Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


MI FOG TÖRTÉNNI 2012. MÁJUS 20.-ÁN

Metatron Arkangyal, a Fény Ura Tyberonnon keresztül

A NŐI ENERGIA EGYENSÚLYA - A KOZMIKUS BEINDÍTÁS UTOLSÓ SZAKASZA - A TŰZ GYŰRŰJE NAPFOGYATKOZÁS

részletek

közreadja: www.foldicsillagok.hu

welcome_clip_image002_0212.jpgÜdvözlet drága Emberek, Metatron Vagyok a Fény Ura. Üdvözöllek és Tisztelettel vagyok mindegyikőtök iránt a Feltétel nélküli szeretetben és a Jelenlét tér vektorán belül én gondoskodom rólatok most.

És akkor beszéljünk a Kozmikus Beindításnak nevezett esemény utolsó szakaszáról. Valóban ennek a befejeződése nagyon közel van mégpedig a 2012-es lineáris évetek végén.

A Kozmikus Beindítás teljesüléséhez, ahogy már korábbi üzeneteimbe is említettem a Kristályos Geometriai Kódok letöltése szükségesek, ahhoz, hogy a bolygó kiterjedjen a 12 dimenziós valóságba. A Földi kódok (geo-kódok) a koherens fény nyelvében, a koherens kristályos fény nyelvében vannak.

Kedves Emberek. Az Igazságotokat a valóságban a geometrikus hologram tudatos koherens energiájának belehelyezése jelenti. Tehát rendkívül fontos megérteni a Szent Geometriát, messzemenőleg ez több, mintha a matematika egyik ága lenne. Ez egy élő, éltető szent tudomány és egy aspektusa a szent rezgésnek, amelyet úgy is hívhattak, hogy ez a Feltétel Nélküli Szeretet. Ez egy olyan szent tudomány, amely ebben az esetben, a fizikai kettősségen belüli térnek és időnek minden apró részletét kialakítja.

 

Mi fog történni 2012. Május 20.-án

A Tűz Gyűrűje (egykori Lemuria területe, ma a Csendes-óceán vulkánokkal és apró aktív szigeteivel körülövezett területe: pl. Hawaii) éves Napfogyatkozása, 2012. Május 20.-án egy egyedi hangolással egy energia beágyazást hoz létre, amely kifejezetten a Galamb fejére (Amerika kristályos potenciállal rendelkező terülte, amely egy galambot formál). A Moody Garden Piramisokra(Texas területén) és ugyanúgy az egyiptomi Gizai Piramisokra irányul.

Ez az energia, úgy mint a Kozmikus Beindítás végső hulláma, nőies energia jelleggel, rezgéssel bír. Mindez a Föld (energia) egyensúlyát fogja segíteni azokon a helyeken ahol férfias energia-egyensúlytalanság van. Egyiptom és Texas mind ilyen példa az egyensúlytalanságra. Bár vannak még valóban sötét foltok a fénnyel jobban kiegyensúlyozott területeken, de a legfontosabb egyensúlytalanságot teremtő helyek az iparvidékekre és a patriarchális déli bibliai övezetre esnek (Libanon, Szíria, Izrael, Palesztina, Jordánia, Egyiptom).

 

A beáramló nőies energia, jelentős mértékben segíteni fogja az (energiai) egyensúly kialakítását, de ne feledjétek el azt, hogy ez nem a nőkről vagy férfiakról szól, hanem arról az energiáról, amire a Földnek szüksége van, hogy még jobban egyensúlyba kerüljön a kettősség, annak érdekében, hogy beköltözzön a polaritásmentesség világába és birodalmába.

 

A Moody piramisok rendkívüli szerepet fognak ebben játszani (ugyanúgy ahogy a Gizai is), hogy elérhessük ezt az egyensúlyt, de lesz még egynéhány lineáris év, hogy teljesüljön. Kozmikus nézőpontból, bár azt mondhatjuk, hogy valójában ez megtörténik és 2012-ben a Tűz Gyűrűje Napfogyatkozás idején lehorgonyzódik.

