg a kristályos rezgését.

Ez történik az ARK Kristályos Örvényében is, nemcsak azért mert ez az örvény a legkiterjedtebb kristályréteggel rendelkezik a Földön, hanem azért is, mert az eddig itt elrejtett és kódolt állapotban lévő egy különleges módon elhelyezett Mester Kristályok oltómagvának ezen a helyen egy nagyon egyedi geológiai mátrixa van itt. Van ebben logika, észrevettétek ugye? Mindez egy mesteri tervezés alapján történik, és van értelme! Ti valójában egykor már voltatok itt és jól is érzitek mindezt, nemde?

Kryon a Mágneses Mester, vagy egy évtizeddel ezelőtt közvetítette nektek, hogy teljesen egyértelmű az, hogy a mai Arkansas egykor bizonyíthatóan Atlantisz területe volt. Erről még később fogunk beszélni ezen a csatornán keresztül, de fogunk beszélni arról az ásványi keveredésről, energiakoktélról is, amely ezen a területen fellelhető és nagyon ritka és jótékony hatással van és egy olyan jelenséget hordoz, melyet még a tudományotok nem ismert fel. Beszélni fogunk arról, hogy a kvarc, gyémánt, rádiumos vízfolyások, mágneses vasérc és gravitációs rendellenességek együttes jelenléte tette lehetővé azt, hogy egykor az Atlantisziak Egy Törvénye, Arkansasban lehetett. Mégpedig azért, mert az Kristályos Nap Lemez Arkansasban volt, így Arkansas lett a Föld bolygó kristályos-generátor, amely megnyitja a dimenziókapukat.

Nincsen más olyan hely a bolygón, mint ez a Kristályos Örvény, amely a 12-12-12 Felemelkedés idejében, hihetetlen kristályos rezonanciával fog rezegni. Éppen ezért beszélünk nektek arról az Atlantiszi Kolóniáról, amit Kryon Atla-Ra-nak nevezett el. Atla-Ra, így a ma már az Arkansasnak nevezett területen alkotta meg az Egy Törvényét, és ők ezen a területen több mint 50.000 évvel ezelőtt éltek, és ők voltak azok, akik elvetették a 12-12-12 magvait és kódjait.

A Felemelkedés Középpontja

Tehát ez, vagy logikus, vagy sem, ez a Kristály Örvény a 12-12-12 Felemelkedés Szívének Középpontja.

Mesterek, 2012 csak a kezdete mindezeknek, annak, hogy a kristályos energia elképesztő erővel kirobbanóan dinamikusan működjön. Ez a jóindulatú energia valójában egy mindenható és mindenütt jelen lévő erő, amely sok ezer éve nem volt látható a bolygón. Mindez a tellurikus (kristályos), hiperdimenzionális és kozmikus erők egy nagyon erőteljes kombinációja, amely képes felráznia Földet az álmából és dimenzionálisan megnyitni és ezzel lehetőségetek lesz megemelni a frekvenciáitokat. És ez az esemény valójában meg fog történni, mégpedig exponenciálisan, amely kristályos-mágneses dinamikájával vesz részt a fizikai játékban, és amely megértése túlmutat, kívül esik a mai tudományos megértésen. Jelenleg kevesebb, mint 6* hónap (a közvetítés júniusban volt!) van még hátra ennek a beindulására.

Szent Kapcsolatok/Összefüggés/Összeköttetés, kapcsolódások

Az egyik fő oka ez, annak, amiért sokakat közületek hívni fogunk Arkansasba a Végső Tripla Dátum portál idejében, 12-12-12-ben, hogy legyünk ott együtt. Össze fognak jönni azok, akik az atlantisziak Egy Törvényéhez való hűségükre, szent esküt tettek, és hogy teljesítsék azt, hogy vegyenek részt abban, akkor, amikor a Kristályos Energia visszatér megint, és soha többé nem lehet megengedni, azt hogy illetéktelen kezekbe, kerüljenek. A Kristályos Örvényhez való Megjelenésben, nagyon sok léleknek van szerződése és az Egy Törvényét, sokan fogják érezni és válaszolni fognak erre a meghívásra. Azt is elmondjuk nektek, hogy a 12-12-12  néhány résztvevője, ekkor itt meg fog szólalni, köztük: John Vab Anken, Graham Hancock, Dr. Semir Osmanagich. Tyberron és John Jenkins is nagyra becsült vezetőségi tagjai voltak egykor az Atla-Ra-nak, az Egy Törvényének Atlantiszi tudós papságnak.

12-12-12

A Szent Újraegyesülés energiája azonnal felismerhető lesz, 12-12-12-ben, a már fent említettek mindegyikőjük jelenlétével, és újra érzékelhető lesz, az Atlantisziak (világszemlélete), az EGY TÖRVÉNYE: Valójában közületek többen is először fogtok találkozni ezzel, most és majd meg fogjátok tudni megosztani alapjaiban másokkal is ezt a megismerést. Mindazokat, akiket magukhoz szólítanak majd, azok túláradó érzésként fogják fel ezt a mágikus tudást, amely évezredekkel ezelőtt egy ígéret volt az emberiség számára, és amely mostani, újra magával hozza okozatként a Kristályos energiák megjelenését.

Az Arkansasi Kristályos Összejövetel egy teljesen megtapasztalható, egyedi, különleges esemény lesz. A Kristályos Beindítás pillanatában, egy hihetetlen energiahullám váltódik ki, egy olyan hullám, amelyet nagyon-nagyon hosszú ideje senki sem érzett a Földön, és amely átsüvölt a Kristályos Örvényen. Talán Állóhullámnak is lehetne nevezni, de úgy fogjátok majd érezni magatokat ekkor, mint ha hazaérnétek egy nagyon hosszú utazásból és örömötökben, az otthonotok felismerésében, sírva fakadtok. Ebben a pillanatban a Föld eltolódik a 12. dimenzióba, és ebben a pillanatban a 144-es Kristályos Háló, a Felemelkedés Hálója teljesen elkészül, működni fog. Biztosítalak arról bennetek, hogy egy olyan energiát fogtok megtapasztalni, amelyet még sohasem érezhettetek ebben és számos más létidőtökben.

A  12:12 Beindítás a 12-12-12 idejében (2012. december 12. 12:12 perckor) jelenti majd a Planetáris/Bolygószintű Felemelkedést a Földön, és az első nagy hulláma a Pinnacle Hegységben (Mount Pinnacle) lesz megtapasztalható Arkansasban, ahol Atlantisz egyik kolóniája volt.

Kryon a Mágnesesség Mestere, mintegy, évtizede közvetített arról, hogy egyértelműen bizonyítható az, hogy Atlantisz Arkansasban volt. Arkansasban, mert ez egy kristályos terület és így teljesen logikus volt az, hogy egy Atlantiszi kolónia ide telepedik le és kristályokat emeltek és telepítettek és programozták, kódolták őket. Még előttetek, van annak az ismerete arról, hogy Arkansas felszíne alatt hatalmas üregek vannak, amelyek az Atlantiszi korszak épületeit rejtik. Ezek közé tartoznak egy hihetetlen alagútrendszer és egy hatalmas laboratórium maradványai és egy hiper-dimenziós, többdimenziós szállítási állomás. Ez utóbbit a napjainkban is fenntartja működésében a Sziriuszi-Plejád Szövetség. Ugyanitt még megtalálhatók az ősi épületek, melyeket még továbbra is lakják az úgynevezett „Kék Faj” lényei.

