Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Multidimenzionális tanácsadás

 

Multidimenzionális tanácsadás
 
Multidimenzionális tanácsadás
 
 
 
Suzanne Lie (PhD) oldala bemutat nekünk egy pszichoterapikus módszert, mely az új multidimenzionális létben történő felemelkedésnek, az örömök befogadásának és a mindennapi élet kihívásainak gyakorlati aspektusain alapul.
 

Multidimenziónális tanácsadás
 
Számos dimenzió áll rendelkezésünkre. Az összes előző személyiségünket egyesítjük önmagunkban. Ezért megtalálható bennünk a gyerek, a tinédzser, a felnőtt, a barát, a partner, a szülő, a feleség vagy a férj. Mindemellett másképp viselkedünk különböző emberekkel. Létezik bennünk az a személy, aki a közeli barátunk, aki nem olyan közeli barát, az a személy, akivel intim kapcsolatot létesítünk, az, akivel családi körben találkozunk, az, akivel dolgozunk, stb.
 
Sokfélék vagyunk a tudatunkban és a testünkben. Tulajdonképpen olyanok vagyunk, mint egy város. Ebben a városban minden ember MI vagyunk, és MI vagyunk a polgármester is. Mint polgármester az a dolgunk, hogy meghallgassuk az összes polgárt, segítsünk nekik problémáik megoldásában és biztosítsunk egy erős, megbízható törvényt arra az esetre, ha valaki veszélyezteti a másikat a városban.
 
A polgármestert a többség választja meg. Tehát, ha a többség sérült gyerekekből, áldozatokból és felelőtlen szülőkből áll, akkor ők hozzájuk hasonló polgármestert preferálnak. Ebben az esetben a város nem lesz kellemes hely. Viszont ha a város elsősorban öntudatos felnőttekből áll, akkor egy öntudatos polgármestert fognak megválasztani, és ezáltal a város sokkal boldogabbá válik.
 

Háromdimenziós én / self
 
A polgármester képviseli a polgárok többségét. Saját élettapasztalatunk teremtette a sérült gyerekeket, az öntudatos szülőket és a többi polgárt. Énünk ezen részei reprezentálják a tudattalan és a tudatos háromdimenziós énünket / a selfet. A multidimenzionális tanácsadás segíthet nekünk megtalálni és / vagy létrehozni a mi öntudatos felnőttünket. Ez a felnőtt képes meggyógyítani lelkünk sérült részeit és ezáltal egy boldogabb, még teljesebb életet élhetünk.
 
A dimenziók a különböző létsíkok rendezését jelentik a hozzájuk tartozó rezgés szerint. Minden dimenzió rendelkezik a hozzá tartozó rezgés szerint kialakított törvényekkel és elvekkel. További információkért a dimenziókról és a multidimenzionális tudatról kattintson az alábbi linkre: www.multidimensions.com/MDC/mdc_home.html
 
Ahhoz, hogy háromdimenziós életünknek jó polgármesterei legyünk, először el kell érnünk a magasabb dimenzióban elhelyezkedő énünk szintjét. Azaz magasabb dimenziójú énünk segítségünkre lehet abban, hogy meggyógyítsuk sérült énünket és, hogy legerősebb énünk álljon a “városvezetés” élére. Eredetileg a magasabb dimenziójú énünk a négydimenzós énünk. A negyedik dimenzió a mi auránk, amely egy oktávval a fizikai, háromdimenziós énünk felett rezeg.
 

Alsóbb négydimenziós, sérült énünk
 
A negyedik dimenzió olyan, mint egy tó, melynek alja a legközelebbi pont fizikai létsíkhoz. A negyedik dimenzió legmagasabb frekvenciájú pontja a tó felszínén található, melyet az ötödik dimenzió világít meg. Minden, a háromdimenziós életünkből származó feldolgozatlan traumánk, félelmünk, konfliktusunk és sérelmünk raktározódik a tó alján, ami általában a tudatalattink.
 

 
Ezek az emlékek és érzések közvetlen összeköttetésben vannak fizikai testünkkel és tudatalattinkkal. Ha nem tudatosítjuk magunkban, hogy ezeket a titkokat meg kell gyógyítani, aztán szabadon kell engedni őket, akkor súlyos problémákat okozhatnak. A legtöbb viselkedésünket a tudatalattink irányítja, tekintve, hogy túl sok energiába telne, hogy az összes fizikai reakciónkat és arckifejezésünket átgondoljuk.
 
Ezek a tudatalatti folyamatok a négydimenziós tó alján keresztül mindennapi életünkbe szivárognak, hogy megmutassák valódi érzéseinket. A másik gond az, hogy ezek a raktározott események megbetegíthetnek, vagy megsebesíthetnek minket. Szeretjük azt hinni, hogy minden érzésünk elménkben található. Valójában érzéseink többnyire hormonrendszerünk reakciói, mely érzéseinket egész testünkben szétárasztja. Ha örülünk vagy szeretünk valakit, akkor nyugodtak és békések vagyunk. Azonban, ha félünk, bánkódunk, vagy haragosak vagyunk, akkor idegesnek, feszültnek vagy rosszkedvűnek érezzük magunkat.
 
