Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Ha Tesla még ma is élne… talán meg tudná oldani az energiaválságot

Tesla neve sokáig nem jelentett mást számomra, mint egy csehszlovák gyártmányú, népszerű szalagos magnót, amit ifjú koromban használtunk a házibulikban. Jóval később derült ki számomra, hogy Tesla egy nem is akármilyen zsenialitású szerb tudós, aki már a maga korában feltalálta mindazt, amivel ma a földkerekség megmenthető lenne. Csakhogy ez nagyon sok ember érdekeivel ütközne. Ezért hiába a találmány, inkább hagyjuk veszni önmagunkat és a környezetünket.
Nikola Tesla (1856-1943) legalább akkora zseni volt, mint Leonardo Da Vinci. Tudósok és spirituális emberek egyaránt csodálják, hiszen találmányaival olyan messzeségekbe juthatott, amiket még ma is csodálnak, lehetetlennek tartanak – sokan még a spirituális gondolkozásúak is. Bátran dolgozott az idősíkokkal, és állítólag sikerült önmagát egy alkalommal teleportálni is. Rengeteg találmánya volt, a legtöbbet mind a mai napig a mindennapokban is használjuk (távirányító, hangszóró, váltóáramú motor stb.) Talán eszünkbe sem jut, hogy mindezt ennek a zseniális embernek köszönhetjük, aki fejből és szó szerint tudta idézni Goethét, könyveket tudott szó szerint memorizálni, fejben tervezett (tervrajzot készített majd vizualizálta a működő szerkezetet is) azaz elméjének minden oldalát (agyának mindkét féltekéjét) pontosan és tökéletesen működtette. Egy – éppen Magyarországon érte – rosszulléte, kimerültsége után érzékei még jobban kiélesedtek, pontosodtak.
 

 
Sajnos találmányai a hadipar érdeklődését is felkeltették, fejlesztett különös, nagy hatásfokú fegyvereket is, és sok minden más ötletét szívesen továbbfejlesztették volna hadi célokra. De ahogy Nobel sem volt büszke arra, hogy találmányát fegyver, bombafejlesztésre használták, így Tesla sem állt kötélnek, hogy tudását a rombolás és gyilkolás érdekében használják fel. Bár egy sajátos gépfegyverét még önmaga ajánlotta fel a szerb hadseregnek.
 
A tudományok és az ezotéria, spiritualitás iránt érdeklődőknek nyilván nem mond ez az írás semmi újat. Nem is az a szándék, hanem az, hogy akár minden évben felhívjuk a figyelmet arra, hogy élt egy ilyen zseni is, mint Tesla, aki feltalálta azt az energiaforrást, amivel az egész Föld energiaellátását ingyenesen biztosítani lehetett volna, és ehhez csak öt tornyot kellett volna megépíteni a Földön. Egy ezekből el is készült New Yorkban, és egyetlenegyszer ezt Tesla be is indította. Titok, hogy miért nem működtethette többször és máskor, majd a tornyot megsemmisítették. Nehéz belátni, hogy ez bizonyos körök érdekeit nagyban sértette volna?
 
Ne feledjük, hogy Tesla feltalálta a hajtóanyag nélkül működtethető autót, amely környezeti károsodás nélkül, kipufogó gázok nélkül, halkan tudott menni. Ha az elmúlt 70 évben netalán ez került volna gyártásra, akkor most nem kellene tartanunk a globális felmelegedéstől, a sarkok felolvadásától, ami végzetes következményekkel járhat, hiszen ezek kialakulásában jelentős szerepet játszanak a kipufogó gázok ózonréteget károsító hatásai. De akkor mi lenne az olajmágnások milliárdjaival? Nem kellene a Föld energia tartalékait is kifosztani, ha nem lenne szükség üzemanyagra többé. Megmaradnának aranyat érő vizeink, és a jéghegyek is ott, ahol a helyük van.
 
Tesla feltalálta azt a telekommunikációs rendszert is, amivel akár a földönkívüliekkel is lehetne kommunikálni… De ez sem valósult meg, mert meghaladta a korát. Inkább még ma is sokan kényelmesebbnek tartják, ha inkább kételkednek a földönkívüli civilizáció létezésében. Ki tudja, hogy egy ilyen zseniális gondolkozó és feltaláló tarsolyában, tervei közt mi minden volt még elrejtve, vajon hogyan vélekedett a világ működéséről minden szempontból.
Tehát nemcsak remény van arra, hogy Földünk megmenthető, hanem a tudás is itt van, csak sokak számára kényelmetlen lenne a feltárása. Mert elesnének bevételektől, vagyonoktól, és inkább feláldozzák az egész civilizációt, Földet, az emberiséget a vagyonosodásukért. De ezzel sem mondtam semmi újat. Csak utalok arra, hogy már megkaptuk a tudást és a megoldást, csak talán kicsit korábban, mint kellett volna. Vagy korábban kellett volna alkalmazni, hogy ne jussunk idáig.
 

http://www.fenyportal.hu
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 13
Összes: 2787677
Hónap: 20280
Nap: 622