Az Arkturuszi Kristály Mesterek

Habár Arkansas lenyűgöző kristályos földje már 14.000 éve nyugvásban van, azt mondjuk most nektek, hogy elkezdett felébredni és 4 évtized múlva, 2038 körül Arkansas egy világszerte és szokatlan és ragyogó kristályos energiába kerül. Az Atla Ra ( az atlantiszi tudós papság) számos mester lelke és a Sziriuszi-Plejádi mesterek közül is sokan tudatosan úgy döntöttek, hogy reinkarnálódnak ezekre az időkre, a kristályos örvénybe és ez most meg is történt.

Ezek az Arkturuszi Mesterek itt vannak Arkansasban és Braziliában több ezer év óta erre a helyre vonzódnak. Ők a kristály technológia veleszületett szakértői és ennek a két jelentős régión tudásának a megértését fogják gyarapítani, és vezető szerepet fognak játszani ennek az erős energiáknak a tanításán és hasznosításán belül, amelyek Arkansas és Brazília Kristályos Örvényeiben vannak. A 23. századra pompás Kristály Templomok fognak felépülni a Pinnacle Hegy Kristályos Nap Lemeze körül és a Maga Hegy (Mount Maga) Wilhelmina és Euréka Spring helységeinek körzetében. És bár úgy tűnhet, hogy számotokra, hogy ez a három évszázad, hosszú idő, de nemlineáris szempontból ez csak egy szemvillanás. Valójában több tízezren vagytok itt most jelen az Egy Törvényének őrzőiként, akik beleértve ezt a csatornát is, inkarnálódtatok erre a korszakra, 15 generációval ezelőttől, a mostanitól számítva. (megj:egy generációt, általában 25-30 évvel számolják, így kb. 400 év, azaz az 1600-as évektől folyamatosan)

A Brazil Kristályos Örvény

Most szeretnénk beszélni arról, hogy mennyire fontos Brazil Kristályos Örvény, amely Minas Geraisban, Tomas de Letres közelében helyezkedik el. Valójában ez legalább annyira fontos hely a bolygó északi féltekéjén, mint Arkansas az északi féltekén. Ez a két terület a legerősebb kristályos frekvenciát képviseli a Földön. Mindkettő hatalmas kristályos lerakódásokat tartalmaz. Ennek eredményeként az Arkansasi Kristályos Örvény a Föld területének és az emberiség kétharmadára van hatással az Egyenlítő fölötti északi féltekén. Azonban legyetek tudatában annak, hogy a Két Kristályos Örvény, mind a Brazil, mind az Arkansasi ellentétes forgássukkal összefüggésben állnak egymással, és így az ellentétes forgással szükségszerűen kiegyensúlyozással vannak a Kristályos frekvencia tellurikus részének kiterjedésére.

12-12-12-ben ez az összeszövődés (a két kristályos mező felébredése), fogja elindítani a Váltást, úgy hogy az Állóhullámok energiája mindkettőn belül, egy kettős mezőt hoz létre, mégpedig exponenciálisan (mértani arányos emelkedéssel). Így ennek megfelelően a Kristályos Örvények aktivitása, 12-12-12-ben egyre erőteljesebben kiengedi az energia hullámzását, és egyre erősödni fog 2012-en keresztül, továbbfolytatódva, éveken keresztüli erősödéssel egészen 2038-ig.

12-12-12-ben, Arkansasban befejeződik, elkészül, és mint az egyik legfontosabb és legerőteljesebb energiaörvény-portálja lesz a bolygónak. Itt lesz majd az északi félteke kristályos mezejének a forrása. 2012-ben és azon túl az itt lévő kristályok egy igen előnyös, jótékony frekvenciát kezdenek kibocsátani az emberek auráját érintve, hogy azoknak egy multidimenzionális kapu nyitódhasson ki a Mer-Ka-Na mezőn belül, és mindez egy állóhullámzáson keresztül lesz kibocsátva.

Az Állóhullámok Hertz-féle mezői

December 12-én a Templomi Kristályok egy lüktető, impulzussal egy hertz-féle mezőt kezdenek el létrehozni, amely képessé teszik életre kelteni, élő formákban a kristálymezőt. Így ez egy megfogható, meghatározható energiává válik és egy indukción keresztül kölcsönhatásba kerül az emberi aurával és valamelyest egy megváltozott állapotot hoz létre. Előnyös hatását úgy érzékelhetjük meg majd, mint egy jótékony egy nagyon mélyről jövő dobogást, de értsük meg azt, hogy az állóhullámok egy élőtudatosságot hoznak létre, kristályos „tudatos lélek” Fényén és Hangján keresztül. Ez az „élő energia” ugyan hasonlít az elementális, elemi mezőkhöz, de sokkal magasabb a rezgése. Sokkal pontosabban meghatározható, a kristályos tudatosság hangjaival és színeivel. Lássátok meg, a magából sugárzó kristályos mezőnek egy megtervezhető aspektusa, ezek az élő kristályok. Igazából ennek a felismerése lesz az, amely ösztönözni fog arra bennetek, hogy Kristály Templomokat építsetek. Megszámolhatatlan hatással és termékenységgel és erőteljes befolyással lesz a Belső-Énre, a magasabb érzelmekre, az emberiség magasabb szintű harmóniájára, amely egy magasabb szintű fejlődésre juttatja el az emberiséget. Ez történik most és egyre növekedni fog a hatása 12-12-12-őt követő 7 évben (2012-2020-ig), az állóhullámok formálásán keresztül. Ez az energia az Atlantiszi ATLA-Ra technológiája, és még mindig létezik, tetten érhető néhány ősi templomban, Egyiptomban, Peruban, Közép-Amerikában, Jáva-szigetén, Kambodzsában és Írországban, Newgrange körzetében. Az összes ősi piramis a Phi alapján épült, és szerkezetében, teljes mértékben tartalmazza az ilyen állóhullámokat, egy különleges és viszonylag szűk hertz sávon belül.

A Kristályos Felhangolás Eredménye

Nagyon is valóságos az, hogy az Arkansasi kristályos ovális mező háromszögelése egy kristályos „tállá” változik, ahogy leírhatnánk ezt. A Tál belseje némileg hasonló felépítésű, (mint egy egyszerű tálé), de már ebben a (már említett szűk) Hertz-féle  (álló)hullámsávban különböző rekeszek és jelek lesznek elhelyezve. Ezekkel a különböző „kulcsokkal” ősi ásványi energiák lesznek gerjesztve. Például a MagnetCove területe egy a szokásostól eltérő hangzással fog rezonálni, és hasonlóan a Crater of Diamands és a Radium Waters vidéke. 12-12-12-ben, ugyanez fog lejátszódni Braziliában, Bahia és Minas Gerais viszonylatában (A Gyógyító Újjászületés Arany Kristálya: 9-9-9 Mineas Gerais és Az Igazság/Tiszta Hangjának Ibolya Kristálya: 10-10-10 Bahia) a Templomi Kristályok körül. A Kristályos állóhullámok

Braziliából és Arkansasból, 12-12-12-től kezdődően, a kristályos állóhullámok a (tál) tengelykörüli forgásából származó hangrezgésével össze fognak csatlakozni, majd beterítik és átfürdetik a hullámaikkal a bolygót egészen 2038-ig. Ennek hatására csökkeni fog a dualitás körhintája, és egy hidat építenek a jobb és a bal agyfélteke között az agyban. Az állóhullámok, amikor meditációval egyesülnek, akkor áthaladnak a külső agykérgen és serkentik a tobozmirigyet és elvisznek bennetek egy magasabb tudatosságba.

