Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hátborzongató: spontán öngyulladás végezhetett a férfival - videó!

 

 

A hatóságok szerint elképzelhető, hogy spontán öngyulladásban halt meg egy 66 éves férfi az oklahomai Sallisaw-ban február 18-án.

A Fox News híradása szerint a szomszédok, miután érzékelték, hogy tűz van, bementek a házba, ahol először füstöt láttak. Azt hitték, a szemét gyulladt ki, de aztán megpillantották az idős férfit, aki égett.

A helyi hatóságok vizsgálata szerint a tűz nem terjedt tovább, nem volt látható forrása, a férfin kívül nem égett más az ingatlanban. Azt, hogy mi okból csaptak fel a lángok, nem tudták egyelőre meghatározni, így nem zárták ki a spontán öngyulladást sem, mint lehetőséget. A cikk szerint a férfi erős dohányos hírében állt, valamint az alkoholt sem vetette meg.


Helyszíni riport az ominózus oklahomai háznál:

 


A spontán emberi öngyulladás egy megmagyarázatlan állítólagos jelenség, amelynek során valakinek a teste bármilyen látható ok nélkül meggyullad - írja a wikipedia. Az öngyulladáseredményezhet pusztán hólyagos bőrt vagy égési sebeket, de szélsőséges esetben a teljes test hirtelen lángba borulását is. Az utóbbi a leggyakrabban felismert esete a spontán öngyulladásnak. Rengeteg a találgatás és vita a jelenséggel kapcsolatban, tudományos tényként nem sikerült ugyan bizonyítani, de sok elmélet megpróbálta megmagyarázni a létezését. Bár matematikailag kimutatható, hogy az emberi test elegendő energiát tárol zsír és egyéb szövetek formájában, amit elégethet, az emberi test rendes körülmények között nem képes saját lángot előállítani.

 

http://www.pecsistop.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Június >>
<< 2020 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statisztika

Online: 20
Összes: 2591312
Hónap: 33694
Nap: 616