Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szeretet dialektusok V.

Szeretet dialektusok V.      
Írta: Samael   
2011. May 06. Friday 11:46
http://kaktusz2.freeblog.hu/files/%C3%A9rint%C3%A9s01.jpg
A testi kontaktus

 Mottó: Addig amíg nem szeretjük MAGUNK,

addig senkit sem tudunk SZÍVBŐL MEGÖLELNI!

Samael

A szeretet dialektuasi közül a legösszetettebb dialektus a TESTI érintés, mert annyi módja, annyi féle érzést generál, hogy végül is, CSAK SZÍVÜNK TUDJA AZ IGAZSÁGOT.

Nem véletlenül alakultak ki különböző „fóbiák” az érintéssel kapcsolatosan, mert a SZERETET BEFOGADÁSÁVAL legalább akkora probléma van, mint az adásával.

Az ÉR-INTÉS szakrális MAGYAR nyelvünknek köszönhetően elég ÉR-ZÉK-LETES, az az testünk ÉR-ZÉKNYEBB területe az ÉR-rel jobban behálózott terület, ami szimbolikusan a VÉR ellátással függ össze, az-az az - ÉLETTEL!

Az INTÉST pedig nem kell sokat MAGYARÁZNI, - hisz az intés is nagyon sokféle lehet.

A testi érintés ADÁSA, és ELVISELÉSE közvetlenül hat, és olyan érzéseket generál bennünk, ami eldönti a további viszonyunk az érintést adóval.

Ahogy már a bevezetőben jeleztem két felé kell választani a szeretet IRÁNYÁT!

http://szentkoronaradio.com/files/erintes2.jpg

ADÁSRA és

BEFOGADÁSRA.

ELŐSZÖR AZ ADÁSRÓL:http://dudus.hu/zenimages/zen029.jpg

Többnyire mindenkinek a szeretet adásával van gondja, a FELTÉTEL NÉLKÜLISÉGGEL, mert amikor címkézzük a SZERETTET akkor igazán ÖNMAGUNK SZÁMÁRA játszunk színházat, ahogy OTT is, szerepeket játszanak a színészek, ugyan úgy mi is hajlamosak vagyunk szeretetünket címkézni, és felruházni a számunkra szimpatikus, illetve nem szimpatikus egyéneket, önmagunk által ÍTÉLT tulajdonságokkal.

Olyan dolgokat ÍTÉLÜNK MEG EGY MÁSIK EMBERBEN, ami számunkra kedvező, vagy kedvezőtlen a tanult mintáinkon keresztül, az EGÓNK ÍTÉLETE ALAPJÁN.

Érintésünk, magában a többi szeretetdialektus értelmezése nélkül, talán még értelmezhetetlen is többnyire, ezért FONTOS ennek a különleges szeretetdialektusnak a még tüzetesebb körüljárása.

Ugyan az az érintés, ugyan azon a test területen mindenkitől, más és más képen ÉLJÜK MEG!

Példaként az ARC és a KÉZ találkozását elemezném.

Mindig az „INDULAT”, az „INDÍTATÁS” az ami az érzést dekódolja. Mennyire más érzést hoz létre amikor egy szerelmes simogatás, vagy egy egy dicsérő arcsimítás, kozmetikai arcsimítás, egy szülő-gyermek arcsimítása, vagy az indulat különböző színjei a pofontól az ökölcsapásig.

Ugye mennyi-mennyiféle képen tudjuk értelmezni egyazon érintési formát.

Még azt is figyelembe kell venni, hogy azonos nemű, vagy ellentétes nemű között jön létre az érintés, és hogy ennek mekkora a szexuális töltése úgy az ADÓ, mint a FOGADÓ részéről.

Az érintés a szexuális együttlét szerves része, és az érintéssel, az intim, erogén zónák stimulálásával készítjük fel magunk, és partnerünk a szexuális együtt létre.

Például nem mindegy, egyenrangú felnőttek simogatják egymás erogén testfelületét, vagy egy fenőt kiskorú egy gyermeket. (Pedofília)

AZ ÉRINTÉS AZ EGYIK LEGFONTOSABB TÁRSAS KOMMUNIKÁCIÓS FORMA,

amit az úgynevezett „civilizációs” viselkedés minták a perifériára szorítottak.

Visszakel helyezni az ÉRINTÉS SZERETET DIALEKTUSÁT arra a szintre ami az emberi természet nélkülözhetetlen része volt, és hiánya egyre több problémát tud okozni.

http://image.hotdog.hu/_data/members2/398/842398/images/az%20%E9rint%E9s%20szava.jpgAddig amíg nem szeretjük MAGUNK, addig senkit sem tudunk SZÍVBŐL MEGÖLELNI!

Az érintés és a szeretet energiája fogantatásunk, és a lélek testben való helyet foglalásától végig kíséri az életünket.

Magzati tapasztalásainkat visszük át csecsemő – gyermek – fiatal és fenőt korunkra.