Mindig is voltak bizonyos helyek a bolygón, amelyeket szent helyeknek ismertetek fel. Kőkörök, Templomok, Piramisok és Katedrálisok épültek fel ezeken a helyeken, már ősi idők óta. Az elmúlt két évtizedben az akadémikusok előszeretettel tanulmányozták a régi, ősi emlékműveket és hiteles bizonyítékokat találtak arra nézve, hogy a felépítésük, szerkezetük között számos közös vonás áll fenn. Az egyik a leginkább továbbgondolásra késztető közülük, az állóhullámok. Azt mondjuk nektek, hogy a legtöbb ilyen építmény, terv szerint épült és ugyancsak akusztikailag is megtervezett és kialakított volt, úgy hogy különleges hanghullámokat és frekvenciákat gerjesszen, melyek jelentős hatással bírtak az energia mezőtökre. Ezek valóban serkentik a tobozmirigy működését és az emberekben kellő mértékű fényhányados növelésével egy multidimenzionális élményt, tapasztalást hoznak létre. Azt mondjuk tehát nektek, hogy ezek nem egyszerű építmények, hanem valójában olyan szerkezetek, melyek elhelyezkedése nagymértékben függ az ásványi, kristályos rétegek térbeli elhelyezkedésétől. Az is tény, hogy a különböző helyeken lévő, különböző ősi építmények eltérő hangzó frekvencián rezegnek, amennyiben más a földrajzi mátrix szerinti szélességi helyzetük és más az ásványi/kristályos összetevőik jellegzetessége.

A 144-es háló 12-12-12-ben teljesen működőképes

2012. 12-12-12-ben a Kristályos Háló elkészül. Ez 12 dimenziós mezőt fog összekapcsolni, ami azt jelenti, hogy kristályos formában az 5-12 dimenziót egyesíteni fogja. Mindezt az eseményt, minden a bolygón lévő, előforduló kristály erősíteni és harmonizálni fogja. Azok közületek, akik a Phi kristályokkal dolgoznak, a saját energiaszintjükön egyre nagyobb és mégnagyobb ugrásszerű emelkedést fognak megérezni. A Phi kristályok használata, a gondolat irányítását és erejének erősítését fogja figyelemreméltóan felerősíteni.

A Tűz Kristálya és Toth Kristályának aktiválása

12-12-12-ben két eddig még alvásban lévő atlantiszi mester kristály fog felébredni. Az egyik Toth Kristálya a másik pedig a Rubint Tűz Kristály. Az előbbi Braziliában a Titicaca-tó szegélyén lévő Tiahuanaco közelében, míg az utóbbi a Bimini (atoll) alatt ébred fel. Most egy rövidebb leírása következik erről és biztosíthatunk bennetek, hogy később majd csatornázni kívánjuk, egy mélyebb elemzéssel ezeket a kristályokat.

Toth Kristálya egy nagyon jóindulatú, kedvező kristály, amely arkturuszi készítésű és amit abból a célból használtak, amit úgy írhatnánk le, mint a földi kódok harmonikus kiegyensúlyozó generátora. (megj: a programozott földi energiák kiegyensúlyozása az életfeltételek és spirituális fejlődés biztosítására) Ezt Atlantiszban egyfajta gyógyászati kiegyensúlyozásra használták a fizikai és éteri test között. Arra lehetetett használni, hogy csökkentse, vagy növelje a fizikai test sűrűségét különböző mértékben, és még arra is hogy szabályozza az eltérő frekvenciákat, hogy képessé tehessen kiegyensúlyozott teremtő mezőket, tereket létrehozni. Ezek a komplex, összetett állóhullámok, támogatóan segítették az egészség megtartását, a jó-érzetet, a csakraegyensúlyának megtartását és a szellemi tevékenységet.

A Rubin Tűz Kristály, vagy Tuaoi egy sokkal összetettebb mérnöki munka és hatalmasabb méretű kristály. Eltérően a többi 8 Templomi Kristálytól, a Tuaoi-t nem használták spirituális célokra. Ezt eredetileg azért hozták létre, hogy a földalatti alagutakon keresztüli hiper-dimenziós utazást és szállítást szolgálják, és amely kristály olyan képességeket is rendelkezik, hogy képes elporlasztani az anyagot.(eltünteti az útba kerülő szilárd akadályokat) Atlantisz korai időszakában még arra is használták, hogy elterelje a közeledő aszteroidákat. Más összefüggésben az ilyen kristályokat valójában a jelenlegi holdatok pontos helyén tartására is használták, mintegy pályán tartó vonósugárként. Hozzátehetjük azt is, hogy a Tuaoi ébredésekor fellépő kezdeti erős kisugárzást, szigorúan figyelemmel fogjuk kísérni, és így csak teljes mértékben évek múlva fog teljes mértékben működni. Azért van ez az óvatosság, mert egykor az (atlantiszi) Aryan csoport visszaélt ezzel a kristály technológiával és pusztító célra használta fel, ezért is van az, hogy ilyen óvatosság kíséri a teljes megnyilvánítást. A Tuaoi, ellentéttel a másik nyolc templomi kristállyal, soha sem volt áttelepítve az eredeti helyéről, ott található, ahol egykor azt felállították. Úgy is lehet mondani mai szavakkal, hogy ipari célok elérésére használták. Bizonyos értelemben egyfajta lézeres változata a nukleáris energiának, amely egyaránt alkalmazható pozitív és negatív használatra. Ez egy a számotokra egyaránt energia összesűrítő és energiafelerősítő generátora egy általatok még elképzelhetetlen energiának, amely olyan rendeltetéssel bír, de nem spirituális értelemben, mint Poseidon Templomi Kristályai. Egy védőkupola szerkezet még megmaradt rajta, de nem olyan, másmilyen, mint a Templomi Kristályoké és ez a kristály biztosította a felhasználóinak a közszükségleteik energiával való ellátást.

Az aktiválásának kezdetekor (12-12-12-ben) ez a kristály egy hatalmas ionos-energiahullámot bocsát ki majd. Így nem ajánlatos az, hogy a Bimini kristály közelébe, egy 60 kilométeres hatósugarú körben bárki is tartózkodjon. Ezeket az óvintézkedéseket ajánlott megtenni, mert az aktiválásának kezdetekor zavarokat és rövidzárlatot hozhat létre az emberi aurában. Az aura mezőben történő repedések azonban nem fognak végzetes bajt okozni senki számára, bár a Tuaoi kezdeti aktiválásakor, egy repedés, törés jöhet létre az aurában, ugyanúgy, mint egy nagy hatótávolságú repülőgépjáraton való utazás során, amikor egy bizonyos szintű energia-vérzés/szivárgás állhat elő az aurában.

