Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szívből élni

 

Szívből élni

2012. január 18.Living from the Heart


© Kylie Brown


http://www.wix.com/kyliebrown/cosmic-mapuche
Ahogy egyre közelebb haladunk az ötödik dimenzióhoz, megtanuljuk, hogy a Szívből érkezzünk inkább, mint az Elméből. Ez egy kihívást jelentő átmenet lehet, hiszen gyermekkortól arra programoztak, hogy az elmére számítsunk. Mégis a szív az, mely belső igazságunkat és lélek vágyainkat szólja. A szív mutatja az utat igaz célunk és beteljesülésünk felé. Megtanuljuk, hogy az elme a káprázat [illúzió], az ego, az anyagelvűség [materializmus] és az üres vágyak csapdája lehet. Természetesen az elme igenis egy nagy célt szolgál, hiszen az elemzés és az ego ténylegesen szükséges – elvégre hogyan másképpen tennénk szert a magabiztosságra, hogy nagy tetteket hajtsunk végre, új dolgokat tegyünk, és kockázatot vállaljunk? Az elme és a szív egyensúlyban történő együttműködése a végső célunk. Milyen csodákat fogunk megalkotni a világban, amikor ezt elérjük!A következőkben néhány érdekes tény van a szívvel kapcsolatosan:* A szív elektromágneses mezeje a leghathatósabb, melyet a test teremt, és ötezerszer erősebb, mint amit az agy hoz létre.


* A szív a legerősebb biológiai rezgéskeltő [oszcillátor] a testben, következésképpen hajlamos hatást gyakorolni minden más testi rendszerre [szervezetre].


* A szív energiamezeje két-három méterre sugárzik ki.


* Nehéz megtörni a régi stressz mintákat és reakciókat, mivel hajlamosak mélyen lenyomatot hagyni az idegi kapcsolódási sémákon. Az a terápia, mely csupán az elmével foglalkozik, talán megkönnyebbülést nyújthat a betekintésen keresztül, azonban nem mindig gyógyítja meg a mély sebeket.


* Azok a gyakorlatok a legsikeresebbek az aggodalom, stressz, félelem, düh és bánat átalakításában, melyek hozzáférnek a szív bölcsességéhez és gyógyító erejéhez / hatalmához.Érdekes, ugye? Oly sokkal több felfedeznivaló van még a szív energiájával kapcsolatosan, azonban egyelőre, ez csupán egy rövid [ismeret] megosztás.Mindnyájatoknak küldöm szeretetem, és nyílt szívet kívánok mindegyikőtöknek!© Kylie Brown


Cosmic/Earth Channel & Healer


http://www.wix.com/kyliebrown/cosmic-mapuche


Forrás: http://www.wix.com/kyliebrown/cosmic-mapuche/apps/blog/tag/ascension
Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa


http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

evaszabo68@yahoo.com - szivbol elni

csoda szep

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3092282
Hónap: 14845
Nap: 540