Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


SEDONA - hármas csatornázás

 


SEDONA –
HÁRMAS CSATORNÁZÁS
 

 

 

Elhangzott a KRYON NYÁRKÖZÉPI KONFERENCIÁN
 
2011. június 14-én
 
 
Résztvevők
 
 
Gaia – Pepper Lewis közvetítésében
 
Szeretett St.Germain – Geoffrey Hoppe közvetítésében
 
Kryon - Lee Carroll közvetítésében
 
 

Élő zenei aláfestés:
Robert Coxon

 

© Geoffrey Hoppe
 
Golden, Colorado. Minden jog fenntartva.
 
Jelen dokumentum a tartalom meghagyásával szabadon terjeszthető.
 

×××

 

Megjegyzés: Jelen csodálatos közvetítés teljes energiájának megtapasztalása érdekében kérlek hallgasd meg a hangfelvételt is, miközben ezt a szöveget olvasod.

 

 
 
(Robert Coxon zenéje szól a háttérben)
 
 
JAN TOBER: És akkor most folytassátok a lélegzést, amíg felkészülnek a csatornázásra. És tudjátok, ennek nem kell sokáig tartania. Srácok, már készen is álltok, nem igaz? (nevetés) Csak gondoltam, rákérdezek! Kényelmes ez nektek, hogy ennyire közel ültök egymáshoz? Úgy értem, behozzátok…..(nevetés, ahogy Lee és Geoff távolabb húzzák a székeiket egymástól) Semmi érintkezés. És a szájon csókolás pedig egyáltalán szóba se jöhet, rendben? 
 
Szóval, érkezik már a többi entitás? (szünet, majd Geoff leveszi a cipőjét) Ó, te jó Isten, te jó Istennő! Oké. Lee, le fogod venni a cipődet? (Lee grimaszol egyet) Nem, nem fogod levenni a cipődet. Ó, édes Istennő, oké. Van még valami, amit le fogtok venni? (nevetés, ahogy Geoff feltartja az orrát) Oké, akkor most már rendeződtök. Ez jó. Ez nagyon jó. Igen, igen. És úgy érzitek…minden olyan érzést nyújt, mint amikor, tudjátok….szóval adunk nektek egy kis csendet. Minden jó érzés? Oké. Akkor csak itt fogok ülni és…
 
(Lee grimaszol) Ó, a mikrofont akarod. Oké, a kézit kéred? Oké. Ez jó ötlet. Örülök, hogy gondoltál erre. Bármit megtennél, csak hogy végre elhallgattass engem, igaz? (nevetés, ahogy Lee bólint) Oké, rendben. Érezzétek jól magatokat! Legyetek kedvesek! Játsszatok szépen!
 
LEE: Köszönöm. Nagyon szépen köszönöm.
 
Egyensúlytalanság van a színpadon. Érzed ezt Geoff? (nevetés) Geoff, maradj a programnál! (nevetés) Itt egyensúlytalanság van. Túl sok a férfi a színpadon.
 
GEOFF: Így van.
 
LEE: Így van.
 
GEOFF: Valami….
 
LEE: Korrigáljuk ezt?
 
GEOFF: Igen, jó lenne.
 
LEE: Rendben. Igen. Hölgyeim és Uraim – Pepper Lewis. (hatalmas taps, ahogy Pepper besétál a színpadra)
 
(szünet)
 
 

GAIA Pepper Lewis közvetítésében

 

GAIA: - Üdvözöllek benneteket! Üdvözöllek benneteket ebben a pillanatban, ennek a Mostnak a pillanatában, az idő egy pillanatában, a sok-sok becses, értékes és jelentős pillanat egyikében!
 
Üdvözöllek titeket egy jól megélt életben! Minden egyes nagyszerű életben vannak egyedülálló és nagyszerű pillanatok, példa nélküli pillanatok! Akkor most ragadjátok meg a pillanatot, és elmélkedjetek el a saját életetek egy pár olyan csodás pillanatán, amiket már megéltetek.
 
Minden egyes nagyszerű életben vannak egyedülállóan jelentős, nagyra becsült pillanatok, ahogy ez a mostani is az – ez a pillanat az időben, ebben az életben. Elmélkedjetek el ezen, ahogy egy pár pillanat erejéig rátekintetek az elmúlt pillanatokra, az elmúlt életekre, a jövőbeli pillanatokra, hiszen ez az élet, amit jelenleg éltek, nagyra becsült, jelentőséggel bíró, szükséges és élettel teli.
 
Most egy pillanat erejéig elmélkedjetek el azokon a megvilágító pillanatokon, amiket már megéltetek. Egy pillanatra elmélkedjetek el a jövőn, és lássátok azokat a pillanatokat, ahol szeretnétek vezettetést, ahol szeretnétek világosságot, ahol szeretnétek támogatást egy olyan anya által, aki ennyire szeret benneteket, mint most, aki ennyire nagyon szeret most benneteket.
 
Azért jöttem, hogy érezzelek titeket. Azért jöttem, hogy támogassalak titeket. Azért jöttem, hogy élettel telítselek benneteket. Azért jöttem, hogy felemeljelek benneteket! Azért jöttem, hogy elhozzam nektek azt az édességet, amit az élet még fel fog kínálni számotokra. A sok-sok Földön megélt pillanat közül sokan keserédesnek vagy keserűnek érzik ezeket a pillanatokat. Pedig ott az édes íz is. A gyümölcs már megérett, és most itt van számotokra. Van élet, amit még meg kell élni. Van kreativitás. Van fény.
 
És jönnek most olyan pillanatok is, amik azokat fogják magukhoz hívni, akik majd el lesznek mozdítva és el lesznek terelve, térítve, és ezeket a pillanatokat is jegyezzétek meg! Talán látni fogjátok ezeket az elmozdításokat, azt, hogy vannak olyanok, akik ki lesznek mozdítva ebből a világból, és majd látni fogjátok, hogy ez milyen kár, és a szívetek ezt érzi majd, és a szívetek vérzik majd értük, és egy páran még mindig hálásak lesztek azért, hogy mindez velük és ott esik meg, és nem pedig itt.
 