Ennek az aktiválása egy kiigazítás célját szolgálja. Egy energiaegyensúlyt fog szabályozni majd, spirituális célból, csak minimális kilengését enged meg majd az energiáknak. Azon viszont őrködni fogunk, hogy egy előre kiszámíthatatlan, véletlenszerű kibocsátás soha többé ne történjen meg (mint Atlantiszban). Az elmúlt 12000 évben ez a véletlenszerű, kontrolálatlan ionos energiabombázás, hatalmas egyre emelkedő energiahullámok formájában belekerült a Föld belsejébe és a Föld magnetoszférájában a tér-idő harmonikus egyensúlyában zavarokat keltett a gravitációs mezőn keresztül. A kijavítás lehetővé tesz egy szükséges rögzítést az Új Földön azáltal, hogy megelőzi a káros ellenőrizhetetlen energia-kibocsátást, mert a kontrolálatlan energia képes felerősíteni a Föld tektonikus mozgását, amely felboríthatja a kristályos mező egyensúlyát, és éppen ezért szükséges ez az egyensúlybahozás rögzítés, amely a dimenzionális kiterjedés előfeltétele. Értitek már? Idővel mindez egy hatalmas célt fog szolgálni, de csak akkor, amikor az emberiség egy magasabb vibrációba kerül. A Tuaoi ebben az értelemben, nem egy élő tudatossággal, rendelkező kristály, mint a többi Templomi kristály. A Tuaoin belül áramkörök vannak beépítve, és inkább hasonlít ahhoz, amit egy programozott intelligenciának nevezhetnénk. Nagyon lassan, finoman egy hálózatba fog kiépülni (felépít egy hálózatot) és a működtetése csak szándék szerint lehetséges.

Spirituális emelkedés a Kristályos Mágnesesességbe

Az új spirituális emelkedés, az Arkansasi Kristályos Örvénybe, messze erőteljesebb lesz, mint valaha az volt az atlantiszi korszakában és több feladattal fog szolgálni. Ezért is van az, hogy a fent említett három Templomi Kristályt Arkansasba helyezzék mielőtt a szökőár elöntötte volna Poszeidát. Ezeknek a Templomi Kristályoknak olyan hatása, ereje van, olyan rezonanciát hoznak létre, mellyel, sokkal hangsúlyosabb spirituális háttér áll rendelkezésre. Ez a három hatalmas és természetes kristály egy különlegesen sűrített, tömörített programozott kristályok, amik a tudatosságon keresztül hozzá fog járulni a bölcsesség megszerzése általi gyógyítási és multidimenzionális programozott ismeretekkel. Még a puszta, természetes (programozás nélküli) tulajdonságaival is képes ez a kristály megráznia Földet és elhajlítani a tér-idő kontinuumot, mint például a hírhedt, erőteljes Tűz Kristálya a Saragasso-tenger alatt, amely Bimini közelében van. A Kristályok szabályzása a Nap Lemezeken és a Piramisokon keresztül transzformálódnak, finomodnak erejükben, hogy döntően jótékony, előnyös hatással legyenek az egyensúly elérésében. A Templomi kristályok valójában élő kristályok és rendkívüli fejlődést és jótékony hatást biztosítanak a Föld és az emberiség számára, olyat, ami túl van a képzeletén. Ez egy mágneses terület Arkansasban, úgy értékeljétek ezt, hogy a mágneses energiákat egy hiper-dimenzionális záron keresztül tartották évezredeken keresztül így a tektonikusmozgásoktól és változásoktól jó távol. Éppen ezért van az, hogy az Atla-Ra ezt a különleges területet választotta ki Arkansasban, az energiatárolásra és a majdani magvetésre. Fogalmatok sincs ezekről az energiákról, hogy mit képesek generálni, előállítani. Nézzétek csak, ezekkel a mágneses energiákkal, az éterikus fény használható, a fény alatti és feletti látható spektrumában, azt a fényt, amelyet ultraibolya és gammasugaraknak hívtok, melyek használatával, mind lecsökkenthető, mind felerősíthetőek, vagy kordába tarthatóak a kristályok rezgései. Itt 20000 éve egy éterikus kapu, átjáró létezik ezen a területen, amely egy magasabb fény kapuja, és amely képes összetartani rezgésébe ezt a mezőt, és ez a lépessége most felerősödik.

Az Egy Törvénye

Arkansas kristályos kvarc mezejébe az a fajta energia: tudás, bölcsesség energia van beágyazódva, amit az Atlantisziak az Egy Törvényének neveztek egykor.

Az ott elhelyezett Mester Kristályok frekvenciálisan átalakítják az adott térségben honos kristályokat. Mint már egykor kifejtettük a Mester Kristályok egy magasabb dimenzionális aranyötvözetet is tartalmaznak, mely rezgését már át tudja venni energetikailag a természetes helyén előforduló kristálybeágyazódások. A McEarl bányából származó kristályok egyedülállóan harmonikus rezgéssel bírnak, és különlegesen erősek.

A Hármas Csavarodású Örvény/ Tri Helix Vortex

Az Arkansasi örvény meglehetősen szokatlan mozgással rendelkezik. A bolygótok északi féltekéjén lévő legtöbb örvényének mindegyike ovális, körkörösen ferde és az óramutató járásával ellentétes irányban áramlik. Arkansas kristályos örvénye viszont nagyon egyedi, különleges, ide-oda örvénylő mozgással rendelkezik. A kerületének egyharmadánál a mozgása az óramutató járásával ellentétes irányú, majd gyorsan irányt vált. Így a 120 fokot, 3 csavarodással, 3 ívvel teszi meg. (három háromszögű epicentrumot foglal magába: lásd még:  Az Arkanzaszi Kristály Örvény Egyedülálló Mintázata. http://www.fluidemerald.com/?p=266 Sári Izabelli fordításában). Ez az örvény így az előre-hátra-előre mozgásával nagyon különleges és háromfajta energiák, így a mágneses, kristályos és szakrális vízenergiák még erőteljesebb emelkedésének áramlását hozza létre. Arkansas, ezért, három fajta energiát összetömörítő tellurikus energiamezővel rendelkezik, melyek létrehozzák ezt a 3 spirálú energia-mezőt. A mágneses terület központja: Talimena Ridge, a kristályos csúcspont: a Mont Ida és a rádiumos, vagy sugárzással bíró vízenergia középpontja, pedig az Eureka Springs területén található. Ezek teljesítik ki a 3-as titokzatos körmozgás változását, amely szabályozza  az örvényen, a 3 spirálon keresztül a  Toltec Mounds alatt lévő  Piramisokat (máshol: Tolték Piramis) és kódolják a Naplemezekbe, amely a Pinnacle Mountain lábánál elterülő Little Rockban van. Az örvény egyedülálló mintái, hihetetlen energiákat löknek ki magukból, és ezt sokszorosított változatban átadják mind a kristályos mezőnek.