Ha figyelmen kívül hagyjuk azt, amit érzéseink szeretnének közölni velünk testünk által, zavar támad immunrendszerünkben, izomrendszerünkben és koncentrációnkban, melytől betegek lehetünk. Ekkor ezek a megbetegedések az egyetlen kommunikációs csatornái érzéseinknek. Valójában az érzéseink olyanok, mint az autók műszerfala. Ha zavart észlelünk és rögtön az autószerelőhöz megyünk vele, nem lesz semmi probléma. Viszont, ha a figyelmeztető jelzést figyelmen kívül hagyjuk, a probléma súlyosabbá válik. Érzéseink kifejeződnek még akkor is, ha kontrollálni tudjuk őket. Más szóval, ha hallgatunk a suttogásra, nem kell szenvednünk a kiabálástól.
 
Ezért figyelemmel kell követnünk tudatalattink üzeneteit, cselekedjünk, ha szükséges, majd ürítsük ki a szemetest. Nem tudatosíthatjuk mindig a kellemetlen érzéseinket életünk során folyamatosan. Ezért érzéseinket gyakran figyelmen kívül hagyjuk egészen addig, amíg testi tüneteket produkálnak. Ez a folyamat olyan, mint amikor megkapjuk a postát. Milyen gyakran csináljuk azt, hogy félretesszük a levelet, mielőtt elolvasnánk? Nem dobjuk ki, hiszen lehet, hogy valami fontosat írtak nekünk. Ha ezt gyakran csináljuk, lassan egész nagy levélkupac fog összegyűlni. Ezért minél előbb el kell olvasnunk a leveleinket (érzéseinket). Így rögtön rájövünk, hogy mit érdemes elengedni, mit érdemes fejleszteni, mit érdemes élvezni.
 
Hányszor engedtük meg, hogy a stressz felhalmozódjon bennünk egészen addig, amíg kellemetlenül, rosszul vagy fáradtnak érezzük magukat? Ekkor elgondolkodunk azon, hogy miért érezzük magunkat lehangoltnak, magányosnak vagy olyan embernek, akivel senki sem törődik. Hasonlóan, hányszor engedtük, hogy a gyerekeink mosolyogjanak, vagy hányszor sikkadtunk el egy szép nap, egy barát szívélyes üdvözlése vagy egy lehetőség felett, mely örömet szerezhetett volna nekünk. Ha nem szemléljük tudatosan a körülöttünk lévő világot, sok lehetőséget elszalasztunk, melyek boldoggá tehetnek minket.
 

A négydimenziós én legmagasabb szintje
 
Jó polgármesterré válás alkalmával megtanultuk tudatosítani cselekedeteinket és támogatni a gyengébbeket, így városunk / tudatunk kitágul. Ekkor elkezdünk üzeneteket kapni a legfelsőbb négydimenziós énünktől, más néven a mi jelenlétünktől. Ekkor világossá válik, hogy a sérült gyerek, a lehangolt tinédzser és a fásult felnőtt visszatartott bennünket. Ekkor kezdődik a móka, ugyanis jelenlétünk elkezdi feléleszteni bennünk a vágyat a kreativitásra, az élet élvezetére és szándékaink kinyilvánítására. A legtöbb gyerek kapcsolatban van saját jelenlétével addig, amíg tinédzserré válnak vagy valami trauma éri őket. Az ilyenfajta ártatlanság elvesztésekor szomorúvá vagy magányossá válnak, mintha elveszítenénk legjobb barátunkat. Valójában el is vesztettük.
 
Szerencsére mindennapi életünk zűrzavara és a jelenlétünkkel való kapcsolatfelvétel lehetővé tette, hogy mélyreható munkát végezzünk. Ezt megelőzően nem végezhetjük el ezt a munkát, hiszen nem rendelkezünk a spirituális jelenlét iránymutatásával, ami nélkül nehéz lenne a tudatalatti mélyére hatolni. Mindemellett a vidámság, a kreativitás és az ambícióink hajtanak minket. Ekkor kezdődik az igazi multidimenzionális tanácsadás.
 
A tanácsadás multidimenzionális jellegű, mert a mi négydimenziós énünk egyre magasabb jellemvonásokat közöl a multidimenzionális énünkről, amely az önbecsülésünkből eredeztethető, mely lehetővé teszi, hogy egyre mélyebben kutassunk tudatalattink raktározott érzései között. Ezeket az archívokat felszabadítjuk tudatalattinkból, és ezzel egy időben testünkből is ki kell engednünk őket. Éppen ezért multidimenzionális jellegű munkát végzünk, azaz megtisztítjuk a háromdimenziós énünket, és egyúttal kiürítjük a raktározott érzéseket a négydimenziós énünkből.
 