Az érintés dialektusa összecsúszik a non verbális kommunikációval, de ugyan úgy jelen van a mentális kommunikáció, ezért sokkal nagyobb az érintés fontossága mint az elsőre gondolhatnánk.

Az érintés elsősorban energetikai ENERGIACSERE két személy között és a mentális indíték dönti el, hogy a gyökér, vagy koronacsakra működése erősödjék fel.

A szexuális együttlétnél lehet ezt a legjobban megfigyelni.

Addig amíg érzelem mentes szexuális együttlét van és csak fizikai kielégülésre törekszenek külön-külön a partnerek, egymásnak meg AKARNAK FELELNI!, a gyökér csakra működése erősödik fel, és egy idő után különböző fizikai stimulációs eszközökre van szűkség, hogy fenntartható legyen az izgalmi állapot.

Amikor a partnerek között elfogadó, megfelelési kényszertől mentes SZERETETTEL TELJES együtt lét jön létre, az energia fel megy a koponyába, és

vagy távozik a koronacsakrán,

vagy keringeni kezd a testben vagy végtelen nyolcasként, mindkét testben, ami a SZEXUÁLIS KONTINENCIA TÉMAKÖRE MÁR!

Az utóbbihoz tartozik szorosan az érintés szeretet dialektusa, mert egymás érintésében oldónak fel a HOSSZÚ előjáték keretében.

Itt egy szabály van, hogy NINCS SZABÁLY!!!!!

A mai világban rohanunk és semmire sincs idő!

Mikor az érintésben meg fogod élni az

Igazi együttlétet, a

FIGYELMET önmagad, és partnered által,

a megfelelési kényszer nélküliséget, az

ELENGEDETTSÉGET,

akkor kerül igazán életed egy másik DIMENZIÓBA!

Az érintés minősége ÖN MAG-O(A)D MINŐSÍTI!http://www.babaegeszseg.abbcenter.com/weboldal/babaegeszseg/cikkek/anne_geddes_01.jpg

Az érintéssel tudod igazán az EGYÜTTÉRZÉST megtanulni, megvalósítani életedben.

Ha voltál életed folyamán masszőrnél, vagy más professzionális érintés terápiás élményben volt részed, tudod, hogy kezdetben megvizsgálják „TÜRÉSI” (TŰ-RÉS az-az az a kicsi nyílás ahol a cérnát a tűbe fűzzük!) határodat, vagy fájdalom küszöböd, vagy érzéki határaidat, és ezután kezdődik az érdemi munka.

Manapság annyira szélsőségesek az egyéni határok, hogy ami valakinek lágy simogatásnak tűnik, az egy másik embernél már „földbe döngölés.” Ezért fontos nagyon az EGYÜTTÉRZÉS képessége!

Jelenlegi „VILÁGKORSZAKUNKBAN” nagyon fontos, hogy milyen érzéseket generálunk egy másik emberben, mert soha sem tudhatjuk, hogy egy hétköznapi érintés, milyen korábbi, esetleg előző életekbeli élményeket idéz meg, hoz fel.

Az is nagyon fontos, hogy a másik embert fizikailag is megérintjük, vagy csak az „INTIM SZFÉRÁJÁBA” kerülünk kölcsönös szándék szerint, vagy az egyik szándéka ellenére.

Mostanra az energiákra is sokkal érzékenyebbek lettünk, és tudattalanul, de

a kettes csakra az ami ezt az energetikai harmóniát, vagy diszharmóniát a legjobban érzékeli a SZÍVCSAKRA mellett.

Mint az írás elején említettem, nem csak a szeretet adásával van nagyon-nagy probléma, hanem talán a BEFOGADÁSÁVAL talán még több!gy gondoljuk, hogy az a „normális” ha szeretünk, de arra senki sem gondol, hogy hiába szeretünk, ha ez teljesen CÉLTALAN, mert amiről azt „gondoltuk” pontosabban azt az ILLÚZIÓT GENERÁLTUK, hogy szeretünk, CSAK épen arról „feledkezünk meg” hogy akit SZERETÜNK! Valamiért nem tudja értelmezni ezt, vagy másik SZERETET dialektusunk.

Nem tudhatjuk?!?, hogy érintésünkkel milyen érzéseket váltunk ki egy másik emberből, és ezért kell ezt kombinálni más szeretet dialektussal.

A befogadás képtelenség többnyire abból adódik, hogy ELMÉNK átvette a SZÍVtől az ÉRZÉKRLÉS, és DÖNTÉS funkcióját, ezért, a

SZERETET DIALEKTUSAIT NEM TUDJA ÉRZÉKELNI!

A POZITÍV érintés nagyon fontos a szexualitásban, mert az erogén zónák segítenek a JÓ ÉRZÉS MEGÉLÉSÉBEN!

A szexuális együttlét a legjobb példa erre OPTIMÁLIS ESETBEN!, mivel itt FIZIKAI SIKON is megjelenik az

ADÁS – BEFOGADÁDÁS

és amikor nincs harmóniában, akkor olyan érzések generálódnak, ami több életen keresztül is megjelenhet a szexuális élet folyamán.