De tudjátok, tudjátok, hogy ha mások más helyre fognak kerülni, akkor nektek egy részetek szintén máshová kerül. A Jóllétetek egy része abban a pillanatban szintén elmozdul. Sok elterelés folyik szerte az egész világon mostanság, és látni fogjátok, hogy mennyire nagyon könnyű és egyszerű kiesni a középpontból, elaltatva lenni azáltal, hogy ebbe az irányba néztek, és nem a másik irányba.
 
Jegyezzétek ezt meg! Fogjátok a nagyszerű pillanatokat, hogy lényetek középpontjába álljatok annak érdekében, hogy kevés elmozdulás és elterelés pillanat legyen!
 
Hosszú idővel ezelőtt voltak olyanok, akiket a létező összes módon felkészítettek a beavatásokra, a megtisztulásokra. Épp ezért azt gondolták, hogy ők nem vallhatnak kudarcot. Hogy ők nem veszíthetnek. Sok mindent tanulmányoztak ebből a célból. Sok tanítást is kaptak. Meditáltak. De egyetlen…egyetlen csendes pillanatban, amikor a lélegzet balra billentette őket jobb helyett, akkor el lettek mozdítva, és újra kezdték az utazásukat. Számukra nem voltak ünnepi pillanatok. Pedig mi most ezt keressük. Az ünneplést! A Föld támogat titeket. A Föld jóváhagyja és helyesli az összes álmotokat, az összes kreatív törekvéseiteket, hogy ünnepeljétek ezeket, jutalmazzátok ezeket és hogy élvezzétek ezek jutalmát. 
 
De legyetek elővigyázatosak, mert lesznek ilyen elmozdításos pillanatok. Legyetek nagyon körültekintőek, amikor ezek történnek! Amikor ezek bekövetkeznek, használjátok a bölcsességeteket, amiket a magatokénak tudhattok. Amikor ezek bekövetkeznek, keressétek önmagatokon belül azokat a dolgokat, amiket megtanultatok, az univerzum törvényeit, amit a magatokénak tudhattok, a tudást, ami a sajátotok, mindazt a bölcsességet, ami a tiétek.
 
A Föld a tiétek. Mindig is a tiétek volt. És most közelednek olyan pillanatok, ahol sokan el fognak erről feledkezni. Ők el lesznek mozdítva, el lesznek tájolva, el lesznek térítve. Most egy ilyen eltérítő időszak következik!

Tanácsos a humort alkalmazni! Rendjén való nevetéssel ünnepelni! De ez a nevetés a szívetekből eredjen! Engedjétek meg, hogy a szívetek a saját bölcsességében nevessen! Vigyázzatok, mert lesznek olyanok, akik a ti károtokon fognak nevetni, és ezáltal ti is hajlamosak lehettek arra, hogy mások kárán nevessetek. A humor legyen a vezetőtök, de ez a valódi humor legyen, az, ami a belsődből árad elő, és ami az életet egy finom érintéssel, és egy könnyed érzéssel látja.
 
Ezen a szüneten túl….ezen a szüneten túl ezek az elterelések fel fognak erősödni, és elkísérnek benneteket egészen végig ahhoz a pillanathoz, amit mi 2013. márciusának nevezünk. Tehát ezen a perióduson érdemes könnyedén keresztül menni, mert azt fogjátok látni, hogy mások reszketve és felbolydultan fognak ezen végigmenni, pont úgy, mint amikor az ember visszatartja a lélegzetét: ami ugye lehetetlen, hiszen ha bárki is visszatartja a lélegzetét anélkül, hogy gondosan megigazítaná a gerincoszlopát, akkor az mindössze aggodalomhoz, szorongáshoz vezet.
 
És észre fogjátok venni, hogy én ezt majd lecsillapítom. Lecsillapítom a pulzusotokat. Megkönnyítem a szívetek verését. Kiterjesztem az elmétek képességét, hogy az lásson messzebbre, távolabbra, és egy nagyon rövid időperiódus múlva elkezdem nektek felkínálni az új világ, a következő új világ látomását. Közületek azoknak, akik ezt választjátok, segítek majd megírni a következő lépéseiteket, a következő választásaitokat.
 
A világ a tiétek. A Föld a tiétek. Tegyétek hát a sajátotokká! Ne tűnődjetek el az elmúlt pár napon, és időszakon! Ne gondolkodjatok rajtuk! Válasszátok azokat! Formáljatok jogot rájuk!
 
Ha már sok mindent megtanultatok, tanítsatok másokat! Találjátok meg a hangot! Találjátok meg az igazságot! Osszátok meg másokkal mindazt, amit megtanultatok, osszátok meg velük a saját gyarapodásotokat! Tegyétek meg a következő lépéseket! Ne várjatok arra, hogy mások vezessenek benneteket! A világnak most vezetőkre van szüksége! Igaz vezetésre van szüksége, hiszen a végidőkhöz közel, az emberek hátul kullognak.
 
A látomások még nem egészen fedték fel magukat. Még vannak olyanok, akik nem látnak, és vannak olyanok, akik szemet hunynak mindaz fölött, amit látnak. Nyisd ki a saját szemed! Nyisd ki a fizikai szemed, és a spirituális szemeddel fogsz látni! Nyisd ki a spirituális szemed, és a fizikai szemeddel többet és távolabb fogsz látni! A fény minősége változik. A szoláris napok változnak. A Föld minden egyes elemének és királyságának a minősége változik. És ebbe minden egyes részetek is beletartozik. Minden atom, minden egyes molekula, minden ásvány, ami a saját összetételét ahhoz kínálja fel, hogy a te fizikai tested megújítsa magát. Ez egy új időszakot javasol számotokra. Arra bátorít titeket, hogy nézzetek máshova!
 