 

Azok közületek, akik a „fénykódok hordozói”, különleges szerepet játszanak az új egyensúly elérésében. Így látogassátok meg Gízát és a Moody piramisokat 2012 és 2013-ban. Hangvilláitokat hangoljátok fel F-dúrra, mert ez a frekvencia fogja megnyitni bennetek a fény kapuját.

 

A Kozmikus beindítás Kódja

 

A Metatroni forrásból eredő fénykódok, feltétlenül szükségesek a felemelkedés szempontjából. Úgy kell figyelembe venni azokat, hogy olyan energiafeltöltéssel rezonálnak, a holografikus betétekbe való belehelyezésekben, amelyek, geo-információs kapui az Omni Föld (12 dimenziós Föld) diplomájának megszerzésében. Ez egy programfrissítés, számítógépes terminológiával élve.  Felemelkedés utolsó hullámának első letöltésekor, túlfeszültség lép majd fel a „Tűz Gyűrűje” Napkitörés idejében, 2012. május 20.-án, amely később kiárad majd a 12-12-12 tripla dátum kapu nyitásának idejében. Függetlenül attól, hogy akarja ezt az emberiség vagy sem, akár megérinti ez tömegesen vagy sem, azt mondhatjuk nektek, a világ elkezdi átalakítani önmagát, mert valójában ez nem vita kérdése, hanem az átalakulás a tehetetlenségi erejével, sokkal gyorsabban zajlik le a valóságotokban, mint korábban, a lineáris és az Omni Föld szempontjából.

 

Valójában a végső, befejező szakaszába lépett a Kozmikus Beindítás, ahogy már azt előrevetítettük. 2012. május 20.-án a Napfogyatkozás négy elsődleges szempontot foglal magába.

1, Kiáradnak a régen szunnyadó kristályos energiák és kialakítják az Új Égbolt kettős spirálját.

2, A kristályos átmenet korábbi verziója a Mer-Ka-Bah, átvált a Mer-Ka-Na egyesített kristályos mezejének zéró-pontjára.

3, A férfi-női energiák szerves kiegyenlítésének záró szakasza kezdődik.

4, Az 5-12 dimenziók teljes integrációja az 1-4 dimenziók harmonikus határterületeibe. A 12 dimenzió kombinációja megalkotja a 13. mezőt. A kvantum mező dimenziói egyesülnek.

 

4 fontos kiegyensúlyozó időpont A Tűz Gyűrűjén belül

 

2012. március 20. Napéjegyenlőség. A Kozmikus Beindítás 4. és utolsó hullámának letöltése, majd a Kristályos kódok kibocsátása a május 20.-ai Napfogyatkozásba.

Május 20. A Tűz Gyűrűje Napfogyatkozás a Kozmikus Beindítás végső szakaszának a csúcspontja. Az emberiség makroszintű integrációja. Az Istenség férfias aspektusának egyensúlya az Istenség női aspektusának kiegyensúlyozó hullámán keresztül. Az Arany Delfin energia beérkezésének kezdete.

Június 4. Holdfogyatkozás. Az emberiség makroszintű integrációja a Szent Női energián keresztül.

Június 6. A Vénusz Átvonulás. A Szíriuszi-Plejád Szövetség integrációja. Az Arany Delfin energiák visszatérnek teljesen. Az Isteni férfi és női energiák teljes integrációjának kezdete.

Június 20. Nyári Napforduló. Rendkívüli erőssége kiemelkedik a többi időponthoz képest. Nagyon intenzív és kiegyenlítő energia, amely magába foglalja a Kozmikus Beindítás energetikai kódjainak végső beáramlását és minden akadályt elhárít az útjából.

 

www.Earth-Keeper.com

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3044562
Hónap: 11004
Nap: 464