Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012-es prognózis

2012. Március 23. - Szerző : Horváth Zoltán előadása alapján szerkesztette Száraz György

 

A 2012-es év nagyon sok kihívást tartogat a számunkra. Akik szeretik a kihívásokat, azoknak egy izgalmas időszak lesz. Ezek a hatások azoknak az embereknek kedveznek leginkább, akik úgy érzik, hogy megfeneklettek a jelenlegi életükben. Lehet ez vállalkozás, tanulás, önismeret, családi élet, párkapcsolat, spirituális fejlődés, vagy akár egyéb önérvényesítés. Ez mindenre vonatkozik! Lássuk lebontva az egyes életterületeket!

 

Olyan időszak elébe nézünk, amikor mindenképpen nyitottnak kell lennünk a lehetőségekkel szemben, különben azok elmennek mellettünk. A nagy fejlődési korszak lezárulásával az emberiség életében egy új ciklus kezdődik. Ebbe segít át bennünket ez a 2012-es év. Ezért természetes, hogy jellegében egy rohanó, villámgyors időszak lesz. Ez az év a nagy változásoknak és a nagy újításoknak a jegyében fog telni.

 

Akik nagyot akarnak változni valamiben, azoknak ajánlom

  • a február végétől március végéig terjedő időszakot
  • az április végétől június elejéig tartó periódust
  • az augusztus végétől október végéig tartó szakaszt
  • a március és az október kiemelt hónapok lesznek

 

Tehát ezek az időszakok a kezdeményezésnek, a megrekedt életből való kilépésnek, a beragadt ügyek lezárásának vagy újraindításának, illetve az új dolgokba való belekezdésnek a jegyében fognak telni, illetve támogatják ezeket. Ne felejtsük el, hogy ez egy nagyon gyors tempójú év lesz! Ezért határozott tervekkel kell hozzáállnunk a dolgokhoz.

 

2012-ben ki kell használnunk a Naprendszer változásait és azt a mindent átható, újító szellemet, amit az év sugároz magából. Ez két időszakban lesz nagyon erős: márciusban és októberben. Kedvezni fog az év annak, hogy új tevékenységeket próbáljunk ki, illetve hogy belekezdjünk új ötleteink megvalósításába. Aki meg meri lovagolni ezeket a hullámokat, az sikeres lesz, szinte bármilyen területről is legyen szó.

 

Önfejlesztés és anyagi terhek

Egy másik életterület önmagunk fejlesztésének és az ezzel kapcsolatos anyagi terheknek a témaköre. Ha az ember iskolába jár, ha az ember tanulni szeretne, ha az embert hozzásegíti a fejlődéséhez egy utazás vagy valamilyen beruházás, az a jövőjét alapozza meg. Aki 2012-ben önmagába ruház be, az hosszú távra biztosítja be a jövőjét. Ez az egész évre vonatkozik. Bármennyire nehéz is ezt elhinni, így van. A 2012-es év ebből a szempontból olyan, mint egy szerencsemalac. Aki önmagába ruház be ebben az évben, az ennek később a tízszeresét fogja visszalátni haszonban. Úgyhogy, ha nagy elhatározás előtt állunk, ha azon gondolkozunk, hogy költsünk-e erre az életterületre vagy ne költsünk, akkor én azt mondom, hogy inkább húzzunk a nadrágszíjon, de költsünk mindenképpen és ruházzuk be önmagunkba, mert ezzel a jövőnket alapozhatjuk meg.

 

Akit az emberi kapcsolatai és a párkapcsolatai érdekelnek és ebből a szempontból akar változtatni az életén, annak a következő időszakok lesznek kimagaslóak a 2012-es évben:

  • a február végétől március végéig tartó időszak
  • a június végétől július végéig tartó időszak
  • a december hónap

 

Hogyha valakinek nincs párja, akkor ebben az időszakban kell a legjobban bedobnia magát: társasági életet élni, társkeresőre regisztrálni, bármi olyan dolgot tenni, amivel segíthet magán.

Ezekben az időszakokban végezze el magán azokat a változtatásokat az ember, amire vágyik: új frizura, diéta, új öltözködési stílus stb. Ekkor fogja a legtöbb visszajelzést kapni az életben, illetve ekkor fog sikerülni legjobban ez a beavatkozás. Ne feledjük, hogy mivel ez egy nagyon gyors tempójú, a változásokról szóló időszak, ezért ebben az évben nagyon sok minden lehetővé válik az ember számára és a változástatások szempontjából ez egy nagyon-nagyon sikeres időszaknak ígérkezik.

 

Ha az ember munkahelyet akar változtatni

Ha valaki el akar jönni egy régi helyről és egy új helyre szeretne menni, akkor erre kiemelten jó időszak az április elejétől május végéig tartó időszak.

Illetőleg, hogyha az embernek vannak kapcsolatai és a kapcsolatai révén szeretne új munkát szerezni magának, akkor a szeptember elejétől november elejéig tartó időszakot javasolnám arra, amikor be lehet indítani a kapcsolatokat, és amikor a kapcsolatok támogatása a legerősebb lehet az életünkben.