Hát nézzetek! Nézzetek mélyen magatokba, a belsőtökbe, majd erősítsétek fel azokat a gondolatokat, és vetítsétek ki azokat a gondolatokat, kifejezetten azokat, amik benneteket is meglepnek, azokat, amiket mi inspirációnak hívunk. Inspiráció! Inspirálni a benned lévő igazságot! Vetítsd ezt ki másoknak is. Világítsd meg mások számára is az ösvényt, amit követhetnek! És követni fogják, majd meglátod. De maguktól talán nem fogják ezt tenni.  
 
Ti…ti és ezek a pillanatok – ezek a nagyszerű pillanatok – ezekért a pillanatokért jöttetek élni. Túl korai lenne még számotokra a hátatok mögé nézni, és egy jól megélt életen elmélkedni. Ez még túl korai lenne! De az egyáltalán nem korai számotokra, hogy visszatükrözzétek a fényt és az inspirációt!
 
A világ gyorsan, villámgyorsan újrarendezi magát, kevés erőfeszítéssel, és kevesebb küzdelem árán, mint azt most gondolnátok. A küzdelem valami olyasmi, amihez nagyon hozzászoktatok. –„Ó, ezért meg kell dolgoznom. Nagyon keményen meg kell dolgoznom érte. Már olyan régóta, és olyan keményem dolgozom ezért.” – Ezek az idők véget érnek. Erőfeszítés nélkül, küzdelem nélkül, ugyanakkor inspirációval érkeznek meg az új pillanatok és az újabb igazságok.
 
Létre kell jönnie az Új Földnek ahhoz, hogy egy új világ legyen! A világok jönnek és mennek, változnak, átfedik egymást, felfedezik majd újra felfedezik magukat. És ebből fakad , ebből emelkedik elő az új élet, a nagyszerű élet. Ebből emelkedik elő a kreativitás és a lehetőség, a vezettetés és a bölcsesség. Ebből származnak az új fajok, az új elemek és az új élet. Kezdjetek csak el körülnézni, és máris láthattok egy új világot! Nem kell mindezzel megvárnotok a naptárotok szerinti dátumot, hogy az szolgáljon számotokra bizonyítékkal! Bizonyítsátok be magatoknak most!
 
Hívjátok a vezetőiteket! Vegyétek őket számításba! Hívjátok őket igaz és őszinte társaságnak minden tekintetben! Mondjátok:–„Segítségre van szükségem!” – „Társaságra van szükségem. Inspirált vagyok, de csak eddig látok, és nem látok mögé. – Vegyétek őket számításba, majd jegyezzétek meg, hogy ők ugyanezt fogják tenni veletek. Ők is számításba vesznek majd titeket. Megkérdezik majd tőled, hogy számításba veszed-e mindazt, amit megtanultál, mindazt, amire szert tettél.
 
Legyél hajlandó! Hagyd, hogy az akarat vezessen! Már régóta beszéltek a szabad akaratról. Akkor most már ismerd is azt meg! Helyénvaló a szabad akarat használata! Helyénvaló a szuverenitás! Most már tudd is ezt! Tudd, ismerd ezt meg! És formálj rá jogot!
 
Egy nagyszerű élet nagyszerű pillanatokat idéz. Ezek a nagyszerű pillanatok még ezután érkeznek meg. Ezek a tieitek. Hiszen ezért is jöttetek ide. És nem azért, hogy elszórakoztassunk itt benneteket! Hanem azért jöttetek, hogy a nagyszerűségeteket visszatükrözzük nektek. Azért jöttetek, hogy lássátok a fényeteket. Ez az a fény, amit itt láttok most magatok előtt. Ha ez Gaia fénye, akkor ez egyben a te fényed is. Ez az emberiség fénye, az emberiség egysége, az emberiség látomása, az emberiség jövője – amit én visszatükrözök nektek. Amivel felemellek benneteket.
 
Soha nem lesz egyetlen olyan pillanat sem, ahol nem fogok támogatni, ahol nem fogok adni. A Föld csak ezt a korszakot és a következőt ismeri. És hogy mit hoz a következő? Igen, ezt látni kívánjátok. Ezt tudni szeretnétek. Nagyon hamar….rendkívül hamar meg fogjátok jegyezni, hogy elhozom nektek ezeket az üzeneteket. A mostani alkalom erre nem ad lehetőséget, de még nagyszerűbb látomásokat és igazságokat fogok elétek tárni, hogy tudjátok, mire számíthattok, hogy az elterelések száma csökkenjen, és hogy az életetek minden egyes pillanata egyre gazdagabb és gazdagabb lehessen.
 
Vezessenek titeket a finom igazságok! Vezessenek titeket a nagyszerű pillanatok!
 
A belsőtökben már pulzál valami. Egy olyan szív, ami más ütemre dobog. Egy nyitottabb elme. Kevésbé megosztott gondolatok. Egy jobban központosított polaritás. És ezt onnan fogjátok tudni, hogy a történelmetek elmagyarázásra kerül nektek. A sivatagban való vándorlás az elme ürességét jelenti. De amikor az elmét képes megtölteni a bölcsesség, akkor ugyanúgy képesek lesztek meglátni a jövőt, ahogy a múltat is. Akkor majd elkezdtek emlékezni dolgokra, és más dolgokat pedig el fogtok felejteni.
 
És akkor….akkor majd eljönnek az új látomások, amik majd meghatározott irányokba visznek téged, és akkor majd fontossá válik az óvatosság, mert egy jó ideje már ezt kéritek. – Mutass nekem irányt ezen az úton! Mutasd meg, merre menjek! Mondd meg nekem, melyik a rossz irány, és melyik a helyes irány!
 