Zárszóként

A bolygótok megérett arra, amit Felemelkedésnek nevezhetünk. Valójában a kritikus tömeg elérése tette lehetővé ezt az átalakulást, hogy a Föld befogadjon magába egy olyan sablont, amely közérthetően szólva, analógból digitálissá, fekete-fehérről színesre változtatja át. Ez a hihetetlen átalakulás szó szerint, egy lélegzet alatt történik meg. A Kristályos Összehangolódáson keresztül, a 144-es Kristályos Háló antennája úgy fog sugározni, hogy az, jelentősen emelni fogja a Föld dimenzionális vételi lehetőségét. 3D-12D között és azon túl is. Ez a helyzet a televíziótok vételi váltásához hasonlítható, amikor a régi antennarendszert felváltotta a műholdas adás-vétel. Ezek most a Kristályos Kor szele keltette szárnyalásának ideje. A Felemelkedés Fordulópontjának csúcsai, pedig a Kozmikus Beindítások és a Hárma Időpontok Portáljai (Tri Datum Portals 2001.01.01-2012.12.12.)

De engedjétek el a félelmeiteket Kedveseim. Ez most valóban a Felemelkedés Ideje az Új Kristályos Korszakba. A mega erősségű kristályok nem vevők többé arra, hogy visszaéljetek velük, úgy ahogy egykor megtörtént Atlantisz szomorú örökségeként. Valójában soha többé nem használhatjátok fel másra, mint a legfőbb jó céljára. Biztosíthatunk erről bennetek! Ez egy olyan szent eskü, amelyet be kell tartanotok, mert Ti vagytok az Egy Törvényének családja és a visszatértetekkel be, fogjátok tartani ezt az ígéretet. Ez az, amiért sokan közületek sokat tettetek azért, hogy a kristályos örvények beteljesítsék küldetésüket, mert az az, igazság, nagyon sokan közületek hívást éreztetek arra egykor, az Egy Törvényének nagyra becsült tudós papjaiként, az Atla-Ra tagjaiként, hogy biztonságba helyezzétek a Templomi Kristályokat.

Miközben annyian körülöttetek bűntudattal éltek a kristályok feletti ellenőrzés elvesztése miatt, valójában ez azért történt, mert Belial Fiai a harcias hódító Atlantiszi Árják ahogy tervezték azt, átvették a hatalmat Poseida felett, és ez vezetett a romboló erők megjelenéséhez és az özönvízhez. Annyi évezreden keresztül ezzel a bűntudattal éltetetek, és még most is folytattátok. Itt az ideje annak, hogy elengedjétek ezt. A harsonák ébresztőt fújnak!

A ti szent eskütök az Egy Törvényéhez, azt jelenti, hogy a mester kristályokkal soha többé nem szabad visszaélni és nem engedhetitek meg azt, hogy azok avatatlan kezekbe kerüljenek. Ezt az ígéretet tettétek és ennek a szentséges és jóságos céljai már megnyilvánultak. Olyan régóta, hosszú ideje vártatok ennek a beteljesedésére. A közös Szerződésünk teljesedése közeleg, és ezért minden elismerés megillett bennetek. Valójában ti tettétek ezt megtörténtté! A Kristályos Átalakulás és a már bejelentetett Felemelkedés meg fog történni. És ez most történik!!!

Mi azt mondjuk nektek, hogy, 12-12-12 nélkül nem következhetne be 12-12-21.

Az Igaz Felemelkedés most 12-12-12ben történik. Az Új Föld születése, pedig 12-12-21-ben kezdődik.

Metatron Vagyok és megosztom veletek az Igazságot

Szeretve Vagytok

És ez így van

Közreadja: www.foldicsillagok.huThis channel is copyrighted to  www.Earth-Keeper.com – Posting on websites is permitted as long as the information is not altered and credit of authorship and  website is included. It may not be published in journals, magazines or print without expressed permission from Earth-Keeper. Permissions may be requested at   Tyberonn@hotmail.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

 12-12-12 KÖZVETÍTÉSEK, ÁTADÁSOK, INFORMÁCIÓK

12-12-12 METATRON: TERMÉSZETES IDŐZÍTÉS: TÉR ÉS IDŐ

(Nature Time….2012. aug.)

 

Időutazás: Soha nem érhető el rakéta meghajtással, semmilyen készülékkel nem lehet.
Teleportáció: Nagyon is valóságos fogalom. Jógik és Sámánok elsajátították, és csak akkor tudjuk megvalósítani, amikor készen állunk a Mesteri Szintre.

Frekvenciális Dematerizálás: a jóindulatú földönkívüliek ezt használják: Szíriuszi-Plejádi- Arkturuszi csoportok. Különleges phi kristályokat használnak az energia eltolódásra. Antianyag Vibrációs Kvantum Hullámállapot.

Titkos hadviselés kísérletezett vele, katasztrofális eredménnyel: Philadelphiai Kísérlet, Montauk kísérlet, ezután Tesla és Edison is foglalkozott ezzel.

Kizárólag jótékony célra használható. A Föld egy védett síkja a Szabad Akarat világának, amely az emberiség egy fejlődési állomása. Az Ashtar csoport biztosítja ezt a védőpajzsot a Föld körül és védi a Felemelkedést a külső hatások befolyásolásától. A Fényhozók, sokan ennek a Véderőnek a multi-dimenziális aspektusai. A Fényhozók nagy többsége: Szíriuszi, Plejád, és Arkturuszi rendszerekből származnak. Jóindulattal lehet majd aktiválni ezt a technológiát, más célra nem fogják engedni.

12-12-12 – kb. 2500 körül A FÖLD FELEMELKEDÉSÉNEK DÁTUMA

A kritikus tömeg támogatja, de a teljes Mennybemenetel (5. dimenziós tudatosságba lépés) még 15 (400-500 év) generáción keresztül fog bekövetkezni (mostani kép szerint).
Mi Fénymunkások a jövőből jöttünk vissza, különböző korszakok hologramján keresztül. Két esemény indokolta ezt: Az egyik a Spanyol Armada a másik a Náci Németország volt: Belial fiai az árja Atlantisziak visszatérése volt a fő oka, mert ez a két esemény befolyásolta volna a bolygót egy egészen más útra vitt volna bennünk.

12-12-12
A dualitás csökkeni fog, de nem tűnik el a 3. dimenzió. AZ EMBERI KETTŐSSÉG EGY MEGBECSÜLÉSRE MÉLTÓ TAPASZTALÁSI FOLYAMATBA LÉP BE. KÜLÖNBÖZŐ LÉNYEK ISTENI INTELLIGNCIÁJÁNAK UTAZÁSA LESZ

Többdimenziós hozzáférése a tudásnak. Meg tanuljuk a mesteri-teremtő gondolatenergiát irányítani. A materializáció a gondolat és értelem eredménye.
Az Idő és Tér Szándékosan lett létrehozva az illúzión keresztüli programozással az isteni Énen keresztül, külső érzékszervekkel.  A DUALITÁS EGYETEME AZ ÚGYNEVEZTT FIZIKAI VALÓSÁG. Lineáris szűrők blokkolják a többdimenziós tapasztalást, csak amikor elérünk egy szintet a tanulmányainkban, akkor nyílik ki előttünk ez a lehetőség, és erről szól 2012.

