Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salusa 10.14.

Üzenetek a Szíriuszról, Október 14, 2011

 
SaLuSa  Üzenetei, 
 
 
"...Inkább hetekről mintsem hónapokról beszélhetünk, ez is mutatja a jövőbe vetett saját bizalmunkat. Mi azonban azt szeretnénk, ha saját megérzéseiteket használnátok, mert meglepődnétek ha tudnátok, hogy milyen gyakran vagytok képesek ráérezni az igazságra..."
 
 
 
 
 
 
Lehet, hogy időnként elcsodálkoztok azon, hogy miért van az, hogy különböző források néha saját időpontokkal rukkolnak elő ami a várható eseményeket illeti, ugyanakkor nem vonják kétségbe a mások által előjelzett eltérő dátumokat sem, amelyek különböznek az övékétől. Általában nem szívesen adunk ki időpontokat, ám időnként a körülmények úgy diktálják, hogy megadható egy időpont amit el lehet ismerni, ilyen például az Isten által adott dátum. Ennek az az oka, hogy a legtöbb esemény bekövetkeztére különböző idősíkok léteznek, ami azt jelenti, hogy több végkimenetel is lehetséges, így a végső "helyes" időpont részben a  választásotoktól függ. Ezért nem szívesen tagadjuk le valaki más által előrejelzett dátumot, hiszen ezáltal befolyással lehetünk az eredményre, és ez beavatkozásnak lehetne tekinteni. Tehát mindama dátum közül amik ki vannak adva szinte minden fontosabb eseményre, azt javasoljuk, hogy azokra összpontosítsatok, amelyek megfelelnek a megértéseteknek.
 
 
 
A pénzügyi események még mindig kitöltik a címlapokat, és minden futamban úgy tűnik, hogy a dolgok egyre rosszabbodnak ahelyett, hogy jobbulnának. Nem mondhatjuk, hogy ez meglepne minket, hiszen az erőfeszítések arra irányulnak, hogy megmentsék a régi rendszert ahelyett, hogy egy teljesen új irányból közelítenék meg a problémákat. Néhány ember számára érthető az összeomlás, de nem feltétlenül vannak abban a helyzetben, hogy befolyásolhassák ami történik. A gyökeres változások amik szükségesek csak akkor történhetnek meg, ha elismerik, hogy a régi mód már nem működőképes. Ez az amin szövetségeseinkkel együtt dolgozunk, hogy a lehető legrövidebb időn belül erre sor kerülhessen.  A különböző országok által nyújtott támogatás egyre biztatóbb formát ölt, és el fog érni ahhoz a ponthoz, amikor a nagyobb többségük támogatni fogja a szükséges módosításokat, és ezért tenni is fognak valamit.
 
 
A sötét összeesküvőknek a legkisebb kétségük sincs már azt illetően, hogy komolyak a szándékaink, és hogy vereségük idő kérdése csupán. A Megvilágosodottak türelmesek és tudasítják azt, hogy azáltal, hogy a megfelelő időben viszik végbe a kegyelemdöfést,  egy viszonylag zökkenőmentes átmenetet biztosítanak a régiből az újba. Azáltal, hogy az energia és a tudatosság szintje a Földön folyamatosan növekszik, nem lehet semmi kétség azt illetően, hogy a változások küszöbön állnak. Inkább hetekről, mintsem hónapokról beszélhetünk, ez is mutatja a jövőbe vetett saját bizalmunkat. Mi azonban azt szeretnénk, ha saját megérzéseiteket használnátok, mert meglepődnétek ha tudnátok, hogy milyen gyakran vagytok képesek ráérezni az igazságra. Bizonyos szempontból a pontos időpontok nem olyan fontosak, mert amikor egy esemény közel van ahhoz, hogy megnyilvánuljon, arról egyébként is tudtok.
 
 
 
Jelenleg leköt minket a földi események folyamatos szemmel tartása, legyen akár ember vagy természet okozta, azért hogy semmi se csússzon ki irányításunk alól.  Különböző okok miatt vagyunk jelen Földetek felett. Rendszeresen tisztítjuk a kémiai csíkokat, és egyensúlyban tartjuk az időjárási mintákat azért, hogy ezáltal megőrizzük az évszakokat. Hosszabb távon az évszakok egyre mérsékelté fognak válni, és mihelyt felemelkedtek már nem fognak szükséges szerepet játszani az élelmiszer-termelésben. A dimenzióváltás végül olyan messzemenő lesz, hogy az évszakváltásokra nem fog sor kerülni. És valóban finomabb testetekben nem lesztek kitéve az idő pusztításának, betegségeknek vagy egyéb negatív tényezőknek. A Mennybemenetel, mint ahogy azt most értelmezitek, egy folyamat része, és még csak most kezdődik el lezárva a kettőség ciklusát.
 