És volt, hogy megkaptátok ezt az irányba igazítást, egy ideje pedig nem kapjátok. Hogy miért? Egy időben vezettek téged, de utána már a saját vezettetésedben kellett megbíznod. Most már ez is véget ér. Ez is véget ér, ahogy minden más dolog is, azért, hogy a következő kezdet inspiráljon téged!
 
Mit tesznek az új világ vezetői? Mit tudnak ők? Tudják milyen a nagyszerűség. Tudják milyen érzés a béke. Tudják milyen megtestesíteni a bizalmat. Ismerik a barátság ajándékát. Ismerik a jóllét mélységét. Tudják milyen egy nyitott szív és lélek, aki a repülés után sóvárog. Ti vagytok ezek, és elérkezett a Most ideje!
 
Kevés dologra figyelmeztetlek titeket. Igen, az elterelésekre, és az elmozdításokra, ugyanakkor pedig valami nagyszerűre is – egy nagyobb megvilágításra, mint amiről eddig tudomásotok volt – mert ez szintén érkezik! A Földből, és alulról, valamint az egekből is…az egekből is.
 
Látni kívánjátok a történelmeteket? Látni fogjátok. Látni fogjátok a múltat, de egy apró kis villanásban. Szükségetek van rá, hogy lássátok. Az elmétek túlságosan is arra lett programozva, hogy mindössze egy történelemben higgyen, aminek mindössze nagyon kis része igaz és pontos. De ahhoz, hogy lássátok az igazságot, talán még el kell engednetek jó pár hiedelmeteket. Ha hinni akartok valamiben, akkor higgyetek a Most idejében. Higgyetek magatokban! Higgyetek a Földben, és a világban, ami átváltoztatja magát. Higgyetek azokban, akik vezettetést nyújtanak nektek, hiszen ők is hisznek bennetek. Higgyetek a saját tudásotokban, abban, amit megszereztetek. Higgyetek abban,amit hallotok és amit láttok, sőt, még azon is túl….azon is túl.
 
És ha kételkedni kezdesz, ne engedd, hogy az a kétség megnövekedjen. Ha kétségeid támadnak, legalább a saját szívedet ne vond kétségbe! Ha kételkedsz, legalább abban ne kételkedj, hogy a Föld törődik veled. Ne kételkedj a források sokaságában! Ne kételkedj abban, hogy az élet hosszú,még akkor sem, ha rövidnek látszik. Ne vond kétségbe azt a szoláris fényt vagy azt a szoláris hangot, ami világosan beszél hozzád! És engedd, hogy a következő pillanatok és a következő igazságok a csillagos ég ragyogásával világítsanak be! És ott a Föld ereje – engedd, hogy ez az erő is a tiéd legyen!
 
A szeretetemet kínálom nektek. Ez véget nem érő, halhatatlan. Ezt kérned sem kell. Hiszen a tiéd. Felkínálom neked a gyengédséget, a törődést. Felkínálom neked ennek és a következő világnak a bölcsességét, hisz mindkettő a tiéd is.
 
Jó napot kívánva búcsúzom!
 
(szünet)
×××
 

Szeretett St .Germain – Geoffrey Hoppe csatornázásában 

 

ST. GERMAIN: Köszönöm Gaia ezt a megható üzenetet.
 
Nem Kuthumi vagyok. Nem Adamus vagyok.
 
Vagyok, Aki Vagyok, a Szeretett St. Germain.
 
Több mint egy évszázada dolgozom az Ibolya Lánggal, és az Ibolya Sugárral. Kezdve Madam Blavatsky, Kuthumi Lal Singh, El Morya, és a saját energiámmal, és mindanyiótokéval, hiszen behívtatok, a teremtés egészének legnagyszerűbb bolygóján zajló transzformációs időszak alkalmával! Behívtatok a transzmutáció céljából, amikor is az energia egyik formája egy másikra változik, amikor is megváltozik ezen a bolygón az energia és a tudat egyensúlya, amikor is egy mentális/fizikai korszak átváltozik a tudatosság, a tudat, az elfogadás korszakává.
 
A Felébredés egy angyala vagyok, és együtt dolgozom a Kryonhoz és Gaia-hoz hasonlókkal, mint amilyen az én drága és szeretett Tóbiás barátom, és ti mindannyian. Eljövünk mindazokhoz, akik a saját személyes és egyéni privát felébredési időszakukban tartózkodnak, ellátogatunk az álmaikba, eljövünk a legsötétebb és a legfényesebb pillanataikba, és minden egyes felébredő emberhez azért megyünk el, hogy biztosítsuk őket arról, hogy ez tényleg egy természetes folyamat. Ó, a fejlődés természetes.
 
Már több, mint egy évszázada dolgozunk az Ibolya Lánggal és az átalakulási folyamattal, és ezt a napot nektek tartogattam, drága és szeretett entitásaim, mindazokkal együtt, akikkel együtt dolgozom, a tanítókkal, hogy még egy utolsót spirálisan emelkedjünk itt és most az Ibolya Lángon!
 
Akkor most menjünk el egy DreamWalk-ra! (Álom-séta) DreamWalk-nak nevezzük azt, amikor a Most pillanatában kezdünk, az Én Vagyok Jelenlétben, és lehetővé tesszük magunknak, hogy a felfelé ívelő spirálon végigmenjünk, megnyíljunk és kiterjedjünk! És a spirál minden egyes ciklusa egyre nagyobb és nagyobb lesz, ahol is az energiák, a hiedelmek, a meggyőződések, az érzések, továbbá a múltról alkotott észlelések, felfogások – mind továbbfejlődhetnek a saját legmagasabb formájukba.  
 
Akkor rajta, ugorjunk is fel, és utoljára lovagoljuk meg az Ibolya Lángot! Közösen menjünk végig ezen a spirálon! Ó, hát ennek már itt az ideje! Itt az ideje, amiatt a munka miatt, amit ti is és mi is mindannyian elvégeztünk, és aminek a következtében most már elérkeztünk egy új szintre, egy új helyre. Drága barátaim, drága entitás társaim, megváltoztattátok a teremtést.
 