Amikor alszunk téren és időn kívül vagyunk, azon keresztül utazunk. ALVÁS ÉS ÉBRENLÉT EGY KIEGYNLÍTŐ TAPASZTALÁS. Alvó állapotban a magasabb Én megvizsgálja a napi- tapasztalatokat és lehetővé teszi a fejlődést.

A LINEÁRIS IDŐ: EGY VÁLASZTOTT  FIZIKAI ÉLMÉNY MELY EZEN AZ ÚTON AKTUALIZÁLJA A VÉGTELEN UTAZÁST.

MINDEN KÖRÜLÖTTÜNK EGY TEREMTETT ILLÚZIÓ ÉS TÁRSALKOTÓI VAGYUNK ENNEK AZ ÁLOMNAK.

EGY HATALMAS CÉLRA, FEJLŐDÉSRE LETT MEGALKOTVA. (EmberIsteni Élmény)

Minden kor egyszerre létezik, csak más-más vibrációs frekvencián, de lesz képességünk arra, hogy akár Egyiptomot, Rómát láthassuk a teljességében (ezek a történelmi korok, mind egyedülálló hologramok).

12-12-12 VALÓBAN A MENNYBMENETEL KEZDETE!!!. Az Arkansasi és Brazil Kristályos örvények összekapcsolódnak a Nap Lemezekkel és hálózatba rendeződnek a 144-es Kristályos Hálóba, amely egy dupla pentaoktaéder háló ami kapcsolatban van, mind a 12 dimenzióval és a DNS 12 spiráljával.

2012-12-12-12:21 A FÖLD FELEMELKEDÉSE ÉS ÚJJÁSZÜLETÉSE

A bolygó 12-12-12-i időpontban fog felemelkedni és 12-12-21-én újjászületik.

De értsétek meg, 2013. lesz az új kezdés egy tágabb határu mátrixban.  A következő 26 évben a bolygó a szinguláris, napközpontú struktúrájából a galaktikus mintázatba fog tolódni. Így nem zárulnak le a változások a 2012-es évben.

A jégsapkák felolvadása ennek a mozgásnak a része.

Sok ember fenyegetésnek érzi a globális felmelegedés jelenségét és úgy vélik megállítása szükséges. De ez nem így van. A pólusok jégsapkáinak felolvadása célszerű és szükséges. A globális felmelegedés hozza el a teljes fejlődést… és ez a 2012-es éven túl is eltart. A bolygó megkapja a Nap energiáját, a jégsapkák felolvadnak, miközben felszabadul a vízkristályokban rejlő régi kódolt mintázat. Az új kódok, amiket fogad a felolvadt jég az élő vizeken utazik és a Föld mindegyik energiamezőjére hatással lesz, lehorgonyozzák az energiát és aktiválnak mindent, amit megérintenek. Ezen a módon kezdődik a planetáris, sőt az emberi fejlődés, a tudatfejlődés és így tovább, ami gyorsan halad majd előre.

 

Így befejeződik az eltolódás munkája 2012 végére, mert akkor lép fel a kitágulás. De ezzel új munka kezdődik, fejlődik, hogy az új Föld és az emberiség is, a következő 300 évben új formát öltsön. A következő fázis a firmamentum [ég/menny] létrehozása és formába öntése, ami 2038-ban zárul le teljességében.

2013 tehát egy Új Kezdet – és nem a vég…, de a felemelkedés tovább folytatódik.

METATRON / Szuperviharok, olvadás és kilátások 2012 után

Magyar nyelvű fordítás: Scarlett

Forrás: www.Earth-Keeper.com

http://kristalyhang.wordpress.com/category/aa/

2012.12.12.

 De most a december12-ről szeretnék beszélni.

 Tehát létrehoztátok a békéteket [belső békét] és vannak békekezdeményezéseitek [külső békére utal]. Mi a következő lépés? Az egyensúly. Sokszor beszéltünk arról, hogy meg kel találnotok az Egységet, az Összetartozást és az Egyensúlyt. Mindannyiótoknak ’haza kell jönni’, rá kell lelnetek a Szeretetre, a Bizalomra, a Megbocsátásra – jól végeztétek a dolgotokat. Egység-Összetartozás-Egyensúly.

 

Igen. Képzeljétek ezt a 12/12-es portálnyitást, mint egy kollektív határkövet, bolygó szintű ünnepként, teremtésként, az egyensúly megszerzéseként és visszaszerzéseként. Ezt geopolitikai, társadalmi és családi szinten is értjük. Minden szinten. Fizikailag… nos, fizikailag testetek kiegyensúlyozásra kerül. És igen, mindannyian érzitek/éreztétek, hogy jelenleg majdnem kiteljesedett állapotban vagytok.

 

Mi történik, ha a békét lehorgonyozzátok? Nos, létezik a teremtés gyakorlata, nem igaz? Van egy gyakorlati haszna, ami nem csak belsőleges, hanem a globális társadalmon belüli teremtés, a mindenki által felismert egyensúly elismerése – 7 milliárd ember egyensúlya: béke a 3. dimenzióban 11/11-én; egyensúly és a felemelkedéshez való készültség állapota 12/12-én.

 

Közelebbit nem mondok el nektek, mert nem szeretnék tetemes mennyiségű hamis elvárást előidézni; inkább arról beszélek, ami energetikailag létre jön, hogy hogyan vesztek részt a Mennyei Anya tervének kiteljesedésében.

Számomra fontos, hogy elmagyarázzam a két kiteljesedő portál jelentőségét, hogy felkészülhessetek és örömtelien vegyétek fel magatokba az energiát, ami benneteket és a bolygót eláraszt.

Forrás: Mihály Arkangyal / Egy óra egy angyallal -részlet / 2012-11-05

Mihály Arkangyal / 2012. november 5.

Linda Dillon közvetítése

Részlet: Egy óra egy angyallal című rádióműsorból –InLIght Radio

http://kristalyhang.wordpress.com/

 

2012. 12-12-12

Az Új Világba lépés

Most, hogy ezekre a változásokra sor kerül, látni fogjátok saját érzelmi testetek átrendeződését. Ez a várható energiahullámzás által a Föld bolygón keresztül érkezett el hozzátok és mindent megváltoztat, és mindazt, amikről az előbbiekben már beszéltünk, ti segítettétek létrehozni. Megünnepeltetek ezzel minden kapcsolatos időpontot, amelyek majd a 12-12-12 (2012. december 12.) idején csúcsosodnak ki. Szó szerint abban segítettetek magatokon, hogy ez a változás, mozgásba lendüljön, és ezzel létrehoztatok magatok körül egy új világot. Most a következő lépés egyszerűen az, hogy úgy lépjetek be az új világotokba, hogy jelentsétek ki azt, hogy ez tiétek, és ezt saját érdeketekben tegyétek meg, hogy sajátotok legyen. Fejezzétek ki ezt a fényetekkel. Azt mondjuk nektek, meglehet, lesznek még bizonyos kihívások ezzel kapcsolatban, mert néhányan érzékennyé válhattok a különböző energiaszintekre, amelyeket eddig nem ismertetek.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=370:steve-rothers-es-a-csoportlightworker-group-evolucio–a-2222-es-ev&catid=48:2012&Itemid=77

 

12-12-12- 12-12-21

De mi most figyelmeztetünk bennetek, azért mert 2012. december 21-én a 144-es Háló teljes megnyílásakor az fokozni fogja az (időfelfogásunk/időérzékelésünk) egyenlőtlenségét, mégpedig az egyetemes időciklus és a ti általatok mértek között. Különbözni fognak. Nemcsak az új háló elkészülte miatt  lesz hangsúlyos az időszakaszok aránya, hanem azért is mert a bolygó belső (mag) forgása és a külső forgató mozgása közötti arány megváltozása, lehetővé fogja tenni azt, hogy még erőteljesebb fénysebesség felgyorsulásában fürödjön meg a bolygó. A Fény hányadosa a jelenlegi megközelítőleg 186.000 mps-ről, több mint 210.000 mps-re fog növekedni.

