Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 – Ki hozza az ítéletet?

2012. Március 02. - Szerző : Száraz György

Nincs kőbe vésett jövőnk, de ez távolról sem jelenti azt, hogy ne lennének jövőképeink, s végképp nem sugallja azt, hogy ne lennénk felelősek a saját sorsunkért. A Nagy Egészet nevezhetjük Tiszta Lehetségességnek, s rajtunk áll, hogy milyen minőségű eseményeket vonzunk magunkhoz immateriális, azaz gondolatai, érzelmi és spirituális, továbbá anyagi cselekedeteinkkel. A próféciák azonban sokat elárulnak a kozmikus kreatív energiáink mozgásteréről.

 

Amikor az ember kijelenti, hogy neki nincs életfilozófiája, akkor is van, csak nem így hívja. Mindenkinek vannak gondolati koncepciói arról, hogy ki ő, mi ez a világ, hogyan működik az ember és a világegyetem. Sőt mi több, egyöntetű pszichológiai igényünk, hogy tudjuk, honnan jöttünk és merre tartunk. Azt már kevesebben veszik komolyan – szerintem helytelenül –, hogy döntéseinket befolyásolják bizonyos energiák. Az emberek tudatossága példának okáért nem véletlenszerűen irányul egy adott korban bizonyos vallások, politikai irányzatok vagy éppen a spiritualitás felé. Ezzel azt is állítom, hogy nem csak az emberi tömeg tudatossága mozgatja a világ eseményeit, hanem vannak olyan többdimenziós makrokozmikus változások, amelyek még a tömegeket is magukkal ragadják, lévén magasabb világokból erednek. Olyan magasabb rendű világokból, ahonnan az egész fizikai lét származik. Így ha a magasabb dimenziókban megváltozik valami, vagy szándékosan megváltoztatnak valamit, akkor idelent az események szükségszerűen mennek végbe. Ez szerintem egy nem elhanyagolható oka a 2012-től kezdődő tudatváltásnak, illetve globális felébredésnek.

 

Nem véletlen, hogy Nostradamustól kezdve Edgar Cayce-n át korunk valódi polihisztor gondolkodóiig mindenki előre látta, hogy nem világvége, hanem egy világváltás fog bekövetkezni a 21. század első évtizedeiben. Ez a fordulópont az idei évben minden eddiginél kitapinthatóbb, hiszen a bőrünkön érezzük, hogy a múlt sebei felszakadnak, s hogy le kell rendeznünk, avagy zárnunk mindazokat a dolgokat, amelyekkel eddig nem tudtunk mit kezdeni. Nem túlzás azt állítani, hogy ez az idők szava.

 

Ennél fogva, ami ma a világunkban végbemegy, az nem önbeteljesítő jóslat, nem csupán alacsony rezgésű hiedelmeink kollektív energiatömegének karmikus visszahatása, nem csupán beharangozott és feltupírozott világvége-próféciák leképződései, hanem az Új Korszak születésének elkerülhetetlen vajúdása. Te miként vajúdsz? Neked tetszik ez? Számomra nem tetszetős végignézni, ahogyan az emberek elszámolnak az Igazság Istennőjével, ahogy közeledik Isten Haragja és joggal okoz természeti katasztrófákat, gazdasági válságokat és elképesztő hekatombát.

 

Sokan mindezt előre megjósolták. De a józanul gondolkodó emberek lelkének sugallatai is ezt diktálják. A Földnek ki kell emelkednie ebből a posványból, rezgésének meg kell közelíteni azt a szintet, amely a több kiterjedésű univerzum életével kapcsolja össze az egyes ember tudatát. Az emberi tudat ugyanis képes érzékelni a magasabb dimenziókat, Isten teremtésének megannyi arcát. 

A próféciák sorát a maják vezetik, mivel az ő ciklikus időfelfogásuk vált a legnépszerűbbé és közismertté, de sok más prófécia is hasonló tendenciákat erősít meg. Igaz, nem mindegyikből következik 2012 apokalipszise. Az viszont igen, hogy innentől kezdve a sötétség oszlani kezd, s az emberek harmadik szemét fedő hályog lassacskán eltűnik.

 

A maja naptár Nagy Körének 13. Baktunja jár le 2012. december 21-én. Ez annak a kb. 5126 éves ciklusnak a zárónapja, amely 3114. augusztus 13-án vette kezdetét. A maja indiánok szent könyvének sokan adnak ma hitelt.

 

Willaru Huayta, kecsua indián és spirituális ébredésről közvetítő tanításaiban azt állítja, hogy 2013-ban ér véget az inka időszámítás. A kecsua indiánok elég jártasságra tettek szert az inka naptárak tanulmányozásában és értelmezésében, úgyhogy nincs okunk kételkedni tudásukban.

 

Az indiai hagyomány nem szentelt kimagasló jelentőséget 2012-nek. Eszerint a Sötét Kor végét nem az idei évre prognosztizálja, hanem jóval későbbre. Azon felül az indiai bölcsek időszámítása egy folyamatot lát ebben és nem egy egyik napról a másikra bekövetkező istencsapását.  Igaz, az indiai szent iratok olyan hihetetlenül kicsi és hatalmas időegységekről is szólnak, amelyeket az avatatlan emberi elme képtelen felfogni. Egy szó, mint száz, a vég elkezdődött, s egy új korszak van születőben, de ezt nem mindenki akarja elfogadni. Érzésem szerint sok kijózanító meglepetést tartogat a jövő mindannyiunk számára.

 

Boldog napot!

http://www.boldognapot.hu

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3175691
Hónap: 37007
Nap: 605