Vegyünk egy mély lélegzetet, kezdjük el az Ibolya Lángon történő átalakulásunkat! Ez nagyon személyes külön-külön mindannyiótok esetében, de mivel létrehoztatok egy új potenciált, ez megváltoztathatja az egész világot – amennyiben a világ ezt választja.  
 
Kezdjük rögtön azzal, hogy átalakítjátok vagyis elengeditek a múlt illúzióit, hiszen a múlt nem az, amit leírtak róla. A múlt nem az, aminek látszik. A múlt telis teli van kincsekkel és drágakövekkel. Bölcsességgel. Tudatossággal. Túlnyomórészt az emberek és más létezők is a múltnak mindössze egy oldalát látják, ahhoz hozzáláncolják magukat, és elfeledkeznek az összes ajándékról, ami mind ott volt a múltban.
 
Akkor most ugorjunk fel erre a spirálra, és kezdődjön a transzmutáció, hiszen a múlt egyáltalán nem az, aminek látszik. A te múltad, az ezen a bolygón töltött napjaid, az éjszakai álmaid sokkal teljesebbek és gazdagabbak, mint amit az elméd el tudna képzelni. Engedjük hát meg, hogy az Ibolya Láng spirálja átalakítsa ezt annak legmagasabb, legmagasabb potenciáljává!
 
Vegyél egy mély lélegzetet és engedd el…engedd el mindazt, ami többé már nem szolgál téged!
 
És ahogy elengeded a régi energiákat, azok frissen, tisztán és készen visszatérnek hozzád, hogy most már az új tudatosságodat szolgálják!
 
(szünet)
 
Ahogy tovább megyünk a transzmutáció spirálján, vegyél egy mély lélegzetet….és engedd el, vagy lépj túl az emberség fogalmán, hiszen te ennél jóval több vagy. Ezer vagy még több élet óta ezekben a testekben tartózkodtok, itt sétálva a Föld felszínén, és elhittétek, hogy tényleg emberek vagytok, sőt, néha még azt is elhittétek, hogy valamit rosszul tettetek.
 
Vegyél egy mély lélegzetet, és engedd meg, hogy a transzmutáció Ibolya Lángja elhozza neked annak emlékezetét, hogy te egy angyal vagy, hogy te egy entitás vagy.
 
(szünet)
 
Ahogy tovább folytatjuk a DreamWalk - unkat ezen a spirálon, vegyél egy mély lélegzetet!
 
Emlékezz, hogy örökre soha semmi sem vész el. Semmi. Egyetlen egy részed sem, egyetlen egy darabkád sem, és az Egész Lényed pedig sohasem. Soha nem veszik el. Minden pontosan itt van. Mindig is itt volt. Akkor most engedjük el az illúziókat, a torzulásokat! Hadd alakuljanak vissza tisztasággá!
 
Vegyél egy mély lélegzetet! Ó, csak engedd meg, hogy ez a transzmutációs folyamat, a lélek alkímiája elvégezze a maga dolgát!
 
(szünet)
 
Ahogy tovább haladunk ezen a transzmutációs spirálon, itt az ideje, hogy túllépjünk a dualitás, az ellentétes erők illúzióján! A dualitás miatt életeken keresztül csak nyomtatok és húztatok, titeket is nyomtak, vissza kellett nyomnotok, és küzdenetek kellett, és erőfeszítéseteket kellett tennetek.
 
Az Ibolya Láng eme utolsó spirálján vegyetek egy mély lélegzetet! Lépjünk túl a dualitáson…..és menjünk be az Új Energiába, ami kiterjedő energia. Többé már nincs szüksége arra, hogy szemben álljon önmagával ahhoz, hogy megteremtse a valóságot.
 
Vegyél egy mély lélegzetet….és engedd el azt a dualitást!
 
(szünet)
 
Ahogy tovább haladunk a spirálon, itt van egy dolog, ami oly sokat jelent nekem – amennyiben képesek vagytok ezt elengedni – oly sokat jelent nekem. A kétség. A kétség. Az önmagadba vetett kétség, ami állandóan végtelen kétséggel gyötör téged.
 
Akkor ezt most alakítsuk át! Transzmutáljuk át ezt az én merész és bátor hatalmává, az én elfogadásává, és önmagad szépségének meglátásává. A kétség oly sok fájdalmat és oly sok korlátoltságot okozott.
 
Vegyetek most egy mély lélegzetet! Á – és tényleg transzmutáljuk azt a kétséget….egy igazán mély lélegzettel! Többé már nagyon nem áll jól neked. Nem mutat jól az arcodon, és a szívedben pedig határozottan nem mutat jól. Akkor most ez az önmagadba vetett kétséged alakuljon át a szépséged tisztaságává, és a lelked tisztaságává, annak tisztaságává, aki valójában vagy.
 
Ez a legutolsó utazás az Ibolya Lángon alakítsa hát át ezt a kétséget!
 
(szünet)
 
És most, ebben a gyönyörűséges biztonságos térben, amit itt most megosztunk egymással, ezen az utolsó utazáson, az Ibolya Láng utolsó útján, lépjünk be a csendbe, ahol még a zene sem kell. A zene lassan elhalványul.
 
(szünet)
 
(a zene finoman abbamarad)
 
Itt vagyunk. Mi maradt? Nem maradt más, mint a tudat és a fény – a te tudatod, és a teremtés fénye. A te csodálatos, tiszta tudatod, ami magához hívja a fényt, ami előidézi, véghezviszi a teremtést.
 
És ebben a csodálatos és csendes pillanatban, az Ibolya Láng átalakul a kristály vagy tiszta lánggá. Az Ibolya Sugár tiszta vagy kristály sugárrá változik.
 