Gondoljunk csak bele!:

A megerőszakoltatástól a szexuális kontinenciáig hány és hányféle érintés fordulhat elő?

A negatív érintésről, és annak befolyásáról csak annyiban szeretnék értekezni, hogy ha azok az előző életekből jönnek auránk külső rétegeiben, az asztrális rétegben és azon kívül rögzülnek, aminek a mostani időszakban van szerepe a

TISZTULÁSBAN!

Az ezéleti traumák többnyire a háton rögzülnek, s ezért szeretik sokan a FENTRŐL, nyaktól iduló, lefelé irányulósimogatást, mert ezzel lesöpörődik az elraktározott trauma, mint „morzsa az asztalról”. A másik raktározó terület a fő csakra központok, amik karmikus „időben, és szituációban” MAG-UK-TÓL kitisztulnak. (UKKÓ – BOLDOGASSZONY, de nem az, ami a köztudatban ismerünk! Olvasd el az ajánlott cikket! )http://www.elixirbolt.hu/upload/M_20/rek2/8937.jpg

Tudomásulkell venni, hogy a

SZERETET = ENERGIA

Ezért ugyan olyan fontos életünkben mint a fő elemek

A FÖLD, A VÍZ, A NAP, és a LEVEGŐ!

Spirituális energia nélkül sem tudunk élni amit úgy hívunk, hogy SZERETET, de ezt manipulatív módon az évezredek folyamán a VALLÁSOK közbeiktatásával némileg „kiiktatták, de mivel születésünktől fogva mindenkiben benne van a SZERETET! így az ELME HATALMA végessé vált.

Visszatérve az eredeti témához, a pozitív irányultságú érintésnek ugyan olyan fontos a szerepe az életünkben, főleg akinek fő szeretet dialektusa az érintés, mert ez ad

BIZTONSÁGOT,

BOLDOGSÁG ÉRZÉSÉT,

MEGNYUGTATÁST,

SZERELMI VISSZAJELZÉST,

KEDVESSÉGET,

BARÁTI VISZONZÁST,

SZEXUÉLIS STIMULÁCIÓT,

talán ezek a legfontosabbak.

Ha nincsenek ezek életünkben, akkor alakul ki egyfajta sivárság, és átfordulhat az ÖNMEGTAGADÁS révén egyfajta érintés fóbiává.

http://www.vmarianna.eoldal.hu/img/picture/380/Jazzy_%C3%89rint%C3%A9s.jpg

Gyakorlat:

 

1. Állj a tükör elé, és tüzetesen vizsgáld meg arcodat, és simogasd meg magad.

Jegyezd le, vagy más módon rögzítsed az érzéseidet!

2. Állj a tükör elé, TELJESEN RUHÁTLLANUL! és GYÖNYÖRKÖDJ MGADBAN, és simogasd meg magad ott ahol JÓL ESIK!

Jegyezd le, vagy más módon rögzítsed az érzéseidet!

3. Ha úgy érzed, hogy SZERETED és EFOGADOD a TESTED! Akkor kérj meg valakit, akivel szívesen vagy INTIM együttlétben is! Hogy ÉRINTSEN meg OTT ahol Ő úgy érzi JÓ NEKED!

Jegyez le, vagy más módon rögzítsed az érzéseidet!

4. Most Te mond el, hogy hol, és hogyan érintsen meg téged, akivel gyakorolsz!

Jegyezd le, vagy más módon rögzítsed az érzéseidet!

5. Most Te, a saját érzéseden keresztül érintsd meg partnered ott ahol úgy érzed!

Jegyezd le, vagy más módon rögzítsed az érzéseidet!

6. Most te érintsed meg a partnered OTT ahol Ő mondja, vagy mutatja, illetve ahogy az érintést kéri.

Jegyezd le, vagy más módon rögzítsed az érzéseidet!

http://pctrs.network.hu/clubblogpicture/1/1/4/_/114762_833927373_big.jpg

 

7. Ha teheted fogj kezet, és ölelj meg minél több embert

Jegyezd le, vagy más módon rögzítsed az érzéseidet!

 

8. Szexuális együttlétben figyeld meg magad, hogy miként éled meg az int, területek stimulálását

Jegyezd le, vagy más módon rögzítsed az érzéseidet!

 

9.Szexuális együttlétben figyeld meg magad, hogyan és miként éled meg amikor partnered erogén zónáit érinted meg.

Jegyezd le, vagy más módon rögzítsed az érzéseidet!

 

Fontos!

Csak olyan területet érints, ami neked sem okoz visszatetszést, vagy undort. Neked sem kell eltűrni, ha partnered olyannal próbálkozik, ami neked nem okoz kellemes érzést, vagy lelki, vagy fizikai fájdalmat okoz.

Ezeket verbálisan kommunikáld ki partnereddel!


gyury /Samael

forrás: www.asztralutazas.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3046163
Hónap: 11051
Nap: 677