Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tértisztítás

szellem-jo.jpgÉvszázadok óta hallgatják érdeklődéssel az olyan történeteket az emberek, amelyekben kísértetek járják be a kastélyok folyosóit, vagy dúlják fel az otthonok nyugalmát. Mindannyian láttunk már, vagy legalábbis ismerünk olyanokat, akik láttak már szellemeket, beszéltek velük, vagy akik házában furcsa, kísérteties dolgok történtek.

 

Miért maradnak a szellemek egy házban, vagy egy bizonyos helyen? Miért jönnek hívatlanul is?

Ø      Egyesek azért maradnak, mert itt éltek hosszú ideig, és jól érzik itt magukat. Bolyonganak a házban, gondját viselik egyes tárgyaknak, és rendszerint észre sem veszik, hogy meghaltak.

Ø      Mások azért kísértenek, mert új ház épült a telekre, amelyen valaha a házuk állt, vagy ahová el voltak temetve. Néhány rémült szellem örül, hogy valahol meghúzhatja magát, míg kideríti, hogy mi is történt vele.

Ø      Az élők tudtukon kívül is hozhatnak magukkal szellemeket az új helyre, ahol aztán együtt „lakják be” a házat.

 

szellem-jobb.jpgSzellemek jelenlétére utaló jelek otthonunkban

Ø      Az állatok furcsa viselkedése

A család kedvencei meglehetősen érzékenyek a földhöz kötött entitásokra és azonnal jelzik ottlétüket. Feláll a hátukon a szőr és valami olyasmit néznek, amit mi nem látunk. A kutyák legtöbbször morognak, a fogukat vicsorítják, ugatnak. A macskák hirtelen megmerevednek, miközben a farkukon minden szál szőr eláll.

Ø      Mozgó tárgyak és egyéb szokatlan események

A szellemek rendszerint nem tudnak nagyobb tárgyakat megmozdítani, de a kisebbekre néha hatnak. Ne ijedjen meg, ha valamit lebegni vagy elmozdulni lát! Lehet, hogy egy entitás szeretné így magára vonni a figyelmét. Vannak olyanok, akik mindent megtesznek azért, hogy segítséget kapjanak. Fel kell valahogy hívniuk a figyelmet magukra.

Elég gyakori, hogy az entitások a fénnyel, a tv-vel babrálnak, hogy felhívják magukra a figyelmet vagy hogy szándékosan megrémisszenek valakit.

Ø      Kopogások, recsegések

A szellemek azért kopognak a falon vagy más tárgyakon, hogy felhívják magukra a figyelmet. Ezek az üzenetek általában segélykérések, de alkalmanként játékosak, sőt, gonosz szándékúak is lehetnek, hogy megijesszék a „társbérlőket”.

Ø      Egyéb szokatlan jelenségek

Sok furcsaság történik a szellemlátogatók miatt. Könyvek, kulcsok és más tárgyak tűnnek el, hogy később ismét előkerüljenek.

Ø      Hideg pontok

Otthonában a hideg pontok szellemek jelenlétére utalhatnak. Vannak, amelyek egy helyben maradnak és vannak, amelyek mozognak.

 

ima.jpgHogyan védjük meg otthonunkat a szellemektől

Ø      Ne hívja házába a szellemeket!

Vagyis ne rendezzen szeánszokat, ne használjon Ouija táblát és ne végezzen automatikus írást! Az ezekből származó esetleges előnyöknél minden bizonnyal súlyosabban esik latba a várható katasztrófa.

Ø      Ne használjon drogokat és ne fogyasszon sok alkoholt sem otthon.

Ez nemkívánatos szellemeket csalogathat a házába, aurájában és testébe.

Ø      Otthonát naponta vegye körbe Fehér Fénnyel.

Képzelje el, hogy a ragyogó Fehér Fény glóriaként vagy auraként teljesen körbeveszi a házat. Legyen tudatában, hogy ez teljesen megvédi a házat a szellemektől, valamint minden negativitástól és ártalomtól.

Ø      Képzelje el, hogy minden szobát megtölt a Fehér Fény.

Ez csak egy percébe kerül. Csinálja naponta.

Ø      Gondolatban vagy szóban forduljon a magasabb lényekhez védelemért.

Ez lehet Jézus Krisztus, az Úr vagy szellemi vezetőkhöz.

Ø      Gondoskodjon róla, hogy otthonában mindig boldogság és szeretet uralkodjon.

Egyes szellemek a veszekedés és a gyűlölet energiájából táplálkoznak. Az ilyenkor kitörő energiából királyi módon laknak jól a legyengült entitások.

 

Ne feledje, ha szellemek vannak otthonában, az még nem katasztrófa. Sokkal rosszabb dolgok is történhetnének önnel. Ez csak egy helyzet, egy probléma, amit meg kell oldani. És – mint ahogy vázoltam- meg is lehet oldani.

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3176464
Hónap: 37222
Nap: 737