A legmagasabb szintű énünk bólyaként szolgál a tó tetején, hogy segítségével szeresse és bátorítsa sérült énünket, mely a négydimenziós tó alsóbb szintjein helyezkedik el. Sokaknak közülünk sikerült fenntartania a kapcsolatot lelkével, ezáltal részesülve annak szeretetéből és iránymutatásaiból. Viszont ennek a folyamatnak az egyik részét a lélek sötét éjszakájának nevezik. A sötét éjszaka akkor fordul elő, mikor az élet egyik kihívása olyan nehéz vagy kilátástalan, hogy a kapcsolat megszakad a lélekkel. Lelkünk belső hangja nélkül elhagyatva érezzük magunkat egy ellenséges világban.
 
Mi választottuk azt, hogy megtapasztaljuk, hogy milyen egyéniségnek lenni a háromdimenziós Földön. Ennek a folyamatnak egy részében megtapasztaljuk azt, hogy milyen teljesen egyedül lenni életünk fontos pillanataiban, hogy mindebből tanuljunk. A sötét éjszaka rendkívül bonyolult jelenség, de amint megértjük, hogy MI vagyunk saját valóságunknak a megteremtői; az egyetlen út, hogy felébredjünk ebből a sötétségből az, hogy megtaláljuk a MI belső fényünket. Most, amikor több sötét éjszakával kell szembenéznünk, most kezdünk multidimenzionális felnőttekké válni.
 

Az ötdimenziós én
 
Miközben felemelkedünk, újra felvesszük a kapcsolatot lelkünkkel. Felnőttkorban, a sötét éjszaka utáni felemelkedés közben rájövünk, hogy lelkünk nem a Mennyben található, hanem saját magunkban, énünkben. Ekkor tudatunk kitágul, a negyedik dimenzió tavának felszíne fölé emelkedik, és megvilágítja az ötödik dimenzió fénye. Ezután készen állunk arra, hogy egy bensőséges kapcsolatot alakítsunk ki köztünk és a multidimenziónális énünk között, amely az ötödik és annál magasabb dimenziók frekvenciáján rezonál.
 
Miután kialakítottuk ezt a kapcsolatot, megkezdhetjük letölteni, integrálni, kifejezni multidimenzionális énünket a mindennapi életünkbe. Ez egy dinamikus folyamat, és mint ilyen, végtelen, nincsen teljes állapot. Mindannyiunk zseniális, multidimenzionális lény, tele bölcsességgel, erővel és szeretettel. Viszont, amikor felvesszük háromdimenziós alakunkat, elfelejtjük azt a magasabb dimenziójú énünket.
 
Miután egyre jobban megismerjük mindennapi valóságunkat, azaz minél behatóbban ismerjük gondolatainkat, érzéseinket, annál könnyebben kezdjük el használni az ERŐNKET, hogy teremtsünk egy olyan világot, melyet szeretünk. Egyúttal elfogadjuk, hogy lesznek nagy pillanatok, kihívások, melyekkel BÖLCSEBBEKKÉ válunk. Ennek a bölcsességnek a segítségével megoszthatjuk énünket másokkal, és hozzájárulhatunk a közös valóság felépítéséhez, melyben mindannyian részt veszünk.
 
Valóságunk megteremtése egyszerre jó és rossz is, de arra sarkallja énünket, hogy egyre magasabb szintekre lépjen. Minél jobban kiterjesztjük tudatunkat a magasabb dimenziójú énünk felé, annál jobban tudatosítjuk magunkban a három- a, két- és az egydimenziós énünket, csakúgy, mint kapcsolatunkat a kvantumállapottal. Ezért minél magasabb szintre emeljük énünket, annál jobban kiszélesítjük emberi énünket, hogy aztán meggyógyítsuk nem csak a jelenlegi életünket, hanem az előző életeinket és a párhuzamosan futó létsíkokon zajló életünket is.
 
Tudatunk egy folyamatosan terebélyesedő kerthez hasonlít. Még azután is szeretettel és gyengédséggel gondozzuk, miután kiírtottuk a gazokat, tápláljuk a földet és új, egészséges növényeket vetettünk bele.
 
 
Ha szüksége van segítségre útja során, lépjen kapcsolatba velem:
 
310 540-1313
Utazásomat részletesen dokumentáltam:  www.multidimensions.com . Suzan Caroll nyomán.
 
Tanácsadással kapcsolatos kérdésekben rendelkezésükre állok személyesen (Santa Monica és Redondo Beach), valamint telefonon. Websiteomon keresztül felvettem a kapcsolatot felemelkedett emberekkel. Szerencsések vagyunk, hogy a jelentős átmenet idejét éljük. Viszont amiatt az átmenet miatt lesz szükségünk tanácsra.
 
Magyar fordítás: Chalhoub Nidal


forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3119893
Hónap: 17353
Nap: 521