Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Salusa 10.28.

Üzenetek a Szíriuszról Október 28, 2011

 

SaLuSa Üzenetei, 

"...Az idő egyre gyorsul, és sokaknak hihetetlennek tűnik, hogy közeledtek az idei év végéhez. Ez persze örvendetes, mert az elkövetkező két hónap egészen kivételes lesz..."

Hogy kedvenc mondásotokkal éljek: “ a dolgok kezdenek felforrósodni", és ennek jeleit mindenki láthatja. A régi rendszer szemetek előtt bomlik fel, és akik próbálják fenntartani félnek a következményektől. Az emberek hatalma az egész világon megmutatkozik, és egyre erősebbé válik.  Ez nem csak holmi múló időszak, hanem szándékra épül ami változást követel, és elvet mindent ami többé már nem szolgálja igényeitek. A Földet érő erőteljes Fény működteti és terjeszti. Eljött a ti időtök Kedveseim, amikor az újról alkotott elképzeléseitek gyorsan megnyilvánulnak és amik már léteznek a magasabb dimenziókban. Most már csak a Fényen múlik, hogy még kicsit tovább emelkedjen annak szintje, és semmi sem késleltetheti vagy állíthatja meg a változásokat. A 11.11.11-re várt energiahullám egy biztos felemelést hoz, és majd meglátjuk, hogy milyen messzire ér el.
 
 A világotokban folyló események zavart keltenek, mert azzal fenyegetnek, hogy komolyan megzavarják az emberek életét. De azok akik tudják azt, hogy a régi kisöprése szükséges, ők fogják az egyensúly energiáját képezni, így kerülve el a teljes káoszt. Nagyobb szükség van rátok mint valaha is bármikor, és valóban sokan ezzel a céllal jöttek a Földre. Minden Fénymunkásnak megvan a maga szerepe amit teljesítenie kell, és mostanra már tisztában kéne lenniük azzal, hogy mi is az. Néhányan egyszerűen Fényjelzők, míg mások gyógyítók, vagy olyan aktivitásokban vesznek részt, ami terjeszti a Fényt. Ha még nem találtátok meg hivatásotokat,  bárhová is menjetek terjesszétek a szeretetet és az örömet, és segítsetek felemelni az embereket. Ezen túlmenően biztosak lehettek abban, hogy a jövőt illető tervetek fel fogja magát fedni előttetek, és sok szolgálatra való lehetőség fogja felkínálni magát.
 
 
Az idő egyre gyorsul, és sokaknak hihetetlennek tűnik, hogy közeledtek az idei év végéhez. Ez persze örvendetes, mert az elkövetkező két hónap egészen kivételes lesz. Valami, amire még nem figyeltek fel, az az öregedési folyamat lelassulása a magasabb rezgésszámok miatt. Végül teljesen le fog állni és mikor már kristályos sejtetek lesz az egész folyamat visszafordíthatóvá válik gondolatotok erejével. Az új sejtek egy korábbihoz képest nagyobb fokú tudatossággal fognak rendelkezni, és gyorsabban fognak reagálni a gondolatokra. Azok a lelkek akik a halál után az asztrál szintre kerültek, már most elegendő hatáskörrel rendelkeznek ahhoz, hogy magukat megmutathassák előttetek, mert láthatóvá szeretnének válni.  Ez kimondottan hasznos, amikor egy újonnan érkező lélek olyanokkal találkozik, akik sok-sok évvel előttük kelt át.  Ha azt nézzük, felemelkedésetekkor, nem kell valami teljesen újat megtapasztalnotok.
 
 
Sok dologra, amihez hozzá vagytok most szokva, már többé nem lesz szükség rájuk miután felemelkedtetek, és talán ez leginkább az élelmiszerre fog vonatkozni. Többé nem fog kelleni nagy földterületeket gazdálkodásra fordítani és élelmiszer-replikátorok lesznek használatban addig, amíg gondolataitokkal létre nem hozzátok azt amit megkívántok. Nem lesz arra szükség, hogy élelmiszerért vagy a fosszilis tüzelőanyagokért megerőszakoljátok, vagy megsértsétek a Földet. A Föld vissza lesz állítva eredeti, tiszta állapotába, és ti váltok Védelmezőivé. Többé nem fog tárhelyül szolgálni hulladékotoknak, mert minden amit nem használtok kezelve lesz, vagy egyéb célokra lesz átváltoztatva. A szennyezés mint olyan ismeretlen lesz, mivel nem lesz semmi olyan folyamat amiből hulladék keletkezne.
 