 

 

 

Ehhez a fénysebesség felgyorsuláshoz, része lesz, ha hozzátesszük az Atlantiszi Kristályok aktiválódásának is. Különösen a Shasta hegyi OM Kristály és a Fény Nap-Hold Kristálya a Titicaca –tónál, emelkedni fog fényhatásában. Mindkettő eredetileg 2009-ben kezdett el aktiválódni és 2012-ben (mind a 9 kristály!) aktiválása során egy Kristályos Hálózatot fognak kialakítani, és akkor nagyon előnyös hatással fognak majd bírni. De azt is hozzátesszük ehhez, hogy a ciklus nem ekkor fogja elérni a tetőpontját,  ezt majd akkor éri el, amikor időszámításotok szerint 2020-hoz értek, mert bizonyos kristályok, amelyek 12-12-12-ben szakaszosan aktiválódnak, különösen a Bimini Tűz Kristályának, még legalább 8 évre van szüksége ahhoz, hogy teljesen aktivált legyen. ( megjegyzésem: Vagyis ez lesz az 5. dimenzióba lépés alapfeltétele, de addig át kell mennünk a 4. tanuló dimenzión)

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=363:az-om-2012-es-nyari-napforduloja-2012-junius-19-25-metatron-arkangyal-tyberronon-keresztuel&catid=48:2012&Itemid=77

 

12-12-12 – 12.-12.-21

Ahogy azt mondtuk, a 2012-es év energiái rendkívül intenzívek. Mostantól, minden héten és minden hónapban és 12-12-12 és 12-12-21 között az energiák egy olyan eltolódással vannak felhatalmazva, amelyek túlterheltté tehetnek bennetek. 2012 exponenciálisabban kedvezőbb, mint 2011., mert a 2012 triád energiáinak hatására az történik, hogy a nem-fizikai tudatosságotoknak  hatalmas és még hatalmasabb kiteljesedése lesz, a tudatosság Mer-Ka-Na teljes 33 csakrájába. Maradjatok földeltek és lényeges, hogy tartsátok tisztán, épen az aurátokat. De ti tudjátok, meg van a tudásotok arra, hogy hogyan fogadjátok az új rezgéseket. A régi energia mítosza az volt, hogy az összes tudásotok és észlelésetek, a fizikai testetek érzékelésén kellett, hogy átjöjjenek, de ez már egy idejét múlt dolog, és éppen ezért kell összerendezni az energiák beáramlásakor, mind a 33 csakrátokat, és ti már mindezt tudjátok, hogy hogyan.

http://www.foldicsillagok.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=362:2012-fenyerejenek-es-nagyszersegenek-tuekroezdes-a-boelcsesseg-szemein-keresztuel&catid=48:2012&Itemid=77

 

 RÉSZLETEK KÉT METATRONI ANYAGBÓL:

 

A FELEMELKEDÉS 12. HULLÁMA ÉS A  NAGY PIRAMIS

Üdvözlet kedveseim, Metatron vagyok a Fény ura, és ezzel a megosztással, szeretetem mindannyiótokat elér.

 

Mesterek vannak olyan bizonyos életidők, melyekben a hatalmas részvételetek jobban kiteljesítik az egyes tér-idő szakaszait, szűkebb értelemben a kvantumugrást.

Ez egy ilyen létidő most. Az energia és az idő annyira felgyorsul, hogy sokkal jobban tudtok kiteljesedni a Földön, és ez az most, ami előkészíti a 2012-es Felemelkedést.

Az emberiség felébredt egy csalfa kiméra korszakából és a hírnökként érkezett álmodozók szeméről lekerül a fátyol és minden elkezd kitisztulni előtte, lassan felébred egy olyan misztikus álomból, egy álomképekkel szőtt faliszőnyegről, amely annyi de annyi évvel ezelőtt kezdődött el és tartott ez idáig. A szirén még énekel, így néha visszaandalítja a megfáradtakat, hogy újból álomba merítse őket. De egy kis hang ott belül hívogatja az álomból ébredezőket, folyamatosan ébresztgeti őket. Ébredjetek!!! A sötét sóvárgó mélység a tiszta elmét továbbra is próbálja meggyűrűzni. De Ti vegyétek magatokhoz erőtöket. Ti Istenek Vagytok és már létrehoztátok a 2012-es Felemelkedés hajnalát.

 

Kedveseim, nagyon is tisztában vagytok azzal, hogy akik itt vannak a bolygón ezekben az időkben, azok gondosan kiválasztottak. Ennek megfelelően, akkor belegyeztetek abba, hogy elfogadjátok ezeket a szerepeket, amikor a bolygó leteszi az érettségi vizsgáját. Ezért is van az, hogy érzitek a harsona hívását, azt, hogy elérkezett a Felemelkedés ideje.

Amint a Felemelkedés végső lépcsőfokára hágtok, érezhetitek azt, hogy minden egyes lépésetekben, ezen az utatokon, veletek vagyunk. A Felemelkedés piramisa ott fekszik előttetek, és feltárul majd mindegyikőtök szavára. Akkor most beszéljünk a titokzatos piramisokról, hogy milyen célból is vannak itt.

 

2012-ről részletesen

 

2012-ben egy gyönyörű és páratlan energiaforrás érkezik meg amit a Felemelkedés 12. hullámának nevezhetünk. Ez egy kristályos sugárzású frekvencia rendkívüli energia impulzusa, amely a Föld bolygóra érkezik. A 2012-es energia-beáramlás a kozmikus hullámzás dinamikájával valóban páratlan és példa nélküli. Már említették azt, többször is nektek, hogy türelemmel kell megvárnotok az erre az esemény megjelenésére szánt időzítést, ennek az összhangnak a megjelenését a bolygón. Ez egy hatalmas (kozmikus) igazodás, és az az alapja, hogy mindez a lelkek megállapodásán alapszik, mert ti játsszátok ki ezt támogató szerepeitekkel a bolygó fejlődésének érdekében. Ez nem egy közhely, sem egy kitaláció, hanem maga az igazság. 2012-re vonatkozóan ti hoztatok felelőséggel (egy döntést), és alkottátok meg benne szerepeiteket, melyek a lélekszerződésetek szerint teljesítitek be. És ezért nagy tisztelettel vagyunk irántatok.

