Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Saint Germain üzenete 2012 Május 31

2012 Május 31
Csatornázta : Melanie Lafont

saint.jpegKedveseim,
Sokkoló hírekkel jelentkezünk!
Én, Saint Germain és az Arcturianok felhatalmazást kaptunk, hogy informáljunk titeket, hogy néhányan az űrbéli testvéreitek közül leszálltak a bolygótokra. Néhány hajó engedélyt kapott arra, hogy leszálljon a földetekre, pontosabban Roswellben (USA) és Staffordshireben (Anglia). Az elsők között voltak akik leszálltak a Plejádiak és az Arkturianok : a Plejádiak, mert annyira közel álltak a civilizációtok kezdetéhez és az Arkturiaiak a vezetői képességeik miatt, ahogy a bonyolult folyamatokat kezelni tudják. Az Arcturianok azok, akik folyamatosan figyelemmel kísérték a folyamatokat, ami egyrészt a spirituális fejlődéseteket, másrészt a Közzététel projectet illeti. Kapcsolatba léptünk Obama elnökkel és más hatóságokkal, hogy kigondoljuk a módot, ahogy további segítséget adhatunk nektek, hogy kihirdessétek a Közzétételt a világotokban. Akikkel kapcsolatba léptünk kormányzati tisztségviselők, a földi személyzet akik a közzétételben segédkeznek. Obama a jelenlétünkben fogja nyilvánosságra hozni a Közzétételt, a ti televíziós hálózatotokon keresztül, a cabal letartóztatásával együtt. Az a legfontosabb, hogy ez a két ügy egyszerre kerüljön bejelentésre, annak érdekében, hogy a bolygó lakosságát megóvjuk a pániktól.

Sajnos meg kell erősítenünk amit ti már bizonyára hallottatok a napi híradásokból. Nyilvánvalóan arra utaltunk, hogy a Közzététel időpontja valamennyit késik. Először szeretnénk folytatni a kormányok megreformálásával, ez olyasvalami ami már folyik a színfalak mögött. Ami eddig még nem köztudott, hogy a cabal legmagasabb rangú tagjait már letartóztatták, az újabb próbálkozásaik eredményeképpen pedig életfogytig el lettek ítélve. Eltávolították őket a Földről, egy másik világba kísérték őket, ahol nem tehetnek mást, mint várnak a végső ítéletre amit a Teremtő fog meghozni. Kérjük, ne féljetek, a kétségnek árnyéka se merüljön fel bennetek, nekik soha többé nem lesz megengedett, hogy visszatérjenek a Földre! Azokat, akik már el lettek távolítva másik világokba, klónokkal helyettesítették, akiknek természetesen nincs lelkük és amint nem lesz már szükség rájuk le lesznek állítva. Csak néhány jelentéktelen tag járkál még szabadon a Földön a cabal tagjai közül, de ők csaknem ártalmatlanok a magasabb rangú tagokkal összehasonlítva, mindemellett nagyon alaposan rajtuk tartjuk a szemünket, és hamarosan ők is letartóztatásba kerülnek. Még mindig kísérleteket tesznek arra, hogy megakadályozzák a Közzétételt, de hiábavalóak az erőfeszítéseik, amint Obama megteszi a bejelentését. Az idő fontos tényező az egész művelet lebonyolításában. Mindazonáltal, Obama már elindult, és jogosult szabadon beszélni. Ezért szállhattunk le az első helyre.

Időközben leszálltunk a bolygótokra és még további hajók kapnak engedélyt a landolásra, amíg a Közzététel megtörténik. A Közzététel pillanatában mindenhol leszállunk a világotokban, nem álcázzuk tovább, hanem mindenki számára láthatóvá tesszük magunkat. Kétségtelenül megmutatjuk, hogy tényleg itt vagyunk, a tényt amit megerősíthet néhány ismert közvetítő is. Melanie Lafont az egyike ezeknek a csatornázóknak, ő tájékozott volt, de megkértük, hogy tartsa meg magának az információt. Ez vonatkozik a cabal tagjainak letartóztatásáról szóló információkra, és az ítéletekre is. Beleegyeztem, hogy ő legyen a közvetítőnk, tekintettel a köztünk fennálló jó kapcsolatra.

Miért döntöttünk úgy, hogy először a kormányokat reformáljuk meg, és csak utána jöhetnek a bejelentések? A válaszunk a kérdésre, hogy célszerűbbnek találtuk, ha először megteremtünk egyfajta stabilitást a civilizációtoknak mielőtt elterjednek a sokkoló hírek, elsősorban a még fel nem ébredettek kedvéért. Ha meg kell tudniuk, hogy a vezetőiket letartóztatták és eltávolították pozíciójukból, és ezt követően mi is bemutatkozunk nektek, könnyen előfordulhat, hogy zavarodottá válnak, látva a folyamatot ahogy az egész világuk összeomlik. Őszintén szólva évtizedek óta hazudtak nektek a cabal tagjai, úgy festve le a létezésünket és a céljainkat, mintha azok a túléléseteket fenyegetnék. Ez kimondatlanul zajlott annak érdekében, hogy a még fel nem ébredettek biztosan megszállóknak tartsanak bennünket amikor leszállunk. Ez az amit szeretnénk elkerülni! Arra vágyunk, hogy sima legyen az átmenet, szeretnénk nektek segíteni harmonikusan együtt létezni velünk a galaxisban, hiszen testvérek vagyunk.

Remélem mostanra megértettétek miért kellett elhalasztanunk a Közzétételt, és miért fogjuk egyszerre nyilvánosságra hozni a két dolgot. Létrehozzuk elsőként a stabilitást a kormányaitokban, a Fény új kormánya lesz hatalmon egy rövid ideig, amíg minden egyes ember közületek egyenlővé nem válik a többivel örökre!
És végül: ez így lesz! Ahogy a felemelkedési folyamat megnyílt és kiszélesedett számotokra, több szabadságot élveztek, és több lehetőség is lesz a kapcsolattartásra velünk. Még nem mutatkozunk meg a fel nem ébredetteknek, de elkezdünk szorosan együttműködni a fénymunkásokkal a Közzétételig. Érzem a csalódottságot a fénymunkások között, és a közvetítőmben Melanie Lafonte-ban is, egész őszintén nincs túlságosan felvillanyozva, hogy közzé tegye ezt az üzenetet.
Azt hiszem fontos mindegyikőtök számára tudni, hogy a szabadságotok megnőtt, és mi csak egy suttogásnyira vagyunk!
Soha nem vagytok egyedül, és ezt értsétek teljesen szó szerint!

Saint Germain vagyok.

http://sanatsanandal.ning.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 18
Összes: 3176534
Hónap: 37251
Nap: 760