Apránként tanultok az új Földről, és hogyan fogja megváltoztatni életetek. Rájöttök majd, hogy a régi módszerek meglehetősen durvák voltak, és nem hoztak több nyereséget. A jövőben mindenkinek meg lesz mindene amire szüksége van és ebben a pénz nem fog szerepet játszani. Mindannyian együtt fogtok dolgozni, mindenki jólétéért és egy lélek sem fog alacsonyabb rezgésszámokat hordozni, mivel azok nem létezhetnek a magasabb birodalmakban. Tehát az a mentalitás és az a vágy, hogy hasznot húzzatok abból, hogy másoktól vesztek el, nem fog létezni ezen a szinten. Ipari és gépesített korotokban a zaj egyértelműen egy valós probléma, ami a stresszen keresztül betegséghez vezet. Ez megint nem fog  problémát okozni a magasabb dimenzióban, mivel a szükséges termelés teljesen eltérő zajtalan módszereket fog alkalmazni. Sok minden lesz amit "gondolattal" fognak megalkotni és néha emberek csoportban fognak gondolattal teremteni, akiknek együttes ereje sokkal nagyobb lesz.
 
  
Bármire legyetek is felkérve ezekben az időkben nagyon meg fogja érni, csak  gondoljatok bele mindazon csodákba amik a jövőben várnak rátok. Elsősorban azokra értjük ezt, akik elkötelezték magukat a Mennybemenetel mellett, de mint azt már korábban említettük, nem mindenki akar a magasabb rezgésszámba emelkedni. Néhányatok Űrcsaládotok révén kerül beazonosításra és az lesz, hogy miután a Földi utazásotok véget ért, el lesz intézve visszatértetek otthoni bolygótokra. Sok különböző civilizáció vár arra, hogy tapasztalataitokból és mindama csodálatos eredményetekből részesüljön, amiket elértetek. Talán így már megértitek, hogy miért vagytok olyan fontosak számukra, mivel nem sok lélek lépett be a kettősségbe, vagy éppen ez volt az óhajuk.  Valóban különleges lelkek vagytok akik annyi mindent adhatnak másoknak.
 
A ciklus bezártával ne feledjétek, hogy mindannyian képviseltétek a kettőség mindkét oldalát életeitek során, és ezek olyan szükséges tapasztalatok, amik mindkét energia kiegyensúlyozását teszik lehetővé. Bár meglehet, hogy sikert arattatok, de ne hagyjátok, hogy az eredmény elborítsa agyatokat a sötét összeesküvőket illetően. Legyen bennetek együttérzés, és tartsátok szem előtt, hogy ők is a Fény és a Szeretet szikrái akik komplett képesek visszatérni a Fénybe. Sőt éppen azért, mert ők sok más léleknél alacsonyabbra estek, eljön az az idő amikor nagy Fényhordozókká válnak. Karmájukat nem ismerhetitek, így ami mostani történelmeteket illeti, legyetek elnézőek szerepüket illetően.
 
Nem megbüntetve lesztek "bűnötök" miatt, hanem úgynevezett jóvátételt viseltek el, hogy teljes mértékben megértsétek milyen hatással volt tettetek más lelkekre. Ez nagyon mély és fájdalmas lehet, ugyanakkor ez az egyetlen módja annak, hogy megtanuljátok a leckét. Mindannyiótoknak egy bizonyos mértékig voltak ilyen tapasztalatai, így most már érthetitek, hogy miért fontos annyira, hogy ne ítélkezzetek más lelkek felett. Amennyire csak tőletek telik legyetek megbocsájtóak ha valaki megbánt titeket, és kérjük, hogy ne hordozzátok a gyűlölet energiáit, mert belefészkeli magát testetekbe, ahol betegséget okoznak. Továbbá visszatartanak haladásotokban, mert nem tudjátok őket magatokkal vinni a magasabb dimenziókba.
 
SaLuSa vagyok a Szíriuszról és legyen elég ennyi lecke egy napra, tehát csak összepontosítsatok a Szeretetre és Fényre és minden rendben lesz.
Köszönettel, SaLuSa.
Mike Quinsey.  

Fordítás: Bella
(forrás)
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3062972
Hónap: 15211
Nap: 565