 
Bármennyire is igyekszünk közvetíteni mit tartogat számotokra jövő, a szavak tényleg cserben hagynak minket időnként. Ahhoz, hogy megértsétek a magasabb dimenziók szépségét, harmóniáját és az egyensúlyt, ott kell, hogy legyetek,. Hogyan is lehet igazán leírni azt az érzést, ahogyan az energia simogat és hogy milyen csodálatos érzéssel tölt el. A fáradtság mint olyan csupán Földi tapasztalatotok része, ahogy fizikai testeteket elhagyja az energia, míg a magasabb dimenziókban ez soha nem fordul elő, mert folyamatosan megcsapoljátok a körülöttetek levő energiákat. Mindazon földi problémák amik fizikai testetekkel kapcsolatosak egyáltalán nem léteznek. Bár most előre ugrottunk, de mindeme változások készen állnak és rátok várnak .
 
 
Az idősebbek számára a felemelkedés sokkal több jelentéssel fog bírni, mert ugyanúgy mint mikor átléptek a halál mezsgyéjéből az asztrál szintekre, azonnal képesek lesztek magatokat egy fiatal testbe "beleképzelni", mely minden idős kori mellékhatástól mentes.  Fokozatosan össze tudjátok rakni a képet, hogy milyen is lesz felemelkedni, és talán a leghasznosabb azon képességetek lesz, hogy "beszélni" fogtok tudni bárkivel a telepátia segítségével távolságtól függetlenül. Időnként ez most is megesik veletek anélkül, hogy felfognátok mi is történt, amikor úgy tűnik, mintha a saját hangotok beszélne hozzátok. Egy másik szerkezet, amely életetek sokkal könnyebbé fogja tenni az a hangfordító lesz, ami lehetővé teszi, hogy bármilyen nyelvet sajátként halljatok. Némely technológiánk annyira előrehaladott, hogy megítélésetek szerint létezésüket csupán lehetőségként kezelitek, mert még nem tartotok ott, hogy képesek lennétek magatok előállítani azt. Ez az a terület ahol kvantumugrást teszünk számotokra lehetővé, és elvezetünk titeket a mi létezési szintünkre.
 
 
Mindig az elkövetkező izgalmas időkről beszélünk, mert úgy gondoljuk, hogy mindez segít felszabadítani titeket rabságotok alól, amire sor kell, hogy kerüljön. Azonban ez nem csak arról szól, hogy egyik élettapasztalatot egy sokkal jobbra cserélitek le. Az új élettapasztalat az, amit magatok mögött hagytatok eonokkal ezelőtt, hogy megtapasztaljátok az időt és teret a kettőségben. Valóban kiérdemeltétek a jogot, hogy magatok mögött hagyjátok mindezt, és civilizációként végre sikerült leküzdenetek az alacsonyabb energiák húzóerejét. Hosszú ideig tartott, de mindezt elég gyorsan el fogjátok felejteni, magatok mögé teszitek és élvezni fogjátok az új életet.
 
 
 
SaLuSa vagyok a Szíriuszról, és megemlíteném, hogy néhány kisebb anyahajónk kicsit közelebb állomásoznak a Földhöz, lehetővé téve számunkra, hogy méggyorsabban elérjünk titeket felderítő járműveinkkel. Elengedhetetlen, hogy ebben a záró szakaszban ami a sötét összeesküvők eltávolításához vezet,  nyomon kövessük a sötét összeesküvőket és tevékenységeiket.  Így megtudjuk akadályozni őket abban, hogy bármi jelentős eseményt provokáljanak, ami késleltetné idejük lejártát. Hisszük, hogy ehhez hatalmukat elégségesen megnyirbáltuk azért, hogy ezt megakadályozzuk, de éberek maradunk és figyelmünket továbbra is az irántatok felé elkötelezettt felelősség teszi ki. Sok-sok éven keresztül vezettünk és védelmeztünk titeket és nagy elégtételt nyújt számunkra tudni azt, hogy segítettünk elérni célotok. Családként néztünk rátok mindig is, és semmilyen adott időben nem voltunk tőletek messze. Hamarosan mégközelebb leszünk hozzátok, amíg sor nem kerül az Első Kapcsolatfelvételre,  amikoris igazán közöttetek leszünk. Azzal a gondolattal hagyunk itt titeket, hogy ha a felemelkedés mellett döntöttetek, nem számít, hogy a Földön vagytok-e vagy sem, tapasztalatok részét fogja képezni. Minden lélek saját maga hozza meg a döntést és nemsokára teljes mértékben meg fogjátok érteni annak jelentőségét.
 
Köszönettel, SaLuSa
Mike Quinsey.    
 
Fordítás: Bella
(www.galaktikusuzenetek.com)   
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3092300
Hónap: 14852
Nap: 553