A Felemelkedés 12. hulláma a kreativitás energiájával ruház fel bennetek, energiatámogatást nyújt mindannyiótoknak, és lehetővé teszi nektek, hogy el tudjátok engedni a végső akadályokat ezzel kapcsolatban. 2012-ben az a korszak következik be, amikor a hasonló gondolkodású emberek, összegyűlnek az Egységtudatosság jegyében, és létrehozzák és megalkotják ezzel a tudatossággal az Új Földet, az emberiség új paradigmáját.

 

A Felemelkedés 12. hulláma

 

A Felemelkedés 12. hulláma 2012. január 13.-át követő újhold utáni időszakban indul be, és hatványozottan erősödik fel, míg 2012. december 21.-re érkezik. A kezdeti időszakban ennek a hullámnak az energiáját a piramis (a Nagy Piramis) kapja meg. A piramis fellobbantja ezt az energiát és továbbküldi az elsődleges naplemeznek (spirálisan forgó kozmikus fény és tudás adattára, amit a bolygón egykor a  lehetséges felemelkedés érdekében helyezett el a szíriuszi-plejád szövetség) , és ez eljut az energiaátalakító, földi valósághoz rögzítő energiaátalakító/transzformáló és földelő-csomópontokhoz, (144 ilyen poser van a mely az új hálót rögzíti a földi valósághoz, a 12 naplemezen keresztül, mindegyik naplemez 12 poserre van rögzítve így 12 naplemezX12-vel, az 144 ponton, ezért is 144-es felemelkedési háló a neve) és ez  magába foglalja, beburkolja, körülöleli a Földet és az Omni-Földeket ezzel a kozmikus hullámzással. Ahogy az történt a kozmikus beindítás 2009, 2010, 2011-es kozmikus beindítási hullámok során (9-9-9, 10-10-10, 11-11-11), a  12. hullám kozmikus energiája, oktaéder geometriai formátumon érkezik be a Phi piramisokon és minden természetesen erőcsomópont oktaéder geometriáján keresztül. A hullámzás  első kódjait ezután kiegészülnek majd, a napéjegyenlőségek, napfordulók, fogyatkozások időpontjain egészen 12-12-12-ig, és a csúcsát pedig 2012. december 21.-én éri el. (a 12.-i újraindítást követő 9. napon).

A 12-12-12-ben az új Kristályos Naplemez teljes erejében és elkészülve van a Kristályos Beindításra és a Kristályos rács végső programjának újrakódolásra. Az újraindítás azután helyére rögzíti az új hálót és újraaktiválja a teljes működésébe 2012. december 21.-én. EZ LESZ AZ ÚJ FÖLD SZÜLETÉSNAPJA.

 

2009-ben, (9-9-9)A Kristályos háló átvette a vezető szerepet a földi programozásban a mágneses háló helyett, de teljesen 2012. december 21.-én vette át ezt a vezető szerepet. (hogy zökkenőmentes lehessen az emberiség fizikai változása is).

 

És mi azt mondjuk nektek, 2012. egy különleges teremtő ideje a piramisoknak, és ezért is van, hogy evvel a csatornázás iránymutatásával zarándokolunk Gizába, hogy lehorgonyozzuk

 

Közreadja:www.foldicsillagok.hu

 

METATRON: 2012 – A MAJA NAPTÁR ÉS AZ IDŐ

 

A  majának nevezett naptár, amit jelenleg használtok, eredetileg nem a maják írták, hanem 18.000 évvel ez előttről származik. Az Atlantisziak(Posszeida) a Szíriuszi-Plejád Szövetségtől kapták és az alapját a kristályrezgés technológia alapján a kristály koponyák adták.

 

A maják i.e. 2000 körül kezdték el csak használni, de az eredeti naptár már a maja társadalom előtt létezett, és széles körben használták. A mai maja naptár ennek csak egy részét tartalmazza.

Atlantisz bukása előtt nagyon fejlett kultúrák léteztek a mai Közép-Amerikában, a mai Mexikó és Guatemala területén és Egyiptomban. Ekkor OG szigete (Atlantisz egyik szigete) gyakorolt hatást e területre. Az itt élő társadalmakat, egy magasan fejlett spirituális csoport és elit, tudós papok az Atla Ra tanította, az EGY Törvényének tudására, amely az elme és az anyag fölött állt és multidimenzionális tudatossággal rendelkeztek. Az Atla Ra kapcsolatban állt, a Plejádi-Sziriuszi Szövetséggel és innen ered az eredeti forrása a maja naptárnak.

Az Atla Ra, a megmaradt Atlantiszi gyermekek mester papjai voltak, akik a Vízözön után is megtartották a naptár tudását, és felügyelték a különböző piramisok építését.

Az Atla Ra papok és leszármazottai, mentális mérnökök voltak (gondolattal teremtők), ismerték az antigravitációs technikákat, dematerizálást, amivel meg tudták változtatni az anyag sűrűségét, értették azt, hogy az anyag, a fény spektrumának bizonyos hullámhosszán létezik, és az anyag és antianyag ciklusai részét képezik a fény spektrumának dimenziójának.

Az Atla Rá által kifejlesztett naptár, az egész társadalom számára készült. Jelenleg a naptár többdimenziós értelmezését csak egy szűk réteg érti és tudja használni. A Felemelkedés felé való tudatgyorsulást, azonban nem lehet pontosan egy rögzített arányban meghatározni, mert a gyorsulás mértékét az egyéni szándék és a képességek által megszerezhető és kapható expanzív, kiterjedő energiák szabják meg.

 

A mai maja naptár szerinti 9. hullám, egy korszerű értelmezés, de nem tartalmazza az atlantiszi segítséggel létrejött eredeti naptár teljes tudását, de ez nem von le semmit, nem kicsinyíti le annak jelentőségét, és érvényességi szándékát.

A lineáris idő, egy funkcionális értelmezés, illúzió. A dimenzionális valóság, a Föld tekintetében, egy program sorozatban jelenik meg, de lineárisan értelmezik, bár minden program egyszerre fut. Ezt a programozást egy szerver segíti lefuttatni a 144-es Kristály Hálózatba. A 144-es hálózat alapprogramjaiban a holografikus valóságot az „idő” egészíti ki. Így vannak korszakok, civilizációk, melyeket tartalmaz a hálózat szerver programjai, így aztán érthető az, hogy a civilizációk szinte a semmiből érkeztek, hirtelen alakultak ki, mert a kollektív tudattalanra hatással van a tudatos rács, amely lehetővé teszi megteremteni a valóságot.

2011 és 2012-ben az idő felgyorsul, a percek, órák, napok sokkal gyorsabbak lesznek, minden felgyorsul a Felemelkedés közeledtével. Az idő átalakítja önmagát, átformálja az emberiség tapasztalatait és magát a Föld arculatát is. A Föld átalakítja magát a növekvő napenergiától, a gyorsulás a nagyobb sebességgel érkező fényből érkezik.

 

Közreadja:www.foldicsillagok.hu

http://kristalyhang.wordpress.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3176463
Hónap: 37222
Nap: 737