A régi transzmutációja megtörtént, és most már beléphettek az újba. Abba az újba, ahol még csak transzformációra sincs szükség, mivel az összes fény a te tudatodra reagálva megteremti a tökéletes rezonanciát, megteremti az abszolút harmóniát önmagában. Nincs szükség a transzmutációra. Nincs szükség az Ibolya Lángra.
 
Vegyünk egy mély lélegzetet….ebben a Most pillanatban tisztasággal….
 

Vagyok, Aki Vagyok, a Szeretett St. Germain.
 
És ez így van.
 
(a zene újra megszólal)
 
(szünet)
 
 ×××
 

Kryon – Lee Carroll csatornázásában 

 

KRYON: Üdvözöllek kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól.
 
Semmi mélyrehatóbbat nem adhatok vagy nem mondhatok az előttem elhangzottaknál. Gaia energiája itt van a korszakok tanácsával. A csodálatos St. Germain Mester megérkezett, hogy beburkolja ezt a csoportot az Ibolya Lánggal, ami még most is rajtatok van. A kettejük mélyrehatósága egy olyan energiát formált meg itt, ami biztonságos, és én képtelen vagyok náluk nagyszerűbben szólni.
 
Viszont elmesélhetem azoknak a történetét, akik a fátyol másik oldalán tartózkodnak, és akiket Kíséretnek neveztek, és elmondhatom nektek, hogy ők nem velünk érkeztek ide. Hanem veletek jöttek. Tudtuk kik jönnek el ide. Vannak olyanok, akik csak az imént érkeztek. Egy páran csak most hallottak erről az összejövetelről. És szinkronisztikusan, most itt ültök ezekben a székekben. Néhányan csak a mai napra jöttetek ide, és tessék, most itt vagytok. És vannak olyanok is, akik már egy éve lefoglalták ezt az eseményt, és tessék, itt vagytok. És minden egyes helyzet esetében, ott ültünk mellettetek, amikor kinyilvánítottátok azt a szándékotokat, hogy ma itt kívántok lenni.
 
És korábban már elmondtuk, hogy a szinkronicitás egy kvantum energia, egy összetett talány, ami túl van azon, amit ti képesek vagytok elhinni, megérteni, sőt felfogni, ahol látszólag minden dolog potenciálja bele van keverve egy levesbe, ami nem tartalmaz semmilyen formulát, kivéve egyet, az emberi tudatot. Ugyanakkor a potenciálok nagyszerűek, és erősek arra vonatkozóan, hogy ma itt üljetek ezekben a székekben.
 
És így a napokon át, sőt, még az elkövetkezendő napok során is ismételten el fogjátok helyezni az energiátokat, az instrukcióitokat, a szépségeteket, az érzelmeiteket, a szereteteteket, az intellektuális és ezoterikus kereséseteket, a válaszaitokat, a megoldásokat, a gratulációtokat és a meghívóitokat egy nagyszerű pillanatra – ahogy ezt Gaia is mondta.  
 
És mi ez a nagyszerű pillanat? Mihez fogtok kezdeni mindezzel a prezentációval? A színpad olyan emberekkel van tele, akiket ismerek. Itt van Jan, továbbá a partnerem, a Gaia energia, és a tanító, Geoff , akinek a tehetsége odáig terjed, hogy képes behozni sok-sok energiát, és itt a Mester, akinek a zenéjét halljátok. Mindegyiküknek feladata van, és ők mind az isteniséget tanítják, és mindannyian egy üzenetet hoztak el ma nektek: - azt, hogy a belsőtökben ott van az a hatalom, amivel mindazt megtehetitek, amit ma meg kell tennetek.
 
Az Ibolya Láng spirálja, ami egy gyógyító energia, ami rátok helyez egy pózt, és én így nem mélyen szántóan, hanem instrukciókkal tudom befejezni ezt a találkozót.
 
Megértem az emberi lényt. A tanításom egy része, amit átadok, a pszichéteknek való. Egy részem az isteni pszichiáter. Egy részem pedig a belsőtökben élő Isten.
 
Ezért aztán tudom, hogy vannak ebben a csoportban olyanok, akik azt mondják: -„Ez egy csodálatos időszak, az információk elegye. Olyan sok minden van itt, hogy azt sem tudom, hol kezdjem. Nem tudom mit tegyek. Mindet akarom!” – De ezzel egyidőben azt is tudom, hogy ki jött el ide, és ki ül itt ezekben a székekben. Kivétel nélkül mindannyiótokat személyesen ismeri Isten, mivel te is egy részünk vagy. És ahogy már korábban elmondtuk, az a kreatív energia, aki az univerzum megalkotója, hiányol téged, hiszen amikor nem vagy itt, akkor a részét képezed mindennek. Az Én Vagyok Jelenlét képviseli Istent, téged, minden létező dolgot, a bolygót, az összes molekulát és atomi szerkezetet. Az Én Vagyok itt van. De a 3D-ben mihez fogtok vele kezdeni?
 
Tehát a 4-es év előtt meghajolva, ami Gaia-t és a struktúrát képviseli, hadd adjunk most nektek négy instrukciót, ami a segítségetekre lesz. Tudom, ki van itt.
 
Első számú instrukció: -Azt akarom, hogy kiválasszátok, hogy mit is akartok. Miért jöttetek? Egyszerűsítsetek! Tudom, hogy sok mindent akartok. Mi az a szenvedélyes dolog, amit a legjobban akartok? Miért jöttél? És lesznek, akik majd azt felelik: - „Tovább akarok élni, és meg akarom szüntetni azt, ami a testemben nem jól működik.” – Na ugye, hogy tudom, hogy ki van itt? Kedvesem, nem kell, hogy felállj! Látjátok, hogy tudom, hogy ki van itt!
 
És lesznek mások, akik majd azt mondják: -„Békét szeretnék. Nem vagyok békés. Soha nem voltam az. Nem is emlékszem mikor éreztem a belső békét . Itt sétálok a New Age-s mosolyok között, mégsem érzem a békét. Ez az, amit szeretnék.” – Vagy azt is mondhatjátok: -Nem tudom hol is kezdjem el. Nem tudom, miért nincs békességem. Ezért aztán ez az, amit akarok.”
 