 

Vállalkozás és karrier

Ha a vállalkozásról van, szó, akkor a merészség a kulcsgondolat. Vállalkozások szempontjából kiemelten jó időszaknak mondható:

  • a március
  • a május
  • a szeptember
  • az október

 

Sok olyan dolog történhet ezekben a hónapokban, amikkel kapcsolatban úgy érezheti az ember, hogy a javára fordíthatja a történések hatásait. Viszont egy dolgot nem célszerű elfelejteni: lépni kell, keresni kell a lehetőségeket és folyamatosan dolgozni kell az ötleteken. Ha az ember változtatást tervez vállalkozási szempontból, azt mihamarabb érdemes megkezdenie. A legjobb, ha már 2011 decemberében, januárjában és februárjában megterveztük az utat és a pontos irányokat, s márciusban belekezdenünk a változtatásokba. A március hónap kimondottan kedvez annak, hogy az ember a jól végiggondolt ötleteit következetesen megvalósítsa.

 

Aztán ha a vállalkozáson nem akar változtatni az ember, de sikeresebbé akarja tenni, akkor pedig a május és a szeptember hónap az ő időszaka. Ekkor kell fényesítgetni, tisztítgatni, jobban megmutatni, reklámozni minden kezdeményezést, mert ez az az időszak, amikor javíthat az ember a helyzetén.

Az október pedig a lendület hónapja. Ha az ember nagy durranásra készül, és ezt 2013-ra vagy 2012 végétől tervezi, akkor az október a lendület hónapja.

 

Családi kapcsolatok

Ha az ember önmagán és/vagy a családi állapotán akar változtatni, s úgy érzi, hogy ehhez szüksége van a sors támogatására is, akkor nagyon ébernek és nagyon elszántnak kell lennie, hogy észrevegye és meg merje lépni azokat a dolgokat, amelyeket az idők jelei mutatnak az ő számára. Olyan kapuk nyílnak meg ebben az évben, amelyek a családot és a családi együtt maradást erősítik, hiszen női jellegű évről lesz szó. Ezért a család védelme, a családi rend helyreállítása, a családi béke megteremtése rendkívül támogatott, különösen a június közepétől július végéig, illetve a november elejétől december végégi tartó időszakban.

Maguk az energiák – a női energiák – azt erősítik az emberekben, hogy törekedjenek a kiegyensúlyozott családi életvitelre. Az energiák hozzásegítik az embert, hogy több percet tudjon a szeretteire szánni, illetve velük tölteni.

 

Családi szempontból a lehetőségek éve a 2012-es. Mit támogat? Például a gyermekvállalást. Ha valaki áldott állapotba szeretne kerülni, de ezzel kapcsolatban nehézségei vannak, akkor kiemelten fontos időszak lesz a számára:

  • a március hónap
  • az április hónap
  • az augusztus
  • a november

 

Ezek azok a hónapok, amikor az ember építheti azt, amije van, amikor bővítheti a családját, és amikor kellő elszántsággal és lendülettel számos lehetőség nyílik meg az ember előtt családjának gyarapítására.

 

Önérvényesítés és helyreállítás

Ha valaki érvényesíteni akarja magát és meg akarja mutatni azt, amije van, és ezzel akar sikeressé lenni, akkor neki áprilisban, júniusban, júliusban és szeptemberben kell megmutatnia magát. Ekkor tud az ember a legjobban az erősségeire építeni.

 

Ha az ember valakivel helyre akarja állítani a kapcsolatát, hogy kedvezően alakuljanak a viszonyai, ha el akar simítani bizonyos feszültségeket, akkor a február, a május és a június hónapokat ajánlom a figyelmébe, mert ezek egy nagyon kedvező időszakok a magánélet alakítására.

 

Szellemi fejlődés

Spirituális szempontból az egész év kiemelt jelentőséggel bír. Nagyon fontos az intuíció és a változási készség. Azt mondják, hogy a bölcs a könnyűn keresztül teljesíti be a nehezet, a világ dolgai pedig általában a könnyűvel kezdődnek. Nem szabad összetéveszteni a megérzést az egós vágyakkal és az önbecsapással. Ez nagyon fontos. Az intuíció olyasmi, amit az ember a zsigereiben érez. Ne a virágszirom tépkedésére gondoljunk: szeret, nem szeret; összejön, nem jön össze; meg tudom szerezni, nem tudom megszerezni.

Sokszor hallani olyat: ” Oh, érzem, hogy ő az igazi. Minden olyan tökéletes. Ő lesz életem párja.” Azután, pár hét múlva meg azt mondja az illető, hogy „nahát, de benéztem, mekkora csalódás volt”. Ez nem csak a párkapcsolatokra, bármire vonatkozhat. Az intuíció a világegyetem természetes energiája, amit az ember a zsigeriben érez, a bensőből jön elő, s nem a gondolkodás és az agyalás eredményeként tör fel bennünk.

 

Boldog napot!

http://www.boldognapot.hu


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3175691
Hónap: 37007
Nap: 605