Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Sződd a hálót - 2012-06-30

Mindaz, amit tudunk a jövőről az, hogy más lesz

A napforduló igazodásának három napja

A jövő az lesz, amit megteremteni választunk, tehát így szükséges a változásokat megünnepelnünk. Még azokat is, melyek nem végződnek úgy, ahogyan gondoltuk. Meg kell bíznunk abban, hogy végül minden rendben lesz, és ahogy megközelítjük 2012 utolsó hónapjait, ez egyszerűen nem a vég. Nem is lesz az. Lesz 2013, és sok-sok év utána.

Egy kéz, mely szorosan kapaszkodik a múlthoz, küszködni fog, ha nem nyílik ki a felajánlott adományok befogadására, amikor a múltat elveszik. A planetáris eseményekkel, melyeken fajként haladunk keresztül, nem engedhetjük meg magunknak, hogy egyetlen értékes pillanatot is elveszegessünk a múltra. Egész figyelmünket most a jelenre kell fordítanotok, azért, hogy együttesen megalkothassuk az új álmot.

Kata Tjuta-t, melyet Olgas-ként is ismernek, az emberiség művének szent helyének vélik, és mégis, minden alkalommal, amikor megközelítettem, isteni női energiát éreztem. Hiszem, hogy ennek kell lennie, mivel valaha a bálnák játszótere volt Lemuria korában, amikor a tájkép meglehetősen másképpen festett, mint ma. Amikor az ember közeledik, szinte kísérteni hallja a bálnák hívó hangját. Kata Tjuta egy bejárandó hely, ahol az ember megtapasztalhatja a nyugalmat és elragadtatást.

Ha az ember hívja az oltalmazó bálna lelkeket, elvezetnek a tudó szíveteken mélyen belüli helyekre, és üzeneteket kaptok, mely segítik majd utatokat. A bálna egy úszó könyvtár, és segít az embernek az érzelmi zűrzavar és bizonytalanság idején átnavigálni. A hang ritmusát és mintáját használva, a bálna megtanít minket belső hangunkat meghallani, hogy kapcsolatban legyünk személyes időzítésünkkel, és hogy érezzük a világegyetem szívverését. A bálna emlékeztet minket annak a fontosságára, hogy fordítsunk időt a légzésre. Érzékenységük a hangra és mozgásra összekapcsolja őket az ősi élet mag energiájával. A bálnák újból bemutatnak minket teremtő [kreatív] és belső szemléleti [intuitív] energiáinknak, hogy megmutassák nekünk tehetségünket, melyet elfelejtettünk, vagy létezésének nem voltunk tudatában.

Ausztrália szívébe a szent utunk harmadik napján csoportunk szertartáshoz és meditációhoz összegyűlt a pompás szurdok alapjánál. Habár úgy látszott, hogy épp megérkeztünk, úgy tűnt, hogy az idő megállt. E kő lények lélegzetelállító szépségén utaztunk át a Wind Walk-ként ismert kilátóhoz. Itt, az ember úgy érezheti, igazán kezd készen állni, hogy szárnyra kapjon, és ahogy felfelé néztünk, egy sas volt ott. Egy fennkölten tollazott példány lebegett, hogy vezessen minket utazásunkon. Sokan folytatták, hogy az egész szurdok kanyarulatát körüljárják. Mindegyikőnk azon a napon megváltozott, ahogy megkaptunk egy megértést, miszerint jövőnk valahogyan más lesz. Nincs szükségünk tudni, hogyan, hol, miért, vagy mikor. Csupán tudnunk volt szükséges.

Azon az éjjelen összegyűltünk ismét, hogy az éneklő kristálytálakkal igazodjunk a biológiai „áramkör kapcsolási sémánk” változásaihoz és váltásaihoz. Szívünk nyitva állt, és szívünk énekei az égi hangok gyönyörű szimfóniájában dalolt. Ismét összpontosítottunk arra, hogy a kozmikus pókhálóba gyógyítást és fényt küldjünk, elképzelve egy álmot egy világról, egy fényről, és a szövetségről az emberi világ és minden élet között a bolygón. Ez egy hihetetlen napja volt a gyógyulásnak mindenki számára.

Szeretet és szivárványok: Robbyne

 

Ha szeretnél csatlakozni a „Sződd a Hálót”-hoz, és megkapni a jövőbeli értesítéseket és információkat az elkövetkező eseményekről, planetáris igazodásokról, spirituális utazásokról, látogass el a http://www.whitewolfjourneys.com/ oldalra.

Robbyne jelenleg a 12:12:12 igazodása időszakára szervez utazást Balira.

Robbyne

Fehér Farkas Utazásai – White Wolf Journeys

http://www.whitewolfjourneys.com/

Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044564
Hónap: 11002
Nap: 464