Mások meghatározott problémákra akarnak bizonyos megoldásokat – kapcsolatok, biológia, psziché, isteniség? Mi az?
 
Szeretném, ha hoznál egy választást, emberi lény! Megértem a gondolkodásod linearitását. Nehéz dolog számodra egyszerre több dolgot is csinálni. Nem erre lettél felépítve. Tudjuk mi jól – egyszerre csak egy dolgot. Mi az, ami a legfontosabb? Mi az, amit igazán akarsz?
 
Vannak, akiknek anyagi problémáik vannak. Nem gondolod, hogy tudunk erről? Nem gondolod, hogy pontosan tudjuk mi folyik? Vannak, akik folyton aggódnak. –„Drága Szellem, szeretnék mindig elengedett lenni! Oly sok felelősség terhel, oly sok az aggodalmam.” 
 
Aztán vannak mások, akik magatokra vettétek a gyermekeitek terheit. Tudom, ki van itt. Ez megfájdítja a szíveteket, igaz? Tudom miért.
 
Aztán vannak megint mások, akik képtelenek csökkenteni a veszteségből fakadó bánat érzésüket. Tudom ki van itt.
 
Ó, a család – képesek vagytok kvantumra váltani egy pillanat erejéig? Képesek vagytok ezt a mindenek fölött álló dolgot magatokba szívni mindenkivel együtt egy pillanatra? Segítsetek egymásnak kiválasztani, hogy mit akartok. Mi az, amit másként akarsz megtenni, mint mielőtt ideérkeztél volna? Amikor elmész innen, mit szeretnél, mi és hogyan legyen másmilyen?


Az első lépés – a kiválasztás.
 
A második lépés – és ez lényeges – hidd el, hogy képes vagy azt megváltoztatni. A hiedelem mindig belülről fakad. És ehhez egy tiszta szándék szükségeltetik, és ez nem lehet hamis. Az nem elég, ha csak akarod. Az nem elég, ha csak megpróbálod. Olyan sok emberi lény van, olyan sok „próbálkozás dobozt” láttok magatok előtt – nem igaz? – „Ó, én megpróbáltam, de nem működött, aztán idejöttem, de ez sem működött. És ezt is megpróbáltam, de így sem működött.” –És most itt ültök ezekben a székekben és azt mondjátok: -„Nos, akkor megpróbálkozom ezzel!” – Nos, hadd mondjak nektek valamit, ez így nem fog működni. Ez nem fog működni. Ez nem egy próbálkozás doboz. El kell hinned, hogy van elég hatalmad ahhoz, hogy elkezdj egy folyamatot, ami örökkön örökké fog tartani, egy folyamatot, amit nem tudsz visszafordítani. Ehhez mit szólsz? Egy folyamat, ami annyira tiszta és olyan gyönyörűséges, és soha véget nem érő, hogy nem tudod azt visszafordítani.
 
-„Na, várj egy percet Kryon! Azt mondtad, hogy szabad akaratom van. Bármit megtehetek, amit csak akarok.” – Rendben! Akkor hadd fogalmazzak másképpen: Ha a változás mellett döntesz, majd azt visszavonod, akkor azzal megtagadod mindazt, amit tettél. És akkor most tagadásban vagy. Nem tudod ezt visszafordítani. De színlelheted.
 
És akkor mit teszel? Hiedelem. –„Ezt a dolgot választom az életemben, és ezt meg fogom változtatni. Egyszer és mindenkorra meg fogom azt változtatni, és azt hiszem, hogy ez az a pillanat, és ez az az idő, és tudom, hogy elültethetem a gyógyulás és a változás magvait, amire szükségem van, és amiket kértem. Teljességgel hiszem, mivel most felismerem, hogy mi van a belsőmben. Előtte azt hittem, hogy ez csak valamiféle badarság. De most már jobban tudom.”
 
Hadd ismételjem el újra azt, amit a partnerem már sok éve mondott. Ezeket a szavakat mondta: -Ó Istenem, ez valóságos. (Kryon nevet) Ez a hiedelem. És ez volt a kettes számú.
 
Harmadik – integráció. Ezt a legnehezebb egy embernek megértenie. A DNS-ed kvantum mezeje egyetlen öröktől fogva létező entitás, aki akkora intelligenciával bír, ami még a tiédet is meghaladja. Te is tudod, hogy a test tud olyan dolgokat, amiket te nem tudsz. De mi is ez pontosan? Ki is lakik ott pontosan? Hogyan lehetséges az, hogy izom teszteket végezhetsz, hogy rájöjjél valami olyanra, amit nem is tudsz a saját testedről? Erre gondoltál már? Van ott belül valami.
 
Teljesen mindegy, hogy milyen témát választottál, ezt mindenre alkalmazni kell, a kislábujjad hegyétől a fejed búbjáig. A DNS összességében egyetlen mező. Nem szigetelheted azt el. Azt mondhatod: - „Fáj a karom. Mindig is fájt a karom. Ez a helyzet, hogy fáj a karom. – „Azt is mondhatod: -Amikor végigmentünk az Ibolya Láng Spirálon, akkor az az én fájó karomról szólt. Ezt csináltam.- De ez soha nem a te fájó karodról fog szólni. Hanem rólad.
 
És ezt a tested minden egyes részébe integrálnod kell! Ha ünnepelni fogod a gyógyulást, akkor a tested minden egyes részében ünnepelni fogod a gyógyulást. Ha a szenvedélyed integrálását fogod ünnepelni, akkor ez tested minden egyes DNS molekulájában le fog zajlódni. Integrálnod kell.
 
