Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Következményei

 

lelek5.jpgA fent részletezett testi, lelki tünetek mellett a megszállottság előrehaladásával egyre inkább a megszálló fizikai jellegzetességei mutatkoznak meg a megszállotton. A gyakorlatban ez úgy jelenik meg, hogy megváltoznak a beteg arcvonásai, mozdulatai, beszéde, hanglejtése, mozgása.

 

Ø      Depresszió

Mivel a megszálló nagyon sok életenergiát von el a megszállottól, az egyre inkább kedvetlen, életunt, céltalan lesz, és előbb-utóbb depresszióssá válik.

 

Ø      Alkohol- és drogfüggőség

Az alkoholisták és a drogosok teljesen ki vannak téve a megszállottságnak. Ezek a szervek ugyanis tönkreteszik az ember finom, magas rezgésű energiáit, amely védelmet nyújthat az alacsonyabb rezgések ellen. Energiaszintjük lecsökken, aurájuk megnyílik, és az alkoholra, drogra vágyó szellemlények könnyedén hozzájuk kapcsolódhatnak. A megszállók viszont tovább csökkentik az illető energiaszintjét, s ez lehetővé teszi, hogy még több megszálló tudjon csatlakozni.

 

Ø      Dohányzás

A megszállók között jócskán akadnak olyanok, akik földi életükben sokat dohányoztak, és most nem tudnak hozzájutni, ezért vágyuk kielégítetlen marad. Ennek csillapítására keresnek olyan embereket, akik olyan mértékben dohányoznak, ami nekik megfelel, és az ő testükön keresztül jutnak cigarettához. Ha emberük nem füstölgött eleget, akkor ösztönzik a még több dohányzásra. Tudjuk, hogy a cigarettázás szintén csökkenti a rezgéseket, sérüléseket okoz az aurán, ezzel növeli a megszállás esélyeit.

 

Ø      Elhízás, mint szenvedélybetegség

Ha a megszálló kórosan sokat kíván enni, akkor állandó evésre kényszeríti a megszállottat. Ilyenkor az illető már nem is éhes, de még mindig eszik.

 

Ø      Egyéb szexuális problémák

Gondot okozhat az is, ha a más nemű megszállónak erős szexuális vágyai vannak, amit ki akar élni. A megszálló el akarja érni, hogy a megszállott teste hasonlítson az övére, és ezért mindent el is követ. Ilyenkor a megszállott az azonos neműekhez kezd vonzódni, külsejét pedig a másik nem jellegzetességeihez igazítja. Ha a megszálló azonos nemű, akkor túlfokozott szexuális életre ösztönözheti megszállottját.

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3123909
Hónap: 15282
Nap: 586