Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salusa 09.14-16.

Üzenetek a Szíriuszról Szeptember 14-16, 2011

 

 

SaLuSa  Üzenetei, 

"...Kedveseim, az igazság néha sokkal rendkívülibb, mint maga a fikció, és a scifi írók gyakran késztetve voltak arra, hogy ezt felismertessék veletek. Visszatekintve ilyen TV műsor a Star Trek is, ami tudatosan vagy más módon felkészített titeket eljövetelünkre.."


 
Küldetésünket már jó hosszú ideje összefüggésbe hozták veletek. Fejlődéseteket nyomon kísértük amik korábbi civilizációkig nyúlnak vissza, amelyek közül Atlantisz és Lemúria a két legutóbbi ismert. Mindig voltunk némi hatással fejlődésetekre, ám csak bizonyos megengedett mértékig. A szabadakarat tényező fontos szerepet játszott a tapasztalataitokban, és mi nem avatkoznánk bele abba amit e célból teremtettetek. Ám az útmutatás és Földanya megsegítése megengedett, ami sokkal közvetlenebbé vált az utóbbi időben. A Teremtő úgy rendelkezett, hogy a Mennybemenetel fogja lezárni ciklusotokat a kettősségben, és mi a becsületünk és felelősségünk az, hogy ezt véghez vigyük.
 
Szeretnénk titeket emlékeztetni arra, hogy ellentétben a korábbi ciklusokkal, a mostaniban  hatáskörünk volt beavatkozni nagyon  közvetlen módon. Ellenkező esetben a sötét összeesküvők mostanra már megsemmisítették volna a Földet és minden életet rajta. Ezúttal le kell, hogy vonjátok a kettősségben eltöltöttött tapasztalataitokból a következtetést, ezért is fogtok hamarosan találkozni őseitekkel a Homorú Földbből. Ami a tudatossági szinteteket illeti, elegendő fejlődést értetek el ahhoz, hogy felújítsátok őseitekkel a kapcsolatot, és megismerjétek közös múltatok. Ez nem lesz teljesen új számotokra, mert időnként voltak olyanok akik a Homorú Földben találták magukat és akik kapcsolatba kerültek velük. A legjelentősebb ezek közül  Byrd Tábornok és Billie Faye Woodard ezredes, akiknek tapasztalatai jól dokumentáltak.
 
 
Kedveseim, az igazság néha sokkal rendkívülibb, mint maga a fikció, és a scifi írók gyakran késztetve voltak arra, hogy ezt felismertessék veletek. Visszatekintve ilyen TV műsor a Star Trek is, ami tudatosan vagy más módon felkészített titeket eljövetelünkre.  A Galaktikus Föderációban számos civilizáció akad, amelyek emberi megjelenésűek, de vannak olyanok is, akik teljesen mások. Egy dologban megegyeznek viszont, és pedig abban, hogy egy lelki tudatossági szinttel rendelkeznek, amely lehetővé tette számukra, hogy csatlakozzanak hozzánk. Ezért kell hát, hogy találkozzatok velük és érzékeljétek szeretetük áramló energiáit, mert miután találkoztok velük minden félelem azonnal elpárolog. Csupán maga a látszat csalóka lehet.
 
 

Szeretnénk titeket emlékeztetni arra, hogy civilizációtok tagságot nyert, hogy csatlakozzon a Galaktikus Föderációhoz, de ez nyilvánvalóan csak azokra vonatkozik, akik felemelkednek, és akik kellően magas szintű tudatossággal rendelkeznek. Kiválasztás mint olyan nem létezik, hiszen felkészültségetek nagyon könnyen felismerhető általunk,  és a már gyakran idézett Vonzás Törvénye is szerepet játszik benne. Szeretnénk sietve hozzátenni azt, hogy végül minden lélek el fogja érni a magasabb szintet, és az idő ebben semmi szereppel nem bír, hiszen maga az örökkévalóság áll rendelkezésetekre. A legfontosabb tényező az, hogy milyen döntéseket hoztok, hogy mik képezzék tapasztalaitok részét, és mennyi ideig kívánjátok folytatni azt. Arra is emlékezzetek, hogy egykor nagyon magas státuszú Fénylények voltatok. Odaadással akartátok megtapasztalni az alacsonyabb rezgésszámokat tudva azt, hogy ez oly módon fogja bővíteni tudatossági szintetek, ami segíteni fog másoknak, akik esetleg követnék nyomdokaitok.
 
 
Az élet egy soha véget nem érő nagy kaland, hiszen a Teremtő új és újabb alkotásokat álmod életre. Nagy kihívások és lehetőségek állnak előttetek, hogy másokat szolgáljátok. Az önös érdekű szolgálatot hamarosan felváltja minden lélek szolgálata és csoporttudatban fogjátok magatokat találni. Ez a fejlődés természetes menete, amíg végül eggyé nem váltok a Forrássával  Mindennek Az Ami. Ám ez még messze van és addig még hosszú utat kell megtenni.
 
 
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és anélkül mondom ezt, hogy lekicsinylően hangzanék, hogy az emberi civilizáció egy bölcsöde szintjén van.  Ez annak volt az eredménye, hogy elveszítettétek a magasabb szintű tudatosságotokat, amire akkor került sor, amikor különböző dimenziókon keresztül leestetek, oda ahol most vagytok. Valójában csodálatos fejlődést értetek el mindössze 30 év alatt, amikoris sor került a Harmonikus Konvergenciára. Biztosal lehettek abban, hogy keményen dolgoztatok, hogy felküzdjétek magukat, és ez sikerült is számotokra. A segítség mindig is ott volt, és sok lélek reagált felhívásotokra, és csatlakozott hozzátok a Földön. Az eredmény az lett, hogy  igazi Fénylényekké váltatok, és szivesen vesszük ama elszántságotokat, hogy elérjétek a Mennybemenetelt. Áldottak legyetek mindannyian.
 
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey

Fordítás: Bella

(www.galaktikusuzenetek.com)

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3044576
Hónap: 11004
Nap: 469