Tudatában vagytok – vagy nem? – hogy a testedben a DNS-nek nevezett száz trillió molekula mind azonos. Nincs kar DNS-ed, pedig szeretnéd, ha lenne, nem igaz? (nevetés) –„De hát ott van a fájdalom.” – Ez annyira lienáris.
 
Szóval a harmadik lépés – képes vagy integrálni azt , amit akarsz mindenre vonatkozóan?
 
Amikor az, amit mit kozmikus szövedéknek nevezünk körülvesz benneteket, meg fogjátok látni, hogy az azonos. Rá fogsz jönni, hogy a geometria nem kedvez az egyik vagy a másik dolognak. Meg fogjátok látni a polaritást, és meg fogjátok látni az egyensúlyt. Látni fogjátok a körbeforgást. Látni fogjátok a szépséget. Látni fogjátok a DNS mező egyensúlyát, emulációját, és az egész struktúrával fogtok dolgozni, és nem pedig egy kiragadott részével. Az integráció a létező legfontosabb dolog, amit az ember lény megtehet.
 
És a probléma az, hogy az a fájó kar leveszi a figyelmet az integrációról. – „Ó Kryon, nekem nem fáj a karom. Én túl sokat aggódom. Biztosan zajlik itt valami más.” – Igen, de ez egy teljes testi megtapasztalás. Szeretném, ha megértenétek, hogy a kis lábujjad hegye és fejbúbod is olyankor veled együtt aggódik. Tudtátok ezt, nem igaz?
 
A harmadik dolog tehát az integráció. És ha ezen képesek vagytok túljutni, akkor a négyes számú dolog pedig a gyakorlat.Szeretném, ha ez folyamatosan, állandóan az elmétekben lenne. Itt most nem az ismétlést kérem tőletek. Az teljesen más dolog. Azt akarom, hogy jóindulatú együttérzést gyakoroljatok saját magatok szeretete kapcsán. Ezt gyakoroljátok!
 
Ez egy érdekes helyzet, mert a harmadik dimenzióban a gyakorlás az ismétlést jelenti. Újra meg újra, mindig ugyanazt teszed. És mi pedig azt mondjuk, hogy a gyakorlás az egyszeri dolog. Ez egy olyan dolog, amit körkörösen végzel. És ez nem feltétlenül jelent ismétlést, igaz? Hiszen elindítod ezt az energiát a körben, vagy a spirálon, ahogy ez az előbb bemutatásra került, és akkor az körkörösen halad. És ez így folytatódik, és ez a gyakorlat. És hamarosan már be is azonosítod, hogy mi az, amit meg akarsz tenni, és nagyon hamar azon kapod magad, hogy elhiszed, hogy az lehetséges, és irtó hamar integrálod ezt magadon belül, majd nagyon hamar felismered, hogy már be is teljesült.
 
Ez az a felkiáltó jel, amit a másik két székből elhangzott nagyszerűséghez hozzá kívánok tenni a mai napon.
 
És most, még egy pillanat, és elbúcsúzunk. Ugyanakkor pedig vannak olyanok a hallgatóság soraiban, akik hitetlenekként érkeztek ide. Még mindig nem foglaltak állást ez ügyben, ezért most hozzájuk kívánok szólni.
 
Kedvesem, ez az egész talán ostobaságnak és badarságnak tűnik számodra. Talán még mindig azt hiszed, hogy az emberi lény beszél hozzád. Szeretném elmondani neked, hogy nem létezik annál nagyobb szeretet a Földön, mint amit Isten érez irántad. Azt szeretném, ha kellemes érzésekkel távoznál innen, és nem összezavarodottan. Ha be akarod zárni azt a dobozt, amit ma korábban kinyitottál, akkor azt most tedd meg! Nem kívánunk diszkomfortot és zűrzavart teremteni az elmédben, az agyadban. Nem akarunk viszályt szítani az életedben. Ezek mindössze lehetőségek, mindössze elvetett magok.
 
De szeretnénk egy szívességet kérni tőled! Ha olyan időszakot élsz át, amikor kellemetlenséget érzel, amikor bánatod van, vagy amikor rejtvényekkel találod szembe magad, akkor majd emlékezz erre a pillanatra, mert ami most itt történt, az egyébként is veled fog tartani a vezetőid és az angyalaid képében, akikben még csak nem is hiszel. És egyszer eljön majd egy nap, amikor majd ki akarod nyitni azt a dobozt, ami itt indult útjának, és teli lett töltve, és én megígérem neked kedvesem, ebből fognak származni a legnagyszerűbb megoldások és a legnagyobb szeretet, és pont olyan lesz, mintha megint itt ülnél. Nem kell ezt újrateremteni. Mi veled vagyunk. Hiszen a dolgok így működnek.
 
Ez azoknál működik, akik ezt megértik, hogy soha nincsenek egyedül, hogy a távolság nem számít, és hogy amikor az univerzum teremtő energiájának egy része vagy, akkor nem bújhatsz el. Nyisd ki az ajtót – ha ezt kívánod – de állj készen valami olyanra, amit nem vártál – a megoldhatatlannak tűnő megoldásokra. És azok, akikkel ma találkoztál ezen a színpadon, újra meg fognak jelenni előtted, és ebből újabb tanítás fog származni, valamint emlékezés, és minden dolog, amire csak szükséged van, hiszen a dolgok így működnek, és ezért is vagyunk mi itt, és ez az, amit teszünk.
 
Ismételten köszönetet mondok mindazoknak, akik mellettem ülnek ezen a színpadon, és ezen a módon részt vesznek ebben, és mélyreható szavakat és energiákat prezentáltak itt ma, ami szinte mindannyiótoknak megérintette a szívét. Látjátok, én tudom, hogy ki van itt!
 
Kryon vagyok, az emberiség szerelmese.
 
És ez így van.
 
 
     Fordította: Telegdi Ildikó – telegdi.ildiko66@gmail.com)


Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti:

 

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762

 

Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó  

 
 
forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 7
Összes: 3026155
Hónap: 15277
Nap: 514